PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ψαχνω νεα Ασφαλιστικη εταιρια για το 206!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 17:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Ψαχνω νεα Ασφαλιστικη εταιρια για το 206! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια, αποφασισα να φυγω απο την Ασφ. Εταιρια που ημουν μεχρι τωρα μια που το ξεχρεωσα το αμαξακι κια να παω καπου αλλου εφοσον δεν ειμαι ευχαριστημενος.
Ελα ομως που εμπλεξα γιατι δεν ξερω τι να διαλεξω.
Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε 2-3 πραγματακια απο τις Ασφ. εταιριες που εχετε ασφαλισει τα αυτοκ/τα σας.

1. Ποσο ευχαριστημενοι ειστε απο την εταιρια σας και ποια ειναι αυτη.
2. Αν θεωρειτε φθηνη η ακριβη την εταιρια αυτη.

για να βοηθησω ψαχνω για μια σχετικα φθηνη εταιρια (φθηνα ασφαλιστρα) που οπωσδηποτε να δινει ασφαλεια για τρομοκρατ. ενεργειες και φυσικα φαινομενα.

Αν καποιος θελει να βοηθησει αλλα δεν θελει για οποιοδηποτε λογο να μιλησει επωνυμα και να δωσει τετοια στοιχεια , θα δεχομουν ευχαριστως και PM.

Αν καποιος εχει καποιο γνωστο η πιστευει πως θα βοηθησει για την ασφαλιστικη ας στειλει PM.

Τελος να δηλωσω πως σε καμια περιπτωση δεν θελω να θεωρηθει το topic διαφημιση η δυσφημιση για τις εταιριες γιαυτο και παρακαλω ολους οσους απαντησουν να προσεξουν το πως θα εκφραστουν για τις διαφορες εταιριες.
αν παλι το topic μπορει να βλαψει τα συμφεροντα του club τωρα που ειμαστε αθλητ.σωματιο, ας διαγραφει.

περιμενω τις απαντησεις σας.
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 18:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

you have a pm
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 19:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'οσο ξερω αποζημιωση απο "τρομοκρατικες" ενεργειες παιρνεις μονο αμα υπαρχει προκυρηξη. Δηλαδη Confused

Οποτε δες αν υπαρχει κατι σε εναλλακτικο (πχ δολιοφθορες)
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Δεκ 2003, 19:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω πολυ ολους σας (35 views μεχρι τωρα) που με βοηθησατε.
τελικα πολλα ανασφαλιστα εχουμε εδω στην Ελλαδα αλλιως δεν εξηγειται! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 00:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dimip έγραψε:
τελικα πολλα ανασφαλιστα εχουμε εδω στην Ελλαδα αλλιως δεν εξηγειται! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Δημήτρη μου εγώ να σε βοηθήσω φίλε μου αλλα είμαι κι εγώ ακόμα στην ασφαλιστική που ήσουν κι εσύ οπότε... καταλαβαίνεις... Laughing Laughing Laughing Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Δεκ 2003, 17:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημητράκη αφού ξέρεις. Γιατί ρωτάς;;; Ποιός σου κάνει 20% έκπτωση; ΑΜΥΝΑ!

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2003, 15:45:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Δημητράκη αφού ξέρεις. Γιατί ρωτάς;;; Ποιός σου κάνει 20% έκπτωση; ΑΜΥΝΑ!

ναι αλλα με την εκπτωση και παλι βγαινει 250Ε/χρονο πανω απο την τωρινη!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 14:54:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Το φθηνό το κρέας, το τρώνε οι σκύλοι!
απαράβατος κανόνας των ασφαλιστικών εταιριών

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 15:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήτσο, εγώ στη Μινέττα είμαι (και θα είμαι για κανένα χρόνο ακόμα), οπότε ότι και να σου πω.....

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 15:55:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλκιμος έγραψε:
Μήτσο, εγώ στη Μινέττα είμαι (και θα είμαι για κανένα χρόνο ακόμα), οπότε ότι και να σου πω.....

Εγώ την κράτησα και μετά,μιας και δεν αντιμετώπισα προβλήματα και είναι αρκετά φτηνή.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2003, 16:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Εγώ την κράτησα και μετά,μιας και δεν αντιμετώπισα προβλήματα και είναι αρκετά φτηνή.

Ότι είναι φτηνή, είναι.

Από προβλήματα δεν ξέρω, δεν έχω πάθει τίποτα μέχρι σήμερα, χτύπα ξύλο, δεν τους έχω ενοχλήσει, δε με ξέρουν, δεν τους ξέρω....

Δεν το αποκλείω να συνεχίσω και εγώ μαζί τους.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Δεκ 2003, 21:24:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:

Το φθηνό το κρέας, το τρώνε οι σκύλοι!
απαράβατος κανόνας των ασφαλιστικών εταιριών

ασε να φανε κιαυτοι λιγο, απο το φθηνο μπας και φαω κιεγω λιγο γιατι με αυτα που ακουσα (τιμες) μου σηκωθηκαν οι τριχες!!!!

ενδεικτικα περιπου 270Ε/6μηνο για Εθν.Ασφ. με τα βασικα +φυσ.φαινομενα+πυρκαγια !!!! Evil Evil

ασε δε θα παρω!!!
τελος παντων , το ψαχνω και μαλλον βρηκα κατι καλο Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2003, 12:00:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εγω που ρωτησα για ασφαλεια μου ειπαν γυρω στα 400 το χρονο και καλυπτει τα παντα σχεδον. κι εχω και την προσαυξηση γιατι ειμαι νεος οδηγος υποτιθεται. πως σας βγαινει εσας 500+ δηλαδη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2003, 20:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα είναι 880 ετησίως στην ING NN και είμαι (πολύ! Embarassed ) νέος οδηγός Wink (Και οοοοοχι, δεν είναι μεικτή)
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2003, 00:04:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoNeR έγραψε:
εμένα είναι 880 ετησίως στην ING NN και είμαι (πολύ! Embarassed ) νέος οδηγός Wink (Και οοοοοχι, δεν είναι μεικτή)
Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2003, 11:03:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoNeR έγραψε:

Εμένα 600€ ετησίως στην INTERNATIONAL LIFE με bonus 9... Δεν είναι μεικτή καλύπτει όμως τα πάντα (ακόμα και κλοπή RCD)

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Gazebo (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Δεκ 2003
Τόπος: Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2003, 12:10:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ στη ΜΙΝΕΤΑ είμαι, αλλά δεν ξέρω αν είναι ακριβή ή φθηνή (314 Ε/6μηνο με bonus 11). Το ψάχνω κι εγώ πάντως, αλλά να πώ την αλήθεια βαριέμαι να ρωτήσω. Τους φοβάμαι πολύ τους ασφαλιστές. Δεν ξεκολάνε εύκολα. Χειρότεροι κι απο SARS είναι.. Wink

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι τους κυνηγάω κάθε φορά για να μου την ανανεώσουν. Πάντοτε μου τη φέρνουν 2-3 μέρες αφού έχει λήξει η προηγούμενη Sad
Επιστροφή στην κορυφή
IRIS (Mαρία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE

Ένταξη: 12 Ιούλ 2003
Τόπος: MAΡΟΥΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2003, 14:21:45    Θέμα δημοσίευσης: Ψάχνω νέα ασφαλιστική για το 206! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αρκετά από άλλες ασφαλιστικές, εγώ πάντως πληρώνω 220 το εξάμηνο με μπόνους 10. Δεν είναι μεικτή (δυστυχώς) αλλά καλύπτει αρκετά (πιστεύω). Ενημερώνουν πάντοτε χωρίς να τους ψάχνω εγω, αποδεδειγμένο και από γνωστούς που είναι χρόνια ασφαλισμένοι.
Α και να μην ξεχάσω... καλύπτει και φυσικά φαινόμενα και ... τρομοκρατικές ενέργειες που απ' ότι φαίνεται σε ενδιαφέρει... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Δεκ 2003, 18:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ψάχνω νέα ασφαλιστική για το 206! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IRIS έγραψε:
Δεν ξέρω αρκετά από άλλες ασφαλιστικές, εγώ πάντως πληρώνω 220 το εξάμηνο με μπόνους 10. Δεν είναι μεικτή (δυστυχώς) αλλά καλύπτει αρκετά (πιστεύω). Ενημερώνουν πάντοτε χωρίς να τους ψάχνω εγω, αποδεδειγμένο και από γνωστούς που είναι χρόνια ασφαλισμένοι.
Α και να μην ξεχάσω... καλύπτει και φυσικά φαινόμενα και ... τρομοκρατικές ενέργειες που απ' ότι φαίνεται σε ενδιαφέρει... Wink

για πες μας και ποια ειναι αυτη (και με PM αν θες)

Επιστροφή στην κορυφή
Marellios (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00

Ένταξη: 23 Δεκ 2002
Τόπος: Aθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Δεκ 2003, 01:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ψάχνω νέα ασφαλιστική για το 206! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
IRIS έγραψε:

για πες μας και ποια ειναι αυτη (και με PM αν θες)

Αν δε σου κανει κοπο στειλε και σε μενα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης