PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καινουρια οδηγος...βοήθεια!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
deppy (Δέσποινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 30 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 09:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Καινουρια οδηγος...βοήθεια!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα Peugeot 1,6 XS εδω και 4 μηνες. Δεν έχω μεγαλη εμπειρια στην οδηγηση και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: αρκετές φορές οταν έχω 2α και οι στροφές είναι γύρω στις 1500 ακούγεται απο τη μηχανη ενας θορυβος, προφανως λογω του ότι η μηχανη εκεινη τη στιγμη ζορίζεται. οσες φορές προσπαθησα να αποφύγω αυτό το πρόβλημα βάζοντας πρώτη γίνεται το εξης: το αυτοκίνητο προφανώς λογω του ότι έχει αρκετές στροφές δείχνει να ζορίζεται παλι επειδή έχω βάλει μικρη ταχυτητα. Ειλικρινα δεν ξερω τι να κάνω.Το αυτοκίνητο ειναι καινουριο και φοβαμαι μηπως το καταστρεψω ετσι οπως οδηγω. Μηπως το γεγονός οτι το αυτοκινητο είναι 16βαλβιδο απαιτει ιδιαιτερη συμπεριφορα σε τετοιες καταστασεις? Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπρόσδεκτη. Please help!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 09:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να έχεις 1500 στροφές με 2α σημαίνει ότι προσπαθείς να σταματήσεις.Δοκίμασε να βάλεις νεκρά ή απλά πάτα και τον συμπλέκτη μέχρι να σταματήσεις...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
deppy (Δέσποινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 30 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 10:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν προσπαθω να σταματησω... απλώς εχω μειώσει ταχύτητα επειδη οι συνθηκες δεν μου επιτρέπουν να κινηθω με την ταχυτητα που είχα. Όσο για τον συμπλέκτη που αναφέρεις, η συχνη χρήση του δεν θα προκαλεσει φθορές στο δίσκο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 10:34:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας...
Το παθαίνω και εγώ αρκετές φορές όταν οι άλλοι μπροστά μου πάνε αργά... EvilLaughing Φρενάρω και οι στροφές πέφτουν αρκετά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω 1η γιατί το κιβώτιο δεν τη δέχεται με αποτέλεσμα η 2α να ζορίζει λίγο τον κινητήρα και να ακούς τον θόρυβο που αναφέρεις.
Πριν που είχα μονάκιδα μπουζί σε τέτοιες περιπτώσεις που αναφέρεις το αμάξι έριχνε τις στροφές περίπου στις 1000(και 800-900 καμιά φορά) με αποτέλεσμα να ακούγεται ο κινητήρας. Τώρα που έχω βάλει δυάκιδα το αμάξι κρατάει ισχύ και δεν πέφτει κάτω απο 1400-1700,το πρόβλημα δηλαδή δεν εξαφανίστηκε αλλά έχει μειωθεί αρκετά. Wink
Για δοκίμασε σε τέτοιες περιπτώσεις να τραβήξεις καμιά ξερογκαζιά να ανέβουν οι στροφές...(αλλα και πάλι λόγω μηδενικής ταχύτητας θα ξανακούσεις τον θόρυβο Rolling eyes )
Δεν χάνεις τίποτα πάντως να δοκιμάσεις. Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 10:44:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

deppy έγραψε:
Δεν προσπαθω να σταματησω... απλώς εχω μειώσει ταχύτητα επειδη οι συνθηκες δεν μου επιτρέπουν να κινηθω με την ταχυτητα που είχα. Όσο για τον συμπλέκτη που αναφέρεις, η συχνη χρήση του δεν θα προκαλεσει φθορές στο δίσκο?

Παρόλο που είσαι νέα οδηγός,γνωρίζεις ότι η χρήση του συμπλέκτη προκαλεί φθορές στον δίσκο Wink
Δεν υπάρχει όμως μεγάλο πρόβλημα.Πιο μεγάλο είναι το "ζόρι" που τραβάει ο κινητήρας με 2α σε αυτές τις στροφές,οπότε καλύτερα να πατάς συμπλέκτη...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 11:00:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω 1η γιατί το κιβώτιο δεν τη δέχεται με αποτέλεσμα η 2α να ζορίζει λίγο τον κινητήρα και να ακούς τον θόρυβο που αναφέρεις.

Μικε καμια σχεση αυτο που λες.Εμεις δηλαδη πως πεταμε την πρωτη μεχρι και με 50 χαω και την δεχεται κανονικα Question Απλα θελει να εχεις αποφασηστικοτητα στο λεβιε.Και φυσικα να δωσεις στροφες γιατι αν δεν δωσεις στροφες την βαλεις την 1 και αφησεις συμπλεκτη..τοτε παει η κοντρα της μηχανης.1-2 φορες και μετα την κουμπωνει ποιο ευκολα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 11:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποφασιστηκότητα υπάρχει αρκετή Νικόλα! Διάθεση δεν υπάρχει για να μείνω με το λεβιέ στο χέρι... LaughingLaughingLaughing
Τί το κάναμε εδω πέρα;Τα δικά του θα κάνει το αμάξι; Εγώ θέλω να βάλω 1η! Δεν μπαίνει;Πάμε παρακάτω... 2α!!! Δεν μπαίνει ούτε η 2α; 3η!!!!! ShockedSillyScratchLaughingLaughingLaughingLaughing
Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας... Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Νοέ 2003, 20:01:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Αποφασιστηκότητα υπάρχει αρκετή Νικόλα! Διάθεση δεν υπάρχει για να μείνω με το λεβιέ στο χέρι... LaughingLaughingLaughing
Τί το κάναμε εδω πέρα;Τα δικά του θα κάνει το αμάξι; Εγώ θέλω να βάλω 1η! Δεν μπαίνει;Πάμε παρακάτω... 2α!!! Δεν μπαίνει ούτε η 2α; 3η!!!!! ShockedSillyScratchLaughingLaughingLaughingLaughing
Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας... Laughing

Αν ηταν ετσι ρε Μικε τοτε εγω και ο glf επρεπε να αλλαζαμε τη μερα τουλαχιστον 10 λεβιεδες. Wink

Ξερεις ποσο αντεχει ο επιλογεας Question Μην σε νοιαζει και δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Αλλοι βγαζουν αγωνες και αγωνες με τον ΄΄μαμα΄΄επιλογεα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Jongou (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400 (8v) 2002 colorline multi

Ένταξη: 18 Σεπ 2003
Τόπος: Alexandroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 19:57:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο συμφωνω! Απλά πριν βάλεις την πρώτη δώσε 2 γκαζιές κοφτές , βάλε την 1η που θα την δεχτει και πριν αφήσεις τον συμπλεκτη διατήρησε τις στροφες γύρω στις 1500! Εξαρτάται μέ πόσα χιλιόμετρα είσαι όμως!
πάνω από 40-45 δεν είναι καλό να την βαζεις συχνά! κατα την γνώμη μου όλα αυτά!! Smile (Για το 1400)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης