PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περίεργη μυρωδιά!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
YiannisK 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206ColorLine 1,4

Ένταξη: 06 Φεβ 2003
Τόπος: KOZANH

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 22:04:27    Θέμα δημοσίευσης: Περίεργη μυρωδιά! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο τοτε που πηρα το 206 μου, και καθε φορα που θα κανω μερικα χιλιομετρα, εμφανιζεται μια περιεργη μυρωδια, κατι σαν καμενο σιδερο (ξερετε , οπως οταν κανουμε σιδεροκολληση). Στην αντιπροσωπεια που ρωτησα μου ειπαν οτι πιθανως να ειναι απο τα κερια στεγανοποιησης που εχει η καινουρια μηχανη και σιγα σιγα καιγονται. Η θερμοκρασιες στον πινακα οργανων ομως ειναι φυσιολογικες. Το αυτοκινητο αυτη τη στιγμη εχει 1700χλμ. Ειχε κανεις καμια εξηγηση ή παρομοια εμπειρια? Rolling eyes

Peugeot or nothing!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2003, 08:27:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: περιεργη μυρωδια! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

YiannisK έγραψε:
απο τοτε που πηρα το 206 μου, και καθε φορα που θα κανω μερικα χιλιομετρα, εμφανιζεται μια περιεργη μυρωδια, κατι σαν καμενο σιδερο (ξερετε , οπως οταν κανουμε σιδεροκολληση). Στην αντιπροσωπεια που ρωτησα μου ειπαν οτι πιθανως να ειναι απο τα κερια στεγανοποιησης που εχει η καινουρια μηχανη και σιγα σιγα καιγονται. Η θερμοκρασιες στον πινακα οργανων ομως ειναι φυσιολογικες. Το αυτοκινητο αυτη τη στιγμη εχει 1700χλμ. Ειχε κανεις καμια εξηγηση ή παρομοια εμπειρια? Rolling eyes

Είναι πιθανόν να ισχύει αυτό που σου είπαν.Το ίδιο μύριζε στα πρώτα km και η εξάτμιση.Δεν φαίνεται να είναι ανησυχητικό...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2003, 11:58:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσπαθησε να εντοπισεις απο που ερχεται η μυρωδια ( μηχανη , εξατμιση , φρενα )

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
IRIS (Mαρία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT 1.4 SIDOBRE

Ένταξη: 12 Ιούλ 2003
Τόπος: MAΡΟΥΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2003, 11:42:40    Θέμα δημοσίευσης: περίεργη μυρωδιά! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει...αλλά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και το αμάξι το πήρα πριν δύο μήνες. Το πήγα το πρωί στην αντιπροσωπεία και μου έδωσαν ακριβώς την ίδια απάντηση: κεριά στεγανοποίησης κλπ... Το καλό που τους θέλω... Rolling eyes Wink
Επιστροφή στην κορυφή
YiannisK 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206ColorLine 1,4

Ένταξη: 06 Φεβ 2003
Τόπος: KOZANH

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2003, 23:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σαι καλα Μαρια, με καθησυχασε λιγο το μηνυμα σου, μακαρι να ειναι αυτο!

Peugeot or nothing!
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2003, 03:20:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κερια στεγανοποίησης ή αλλιως Κηρόπισσα... Είναι μια μ@λ@κι@ που βάζουν στο κάτω μέρος του οχήματος για στεγανοποίηση - προστασία και με τις μεγάλες θερμοκρασίες στην περιοχή της εξάτμισης τείνει να έχει αυτην την μυρωδια.. Μην σας δημιουργεί ανυσηχία αυτο... θα στρώσει με τον καιρο

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
tenere (ntinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 16V XS

Ένταξη: 27 Αύγ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2003, 19:10:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: περιεργη μυρωδια! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

YiannisK έγραψε:

Και το δικό μου έτσι μύριζε μην σε παραξενεύει. Αν θέλεις όμως να φύγει η μυρωδιά πάρε ένα πανί και βουτηξέ το στο πετρέλαιο και καθάρισε το τελικό καζανάκι από κάτω θα δεις ότι είναι μαύρο όπως και το σαζμάν. Μετά καθάρισε με ένα στεγνό πανί ή με νερό.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2003, 03:37:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και το δικο μου ετσι μυριζε οταν το ειχα πρωτοπαρει
ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!
τι μου θυμισες τωρα.......
τοτε που δεν ειχε κανενα χτυπηματακι,καμμια γρατζουνια,ηταν πεντακαθαρο,ουτε μια σκονουλα τοοοοοσο δα Neutral
θελω να ξαναμυρισω αυτη τη Κηρόπισσα η οπο\ως αλλιως λεγεται.....
ΟΥΑΑΑΑΑ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2003, 12:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι;
η αλλη καταπληκτικη μυρωδια ;; η γνωστη και σαν "καινουργίλα" ;;;
που μπαιναμε στο σαλονι του 206 και ευωδιαζε ο τοπος απο τα πλαστικα και τα υφασματα ;;; που ηταν καινουργια ;;;
αααχχχχχ! τελεια μυρωδια!

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2003, 12:13:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι το κανεις τωρα αυτο Idea Idea
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Σεπ 2003, 00:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά δεν θέλω να σας αποτελειώσω, αλλά το δικό μου (2 ετών και ενός μηνός) μυρίζει ακόμα καινουργίλα, ενώ ποτέ δεν μύριζε κηρόπισσα (ή όπως αλλιώς λέγεται...) Razz Razz Razz

Α! και δεν έχει όυτε μια (άμεσα ορατή) γρατζουνιά...
(Θεέ μου φύλαγε...)

Big wink Smile colors Big wink

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Σεπ 2003, 14:04:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

βρε Γιαννακη εσυ μια χαρα παιδι, βγαλτον αυτο το Χαροντα απο την υπογραφη σου.
τον βλεπω και μου κοβεται το αιμα!!! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Σεπ 2003, 04:14:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
kanelj έγραψε:

βρε Γιαννακη εσυ μια χαρα παιδι, βγαλτον αυτο το Χαροντα απο την υπογραφη σου.
τον βλεπω και μου κοβεται το αιμα!!! Laughing Laughing Laughing

EEEEEETΣΙ ΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ ! ! ! !

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Petros-GTi (Petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 GTi (2004)

Ένταξη: 21 Μάρ 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2004, 23:41:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kai egw to idio provlima eixa,kai ka8os exw kai megalh mith Shocked arxisa na mirizw olo to amaksi gia na dw ti paizei.Pragmati h mirodia htan apo thn exatmish kai einai apo ta keria.H miriodia sinexizotane gia polla xiliometra akomi,EEEEE to plakwsa kai egw kana 2 taxidakia kai twra sta 2100 pou exw den mirizei tipota Smile Smile

"Some people enter our lives,
leave quickly and soon are forgotten.
Others enter our lives and leave
footprints on our hearts,
and we are never, ever the same."
Peugeot 206 Gti 1.6 16V
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2004, 13:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

a eseis eiste tuxeroi
emena murize... mexri ta 1000

sta 1500 pou ebgale kai kanpous anhsuxousa!!!
telika eixe kollhsei mia sakoula sto xtapodi h tes pa katw apo to kinhthra...

kai nomiza oti htan ta dermata sthn arxh ... Embarassed
LOL

telika to phga sthn antiproswpeia kai ebgalan me zesto nero kai apo to kazanaki to keri kai th sakoula apo ton kinhtra

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάρ 2004, 14:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μυρίζει από τα 3000 και κάτι,αλλά κάθε φορά που ανοίγω τον κληματισμό.Είναι το ίδιο?

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
cyclon70 (Θεόδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 2008 1.2 (130) (2019)

Ένταξη: 08 Απρ 2019
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2019, 18:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί φίλοι,
Αναβιώνοντας αυτό το θέμα σας κάνω κι εγώ την ερώτηση μου:

Μερικές φορές σε διαφορετικές διαδρομές και για διάστημα 1-2 λεπτών εισέρχεται στην καμπίνα από τα ανοιχτά παράθυρα από το χώρο του κινητήρα έντονη μυρωδιά σαν καμμένο τεφλόν (θυμίζει αρκετά μυρωδιά συμπλέκτη/δίσκου).
Την πρώτη φορά συνέβη όταν μόλις είχα παρκάρει από την πρώτη βόλτα του και δεν είχα σβήσει τον κινητήρα όπου υποψιαστηκα τον συμπλέκτη μια και ακόμη τον 'έψαχνα'.
Προχθές σε διαδρομή 20χλμ συνέβη μια φορά κάπου στη μέση της διαδρομής, όπου δεν υπήρχε κάποιο συνεχόμενο ζόρι με τον συμπλέκτη.
Αντίστοιχα στην επιστροφή καμμία μυρωδιά (τουλάχιστον έντονη) όπου λόγω κίνησης ο συμπλέκτης έπαιζε περισσότερο και με μεγαλύτερη θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Είμαι ακόμη στα 150+ χλμ.
Θεωρώ ότι είναι ο κινητήρας που είναι ακόμη φρέσκος αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας!

2008 Allure 1.2 130 Βενζίνη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης