PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εγκεφαλος για 106 1.4 2001

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PZEN1600 (ΕΦΗ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) ZEN (2001)

Ένταξη: 03 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 14:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Εγκεφαλος για 106 1.4 2001 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα η χαρα δεν κρατησε πολυ!!!!!!!ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ το προβλημα....... Crying or Very sad Αν και ηδη εχω ξεκινησει να ψαχνω γιατι ο μαστορας μου ειπε 120 εuro ο εγκεφαλος και αλλα τοσα ο προγραμματισμος Shocked εγκεφαλικα πολλα με βρικαν μπορω να πω......ισως το κοστος να μην ειναι μεγαλο αλλα για την τσεπη μου αβασταχτο και εχουμε δωσει και 230 μεχρι στιγμης,ξερει καποιος αν θα βρω κατι καλυτερο αν ψαξω?Επισκευαζεται η'πρεπει να βαλω αλλον?το εχω περασει και στη ζητηση του σα'ι'τ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 22:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το ειχες φτιαξει; Ο εγκεφαλος πως προεκυψε;Ειναι σιγουρα; Δεν εχει κανενα αλλον ο μαστορας να δοκιμασει; Επισης αν βαλεις τελικα αλλον εγκεφαλο, γιατι να θελει προγραμματισμο; Μηπως σου ειπε ξεκλειδωμα;;Στειλε ενα μυνημα στον geo106xs, πρεπει να εχει εγκεφαλο!

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PZEN1600 (ΕΦΗ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούλ 2016, 23:43:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι νομιζα....πως το εφτιαξα αλλα τελικα ουτε το μοτερ ρελαντι ηταν ουτε ο καθαρισμος μαπ -πεταλουδας ηταν ουτε μπουζι ,ουτε τρομπα βενζινας,ουτε τα μπεκ ουτε πολ/σιαστης......η διαγνωση εδειξε στην αρχη το 3ο μπεκ τα αλλαζουμε οοοολα μαζι με την μπεκιερα,αφου εγω εχω αλλαξει μοτερ ρελαντι και καθαρισει τα υπολοιπα,ο μαστορας μου ειχε πει εξ αρχης πως αν το ξαναεμφανησει το προβλημα παμε για εγκεφαλο,ε το ξαναεκανε!!!!!!!!σημερα η διαγνωση εδειχε διαφορα μπεκ πως εχουν προβλημα ,μια το 2ο μετα αφου το αλλαξαμε εδειχνε το 3ο αφου αλλαζουμε και το 3ο ξαναεδειχνε το 2ο και μαυρα χαλια !!!!!!!ψεκαζει παραπανω το μπεκ καυσιμο και ουσιαστικα δεν κανει κοψιματα αλλα μπουκωνει,τα νουμερα στο διαγνωστικο για τον χρονο ψεκασμου πηγεναν σαν τρελλα ,διαγνωση ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ,καποια στιγμη ψεκαζαν και τα 4 και χαρηκαμε πως το λυσαμε αλλα το πεζακι ειχε αλλη αποψη Laughing τελος παντων....εχεις δικιο Γιωργο ,ο μαστορας εκανε κουβεντα για ξεκλειδωμα ,αλλα 120 ευρω???????????και αλλα τοσα ο εγκεφαλος.....εκει το πηρα αποφαση πως δεν εχει προοπτικη να το φτιαξω και μετα σκεφτηκα να ρωτησω και εδω μηπως καποιο παιδι εχει η ξερει που να βρω ξεκλειδωτο με καλυτερη τιμη.ο μαστορας δεν εχει εγκεφαλο για να κανουμε δοκιμη ,μακαρι να ειχε τουλαχιστον να διασφαλιζα πως το η λυση του προβληματος ειναι ο εγκεφαλος!!!!!Δεν ξερω τι αλλο να κανω.....τωρα για το σιγουρα που με ρωτας τι να σου πω...????ολα τα πιθανα μαζι τα κοιταζαμε δλδ ειμαι σιγουρη για τον ελεγχο(οσο μπορω) τι αλλο να εψαχνε?θα στειλω μνμα και στον geo106xs να τον ρωτησω.Σευχαριστω για την προταση.Σορυ για το μεγαλο μνμ αλλα μπορει και εσεις διαβαζοντας να μου πειτε μηπως καπου εγινε λαθος.
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2016, 08:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

120 ευρώ για ξεκλείδωμα είναι πάρα πολλά. Γύρω στο 50ρικο παίρνουν...

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
PZEN1600 (ΕΦΗ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2016, 11:39:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλο κουλο σημερα μου ειπε ο μαστορας.........μηπως μου λεει ειναι η τρομπα βενζινας ,επειδη καποιες φορες δυσκολευετε να παρει μπροστα ,θελει δλδ 3-4 φορες προσπαθεια,και γιαυτο μας δειχνει προβλημα στα μπεκ γιατι δεν εχει το καυσιμο την σωστη πιεση να φτασει στα μπεκ!!!!!ΕΝΩ χθες μου ειπε πως τσεκαρε την πιεση στην αντλια και ειναι οκ και πως καυσιμο στα μπεκ φτανει και μαλιστα ψεκαζει παραπανω καυσιμο γιαυτο μπουκωνει!!!!!!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ???????!!!!!!!!!!!!!Eχω πιαστει μ@@@@@@κας η' ακομα???!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2016, 11:48:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλτρο βενζίνης έχει αλλαχθεί τα τελευταία... χρόνια? Rolling eyes Shocked Cool

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
PZEN1600 (ΕΦΗ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούλ 2016, 11:54:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΘΕς το αλλαξε και αυτη τη φορα το ειδα γιατι ο προηγουμενος θα πω αλλη ωρα τι φιλτρο του ειχε αλλαξει Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης