PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα 106 s16

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

Ένταξη: 28 Νοέ 2018
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Απρ 2019, 14:42:16    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα 106 s16 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα.θα ηθελα βοηθεια εχω ενα προβλημα.λοιπον το αμαξι ειναι 106 s16 2002 σε ακινησια απο το 2004.το εβγαλα πινακιδες 8/1/2019 17000χλμ.λοιπον εχω αλλαξει αντλια βενζινης.καθαρισα μπεκ.φιλτρα λαδια.μπουζι.καθαρισα μαπ πεταλουδα εισαγωγη.το αμαξι περνει κανονικα μπροστα αλλα οταν ειναι κρυο δουλευει σαν τρικυλινδρο και οσο ζεσταινετε στρονει με καποιες μικρες διακοπες στην λειτουργεια του.μεχρι της 4000στροφες μου φαινετε σαν να οδηγαω 1200cc μετα ειναι καπως καλυτερα αλλα δεν παει σαν 1600.εχω μεγαλη καταναλωση καυσιμου 14λιτρα/100 με αλλαγες στης 3500 μαχ 100χιλ.και απο πισω με μαμα εξατμιση μου ακουγετε σαν μπουκωμενο.ειναι ολο μαμα.το εχω παει σε πολλα συνεργεια αλλους μ λεει λ αλλος μου λεει χρονισμος τον οποιο εχω τσεκαρει 3 φορες.το οδηγησε και μιχανικος και μου λεει σκοτωνει το αμαξι αλλα εμενα μ φενεται οτι δεν παει γτ οταν το εβγαλα σε κυκλοφορια οντως το αμαξι σκοτωνε.επισεις κανει κομπιασμα στις 2000-2500 ειτε σταματημενος ειτε στον δρομο σε ολες της ταχυτητες.σε ενα συνεργειο μου ειπαν οτι ο λ διαβαζει συνεχεια ναι οχι ναι οχι Rolling eyes(δυναμο.μπαταρια καινουργια)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sotiris_25 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Απρ 2019, 19:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τσεκαρε κανα ποτενσιομετρο και αισθητηρα Λ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
m_power_lunatic (john)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 106 1.3 RALLYE..the REAL Rallye!

Ένταξη: 10 Νοέ 2009
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Απρ 2019, 22:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που το βρήκες αυτό με 17.000χλμ πραγματικά?

INSANE IN THE ///MIDBRAIN...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2019, 00:44:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

m_power_lunatic έγραψε:
Που το βρήκες αυτό με 17.000χλμ πραγματικά?
το ειχε συγγενης μου ο οποιος ειχε φυγει εξωτερικο και το παρατησε και τωρα το αγορασα εγω
Επιστροφή στην κορυφή
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2019, 00:45:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotiris_25 έγραψε:
Για τσεκαρε κανα ποτενσιομετρο και αισθητηρα Λ
το ποντεσιομετρο που ειναι?τον λ πως να τον τσεκαρω?
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Απρ 2019, 18:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλαπλασιαστής;;;
Πιθανώς όσο είναι κρύος να μην δουλεύει σωστά...

(ΥΣ Επίσης όπως θα σου αναφέρουν και οι διαχειριστές, καλό θα ήταν να περάσεις από εδώ: Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση))

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
comeback13 (Σωτηρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 S16 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Απρ 2019, 01:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hellas4x4 έγραψε:
Πολλαπλασιαστής;;;
Πιθανώς όσο είναι κρύος να μην δουλεύει σωστά...

(ΥΣ Επίσης όπως θα σου αναφέρουν και οι διαχειριστές, καλό θα ήταν να περάσεις από εδώ: Λίγα λόγια για εμάς.... (Ηλικία, ενδιαφέροντα, απασχόληση))
Σε ευχαριστω που το ανεφερες δεν το γνωριζα.οσο για πολλαπλασιαστη δεν ξερω.το διαγνωστικο εδω και μηνες δεν βγαζει απολυτος τιποτα.αλλα αν κρατησεις το γκαζει σταθερα 2000σαλ νιωθεις οτι το μοτερ κουνιετε εντονα μεσα στην καμπινα και δυσκολευετε να στροφαρει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης