PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πισω ηχεια 206,Help

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Grigoris Hatz (Grigoris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.1 8v

Ένταξη: 29 Ιαν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάϊ 2017, 16:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Πισω ηχεια 206,Help Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω αλλαξει μονο τα δυο στις πορτες και εχω βαλει κατι aftermarket γιατι βραχνιασαν με τα χρονια.Σκεφτομαι λοιπον να βαλω αλλα δυο πισω,αλλα εχω την εξης απορρια.Ειναι μεγαλη δουλεια να τα βαλω μονος μου στην ταζερα ; και επισης στις πισω θεσεις πανω απο την θηκη εχει κατι που μοιαζει με υποδοχη για ηχεια,τι ακριβως ειναι αυτο;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kyriakos206gti 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16v gti

Ένταξη: 09 Ιούλ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάϊ 2017, 22:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει και πισω ηχεια εκει που λες, εγω τα εχω αλλαξει και αυτα και ειναι οπως τα μπροστα περιπου σε διαδικασια, απλα εχει να βγαλεις περισσοτερη ταπετσαρια.. και ειναι πιο μικρα 4.3 νομιζω (τουλαχιστον στο δικο μου 3θυρο 1600κ)-για την εταζερα δε γνωριζω, ας απαντησει καποιος που ξερει
Επιστροφή στην κορυφή
Grigoris Hatz (Grigoris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.1 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάϊ 2017, 00:28:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kyriakos206gti έγραψε:
εχει και πισω ηχεια εκει που λες, εγω τα εχω αλλαξει και αυτα και ειναι οπως τα μπροστα περιπου σε διαδικασια, απλα εχει να βγαλεις περισσοτερη ταπετσαρια.. και ειναι πιο μικρα 4.3 νομιζω (τουλαχιστον στο δικο μου 3θυρο 1600κ)-για την εταζερα δε γνωριζω, ας απαντησει καποιος που ξερει
απλα εμενα πισω λογικα δεν θα εχει καλωδιωση γιατι το 1100 απο τη μανα του δεν εχει πισω ηχεια,ευχαριστω παντως!!
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάϊ 2017, 18:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα 3θυρα παίρνει πίσω ηχεία στα πλαϊνά των πίσω θέσεων διάστασης 13εκ. Καλωδίωση κάποια έχουν και κάποια όχι πρεπει να το δείς. Για την εταζέρα τα πράγματα είναι εύκολα βάζεις ένα ζευγάρι οβάλ και θα πρέπει οπωσδήποτε να τραβήξεις καλώδιο.

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Grigoris Hatz (Grigoris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.1 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Μάϊ 2017, 19:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
Στα 3θυρα παίρνει πίσω ηχεία στα πλαϊνά των πίσω θέσεων διάστασης 13εκ. Καλωδίωση κάποια έχουν και κάποια όχι πρεπει να το δείς. Για την εταζέρα τα πράγματα είναι εύκολα βάζεις ένα ζευγάρι οβάλ και θα πρέπει οπωσδήποτε να τραβήξεις καλώδιο.
σε ευχαριστω πολυ φιλε,να σαι καλα!
Επιστροφή στην κορυφή
nido (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)

Ένταξη: 10 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2018, 12:19:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν είχα αλλάξει τα μαμίσια πίσω ηχεία στο δικό μου με κάτι πιο ποιοτικό (ίδιας σειράς με αυτά που έβαλα εμπρός, απλά 130 αντί 165mm) είχα γλιτώσει αρκετό χρόνο ακολουθώντας τις οδηγίες του Simon Craig από εδώ:
http://206gti.net/sc-speakerguide/

Ένα τριωράκι πάντως πρέπει να το έφαγα (αν την ξανάκανα τη διαδικασία τώρα που την ξέρω θα γινόταν αρκετά πιο γρήγορα βέβαια) βάζοντας αυτά...

Curse Of The Traveller
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης