PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα σε peugeot 306 champion

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jordanmyk1 (Ιορδάνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.4 (1999) champion

Ένταξη: 29 Μάϊ 2019

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2019, 10:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα σε peugeot 306 champion Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σας είμαι καινούργιος χρήστης έχω το εξής πρόβλημα είμαι κάτοχος ενός peugeot 306 με κινητήρα 1.4 75 hp μοντέλο 1999 λοιπόν το αυτοκίνητο πριν κάνα μήνα ξεκίνησε να ανεβοκατεβάζει στροφες μόνο του το πήγα μάστορα αλλάξαμε το ρυθμιστή ρελαντί όλα οκ για πολύ λίγο μετά ξαναξεκινησε τα ίδια οι στροφες φτάνουν στο περίπου 2200 και τώρα προ εβδομάδας ξεκίνησε να ανάβει και το λαμπακι που μοιάζει σαν κινητήρας και να σβήνει μόνο του ή καμία φορά κάνει αρρυθμίες καμία λύση ευχαριστώ πολυ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ISIDOROS (ΙΣΙΔΩΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

"Peugeot 308 1.6 BlueHDi 120 EAT6 A

Ένταξη: 30 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2019, 14:39:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως να κοιτάξεις,πολλαπλασιαστή ή μπουζί
Επιστροφή στην κορυφή
Jordanmyk1 (Ιορδάνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2019, 16:39:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Isidoros καλησπέρα έχω αλλάξει μπουζι και είχαν μπει κάτι Bosch σαν πιο καλά από όλα πάνω στη μηχανή τώρα όσο για τον πολλαπλασιαστής το κοιτάξω απλά το συγκεκριμένο μοντέλο τα εχει μαζί πολλαπλασιαστή κ μπουζοκαλωδια
Επιστροφή στην κορυφή
Mule (Σπύρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (Rallye)

Ένταξη: 19 Οκτ 2010
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2019, 21:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα σε peugeot 306 champion Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jordanmyk1 έγραψε:
Καλημέρα σας είμαι καινούργιος χρήστης έχω το εξής πρόβλημα είμαι κάτοχος ενός peugeot 306 με κινητήρα 1.4 75 hp μοντέλο 1999 λοιπόν το αυτοκίνητο πριν κάνα μήνα ξεκίνησε να ανεβοκατεβάζει στροφες μόνο του το πήγα μάστορα αλλάξαμε το ρυθμιστή ρελαντί όλα οκ για πολύ λίγο μετά ξαναξεκινησε τα ίδια οι στροφες φτάνουν στο περίπου 2200 και τώρα προ εβδομάδας ξεκίνησε να ανάβει και το λαμπακι που μοιάζει σαν κινητήρας και να σβήνει μόνο του ή καμία φορά κάνει αρρυθμίες καμία λύση ευχαριστώ πολυ

Αλλαξε ποτενσιομετρο.
Επιστροφή στην κορυφή
Jordanmyk1 (Ιορδάνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάϊ 2019, 18:24:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα Mule έχω αλλάξει ποτενσιομετρο για λίγο έστρωσε μετά ξαναξελινησε τα ίδια
Επιστροφή στην κορυφή
Mule (Σπύρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (Rallye)

Ένταξη: 19 Οκτ 2010
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάϊ 2019, 18:31:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πεταλουδα καθαρίσετε?
Επιστροφή στην κορυφή
Jordanmyk1 (Ιορδάνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάϊ 2019, 10:52:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθαρή είναι φίλε μου και έχει αλλαχτεί και της πεταλούδας το νηματικό μοτερ όπως και ο λάμδα έχει μπει και στη διάγνωση το αυτοκινητο και δεν βγαζει τίποτα ο τεχνικός μου είπε πως πρέπει να πάει αντιπροσωπεία να το δουν το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πάω γιατί δουλεύω σε νησί και είναι δύσκολο τώρα
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2019, 12:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα το ίδιο πρόβλημα... Άλλαξα όλα αυτά που ανέφερες.
α) Βαλβίδα ρελαντί
β) ποτενσιόμετρο πεταλούδας
γ) λάμδα
δ) πολλάπλασιαστή
και τελικά ήταν ο εγκέφαλος...
Αν μπορείς να βρεις δανεικό εγκέφαλο να το τσεκάρεις...
Ισχύει αυτό που σου είπαν για το διαγνωστικό της αντιπροσωπείας γιατί αυτής της γενιάς το αμάξι συνδέεται με το Peugeot Planet 2000... αλλά ακόμα και αυτό λόγω της παλαιότητας του εγκεφάλου, δεν δείχνει τα πάντα...
Επίσης όπως είχα αναφέρει και σε άλλη απάντησή μου (κοίτα εδώ), αν έχεις πολλαπλασιαστή μάρκας electrolite να τον αλλάξεις διότι αν δεν σου έκαψε αυτός τον εγκέφαλο, θα στον κάψει...

(ΥΣ Επίσης όπως θα σου αναφέρουν και οι διαχειριστές, καλό θα ήταν να περάσεις από εδώ: Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση))

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jordanmyk1 (Ιορδάνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Ιούν 2019, 19:40:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα φίλε και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση το μόνο που δεν εχω αλλάξει ακόμα είναι ο πολλαπλασιαστής που είναι ένα με τα μπουζοκαλωδια το καλό είναι ότι δεν είναι ο electrolite είναι ο sagem και sagem είναι και ο εγκέφαλος τώρα πιστεύω ότι στην αλλαγή πολλαπλασιαστή ίσως ισιωση ή κατάσταση βέβαια ένα που ξέχασα να αναφέρω ή γαλλίδα έχει και 193.000 χλμ άρα ίσως αρχίζει να παραδιδει και ο πολλάπλασιαστης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης