PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τριξίματα σε 206cc
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 16:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Τριξίματα σε 206cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι με τα τριξιματα στο εσωτερικο του cc υπαρχει καμμια γιατρια .....
ακου τριξιματα πισω δεξια στην κοκουλα... και εμπρος αριστερα κατω χαμηλα στησ γριλες τησ θερμανης(διπλα απο τον λεβιες)

κανουν κατι στο service για την συντηρηση τησ κουκουλασ
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 20:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπρέϊ με βάση τη σιλικόνη της AUTOGLIM ή οποιασδήποτε άλλης εταιρίας, και...ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ! Very happy

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

Ένταξη: 05 Δεκ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2004, 18:11:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλο πλυσιμο συχνα κ σπρει σιλικονης οπως σου ειπε κ ο Γιωργος.... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2004, 21:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: . τριξιματα 206cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GBO206CC έγραψε:
φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι με τα τριξιματα στο εσωτερικο του cc υπαρχει καμμια γιατρια .....
ακου τριξιματα πισω δεξια στην κοκουλα... και εμπρος αριστερα κατω χαμηλα στησ γριλες τησ θερμανης(διπλα απο τον λεβιες)

Υπαρχει και ο πιο ακριβοτερος τροπος... να πας να ριξεις χρημα σε κανα μαγαζι με ηχομονωσης αυτοκινητων!Θα εισαι αρχηγοπουλο μετα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2004, 09:48:55    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ηχομωνοιση που στην κοκουλα που τριζει.... λιγο δυσκολο.!!!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
NT1969 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC

Ένταξη: 20 Ιούν 2003
Τόπος: ΘΗΒΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2004, 11:29:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΣΤΡΙΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ. ΤΟ ΣΠΡΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
george cc (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

Ένταξη: 16 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2004, 01:07:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εμενα το δικο μου cc τριζει καπου πισω απο το αριστερο τζαμι αλλα δεν ξερω απο που ακριβως???

206cc look Gran Turisme
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2004, 12:10:07    Θέμα δημοσίευσης: Τριξιματα!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια!! Το τριξιμο στον λεβιε κοντα ειναι απο την κονσολα !! οσω για την κουκουλα θελει περιποιηση,καθαρησμα και σιλικονι!! Ξερω δεν ειναι και η καλητερη λυση αλλα τη να κανεις !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2004, 00:13:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρα από το σπρέι σιλικόνης και το σωστό καθάρισμα στις τσιμούχες κατα το πλύσιμο όπως είπαν και τα παιδιά πρέπει να τσεκάρεις και τους δύο μοχλούς που πιάνουν την οροφή με το παρμπρίζ μήπως είναι πολύ χαλαροί και αφήνουν την οροφή να παίζει... Εμένα όταν τους έσφιξαν στη lion μετά από παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα βελτιώθηκε κατά πολύ η κατάσταση...

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 08:50:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: . τριξιματα 206cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GBO206CC έγραψε:

ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ TZAG ΣΠΡΕ'Ι' ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ=ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ Wink
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2004, 20:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nemo έγραψε:
Πέρα από το σπρέι σιλικόνης και το σωστό καθάρισμα στις τσιμούχες κατα το πλύσιμο όπως είπαν και τα παιδιά πρέπει να τσεκάρεις και τους δύο μοχλούς που πιάνουν την οροφή με το παρμπρίζ μήπως είναι πολύ χαλαροί και αφήνουν την οροφή να παίζει... Εμένα όταν τους έσφιξαν στη lion μετά από παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα βελτιώθηκε κατά πολύ η κατάσταση...

Προσοχή! Ο δικός μου αριστερός μοχλός ήταν τόσο σφιχτός ώστε να βγαίνει το ένα προστατευτικό μαύρο του "μαξιλαράκι" και να μένει κολλημένο πάνω στο λευκό πλαστικό το παρμπρίζ! Αυτό έγινε δύο φορές, και τις δύο αλλάχθηκε με καινούργιο (γιατί το μαύρο αυτό μαλακό-πλαστικό δεν ξαναμπαίνει στον μοχλό) και να ρυθμιστεί, με τη δεύτερη αλλαγή του, πιό χαλαρά. Με αλλά λόγια, ένα φτιάχνεις άλλο χαλάς Mad

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2004, 21:39:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος το λέει ότι δεν ξαναμπαίνει??? Rolling eyes Υπομονή και θέληση να έχεις όλα γίνονται Wink
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 11:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το λέω φίλε μου γιατί η οπή του μοχλού στο οποίο βρίσκεται το μαύρο πλαστικό, είναι πάρα πολύ μικρή. Την πρώτη φορά που είχε βγεί, προσπάθησα με προσοχή, υπομονή και θέληση να το βάλω πάλι στη θέση του, αλλά μάταια. Αυτό που κατάφερα είναι να κόψω λίγο τα σημεία του μαύρου πλαστικού, αλλά και πάλι έβγαινε γιατί δεν ήταν πλέον όσο εφαρμοστό όσο ήταν πριν βγεί. Καλύτερα λοιπόν να μπεί καινούργιο, με την προϋπόθεση ότι θα ρυθμιστεί κιόλας ώστε να μην έχουμε πάλι τα ίδια.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 11:54:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέλος πάντων εγώ σου λέω ότι ξαναμπαίνει γιατί υπάρχουν και ανταλλακτικά τέτοια μαξιλαράκια και έχω βάλει αρκετά …..όποτε !!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 12:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Τέλος πάντων εγώ σου λέω ότι ξαναμπαίνει γιατί υπάρχουν και ανταλλακτικά τέτοια μαξιλαράκια και έχω βάλει αρκετά …..όποτε !!! Very happy

Εμένα πάντως δεν μου έτυχε να φύγει το μαξιλαράκι ποτέ... Και τους μοχλούς τους ρύθμισα μόνος μου και μετά από αρκετές δοκιμές βρήκα το πόσο πρέπει να σφύξουν και για να μην τρίζει αλλά και για να μην έχουμε άλλες παρενέργειες... Στο δικό μου όταν τους έσφυγγες μέχρι τέρμα καβάλαγε το μπροστινό πλαινό παράθυρο την τσιμούχα του πίσω παραθύρου!!!

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 17:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ααααα και κάτι άλλο ..όχι πολύ σιλικόνη μην νομίζετε ότι κάνη καλό !!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 17:46:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αργύρη αν έχεις βάλει κι άλλα τέτοια χωρίς να τα χαλάσεις, τότε είσαι πολύ ΜΑΓΚΑΣ και μπράβο σου! Κι αν μου ξανατύχει, θα έρθω να σε βρώ. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 15:43:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
nemo έγραψε:

Προσοχή! Ο δικός μου αριστερός μοχλός ήταν τόσο σφιχτός ώστε να βγαίνει το ένα προστατευτικό μαύρο του "μαξιλαράκι" και να μένει κολλημένο πάνω στο λευκό πλαστικό το παρμπρίζ! Αυτό έγινε δύο φορές, και τις δύο αλλάχθηκε με καινούργιο (γιατί το μαύρο αυτό μαλακό-πλαστικό δεν ξαναμπαίνει στον μοχλό) και να ρυθμιστεί, με τη δεύτερη αλλαγή του, πιό χαλαρά. Με αλλά λόγια, ένα φτιάχνεις άλλο χαλάς Mad

και εμενα μου βγηκε αυτη η βλακεια μια φορα.οντως παιδια ειναι δυσκολο να το ξαναβαλεις.εγω παντως πηγα στην πεζο και μου εβαλαν καινουριο.δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο.
αυτο το φαινομενο φιλε το παρατηρησα το καλοκαιρι,ισως εχουν την ταση με την υπερβολικη ζεστη να λιωνουν μπροστα και να κολανε.απο τοτε που αρχισα να το κραταω πιο καθαρο και να ριχνω λιγο σπρει σιλικονης δεν ξαναειχα τετοια προβληματα
Επιστροφή στην κορυφή
NT1969 (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206CC

Ένταξη: 20 Ιούν 2003
Τόπος: ΘΗΒΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 08:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΧΛΟΥΣ ;
Επιστροφή στην κορυφή
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 10:28:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NT1969 έγραψε:
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΧΛΟΥΣ ;

Δυστηχώς το να τους ρυθμίσει κάποιος μόνος του δεν είναι απλό... Η γνώμη μου είναι να μην το επιχειρήσει κάποιος αν δεν πιάνουν τα χέρια του... Πρέπει να λύσεις το αλεξίλιο, να βγάλεις την πλαστική επένδυση της πλαφονιέρας, να βγάλεις την πλαστική επένδυση της κολώνας του παρμπρίζ και τότε θα δεις το κομμάτι όπου αγγιστρώνει ο μοχλός να στηρίζεται σε 3 βίδες... Τις χαλαρώνεις λίγο και το σπρώχνεις προς τα μέσα, λίγο όμως όχι πολύ γιατί μετα θα τσιτώσει τελείως η οροφή και θα έχεις άλλα προβλήματα... Ο άλλος τρόπος είναι να ρυθμίσεις το ίδιο το μοχλό ο οποίος στηρίζεται σε 6 βίδες αστεράκια αν θυμάμαι καλά... Για να το κάνεις αυτό λύνεις την πλαστική πλευρική επένδυση της οροφής πρώτα... Αυτός είναι πιο εύκολος τρόπος άλλα συνήθως αυτό το σημείο είναι ήδη τσιτωμένο από το εργοστάσιο... Ελπίζω να βοήθησα λίγο... Η συμβουλή μου πάντως είναι μην το επιχειρήσετε μόνοι σας αν δεν κατέχετε καλά το άθλημα...

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης