Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
takis39 (takis) Μόλις έγραψα
Peugeot 207 Rally (e-tuned)
Ένταξη: 16 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2020, 11:58:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Κωστα. Εχω τις δισκοπλακες 302mm εχω τα τακακια του Rc .. εχω και τις δαγκανες του Rc. Θα μπορεσω να τα τοποθετησω στις βασεις απο τις δαγκανες του Rallye? Γιατι βασεις Rc δεν βρισκω πουθενα. ..ουτε Ελλαδα ουτε Γαλλια. Θα ταιριαξουν; Και παλι ευχαριστω!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
power (Κώστας) Τρελλαμένο μέλος
207 GT
Ένταξη: 03 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 455 Τόπος: Δράμα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
e214vall (Έκτωρ) Μόλις έγραψα
Peugeot 207 Rallye (2007)
Ένταξη: 25 Φεβ 2022 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούν 2024, 21:40:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | Βρε παιδιά, σας παρακαλώ μην γράφετε αηδίες. Τα διαβάζει ο κόσμος και τρομάζει άδικα.
Η διαφορά σε βάρος που έχουν οι δισκόπλακες είναι αμελητέο σε σχέση με την ασφάλεια και την βελτίωση στο φρενάρισμα που έχουν τα φρένα του RC σε σχέση με τα 283. Ειλικρινά έχετε δει κανέναν να παραπονιέται για το κιτ φρένων της Peugeot Sport (που είναι σαφως μεγαλύτερο και βαρύτερο) και πόσο βαρύτεροι είναι οι δίσκοι;
Ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβεις διαφορά από το βάρος στις δισκόπλακες στο αυτοκίνητό σου. Θα καταλάβεις τεράστια διαφορά στο φρενάρισμα. Το αυτοκίνητο όντως φρενάρει και δεν μπλοκάρει τα φρένα του τόσο εύκολα όσο τα εργοστασιακά 283.
Το νου σας όμως, αν θέλετε να αποκτήσει και το πεντάλ του φρένου την ίδια αίσθηση που έχει του 207 RC, χρειάζεται και τρόμπα φρένων γιατί είναι διαφορετική. Με την μαμά που έχουν τα 150αρια λειτουργεί μια χαρά, αλλά αν οδηγήσεις RC είναι τρομακτικό πόσο γρήγορα και με μικρή διαδρομή πιάνουν τα φρένα. |
Καλησπέρα σε όλους, σχετικά με την τρόμπα φρένων που αναφέρει ο κυριος Salex, γνωρίζει κάποιος να μου πει κωδικό ή από που μπορώ να την βρω σε κάθε περίπτωση καθότι είμαι στην διαδικασία αναβάθμισης των φρένων του rallye μου με αυτά του RC. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! Βασικά με ενδιαφέρει να ξέρω πως να την ξεχωρίσω, μη μου πασάρουν πουθενά απλή τρόμπα του 207 για RC! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
JDROGAS (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος
PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 634 Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούλ 2024, 21:42:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
e214vall έγραψε: | salex έγραψε: | Βρε παιδιά, σας παρακαλώ μην γράφετε αηδίες. Τα διαβάζει ο κόσμος και τρομάζει άδικα.
Η διαφορά σε βάρος που έχουν οι δισκόπλακες είναι αμελητέο σε σχέση με την ασφάλεια και την βελτίωση στο φρενάρισμα που έχουν τα φρένα του RC σε σχέση με τα 283. Ειλικρινά έχετε δει κανέναν να παραπονιέται για το κιτ φρένων της Peugeot Sport (που είναι σαφως μεγαλύτερο και βαρύτερο) και πόσο βαρύτεροι είναι οι δίσκοι;
Ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβεις διαφορά από το βάρος στις δισκόπλακες στο αυτοκίνητό σου. Θα καταλάβεις τεράστια διαφορά στο φρενάρισμα. Το αυτοκίνητο όντως φρενάρει και δεν μπλοκάρει τα φρένα του τόσο εύκολα όσο τα εργοστασιακά 283.
Το νου σας όμως, αν θέλετε να αποκτήσει και το πεντάλ του φρένου την ίδια αίσθηση που έχει του 207 RC, χρειάζεται και τρόμπα φρένων γιατί είναι διαφορετική. Με την μαμά που έχουν τα 150αρια λειτουργεί μια χαρά, αλλά αν οδηγήσεις RC είναι τρομακτικό πόσο γρήγορα και με μικρή διαδρομή πιάνουν τα φρένα. |
Καλησπέρα σε όλους, σχετικά με την τρόμπα φρένων που αναφέρει ο κυριος Salex, γνωρίζει κάποιος να μου πει κωδικό ή από που μπορώ να την βρω σε κάθε περίπτωση καθότι είμαι στην διαδικασία αναβάθμισης των φρένων του rallye μου με αυτά του RC. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! Βασικά με ενδιαφέρει να ξέρω πως να την ξεχωρίσω, μη μου πασάρουν πουθενά απλή τρόμπα του 207 για RC! |
CODE 4601R9 - DIAM 23.8
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|