Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 16:36:37 Θέμα δημοσίευσης: Τριξίματα σε 206cc |
|
|
φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι με τα τριξιματα στο εσωτερικο του cc υπαρχει καμμια γιατρια .....
ακου τριξιματα πισω δεξια στην κοκουλα... και εμπρος αριστερα κατω χαμηλα στησ γριλες τησ θερμανης(διπλα απο τον λεβιες)
κανουν κατι στο service για την συντηρηση τησ κουκουλασ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 20:20:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σπρέϊ με βάση τη σιλικόνη της AUTOGLIM ή οποιασδήποτε άλλης εταιρίας, και...ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ! 
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Νωe (Τασος) Νέος χρήστης

206 S16
Ένταξη: 05 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 91 Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2004, 18:11:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλο πλυσιμο συχνα κ σπρει σιλικονης οπως σου ειπε κ ο Γιωργος.... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιαν 2004, 21:06:49 Θέμα δημοσίευσης: Re: . τριξιματα 206cc |
|
|
GBO206CC έγραψε: | φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι με τα τριξιματα στο εσωτερικο του cc υπαρχει καμμια γιατρια .....
ακου τριξιματα πισω δεξια στην κοκουλα... και εμπρος αριστερα κατω χαμηλα στησ γριλες τησ θερμανης(διπλα απο τον λεβιες)
Υπαρχει και ο πιο ακριβοτερος τροπος... να πας να ριξεις χρημα σε κανα μαγαζι με ηχομονωσης αυτοκινητων!Θα εισαι αρχηγοπουλο μετα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2004, 09:48:55 Θέμα δημοσίευσης: ... |
|
|
ηχομωνοιση που στην κοκουλα που τριζει.... λιγο δυσκολο.!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NT1969 (ΝΙΚΟΣ) Μόλις έγραψα

206CC
Ένταξη: 20 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΘΗΒΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιαν 2004, 11:29:47 Θέμα δημοσίευσης: Re: ... |
|
|
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΣΤΡΙΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΟΥΜΠΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ. ΤΟ ΣΠΡΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
george cc (GIORGOS) Μόλις έγραψα

206cc
Ένταξη: 16 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 9
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2004, 01:07:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εμενα το δικο μου cc τριζει καπου πισω απο το αριστερο τζαμι αλλα δεν ξερω απο που ακριβως???
206cc look Gran Turisme |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2004, 12:10:07 Θέμα δημοσίευσης: Τριξιματα!!!! |
|
|
Καλησπερα παιδια!! Το τριξιμο στον λεβιε κοντα ειναι απο την κονσολα !! οσω για την κουκουλα θελει περιποιηση,καθαρησμα και σιλικονι!! Ξερω δεν ειναι και η καλητερη λυση αλλα τη να κανεις !!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ) Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS
Ένταξη: 29 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 55 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2004, 00:13:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πέρα από το σπρέι σιλικόνης και το σωστό καθάρισμα στις τσιμούχες κατα το πλύσιμο όπως είπαν και τα παιδιά πρέπει να τσεκάρεις και τους δύο μοχλούς που πιάνουν την οροφή με το παρμπρίζ μήπως είναι πολύ χαλαροί και αφήνουν την οροφή να παίζει... Εμένα όταν τους έσφιξαν στη lion μετά από παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα βελτιώθηκε κατά πολύ η κατάσταση...
nEmO |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lucifer (kostas) Μέλος

206 cc
Ένταξη: 27 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 136 Τόπος: Ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 08:50:50 Θέμα δημοσίευσης: Re: . τριξιματα 206cc |
|
|
GBO206CC έγραψε: | φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι με τα τριξιματα στο εσωτερικο του cc υπαρχει καμμια γιατρια .....
ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ TZAG ΣΠΡΕ'Ι' ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ=ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2004, 20:21:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nemo έγραψε: | Πέρα από το σπρέι σιλικόνης και το σωστό καθάρισμα στις τσιμούχες κατα το πλύσιμο όπως είπαν και τα παιδιά πρέπει να τσεκάρεις και τους δύο μοχλούς που πιάνουν την οροφή με το παρμπρίζ μήπως είναι πολύ χαλαροί και αφήνουν την οροφή να παίζει... Εμένα όταν τους έσφιξαν στη lion μετά από παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα βελτιώθηκε κατά πολύ η κατάσταση... |
Προσοχή! Ο δικός μου αριστερός μοχλός ήταν τόσο σφιχτός ώστε να βγαίνει το ένα προστατευτικό μαύρο του "μαξιλαράκι" και να μένει κολλημένο πάνω στο λευκό πλαστικό το παρμπρίζ! Αυτό έγινε δύο φορές, και τις δύο αλλάχθηκε με καινούργιο (γιατί το μαύρο αυτό μαλακό-πλαστικό δεν ξαναμπαίνει στον μοχλό) και να ρυθμιστεί, με τη δεύτερη αλλαγή του, πιό χαλαρά. Με αλλά λόγια, ένα φτιάχνεις άλλο χαλάς 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2004, 21:39:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ποιος το λέει ότι δεν ξαναμπαίνει??? Υπομονή και θέληση να έχεις όλα γίνονται  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 11:44:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ το λέω φίλε μου γιατί η οπή του μοχλού στο οποίο βρίσκεται το μαύρο πλαστικό, είναι πάρα πολύ μικρή. Την πρώτη φορά που είχε βγεί, προσπάθησα με προσοχή, υπομονή και θέληση να το βάλω πάλι στη θέση του, αλλά μάταια. Αυτό που κατάφερα είναι να κόψω λίγο τα σημεία του μαύρου πλαστικού, αλλά και πάλι έβγαινε γιατί δεν ήταν πλέον όσο εφαρμοστό όσο ήταν πριν βγεί. Καλύτερα λοιπόν να μπεί καινούργιο, με την προϋπόθεση ότι θα ρυθμιστεί κιόλας ώστε να μην έχουμε πάλι τα ίδια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2004, 11:54:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τέλος πάντων εγώ σου λέω ότι ξαναμπαίνει γιατί υπάρχουν και ανταλλακτικά τέτοια μαξιλαράκια και έχω βάλει αρκετά …..όποτε !!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 CC ROLAND GARROS
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 12:45:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Τέλος πάντων εγώ σου λέω ότι ξαναμπαίνει γιατί υπάρχουν και ανταλλακτικά τέτοια μαξιλαράκια και έχω βάλει αρκετά …..όποτε !!!  |
Εμένα πάντως δεν μου έτυχε να φύγει το μαξιλαράκι ποτέ... Και τους μοχλούς τους ρύθμισα μόνος μου και μετά από αρκετές δοκιμές βρήκα το πόσο πρέπει να σφύξουν και για να μην τρίζει αλλά και για να μην έχουμε άλλες παρενέργειες... Στο δικό μου όταν τους έσφυγγες μέχρι τέρμα καβάλαγε το μπροστινό πλαινό παράθυρο την τσιμούχα του πίσω παραθύρου!!!
nEmO |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 17:22:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ααααα και κάτι άλλο ..όχι πολύ σιλικόνη μην νομίζετε ότι κάνη καλό !!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2004, 17:46:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αργύρη αν έχεις βάλει κι άλλα τέτοια χωρίς να τα χαλάσεις, τότε είσαι πολύ ΜΑΓΚΑΣ και μπράβο σου! Κι αν μου ξανατύχει, θα έρθω να σε βρώ. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lucifer (kostas) Μέλος

206 cc
Ένταξη: 27 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 136 Τόπος: Ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2004, 15:43:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TZAG έγραψε: | nemo έγραψε: | Πέρα από το σπρέι σιλικόνης και το σωστό καθάρισμα στις τσιμούχες κατα το πλύσιμο όπως είπαν και τα παιδιά πρέπει να τσεκάρεις και τους δύο μοχλούς που πιάνουν την οροφή με το παρμπρίζ μήπως είναι πολύ χαλαροί και αφήνουν την οροφή να παίζει... Εμένα όταν τους έσφιξαν στη lion μετά από παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα βελτιώθηκε κατά πολύ η κατάσταση... |
Προσοχή! Ο δικός μου αριστερός μοχλός ήταν τόσο σφιχτός ώστε να βγαίνει το ένα προστατευτικό μαύρο του "μαξιλαράκι" και να μένει κολλημένο πάνω στο λευκό πλαστικό το παρμπρίζ! Αυτό έγινε δύο φορές, και τις δύο αλλάχθηκε με καινούργιο (γιατί το μαύρο αυτό μαλακό-πλαστικό δεν ξαναμπαίνει στον μοχλό) και να ρυθμιστεί, με τη δεύτερη αλλαγή του, πιό χαλαρά. Με αλλά λόγια, ένα φτιάχνεις άλλο χαλάς  |
και εμενα μου βγηκε αυτη η βλακεια μια φορα.οντως παιδια ειναι δυσκολο να το ξαναβαλεις.εγω παντως πηγα στην πεζο και μου εβαλαν καινουριο.δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο.
αυτο το φαινομενο φιλε το παρατηρησα το καλοκαιρι,ισως εχουν την ταση με την υπερβολικη ζεστη να λιωνουν μπροστα και να κολανε.απο τοτε που αρχισα να το κραταω πιο καθαρο και να ριχνω λιγο σπρει σιλικονης δεν ξαναειχα τετοια προβληματα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NT1969 (ΝΙΚΟΣ) Μόλις έγραψα

206CC
Ένταξη: 20 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 20 Τόπος: ΘΗΒΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 08:26:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΧΛΟΥΣ ; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 CC ROLAND GARROS
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2004, 10:28:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
NT1969 έγραψε: | ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΧΛΟΥΣ ; |
Δυστηχώς το να τους ρυθμίσει κάποιος μόνος του δεν είναι απλό... Η γνώμη μου είναι να μην το επιχειρήσει κάποιος αν δεν πιάνουν τα χέρια του... Πρέπει να λύσεις το αλεξίλιο, να βγάλεις την πλαστική επένδυση της πλαφονιέρας, να βγάλεις την πλαστική επένδυση της κολώνας του παρμπρίζ και τότε θα δεις το κομμάτι όπου αγγιστρώνει ο μοχλός να στηρίζεται σε 3 βίδες... Τις χαλαρώνεις λίγο και το σπρώχνεις προς τα μέσα, λίγο όμως όχι πολύ γιατί μετα θα τσιτώσει τελείως η οροφή και θα έχεις άλλα προβλήματα... Ο άλλος τρόπος είναι να ρυθμίσεις το ίδιο το μοχλό ο οποίος στηρίζεται σε 6 βίδες αστεράκια αν θυμάμαι καλά... Για να το κάνεις αυτό λύνεις την πλαστική πλευρική επένδυση της οροφής πρώτα... Αυτός είναι πιο εύκολος τρόπος άλλα συνήθως αυτό το σημείο είναι ήδη τσιτωμένο από το εργοστάσιο... Ελπίζω να βοήθησα λίγο... Η συμβουλή μου πάντως είναι μην το επιχειρήσετε μόνοι σας αν δεν κατέχετε καλά το άθλημα...
nEmO |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|