PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μερικες Πληροφοριες περι του 207 GT

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
steve_207gt (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 GT '07

Ένταξη: 29 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2017, 17:58:13    Θέμα δημοσίευσης: Μερικες Πληροφοριες περι του 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολους, εδω και πολυ καιρο εψαχνα για την αγορα ενος 207 rallye/ GT καθως ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου αμαξια στην κατηγορια του και τελικα αγορασα ενα GT του 2007 μεσα στη βδομαδα που μας περασε.
Κατ'αρχην εχω συμβουλευτει πολυ το forum σας και εχω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολη αυτη τη προσπαθεια που γινεται απο ολους εσας Very happy
Στην συνεχεια θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια καθως δεν εχω μεγαλη ιδεα απο αμαξια και εαν μπορειτε εσεις να με βοηθησετε.
Το αμαξι ειναι εργοστασιακο ( μαμα ολα . κυριως στο κινητηρα).Φοραει αναρτησεις Βλιστειν, μεμβρανη φιμε στα τσαμια και xenon. Εχει γινει επισης service στη καδενα. Μεχρι στιγμης ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος.
Ηθελα ομως να βαλω καποια πραγματα οπως turbo Timer (για καλη διατηριση του turbo) καθως και μια ενδειξη (στα ποσα βαρ δουλευει). Ακομα θα ηθελα να βαλω και μια σκαστρα.
Μπορειτε να μου προτεινεται καποια καλα προοιντα απτα οποια εσεις εχετε μεινει ευχαριστημενοι ή καποια για τα οποια εχετε ακουσει καλα λογια?Καθως και αλλα πραγματα αμα θελετε που θα επρεπε να προσεξω?
Ειμαι σιγουρος οτι εχουν ξανα υποθει τετοιες συζητησεις απλα δεν μπορουσα να τα εντοπισω ολα.
Ευχαριστω εκ των προτερων Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salamanque_207 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2017, 18:50:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"daniel son" καλοριζικο κατ'αρχας. Να ξερεις οτι ενα καλο αυτοκινητο δεν το δινει ο αλλος ευκολα. Καποιο κουσουρι θα εχει σιγουρα που θα βγει στην πορεια. Γι'αυτο βλεπεις και καταληγουν στους μαντραδες τα αυτοκινητα, τα αγοραζουν οι αδαεις και στο τελος κλαινε.. Αφου μπηκες στον χορο θα χορεψεις λοιπον! Για τα αλλα που ρωτας εχουν απαντηθει πολλακις. Κανε μια αναζητηση και θα βρεις απαντησεις.
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2017, 19:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου εχεις παρει κατα πασα πιθανοτητα αυτοκινητο μελους του forum!! Οσων αφορα στις ερωτησεις σου θα σου ελεγα οτι το turbo timer δεν το χρειαζεσαι. Υπαρχει αντλια που γυρναει τα νερα και ψυχει το τουρμπο μετα το σβησιμο. Να τσεκαρεις μονο αν λειτουργει η εν λογω αντλια με το αυτι σου ή σε ενα διαγνωστικο της peugeot. Εγω στη θεση σου θα εβαζα μονο ενα μπαρομετρο για να βλεπεις την πιεση οπως λες και τιποτα αλλο. Καλα χιλιομετρα και απροβληματιστα..
Επιστροφή στην κορυφή
vassat (Βασίλης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2017, 19:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μπαρόμετρο μια αξιόπιστη επιλογή, με κόστος "κρίσης" είναι τα προϊόντα της SIMONI Racing, θα πρότεινα αυτό με το warning light για μελλοντική αξιοποίηση.
Εύρεση προμηθευτή με αναζήτηση είτε στο skroutz.gr είτε στο car.gr.
/ B

You can be Great, if you serve a Cause greater than yourself! /I.A.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2017, 20:01:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μερικες Πληροφοριες περι του 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

steve_207gt έγραψε:
Μεχρι στιγμης ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος.
Ηθελα ομως να βαλω καποια πραγματα οπως turbo Timer (για καλη διατηριση του turbo) καθως και μια ενδειξη (στα ποσα βαρ δουλευει). Ακομα θα ηθελα να βαλω και μια σκαστρα.
Μπορειτε να μου προτεινεται καποια καλα προοιντα απτα οποια εσεις εχετε μεινει ευχαριστημενοι ή καποια για τα οποια εχετε ακουσει καλα λογια?Καθως και αλλα πραγματα αμα θελετε που θα επρεπε να προσεξω?
Very happy

Γειά σου Σταύρο! Ελπίζω να σε ευχαριστήσει το δικό σου GT τόσο όσο με έχει ευχαριστήσει και το δικό μου μέχρι σήμερα.

Για να βάλεις παραδοσιακό μπαρόμετρο στο 207 1.6Τ χρειάζεται να εγκαταστήσεις έναν προσαρμογέα πάνω από τον map sensor της πολλαπλής εξαγωγής. Αυτός βγάζει ένα τσουτσούνι όπου κουμπώνεις το σωληνάκι του μπαρόμετρου (γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει πουθενά να πάρεις υποπίεση).

Ο ίδιος προσαρμογέας χρειάζεται αν αποφασίσεις να βάλεις μηχανική σκάστρα (κάτι που δεν είναι απαραίτητο αν η δική του είναι σε καλή κατάσταση).

Στο δικό μου έτυχε να κάνω και τα δύο, γιατί μου αρέσει να πειραματίζομαι και να έχω ιδία άποψη για τα πάντα.

Τελικά κατέληξα στο να αγοράσω ένα όργανο OBD ScanGauge / Turbogauge που μου δείχνει τα πάντα από πιέσεις, αβανς και θερμοκρασίες. Και - αν ποτέ πάει κάτι στραβά- μου δείχνει βλάβες και σβήνει τα σφάλματα κινητήρα.

Στην ουσία είναι ένας ελβετικός σουγιάς που δεν χρειάζεται μηχανολογικές παρεμβάσεις στο αυτοκίνητο και σου δείχνει και πίεση. Επειδή κάνω μεγάλα ταξίδια, έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι αν τύχει οτιδήποτε στο δρόμο - έχω άμεση πρόσβαση στα ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζομαι διαγνωστικό.

Σκέψου τί προτιμάς να βάλεις - λύσεις υπάρχουν για όλα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT & Peugeot 106 xr 1.1 (

Ένταξη: 08 Μάρ 2014
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2017, 20:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σταύρο καλησπέρα ! Το αμαξι που αγόρασες είναι το δικό μου! Οτι θες με ρωτας περι του αυτοκινήτου! Η αλήθεια είναι ότι πήρες αμαξαρα διότι του είχα ρίξει 2.000ε πάνω ! Το πήρες από έναν μαντρα στο Κερατσίνι ! Το έδωσα ανταλλαγή και πήρα ένα audi a3 !

It don't matter if you win by an inch or a mile..Winning's winning....
Επιστροφή στην κορυφή
steve_207gt (stavros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 GT '07

Ένταξη: 29 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2017, 20:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kwstas1.1 έγραψε:
Σταύρο καλησπέρα ! Το αμαξι που αγόρασες είναι το δικό μου! Οτι θες με ρωτας περι του αυτοκινήτου! Η αλήθεια είναι ότι πήρες αμαξαρα διότι του είχα ρίξει 2.000ε πάνω ! Το πήρες από έναν μαντρα στο Κερατσίνι ! Το έδωσα ανταλλαγή και πήρα ένα audi a3 !

Οντως!!!! καλησπερα φιλε μου ! Αν ειναι θα σου στειλω καποια απο αυτες τις μερες ενα PM να σε ρωτησω καποια πραγματα ή ο,τι θες στειλε μου εσυ Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT & Peugeot 106 xr 1.1 (

Ένταξη: 08 Μάρ 2014
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2017, 20:30:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salamanque_207 έγραψε:
"daniel son" καλοριζικο κατ'αρχας. Να ξερεις οτι ενα καλο αυτοκινητο δεν το δινει ο αλλος ευκολα. Καποιο κουσουρι θα εχει σιγουρα που θα βγει στην πορεια. Γι'αυτο βλεπεις και καταληγουν στους μαντραδες τα αυτοκινητα, τα αγοραζουν οι αδαεις και στο τελος κλαινε.. Αφου μπηκες στον χορο θα χορεψεις λοιπον! Για τα αλλα που ρωτας εχουν απαντηθει πολλακις. Κανε μια αναζητηση και θα βρεις απαντησεις.

Φιλε μου το αμάξι που έδωσα στον μαντρα ήτανε υπερυπεραριστο!!!! Δεν ήθελε τπτ πίστεψέ με ! Εγώ το έδωσα εκεί και το έδωσα και εγώ σαν χαζός με λάστιχα ολοκαίνουργια και όλα ! Είχα κάνει σέρβις φουλ με λάδια Φιλτρα τα πάντα κομπλέ ! Και αλλαγή καδενα και όλα...αστο.μην το ψάχνεις το.αμάξι το έδωσα γτ βρμουν να το δώσω εγώ και ουσιαστικά το χάρισα στον μαντρα στην ανταλλαγή! Είναι τέρμα καλο! Λέω την αλήθεια φίλε μου πήρες αμάξι αστέρι....δούλευε τέρμα ρολόι απλά μαλακιστηκα εγώ δεν μου χε βγάλει τπτ απλά το έδωσα γι να πάρω το audi....

It don't matter if you win by an inch or a mile..Winning's winning....
Επιστροφή στην κορυφή
karate kid 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Φεβ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2017, 22:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μερικες Πληροφοριες περι του 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
steve_207gt έγραψε:
Μεχρι στιγμης ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος.
Very happy

Γειά σου Σταύρο! Ελπίζω να σε ευχαριστήσει το δικό σου GT τόσο όσο με έχει ευχαριστήσει και το δικό μου μέχρι σήμερα.

Για να βάλεις παραδοσιακό μπαρόμετρο στο 207 1.6Τ χρειάζεται να εγκαταστήσεις έναν προσαρμογέα πάνω από τον map sensor της πολλαπλής εξαγωγής. Αυτός βγάζει ένα τσουτσούνι όπου κουμπώνεις το σωληνάκι του μπαρόμετρου (γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει πουθενά να πάρεις υποπίεση).

Ο ίδιος προσαρμογέας χρειάζεται αν αποφασίσεις να βάλεις μηχανική σκάστρα (κάτι που δεν είναι απαραίτητο αν η δική του είναι σε καλή κατάσταση).

Στο δικό μου έτυχε να κάνω και τα δύο, γιατί μου αρέσει να πειραματίζομαι και να έχω ιδία άποψη για τα πάντα.

Τελικά κατέληξα στο να αγοράσω ένα όργανο OBD ScanGauge / Turbogauge που μου δείχνει τα πάντα από πιέσεις, αβανς και θερμοκρασίες. Και - αν ποτέ πάει κάτι στραβά- μου δείχνει βλάβες και σβήνει τα σφάλματα κινητήρα.

Στην ουσία είναι ένας ελβετικός σουγιάς που δεν χρειάζεται μηχανολογικές παρεμβάσεις στο αυτοκίνητο και σου δείχνει και πίεση. Επειδή κάνω μεγάλα ταξίδια, έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι αν τύχει οτιδήποτε στο δρόμο - έχω άμεση πρόσβαση στα ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζομαι διαγνωστικό.

Σκέψου τί προτιμάς να βάλεις - λύσεις υπάρχουν για όλα.

Πόσο σου κόστισε αγορά και εγκατάσταση ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάϊ 2017, 09:26:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Scangauge έχει κανένα 200άρι νομίζω. Το αντίστοιχο Turbogauge, που του μοιάζει τρομακτικά και με βολεύει καλύτερα κοστίζει περίπου 100.

Η εγκατάσταση είναι γελοία γιατί απλώς το συνδέεις στην OBD του αυτοκινήτου και το στερεώνεις όπου σε βολεύει. Θα ανεβάσω φωτογραφίες σε πρώτη ευκαιρία

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vassat (Βασίλης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Μάϊ 2017, 22:50:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

80 ευρά το TurboGauge: https://www.car.gr/parts/view/4447623/ !!!
φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
/ Β

You can be Great, if you serve a Cause greater than yourself! /I.A.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης