PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα σε 208 1.4 hdi

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
diver (κωστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 28 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2016, 22:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα σε 208 1.4 hdi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα μόλις αγόρασα μεταχειρισμενο ενα 208 1.4 hdi με 70.000 χλμ εχω το εξης πρόβλημα εκεί που παω κανονικά ξαφνικά βγάζει πυκνό άσπρο καπνό απο την εξάτμιση μόλις κανω αναζωογόνηση σταματάει αλλα μου το παρουσιάζει συνέχεια για να καταλάβετε σε καθε βόλτα με αποτέλεσμα να το πηγαίνω συνέχεια σε ψηλές στροφές τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά αν γνωρίζει κάποιος....ευχαριστώ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2016, 22:04:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως εχει γεμισει το dpf?

Εχεις κανα λαμπακι?
Επιστροφή στην κορυφή
diver (κωστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούν 2016, 23:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι απο λαμπάκι τιποτα και αυτο είναι που με ανησυχεί ξαφνικά το παρουσιάζει και ελεγα να αλλάξω λαδια και φίλτρο. Όμως δεν είναι λιγο περίεργο βέβαια το είχε γυναίκα και μάλλον το πήγαινε νορμάλ και μάλλον μπουκωσε το dpf. Αν γέμισε το dpf με καθαριστικό και παράλληλα αναζωογόνηση θα φτιάξει;
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2016, 09:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είσαι σίγουρος οτι έχει 70.000χλμ; Confused Σε τι συνθήκες κινείται όλα αυτά τα χλμτρα;

Για αρχή δες μια την στάθμη λαδιών και δες και σε τι κατάσταση είναι το παραφλου όπως και η τάπα λαδιού αν έχει τπτ περίεργο πάνω.
Φίλτρο πετρελαίου απο ποτε έχει να αλλάξει το αμάξι;

Αφου δεις αυτα και εισαι κομπλε, στην συνεχεια πήγαινε σε μια αντιπροσωπία ή σε κάποιον που να έχει το γνήσιο διαγνωστικό να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται το dpf σου(πόσο % βουλωμεβο είναι) και μήπως υπάρχει κάποιο κρυφό σφάλμα.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
diver (κωστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούν 2016, 21:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμάξι είναι ελληνικό απο εταιρεία ενοικίασης το είχε γυναίκα εχει βιβλίο service και θέλει σε 5000χλμ service τα λαδια μαύρα είναι ουτε γκρι ουτε κανουν σαπουναδα το θέμα είναι ότι εαν είναι φουλ βουλωμένο το dpf δεν θα μου το εκανε συνέχεια; Εκανα αναζωογόνηση αλλά παλι τα ίδια τωρα θα το παω για αλλαγή λαδιων και φίλτρο τα καθαριστικά κανουν τίποτα;
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούν 2016, 20:35:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου μας μπερδευεις

Στην αρχη λες στο κανει συνεχεια τωρα λες δε θα μου το κανε συνεχεια?
εγω θα πηγαινα αμεσα να δω κατα ποσο ειναι βουλωμενο γιατι αποτι εχω διαβασει σε διαφορα αρθρα μπορεις να παθει πολυ χοντρη ζημια απο αυτο
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2016, 00:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, δεν ειναι απαραίτητο να το κάνει συνέχεια. Αλλά ωστόσο δεν ειναι φυσιολογικό ούτε μια στο τόσο να βγάζει άσπρο καπνό όταν κάνει αναγέννηση .Λογικά καθαριστικό κτλ δεν θα κάνουν δουλειά. Πήγαινε το για διάγνωση άμεσα να δεις τι γίνεται. Ίσως έχει καταγραφεί και σφάλμα.

Ενημέρωσε μας να μάθουμε τι έγινε τελικά..

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης