PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Ιαν 2004, 15:41:21    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...Αυτό ήταν...

Μετά από τόσα χρόνια χρήσης του αμαξιού και τώρα που χρειάστηκε να το αξιοποιήσω ως μεταφορίκό μέσο αρκετών πραγμάτων μου λόγω μετακόμισης, και να ρίξω τα πίσω καθίσματα και να αφαιρέσω την εταζέρα για να το φορτώσω, αρχίσαν οι τριγμοί! Sad

Όταν ξανακούμπωσα τα πίσω καθίσματα εν ώρα οδήγησης ακόμα και σε σχετικά ομαλό δρόμο, ακούγονται απίστευτοι τριγμοί από πίσω, λες και είναι χαλασμένο ξύλινο κρεββάτι εν ώρα...!!!

Εντόπισα το πρόβλημα στο πίσω δεξί κάθισμα και απλά και προκειμένου να μην ανέχομαι τον ενοχλητικό αυτόν τριγμό, απλά δεν το "κουμπώνω" πίσω και το αφήνω στον "αέρα"!!! Λες και υπάρχουν μπόσικα.

Αλλά πραγματικά δεν το ζόρισα τόσο πολύ με την μετακόμιση.

Καμμιά ιδέα βρέ παιδιά; Ακόμα και με μονωτική ταινία που έχω βάλει εκεί που "κουμπώνει" (στο μέταλλικό μέρος) δεν έχει υπάρξει καμμιά διαφορά. Είναι σαν να υπάρχουν μπόσικα κάπου. Δεν ξέρω τι να πω! Sad Sad Πώς μπορώ να το φτιάξω;

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Ιαν 2004, 14:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανένας;;; Τίποτα;;; Sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 10:34:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:

Xρηστος μηπως να βαλεις (να ντυσεις) το κοματι του μεταλου που μπαινει μεσα στην "δαγκανα" που ασφαλιζει το καθησμα με κατι;;;;;;;;;;;

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

Ένταξη: 05 Δεκ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καισαριανή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 11:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει δικιο ο Αρης....
να ντυσεις την βαση που πιανει η δαγκανα με σκρατς.... ξερεις το αυτοκολλητο.... το μαλακο μερος ομως ε..... Wink Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 12:46:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
StAkIS έγραψε:

Xρηστος μηπως να βαλεις (να ντυσεις) το κοματι του μεταλου που μπαινει μεσα στην "δαγκανα" που ασφαλιζει το καθησμα με κατι;;;;;;;;;;;

Από την αντιπροσωπεία στην αρχή μου βάλανε μονωτική ταινία την οποία και ανανέωσα τώρα, αλλά αυτό δεν βοηθάει πια και δεν ξέρω ακριβώς από ποιο σημείο ακούγεται ο ήχος. Sad

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 12:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νωe έγραψε:
εχει δικιο ο Αρης....
να ντυσεις την βαση που πιανει η δαγκανα με σκρατς.... ξερεις το αυτοκολλητο.... το μαλακο μερος ομως ε..... Wink Laughing

Με σκρατς; Για δώσε μου περισσότερες λεπτομέρειες.

Τι είναι αυτό, που μπορώ να το βρω και πως ακριβως το ζητάω...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την StAkIS στις Τετ 21 Ιαν 2004, 13:00:48, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 12:53:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε συ.... σκρατς.... αυτο που εχουν κ τα μπουφαν..... κ τα παπουτσια....
μπορεις να βρεις σε μαγαζια με ειδη ραπτικης.... (μην γελας)..... Wink Laughing
αυτοκολλητο ομως οχι το ραπτο..... Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 13:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νωe έγραψε:
ρε συ.... σκρατς.... αυτο που εχουν κ τα μπουφαν..... κ τα παπουτσια....
μπορεις να βρεις σε μαγαζια με ειδη ραπτικης.... (μην γελας)..... Wink Laughing
αυτοκολλητο ομως οχι το ραπτο..... Shocked

Very happy Very happy Καλά το κατάλαβα...! οκ!

