Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 19:08:58 Θέμα δημοσίευσης: MONTIΦΑ |
|
|
Διαβαζω καθημερινα εδω για παραπανω αλογα, συμμετεχω σε συζυτησεις οταν παμε για καφεδακι με φιλους για τρελλες μοντιφες για να παρουμε εστω κ 1-2 αλογακια .
Σκεφτομαι , αχ να χα το 1600 , αχ να χα το GT , RC ....κ παει λεγωντας..
Βλεπω στο δρομο κανα Civic type R k αναστεναζω ....
Τελικα τα χρειαζομαστε τα παραπανω αλογα η απλα εχουμε το μικροβιο της μοντιφας ?
Εγω εχω ενα ταπεινο 1400αρι που με χοανη κ καζανακι εχει παρει τα πανω του λιγα αλλα πανω απ ολα με τρελαινει ο ηχος του ( ειδικα της χοανης οταν ροπιαζει ) , στο δρομο εχω ριξει τσαγακι κ σε Focus 1400 k Astra 1400 k Punto Sportin k Polo 1400 k Ibiza 1400 k se Rallye 1300 , βεβαια εχω φαει ασχημες ηττες απο Saxoralla αλλα αλλες φορες το χω παλεψει κ τους εχω παει προφυλακτηρα η ακομα τους εχω περασει με σφηνες .
Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με την αποδοση του τουτου μου κ σε εκκινησεις κ σε ρεπριζ κ σε τελικες
Πηγαινοερχομαι Κορινθο με μεση ταχυτητα 160-170 κ ουτε θερμοκρασια ανεβαζει ουτε μασαει......
ΤΕΛΙΚΑ εγω πιστευω οτι κ να ειχα , Impreza , Evo ακομα κ Porche παλι θα αναζητουσα το κατι παραπανω , κατι να σκαλησω ........ποτε δεν θα κατσουμε στα αυγα μας !!!!!!

FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 19:24:13 Θέμα δημοσίευσης: Re: MONTIΦΑ |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | Διαβαζω καθημερινα εδω για παραπανω αλογα, συμμετεχω σε συζυτησεις οταν παμε για καφεδακι με φιλους για τρελλες μοντιφες για να παρουμε εστω κ 1-2 αλογακια .
Σκεφτομαι , αχ να χα το 1600 , αχ να χα το GT , RC ....κ παει λεγωντας..
Βλεπω στο δρομο κανα Civic type R k αναστεναζω ....
Τελικα τα χρειαζομαστε τα παραπανω αλογα η απλα εχουμε το μικροβιο της μοντιφας ?
Εγω εχω ενα ταπεινο 1400αρι που με χοανη κ καζανακι εχει παρει τα πανω του λιγα αλλα πανω απ ολα με τρελαινει ο ηχος του ( ειδικα της χοανης οταν ροπιαζει ) , στο δρομο εχω ριξει τσαγακι κ σε Focus 1400 k Astra 1400 k Punto Sportin k Polo 1400 k Ibiza 1400 k se Rallye 1300 , βεβαια εχω φαει ασχημες ηττες απο Saxoralla αλλα αλλες φορες το χω παλεψει κ τους εχω παει προφυλακτηρα η ακομα τους εχω περασει με σφηνες .
Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με την αποδοση του τουτου μου κ σε εκκινησεις κ σε ρεπριζ κ σε τελικες
Πηγαινοερχομαι Κορινθο με μεση ταχυτητα 160-170 κ ουτε θερμοκρασια ανεβαζει ουτε μασαει......
ΤΕΛΙΚΑ εγω πιστευω οτι κ να ειχα , Impreza , Evo ακομα κ Porche παλι θα αναζητουσα το κατι παραπανω , κατι να σκαλησω ........ποτε δεν θα κατσουμε στα αυγα μας !!!!!!
 |
Για μπαρδον τωρα για να καταλαβω................Εριξες 1300 RALLYE σε επιδοσεις ή σε καποια διαδρομη Γιατι μου φαινετε σαν αμαξια λιγο δυσκολο να του φευγεις του 1300.
Για το δευτερο εχεις δικαιο...Και ο Παφ (συνοδηγος του glf) εχει το EVO7 και δεν του φτανει και θελει να το παει (Θα το παει σιγουρα) στην Αγγλια στην RALIART για πειραγμα 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 19:34:02 Θέμα δημοσίευσης: Re: MONTIΦΑ |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Για μπαρδον τωρα για να καταλαβω................Εριξες 1300 RALLYE σε επιδοσεις ή σε καποια διαδρομη Γιατι μου φαινετε σαν αμαξια λιγο δυσκολο να του φευγεις του 1300.
Για το δευτερο εχεις δικαιο...Και ο Παφ (συνοδηγος του glf) εχει το EVO7 και δεν του φτανει και θελει να το παει (Θα το παει σιγουρα) στην Αγγλια στην RALIART για πειραγμα  |
Στην αρχη της Βουλιαγμενης γυρνωντας απο Λιμανακια, φαναρια δεξια που ανηφοριζει τα χω παει με Ραλο 1.3 κ δεν μ εφτανε με τιποτα. 1 φορα εγινε αυτο δεν τσαγιαζω καθημερινα ραλλους ! 
FULL THROTLE....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 23:40:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μήπως βαριόταν;;
μήπως πήγαινε με ρελαντί;;
μήπως είχε ρεζέρβα λάστιχο;
μήπως είχε μείνει από λάστιχο;
είναι θέμα επιδόσεων η κόντρα σε ευθεία και όχι θέμα χεριού.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
action_peugeot (Τηλεμαχος) Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi
Ένταξη: 06 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 696 Τόπος: Νικαια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 00:43:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πηγαινε με ρεζερβα
ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 08:18:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δηλαδη απ ολα που εχω γραψει , εσας σας εμεινε αυτο με το 106 ...?
ΟΚ !
FULL THROTLE....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 10:14:49 Θέμα δημοσίευσης: Re: MONTIΦΑ |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Για μπαρδον τωρα για να καταλαβω................Εριξες 1300 RALLYE σε επιδοσεις ή σε καποια διαδρομη Γιατι μου φαινετε σαν αμαξια λιγο δυσκολο να του φευγεις του 1300.
|
Αν ήταν κανά οδηγός σαν και του λόγου σου,και F1 να ήταν πάλι ήττα θα έτρωγε.Αϊιιιιι σιαπέρα στραφταλάκι... 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|