PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

MONTIΦΑ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 19:08:58    Θέμα δημοσίευσης: MONTIΦΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβαζω καθημερινα εδω για παραπανω αλογα, συμμετεχω σε συζυτησεις οταν παμε για καφεδακι με φιλους για τρελλες μοντιφες για να παρουμε εστω κ 1-2 αλογακια .
Σκεφτομαι , αχ να χα το 1600 , αχ να χα το GT , RC ....κ παει λεγωντας..
Βλεπω στο δρομο κανα Civic type R k αναστεναζω ....
Τελικα τα χρειαζομαστε τα παραπανω αλογα η απλα εχουμε το μικροβιο της μοντιφας ?
Εγω εχω ενα ταπεινο 1400αρι που με χοανη κ καζανακι εχει παρει τα πανω του λιγα αλλα πανω απ ολα με τρελαινει ο ηχος του ( ειδικα της χοανης οταν ροπιαζει ) , στο δρομο εχω ριξει τσαγακι κ σε Focus 1400 k Astra 1400 k Punto Sportin k Polo 1400 k Ibiza 1400 k se Rallye 1300 , βεβαια εχω φαει ασχημες ηττες απο Saxoralla αλλα αλλες φορες το χω παλεψει κ τους εχω παει προφυλακτηρα η ακομα τους εχω περασει με σφηνες .
Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με την αποδοση του τουτου μου κ σε εκκινησεις κ σε ρεπριζ κ σε τελικες
Πηγαινοερχομαι Κορινθο με μεση ταχυτητα 160-170 κ ουτε θερμοκρασια ανεβαζει ουτε μασαει......
ΤΕΛΙΚΑ εγω πιστευω οτι κ να ειχα , Impreza , Evo ακομα κ Porche παλι θα αναζητουσα το κατι παραπανω , κατι να σκαλησω ........ποτε δεν θα κατσουμε στα αυγα μας !!!!!!

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 19:24:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: MONTIΦΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Διαβαζω καθημερινα εδω για παραπανω αλογα, συμμετεχω σε συζυτησεις οταν παμε για καφεδακι με φιλους για τρελλες μοντιφες για να παρουμε εστω κ 1-2 αλογακια .
Σκεφτομαι , αχ να χα το 1600 , αχ να χα το GT , RC ....κ παει λεγωντας..
Βλεπω στο δρομο κανα Civic type R k αναστεναζω ....
Τελικα τα χρειαζομαστε τα παραπανω αλογα η απλα εχουμε το μικροβιο της μοντιφας ?
Εγω εχω ενα ταπεινο 1400αρι που με χοανη κ καζανακι εχει παρει τα πανω του λιγα αλλα πανω απ ολα με τρελαινει ο ηχος του ( ειδικα της χοανης οταν ροπιαζει ) , στο δρομο εχω ριξει τσαγακι κ σε Focus 1400 k Astra 1400 k Punto Sportin k Polo 1400 k Ibiza 1400 k se Rallye 1300 , βεβαια εχω φαει ασχημες ηττες απο Saxoralla αλλα αλλες φορες το χω παλεψει κ τους εχω παει προφυλακτηρα η ακομα τους εχω περασει με σφηνες .
Εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με την αποδοση του τουτου μου κ σε εκκινησεις κ σε ρεπριζ κ σε τελικες
Πηγαινοερχομαι Κορινθο με μεση ταχυτητα 160-170 κ ουτε θερμοκρασια ανεβαζει ουτε μασαει......
ΤΕΛΙΚΑ εγω πιστευω οτι κ να ειχα , Impreza , Evo ακομα κ Porche παλι θα αναζητουσα το κατι παραπανω , κατι να σκαλησω ........ποτε δεν θα κατσουμε στα αυγα μας !!!!!!

Για μπαρδον τωρα για να καταλαβω................Εριξες 1300 RALLYE σε επιδοσεις ή σε καποια διαδρομη Question Γιατι μου φαινετε σαν αμαξια λιγο δυσκολο να του φευγεις του 1300.

Για το δευτερο εχεις δικαιο...Και ο Παφ (συνοδηγος του glf) εχει το EVO7 και δεν του φτανει και θελει να το παει (Θα το παει σιγουρα) στην Αγγλια στην RALIART για πειραγμα Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 19:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: MONTIΦΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Για μπαρδον τωρα για να καταλαβω................Εριξες 1300 RALLYE σε επιδοσεις ή σε καποια διαδρομη Question Γιατι μου φαινετε σαν αμαξια λιγο δυσκολο να του φευγεις του 1300.

Για το δευτερο εχεις δικαιο...Και ο Παφ (συνοδηγος του glf) εχει το EVO7 και δεν του φτανει και θελει να το παει (Θα το παει σιγουρα) στην Αγγλια στην RALIART για πειραγμα Rolling eyes

Στην αρχη της Βουλιαγμενης γυρνωντας απο Λιμανακια, φαναρια δεξια που ανηφοριζει τα χω παει με Ραλο 1.3 κ δεν μ εφτανε με τιποτα. 1 φορα εγινε αυτο δεν τσαγιαζω καθημερινα ραλλους ! Wink

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2004, 23:40:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μήπως βαριόταν;;
μήπως πήγαινε με ρελαντί;;
μήπως είχε ρεζέρβα λάστιχο;
μήπως είχε μείνει από λάστιχο;

είναι θέμα επιδόσεων η κόντρα σε ευθεία και όχι θέμα χεριού.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 00:43:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγαινε με ρεζερβα

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 08:18:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη απ ολα που εχω γραψει , εσας σας εμεινε αυτο με το 106 ...?
ΟΚ !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 10:14:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: MONTIΦΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Αν ήταν κανά οδηγός σαν και του λόγου σου,και F1 να ήταν πάλι ήττα θα έτρωγε.Αϊιιιιι σιαπέρα στραφταλάκι... Laughing Laughing Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης