PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΜΕ ΣΚΑΣΤΡΑ ΑΠΟ S3
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2012, 21:28:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν παρουμε το ελατηριο το μαμα και το ελατηριο της βαγκοσταστρας και τα παμε σε ενα μηχανουργιο να δουμε τι διαφορα σκληροτητας εχουν και τους πουμε να φτιαξουν ενα καινουργιο ελατηριο με παραπανω σκληροτητα οσο ειναι η διαφορα του μαμα με της βαγκ θα κανουμε τιποτα σωστο η θα εχουμε πυροτεχνηματα?Για πειτε γνωμες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2012, 15:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν ευχαριστώ το φίλο cztred για την απάντηση.

Η αλήθεια είναι ότι ένα πιό σκληρό ελατήριο το χρειαζόμαστε.

Καταρχήν πρέπει να μάθουμε κατά πόσο σκληρότερο είναι το ελατήριο της vag σε σχέση με τη μαμά σκάστρα, ύστερα θα ψάξουμε για fix ελατήρια (εννοείται ίδιας διαμέτρου και μήκους) που υπάρχουν στο εμπόριο και ανάλογα με τις προτιμήσεις μας θα επιλέξουμε και σκληρότητα.

Η λύση του μηχανουργείου δεν ξέρω αν τελικά θα είναι φθηνότερη από αυτή της alta και αν αξίζει τον όλο κόπο. Σε fix συμφωνώ, αλλά ξέρουμε τι να επιλέξουμε; Πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα είναι σκληρότερο αυτού της vag αλλά τόσο ώστε να μπορεί το πηνίο μας να δουλέψει.!
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2012, 19:26:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θέμα κατάντησε πυρηνική φυσική.
Rolling eyes
το ελατήριο τις βαγκ είναι πιο σκληρό σε σχέση με αυτό τις μαμάς σκάστρας
γιαυτό κ ο μαγνήτης τις βαγκόσκαστρας είναι πιο μεγάλος.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 00:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
το θέμα κατάντησε πυρηνική φυσική.
Rolling eyes
το ελατήριο τις βαγκ είναι πιο σκληρό σε σχέση με αυτό τις μαμάς σκάστρας
γιαυτό κ ο μαγνήτης τις βαγκόσκαστρας είναι πιο μεγάλος.

Αυτό το είπαμε, το πόσο δεν είπαμε.! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 23:30:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι περίπου 10mm μεγαλύτερος.

Επίσης η διαδρομή της vagοσκάστρας είναι μεγαλύτερη, για αυτό και όταν κουμπωνει πάνω στις τουρμπίνες μας αποκτά μεγαλύτερη προένταση από ό,τι η εργοστασιακή μας σκάστρα.

Σκληρό ελατήριο ή όχι δεν έχει μεγάλη σημασία. Γιατί γίνεται σκληρό λόγω της προέντασης, που δεν έχει ιδιαίτερη η εργοστασιακή μας σκάστρα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2012, 01:20:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Είναι περίπου 10mm μεγαλύτερος.

Επίσης η διαδρομή της vagοσκάστρας είναι μεγαλύτερη, για αυτό και όταν κουμπωνει πάνω στις τουρμπίνες μας αποκτά μεγαλύτερη προένταση από ό,τι η εργοστασιακή μας σκάστρα.

Σκληρό ελατήριο ή όχι δεν έχει μεγάλη σημασία. Γιατί γίνεται σκληρό λόγω της προέντασης, που δεν έχει ιδιαίτερη η εργοστασιακή μας σκάστρα.

στελιο η νεα δεν εχει μεγαλη διαδρομη...και ενα σκληροτερο ελατηριο σε ιδιο μηκος θα χει μεγαλυτερη προφορτιση
Επιστροφή στην κορυφή
JimRC (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

Ένταξη: 15 Σεπ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2017, 19:47:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μαζί με την τοποθέτηση είτε μόνο σωθικων είτε ολόκληρης σκαστρας s3 παραμείνει πάνω στο αμάξι ο ανταπτορα της forge (άσχετα αν κόβει ή όχι) υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2017, 20:27:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JimRC έγραψε:
Αν μαζί με την τοποθέτηση είτε μόνο σωθικων είτε ολόκληρης σκαστρας s3 παραμείνει πάνω στο αμάξι ο ανταπτορα της forge (άσχετα αν κόβει ή όχι) υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
οχι

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
JimRC (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207

Ένταξη: 15 Σεπ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2017, 21:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
JimRC έγραψε:
οχι

απλα επειδη μου ειπαν οτι δεν χωραει ο ανταπτορας αν τοποθετηθει ολοκληρη η σκαστρα σ3.
Και κάτι άλλο.. Κατά τη γνώμη σου ποια είναι η καλύτερη επιλογή μόνο τα σωθικά ή ολόκληρη η σ3;;
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2017, 21:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JimRC έγραψε:
makis106 έγραψε:
JimRC έγραψε:
οχι

απλα επειδη μου ειπαν οτι δεν χωραει ο ανταπτορας αν τοποθετηθει ολοκληρη η σκαστρα σ3.
Και κάτι άλλο.. Κατά τη γνώμη σου ποια είναι η καλύτερη επιλογή μόνο τα σωθικά ή ολόκληρη η σ3;;
Δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα χωρου εκει...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
stevedek (Steve)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 208 GTi

Ένταξη: 04 Ιαν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2017, 13:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο δικό μου 208 GTi βάλαμε όπως ήταν το dv από S3 μάζι με το adapter της Forge και δουλεύει κανονικά

η καλωδίωση είναι custom

μάλιστα τοποθετήσαμε και σκληρότερο ελατήριο (από GFB DV+)

υβρίδιο την κάναμε Very happy

στον Παυλίδη όλα αυτά ...

https://www.dropbox.com/s/54xiswaaji0zz5w/WP_20170217_11_06_16_Pro.jpg?dl=0

SteveDek@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάρ 2017, 12:55:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η σωληνα του τουρμπο προς κουλερ ειναι της αιρτεκ??
Επιστροφή στην κορυφή
stevedek (Steve)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 208 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάρ 2017, 13:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι

SteveDek@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάρ 2017, 14:12:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερεις διαμετρο?
Επιστροφή στην κορυφή
stevedek (Steve)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 208 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Μάρ 2017, 20:26:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι, δεν λέει πουθενά ούτε στη συσκευασία, ούτε στο site

SteveDek@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Μάρ 2017, 20:51:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

60 mm
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Μάρ 2017, 02:33:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θενκ γιου!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης