Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
JohnGTi (Γιάννης) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16V) GTI (2000)
Ένταξη: 04 Ιαν 2017 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Απρ 2019, 11:39:59 Θέμα δημοσίευσης: 106 GTi Δεν παίρνει μπρος |
|
|
Γεια σας παιδια!
Συνοπτικα να σας πω στα γρηγορα τι εγινε....
Το αμαξι μου ειναι 106 Gti του 2000 μονοφυσο το πηρα τον Ιαν του 2017
απο τοτε το κλειδι ηταν χωρις μπαταρια και χωρις κουμπια σε αθλια κατασταση αλλα δεν ασχολιωμουν...ενα αυτο.
Τους τελευτεους δυο μηνες το αμαξι αρχησε να μην εχει κουραγια στα χαμηλα....δεν τον ενιωθα να τραβαει καθολου απο 2κ μεχρι 4κ για να ανοιξει παταγα μισω γκαζι σχεδον...γενικος το ενιωθα τελειως ψωφιμη σε σχεση με πρωτα....το αφηνω λοιπον δυο μερουλες να καθεται.
Χθες μου ηρθε κελυφος κλειδιου απο ebay....κανω την τραμπα της πλακετας και της λεπιδας και λεω δεν βαζω και μια μπαταρια....δοκιμαζω κλειδωμα ξεκλειδωμα ολα μια χαρα...δουλευει....παω λοιπον να βαλω μπροστα και τζιφος το πεζουλακι.....γυρναει η μιζα φουλ αλλα δεν περνει μπροστα με τιποτα..μπαταρια καινουργια σχεδον...φως στα οργανα κλπ ολα κομπλε.
Εχει ιμομπιλαιζερ το συγκεκριμενο αμαξι και εκανε καμια κουτσουκελα το κλειδι?
Αλλιως τι αλλο να επαθε?τρομπα βενζινης?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo106xs (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)
Ένταξη: 26 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 1140
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Απρ 2019, 12:20:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το εργοστασιακο κλειδι, εχει ενα μικρο κομματακι σα τσιπακι σφηνωμενο μεσα του, αυτο ειναι του ιμμομπιλαϊζερ το τσιπ, βαλτο στο καινουριο κλειδι και θα παρει κατευθειαν.
....Αλλοτινές μου εποχές... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JohnGTi (Γιάννης) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16V) GTI (2000)
Ένταξη: 04 Ιαν 2017 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Απρ 2019, 14:18:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
geo106xs έγραψε: | Το εργοστασιακο κλειδι, εχει ενα μικρο κομματακι σα τσιπακι σφηνωμενο μεσα του, αυτο ειναι του ιμμομπιλαϊζερ το τσιπ, βαλτο στο καινουριο κλειδι και θα παρει κατευθειαν. |
Τωρα οτι και να πω θα ειναι λιγο...χιλια μα χιλια ευχαριστω φιλε....δεν το ειχα προσεξει καθολου το τσιπακι εκει στην ακρουλα που ηταν....το εβαλα στο νεο κελυφος και πηρε αμεσως το αμαξακι.... 😀😀😀 τσακμακι!
Τωρα που ανεβηκε η ψυχολογια μου θα βγαλω εισαγωγη θα την καθαρισω θα παω τα μπεκ σε εναν φιλο μου για καθαρισμο με ψεκασμο μεσα σε υγρο με υπερυθρες (το εκανα στην μηχανη μου και ειδα φοβερη διαφορα)και θα βαλω και ενα μοτερακι τρομπας βενζινης να παρει λιγο τα πανω του.
😎😎😎 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
comeback13 (Σωτηρης) Μόλις έγραψα

106 S16 2002
Ένταξη: 28 Νοέ 2018 Δημοσιεύσεις: 25 Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Απρ 2019, 20:04:18 Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 GTi Δεν παίρνει μπρος |
|
|
JohnGTi έγραψε: | Γεια σας παιδια!
Συνοπτικα να σας πω στα γρηγορα τι εγινε....
Το αμαξι μου ειναι 106 Gti του 2000 μονοφυσο το πηρα τον Ιαν του 2017
απο τοτε το κλειδι ηταν χωρις μπαταρια και χωρις κουμπια σε αθλια κατασταση αλλα δεν ασχολιωμουν...ενα αυτο.
Τους τελευτεους δυο μηνες το αμαξι αρχησε να μην εχει κουραγια στα χαμηλα....δεν τον ενιωθα να τραβαει καθολου απο 2κ μεχρι 4κ για να ανοιξει παταγα μισω γκαζι σχεδον...γενικος το ενιωθα τελειως ψωφιμη σε σχεση με πρωτα....το αφηνω λοιπον δυο μερουλες να καθεται.
Χθες μου ηρθε κελυφος κλειδιου απο ebay....κανω την τραμπα της πλακετας και της λεπιδας και λεω δεν βαζω και μια μπαταρια....δοκιμαζω κλειδωμα ξεκλειδωμα ολα μια χαρα...δουλευει....παω λοιπον να βαλω μπροστα και τζιφος το πεζουλακι.....γυρναει η μιζα φουλ αλλα δεν περνει μπροστα με τιποτα..μπαταρια καινουργια σχεδον...φως στα οργανα κλπ ολα κομπλε.
Εχει ιμομπιλαιζερ το συγκεκριμενο αμαξι και εκανε καμια κουτσουκελα το κλειδι?
Αλλιως τι αλλο να επαθε?τρομπα βενζινης?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα. | το αμαξι τελικα γτ δεν πιγαινε? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|