Αν είναι αποτελεσματικό γιατί όχι! Θα κάνω μια έρευνα για να το αγοράσω μαζί και με κανα σετ ραπτικής! Very happy

Αλλά ρε γμτ, δε νομίζω να έρχεται από εκείνο ακριβώς το σημείο ο ήχος!! Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 13:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο εκει κανουν φορυβο σχεδον ολα τα 206..... Cool
απο εκει κ περα θα πρεπει να το πας καπου να το δουν καλυτερα.....
εχω βαλει κ εγω..... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2004, 21:27:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Νωe έγραψε:
εχει δικιο ο Αρης....

αυτο που Ελληνιστι λεμε "σκρατς" ονομαζεται βελκρο!
αν το ζητησεις ετσι εκει που πουλανε κλωστες, κεντηματα, υφασματα δεν θα εχεις προβλημα!

Επιστροφή στην κορυφή
Νωe (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 S16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 08:02:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
StAkIS έγραψε:
Νωe έγραψε:
εχει δικιο ο Αρης....

αυτο που Ελληνιστι λεμε "σκρατς" ονομαζεται βελκρο!
αν το ζητησεις ετσι εκει που πουλανε κλωστες, κεντηματα, υφασματα δεν θα εχεις προβλημα!

βλεπω Δημητρακι τα κατεχεις τα κλωστο-υφαντουργικα........ Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
μπραβο παιδι μου.... θα προκοψεις εσυ...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2004, 22:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gia afta pou lete pigene ston kalivioti exei sto kentro stin paraliaki kai allou
alla ego tha elega mia pio apli lisi.. giati den rixneis ligo ladaki mipos kai aplos trizei ... gia dokimase.. i vale ligi vazelini.(min paei o nous sto poniro...) opos kanoume stous mentesedes tis portas... gia try kai pes mas....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιαν 2004, 15:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν βρήκα και πήρα κάτι αυτοκόλλητα σκράτς και το βραδάκι θα τα βάλω μπας και δούμε προκοπή, γιατί αλλιώς θα χάσω την ακοή μου από την τέρμα μουσική κάθε μέρα!! Very happy Very happy ΑΜΑΝ!

Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 06:32:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
Λοιπόν βρήκα και πήρα κάτι αυτοκόλλητα σκράτς και το βραδάκι θα τα βάλω μπας και δούμε προκοπή, γιατί αλλιώς θα χάσω την ακοή μου από την τέρμα μουσική κάθε μέρα!! Very happy Very happy ΑΜΑΝ!

το καθισμα εχει γωνιες με βασεις που βιδωνουν,δεν κοιτας μηπως εχει λασκαρει καμια γωνια και δεν κουμπωνει σωστα?ποιο λογικο μου φενεται.εκτος αν με καποιο τροπο στραβωσες και δεν εφαρμοζει στην βαση του.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιαν 2004, 16:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:

το καθισμα εχει γωνιες με βασεις που βιδωνουν,δεν κοιτας μηπως εχει λασκαρει καμια γωνια και δεν κουμπωνει σωστα?ποιο λογικο μου φενεται.εκτος αν με καποιο τροπο στραβωσες και δεν εφαρμοζει στην βαση του.

Λοιπόν δοκίμασα με τα σκρατς αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Sad

Έχω δει κάποιες βίδες που λές, αλλά όταν λες γωνίες με βάσεις που ακριβώς εννοείς;

Αν και φοβάμαι ότι κάτι θα έχει στραβώσει, δυστυχώς δεν μπορώ να διευκρινήσω τι, αλλά λόγω του βάρους μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο! Αλλά τι στο καλό, δεν ήταν και τόσο τραγίκό...Μία κούτα ΝΟΥΝΟΥ με CD καθόταν συγκεκριμένα εκεί και όχι τελείως φορτωμένη! Sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης