Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 20:13:10 Θέμα δημοσίευσης: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες |
|
|
Και η θερμοκρασία απόψε έφτασε αισίως τους -5 και το νερό που βρισκόταν στα σωληνάκια των υαλοκαθαριστήρων πάγωσε. Παρόλο που είχα ρίξει στο δοχείο αντιψυκτικό της Guard (και πολύ μάλιστα) δεν μπόρεσα να το αποφύγω και την πάτησα. Τώρα ακούγεται το μοτεράκι να δουλεύει αλλά νερό από τα πιτσιλιστίρια γιοκ! Συνέβη και σε άλλον αυτό; Πως μπορώ να το αποφύγω και τι μπορώ να κάνω τώρα που συνέβη; Να περιμένω να ζεστάνει ο καιρός; 
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)
Ένταξη: 13 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 20:17:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αντωνη μαλλον θα μας πει ο μιστερ κρυος (seridim) τι κανουν στα μερη του που ειναι συνηθες φαινομενο αυτη η θερμοκρασια! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Skull (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 655 Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 20:54:26 Θέμα δημοσίευσης: Re: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Και η θερμοκρασία απόψε έφτασε αισίως τους -5 και το νερό που βρισκόταν στα σωληνάκια των υαλοκαθαριστήρων πάγωσε. Παρόλο που είχα ρίξει στο δοχείο αντιψυκτικό της Guard (και πολύ μάλιστα) δεν μπόρεσα να το αποφύγω και την πάτησα. Τώρα ακούγεται το μοτεράκι να δουλεύει αλλά νερό από τα πιτσιλιστίρια γιοκ! Συνέβη και σε άλλον αυτό; Πως μπορώ να το αποφύγω και τι μπορώ να κάνω τώρα που συνέβη; Να περιμένω να ζεστάνει ο καιρός;  |
Απο την αρχη επρεπε να βαλεις καθαρο οινοπνευμα!Στου μπαμπα μου που βαζει οινοπνευμα και το εχω τωρα δεν παγωσε καθολου!
Να φανταστεις οταν εριξε το χιονι για να ξεπαγωσει το παμπριζ εριχνα νερο απο τα πιτσιλακια...
Δοκιμασε δεν θα χασεις...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:08:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες |
|
|
Skull έγραψε: | zzzleepy έγραψε: | Και η θερμοκρασία απόψε έφτασε αισίως τους -5 και το νερό που βρισκόταν στα σωληνάκια των υαλοκαθαριστήρων πάγωσε. Παρόλο που είχα ρίξει στο δοχείο αντιψυκτικό της Guard (και πολύ μάλιστα) δεν μπόρεσα να το αποφύγω και την πάτησα. Τώρα ακούγεται το μοτεράκι να δουλεύει αλλά νερό από τα πιτσιλιστίρια γιοκ! Συνέβη και σε άλλον αυτό; Πως μπορώ να το αποφύγω και τι μπορώ να κάνω τώρα που συνέβη; Να περιμένω να ζεστάνει ο καιρός;  |
Απο την αρχη επρεπε να βαλεις καθαρο οινοπνευμα!Στου μπαμπα μου που βαζει οινοπνευμα και το εχω τωρα δεν παγωσε καθολου!
Να φανταστεις οταν εριξε το χιονι για να ξεπαγωσει το παμπριζ εριχνα νερο απο τα πιτσιλακια...
μηπως, λεω μηπως η συχνη χρηση οινοπνευματος φθειρει τα σωληνακια αλλα και τα μακτρα ;;;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:11:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτό ξέρω κι εγώ, γι'αυτό δεν έχω βάλει οινόπνευμα μέχρι τώρα... Πίστευα ότι με αυτό της Guard (βασικά για καθαρισμό των τζαμιών είναι αλλά έχει και αντιψυκτικές ιδιότητες) θα ήμουν καλυμένος. Να όμως που...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:15:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια 10 χρονια στο αμαξι βαζει οινοπνευμα...
Δεν εχει φθαρει τιποτα και το χειμωνα μπορει και χρησημοποιηει τους υαλοκαθαριστηρες!
Εσεις να βαζετε μονο τον χειμωνα καθαρο οινοπνευμα!
Ουτε βουλωνει ουτε παγωνει!Μονο που μυριζει μετα την χρηση οινοπνευματιλα ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:17:10 Θέμα δημοσίευσης: Re: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Και η θερμοκρασία απόψε έφτασε αισίως τους -5 και το νερό που βρισκόταν στα σωληνάκια των υαλοκαθαριστήρων πάγωσε. Παρόλο που είχα ρίξει στο δοχείο αντιψυκτικό της Guard (και πολύ μάλιστα) δεν μπόρεσα να το αποφύγω και την πάτησα. Τώρα ακούγεται το μοτεράκι να δουλεύει αλλά νερό από τα πιτσιλιστίρια γιοκ! Συνέβη και σε άλλον αυτό; Πως μπορώ να το αποφύγω και τι μπορώ να κάνω τώρα που συνέβη; Να περιμένω να ζεστάνει ο καιρός;  |
Είχα ακούσει/διαβάσει (χωρίς να παίρνω και όρκο) πως αν δουλεύεις το μοτέρ αυτό ενώ δεν υπάρχει νερό (άρα και τώρα που έχει παγώσει) γ**μάς κυριολεκτικά το μοτεράκι!
Οπότε ό,τι και να κάνεις, μέχρι να το ξεπαγώσεις, μην το βάζεις να δουλεύει άσκοπα γιατί θα τα παίξει το μοτεράκι.
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:28:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
"Σταμάτα πια Αντωνάκη! Θα το χαλάσεις!!!"
Δεν έχω σκοπό Χρήστο μου να το ξεπατώσω, απλώς έκανα μια-δυο δοκιμές σήμερα και είδα ότι δεν! Άνοιξα το καπώ, είδα ότι το δοχείο είναι γεμάτο αλλά μετά είδα και τα σωληνάκια που πάνε στα πιτσιλιστήρια ότι μέσα είναι άσπρα, δηλαδή έχουν πάγο. Κι άμα τα κουνήσεις κάνουν και χρατς χρουτς. Αλήθεια, αυτά δε θερμαίνονται από τη ζέστη που βγάζει η μηχανή όταν δουλεύει; Μήπως να κάνω καμιά 100αριά χλμ να λιώσει ο πάγος στα σωληνάκια; (Ευκαιρία ψάχνω μου φαίνεται )
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:30:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε αμαν με αυτο το topic οταν βγαινω στην Αρχικη παντα εχει ενα καινουργειο post!Σταματηστε επιτελους  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:33:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μη βγαίνεις κι εσύ στην Αρχική... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:35:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Μη βγαίνεις κι εσύ στην Αρχική...  |
Αααα,συνεχιζεις ε???  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:38:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άντε καλά σταματάω...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:48:34 Θέμα δημοσίευσης: Re: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες |
|
|
Οταν λες νερο ενοεις νερο βρισης? Αν βαζεις νερο βρισης, μεγα λαθος για δυο λογους. 1) το ανακαληψες και μονος σου, παγωνει και 2) με το χρονο αφηνει αλατα τα οποια βουλωνουν τα σωληνακια και τα μπεκ. Η καλητερη λυση ειναι τα υγρα τζαμιων (τα εχουν και στα βενζιναδικα) τα οποια δεν χρειαζονται αντιψυκτικο. Πιστεψε με, κι εγω που ειμαι στα βορεια προαστεια και τα παντα ειχαν παγωσει (ακομα και οι πορτες του 206-δεν ανοιγαν) τα πιτσιλιστηρια δουλευαν !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 21:58:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ποτέ μα ποτέ νερό βρύσης! Μέχρι τώρα έβαζα απεσταγμένο στο οποίο έριχνα και από αυτό το αντιψυκτικό. Απ'ότι βλέπω όμως δεν κάνει τίποτα στα δύσκολα... Μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 22:12:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | "Σταμάτα πια Αντωνάκη! Θα το χαλάσεις!!!" |
Αντί να κάνεις 100χλμ. για να λιώσει από τη ζέστη της μηχανής, δεν παίρνεις καλύτερα μια μπαλατέζα κι ένα πιστολάκι για τα μαλλιά (να του κάνεις μια περμανάντ)!!!!!
Skull μη μας βρίσεις...
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2004, 22:20:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να βγω έξω με τέτοιο ψόφο; Δε θα'σαι καλά!
Ενώ με τη βολτίτσα, θα είμαι μέσα, με τη μουσικούλα μου και τη ζεστούλα μου κι ας ξεπαγώσει όποτε θέλει 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 13:30:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: Παγωμένο νερό στους υαλοκαθαριστήρες |
|
|
Skull έγραψε: | zzzleepy έγραψε: | Και η θερμοκρασία απόψε έφτασε αισίως τους -5 και το νερό που βρισκόταν στα σωληνάκια των υαλοκαθαριστήρων πάγωσε. Παρόλο που είχα ρίξει στο δοχείο αντιψυκτικό της Guard (και πολύ μάλιστα) δεν μπόρεσα να το αποφύγω και την πάτησα. Τώρα ακούγεται το μοτεράκι να δουλεύει αλλά νερό από τα πιτσιλιστίρια γιοκ! Συνέβη και σε άλλον αυτό; Πως μπορώ να το αποφύγω και τι μπορώ να κάνω τώρα που συνέβη; Να περιμένω να ζεστάνει ο καιρός;  |
Σωστος ο "κρανιος'' Για να ξεπαγωσουν ριξε οινοπνευμα....Ερε πως φαινοντε οι βοριοι
Βασικα ενα καλο αντιπαγοτικο ειναι της Βιρτ.Εχει απο πισω τις αναλογιες για ποσο κρυο το θες.Για τα μακτρα που λες...δεν παθαινουν τιποτα...αλλα στο κατω κατω σιγα..ποσο καιρο θα τα κρατησεις Στο εξαμηνο και λιγο παραπανο πεταμα και καινουργια 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 18:49:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Skull έγραψε: | Ρε παιδια 10 χρονια στο αμαξι βαζει οινοπνευμα...
Δεν εχει φθαρει τιποτα και το χειμωνα μπορει και χρησημοποιηει τους υαλοκαθαριστηρες!
Εσεις να βαζετε μονο τον χειμωνα καθαρο οινοπνευμα!
Ουτε βουλωνει ουτε παγωνει!Μονο που μυριζει μετα την χρηση οινοπνευματιλα ! |
ναι ριχνε εσυ οινοπνευμα και αμα σου πεταξω κανα σπιρτο θα γινεις φλαμπε
μια αλλη λυση για να μην βαζετε νερο βρυσης ειναι να βαζετε νερο απο αυτο που τρεχει απο το κλιματιστικο (aircondition στα ελληνικα) οσοι εχετε απο αυτο. κανει επισης και για σιδερα ατμου!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 21:00:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kovac έγραψε: |
Skull μη μας βρίσεις... |
Το ειδα αυτο.....
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Σωστος ο "κρανιος'' Για να ξεπαγωσουν ριξε οινοπνευμα....Ερε πως φαινοντε οι βοριοι
|
Ετσι,ετσι!
Τοσα χρονια στο βουνο....εχω αποκτεισει μια εμπειρια... 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Skull στις Σαβ 24 Ιαν 2004, 21:05:27, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιαν 2004, 21:03:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | μια αλλη λυση για να μην βαζετε νερο βρυσης ειναι να βαζετε νερο απο αυτο που τρεχει απο το κλιματιστικο (aircondition στα ελληνικα) οσοι εχετε απο αυτο. κανει επισης και για σιδερα ατμου!!  |
Μια ακομα καλη λυση ειναι να ριχνετε πετρελαιο!
Οχι μονο μεσα αλλα και απεξω απο το αμαξι!
Και μετα...βρεχει φωτια στην στρατα μου....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|