PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μπάζει νερά

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
george cc (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

Ένταξη: 16 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2004, 01:23:37    Θέμα δημοσίευσης: Μπάζει νερά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το cc μου ειναι 2 χρονων και φέτος αρχισε να μπάζει νερο ανάλογα με την ένταση της βροχής, και πιο πολλές σταγόνες. Σε καταιγίδα σαν να ανοιγεις βρύση.
Help, τι να κάνω? Sad

206cc look Gran Turisme
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2004, 08:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από ποιό σημείο μπάζει νερά?

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2004, 09:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα εισαι μετα απο δυο χρονια...

εμενα που εβαζε απο τον πρωτο χειμωνα.... Crying or Very sad

απο το πισω δεξι φινιστρινι, αλλα εφτεγε το λαστιχο μου ειπαν και το αλλαξα στην εγγυηση.... Arrow

νομιζω οτι ειναι συνηθες φαινομενο τελικα η στεγανοτητα των 206.... Silly

εσενα απο που βαζει... Question Question Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2004, 12:40:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαζουν νερα και τα CC??? Αυτο δεν το περιμενα...Νομιζα οτι το μονο cabrio που μπαζει ηταν το δικο μου το μπρικι!!! Anyway...Και απο που βαζει νερα φιλε???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
george cc (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2004, 15:24:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mpazei apo to psilotero shmeio twn mprostinwn tzamiwn.Na allaksw kai egw ta lastixa?Poso paei to malli?

206cc look Gran Turisme
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 09:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

george cc έγραψε:
mpazei apo to psilotero shmeio twn mprostinwn tzamiwn.

Εγώ στη θέση σου θα έβαζα λίγο πιο μέσα το μεντεσέ που κουμπώνει η πόρτα.......δηλαδή θα έσφιγγα την πόρτα.

Είμαι παθών, γι' αυτό στο λέω.....

Επιστροφή στην κορυφή
george cc (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2004, 01:59:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που μου λες να κάνω όμως φίλε Ολκιμε δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα σο κλείσιμο της πόρτας και δεν θα δείχνει δυσαρμονία στην πόρτα αισθητικά?Πόσο προτείνεις να βάλω τον μεντεσέ ποιο μέσα?

206cc look Gran Turisme
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2004, 08:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

george cc έγραψε:
Αυτο που μου λες να κάνω όμως φίλε Ολκιμε δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα σο κλείσιμο της πόρτας και δεν θα δείχνει δυσαρμονία στην πόρτα αισθητικά?Πόσο προτείνεις να βάλω τον μεντεσέ ποιο μέσα?

Ίσως και με μισό πόντο πιο μέσα να λυθεί το πρόβλημα. Πρόβλημα στην πόρτα θα δημιουργηθεί αν σου "ξεφύγει" ο μεντεσές πάνω-κάτω. Αισθητικά η διαφορά θα είναι ανεπαίσθητη με μισό πόντο πιο μέσα.

Όλα αυτά στα λέω για να μη τρέχεις και αγοράζεις καινούρια λάστιχα από τώρα. Βέβαια μπορεί να αποδειχθεί ότι το πρόβλημα είναι όντως στα λάστιχα ακόμα και αν σφίξεις την πόρτα.

Η απόφαση είναι δική σου....

Επιστροφή στην κορυφή
george cc (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Φεβ 2004, 15:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ok, 8a dokimasw na balw ton mentese ligo pio mesa, kai 8a perimenw tis broxes na dw ta apotelesmata.
Eyxaristw gia thn boh8eia!

206cc look Gran Turisme
Επιστροφή στην κορυφή
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2004, 00:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλκιμος έγραψε:
george cc έγραψε:
mpazei apo to psilotero shmeio twn mprostinwn tzamiwn.

Εγώ στη θέση σου θα έβαζα λίγο πιο μέσα το μεντεσέ που κουμπώνει η πόρτα.......δηλαδή θα έσφιγγα την πόρτα.

Είμαι παθών, γι' αυτό στο λέω.....

Σε πρώτη φάση κάνεις αυτό... Αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα και σκαμπάζεις λίγο από τεχνικά ανοίγεις την ταπετσαρία της πόρτας, λασκάρεις λίγο τις δύο βίδες που κρατούν το τζάμι το ανεβάζεις με το χέρι σου κατά 1 χιλιοστό (όχι παραπάνω γιατί μετα στο κλείσιμο θα καβαλάει την τσιμούχα) σφίγκεις ξανα τις βίδες και είσαι έτοιμος... Αν όλα αυτά σου ακούγονται δύσκολα πήγαινε καλύτερα σε μια αντιπρωσοπεία να το κάνεις... Σου μιλάει άλλος ένας παθών... Σε μένα πάντως το πρόβλημα λύθηκε...

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
george cc (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2004, 02:24:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι δύσκολο αυτό που λές να κάνω φίλε Χρήστο, θα το δοκιμάσω.
Εχω δοκιμάσει αυτά που λένε τα παιδιά παραπάνω και έχει μειωθεί πάρα πολύ το νερό που μπαίνει μέσα.
Απο την αντιπροσωπεία, στο Συνεργείο θέλουν να τα αρπάξουν. Οταν τους λέω το πρόβλημα αρνούνται να κάνουν οτιδήποτε άλλο λεγοντας σαν δικαιολογία ότι θα ξαναδώ να μπάζει νερά μετα απο λίγο χρόνο και προτείνουν σαν λύση την αλλαγή όλων των λάστιχων και το κόστος υπερβαίνει τα 300Ε για αυτό.
Δεν θα τους κάνω το χατήρι όμως έτσι εύκολα να πετάξω τα λεφτά μου.Θα δοκιμάσω πρωτα αυτά που μου προτείνετε εσείς.
Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια!

206cc look Gran Turisme
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2004, 15:40:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπάζει νερά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

george cc έγραψε:
Το cc μου ειναι 2 χρονων και φέτος αρχισε να μπάζει νερο ανάλογα με την ένταση της βροχής, και πιο πολλές σταγόνες. Σε καταιγίδα σαν να ανοιγεις βρύση.
Help, τι να κάνω? Sad

Μπορει να ειναι λιγο αργα αλλα θα δοσω μια λυση(αν δεν εχει ληθει ακομα)! Very happy
Γιατι οι ccδες δεν βαζετε ανεμοθωρακες(ή καπως ετσι) στα πλαινα τζαμια??
Εγω εχω και με βροχη εχω ανοιχτο παραθυρο και δεν μπενει μεσα ουτε πιτσιλια... Laughing Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Φεβ 2004, 16:43:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπάζει νερά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
george cc έγραψε:
Help, τι να κάνω? Sad

Μπορει να ειναι λιγο αργα αλλα θα δοσω μια λυση(αν δεν εχει ληθει ακομα)! Very happy
Εγω εχω και με βροχη εχω ανοιχτο παραθυρο και δεν μπενει μεσα ουτε πιτσιλια... Laughing Very happy

Απλούστατα γιατί εμάς οι πόρτες δεν έχουν πλαίσιο πάνω από το τζάμι οπότε δεν μπορούν να μπούν ανεμοθώρακες...

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Φεβ 2004, 00:24:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπάζει νερά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nemo έγραψε:
Skull έγραψε:
george cc έγραψε:
Help, τι να κάνω? Sad

Απλούστατα γιατί εμάς οι πόρτες δεν έχουν πλαίσιο πάνω από το τζάμι οπότε δεν μπορούν να μπούν ανεμοθώρακες...

Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing

Αν δεν το ξερεις στανταρ...δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις! Razz
Αυτοι τρελοι ειναι μπορει να εχουν βγαλει και για αυτο κατι! Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2004, 12:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

emena mpazei mono se usphlh piesh sto plusimo to pisw deksi finistrini kai einai enos mhna... na agorasw omprela?!?!

Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Μάρ 2004, 14:26:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
emena mpazei mono se usphlh piesh sto plusimo to pisw deksi finistrini kai einai enos mhna... na agorasw omprela?!?!

Shocked

καλη σκεψη.... Smile colors Thumb right

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Lucifer (kostas)
Μέλος
Μέλος

206 cc

Ένταξη: 27 Αύγ 2003
Τόπος: Ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Απρ 2004, 08:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπάζει νερά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

george cc έγραψε:
Help, τι να κάνω? Sad

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΕΧΩ ΤΟ CC EΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΠΑΓΩΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΠΡΕ'Ι' ΣΥΛΙΚΟΝΗΣ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΟΦΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΠΟ!! ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης