PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ελαστικά για Peugeot 307 1.6
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Δεκ 2015, 17:24:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο τύπος απλά δεν φέρνει πλεον uni και για να προωθήσει τα δικά του τα βγάζει προβληματικά. Δεν λέω μπορεί να τύχει να έχει γίνει μακακια με κάποιους πελάτες αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες- εταιρίες. Τεσπα..

Βουλκανιζαρερας απο τα lidl ο αλλος απο τη στιγμή που σου λέει πως δεν έχει νόημα το xl για αυτό που το θες..

Τι να πεις; καμια ελπίδα!

Τώρα εμείς σου είπαμε τι έχουμε δει με τα uni αντί των michelin. Η απόφαση δική σου..

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
309 lover (Ευθύμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 309 & Peugeot 308 GT

Ένταξη: 08 Νοέ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Δεκ 2015, 22:39:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να παραθεσω και γω την εμπειρια μου απο τα γιουνι ωστε να βοηθησουμε το φιλο να επιλεξει οποιο λαστιχο ικανοποιει τις αναγκες του για το 307 του. Τα λαστιχα της γιουνι που εχω δει ειναι τα rainexpert 2, rainexpert 3 και rainsport 3. Σαν γενικα χαρακτηριστικα τα λαστιχα χαρακτηριζονται απο μαλακο πελμα με πολυ καλη προσφυση στο στεγνο και εξαιρετικη στο βρεγμενο. Εντυπωση επισης μου εκανε οτι δουλευουν αψογα ακομη και παγωμενα περιεργως. Σαν χιλιομετρικη αποδοση δειχνουν να αντεχουν ακομη και με περιστασιακο ξυλο. Αυτο που δε μου αρεσε στα expert 2 και sport 3 ηταν το αρκετα μαλακο πλαινο, γεγονος που εδινε μια σχετικη ασαφεια στο τιμονι και γενικοτερα σε πληροφορηση. Για το λογο αυτο ημουν λιγο επιφυλακτικος στη δοκιμη των ολοκαινουριων expert 3 που προσφατα εβαλα σε σαξο της οικογενειας, καθως δεν δεν υπηρχαν σχολια στο διαδικτυο ωστε να δω αν βελτιωσαν το πλαινο που με ενδιεφερε. Τα αποτελεσματα εξαιρετικα..... ολα τα θετικα του προκατοχου του, συν πλεον βελτιωμενο πλαινο. Απο μερους μου απολυτα ευχαριστημενος απο ολη τη γκαμα της γιουνι ειτε απο δικα μου αυτοκινητα ειτε απο αυτοκινητα φιλων μου.
Κατα τη γνωμη μου θα σου ταιριαξουν για τη χρηση που θες.
Επιπλεον θετικο η χαμηλοτερη τιμη που εχουν.
Οτι και να επιλεξεις μπες διαβασε σχολια και κριτικες απο τα λαστιχα που σε ενδιαφερουν απο ατομα που τα εχουν δοκιμασει και οχι τοσο απο τεστ και μαλ***ες.
Αποφασισε ποιο ταιριαζει στις αναγκες σου και οχι στις αναγκες του εκαστοτε λαστιχα, και πηγαινε βαλτα.
Αναμενουμε και εντυπωσεις λοιπον απο οτι βαλεις.....
Επιστροφή στην κορυφή
MrPanozzz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16v) (2002)

Ένταξη: 23 Νοέ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2015, 00:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

309 lover έγραψε:
Να παραθεσω και γω την εμπειρια μου απο τα γιουνι ωστε να βοηθησουμε το φιλο να επιλεξει οποιο λαστιχο ικανοποιει τις αναγκες του για το 307 του. Τα λαστιχα της γιουνι που εχω δει ειναι τα rainexpert 2, rainexpert 3 και rainsport 3. Σαν γενικα χαρακτηριστικα τα λαστιχα χαρακτηριζονται απο μαλακο πελμα με πολυ καλη προσφυση στο στεγνο και εξαιρετικη στο βρεγμενο. Εντυπωση επισης μου εκανε οτι δουλευουν αψογα ακομη και παγωμενα περιεργως. Σαν χιλιομετρικη αποδοση δειχνουν να αντεχουν ακομη και με περιστασιακο ξυλο. Αυτο που δε μου αρεσε στα expert 2 και sport 3 ηταν το αρκετα μαλακο πλαινο, γεγονος που εδινε μια σχετικη ασαφεια στο τιμονι και γενικοτερα σε πληροφορηση. Για το λογο αυτο ημουν λιγο επιφυλακτικος στη δοκιμη των ολοκαινουριων expert 3 που προσφατα εβαλα σε σαξο της οικογενειας, καθως δεν δεν υπηρχαν σχολια στο διαδικτυο ωστε να δω αν βελτιωσαν το πλαινο που με ενδιεφερε. Τα αποτελεσματα εξαιρετικα..... ολα τα θετικα του προκατοχου του, συν πλεον βελτιωμενο πλαινο. Απο μερους μου απολυτα ευχαριστημενος απο ολη τη γκαμα της γιουνι ειτε απο δικα μου αυτοκινητα ειτε απο αυτοκινητα φιλων μου.
Κατα τη γνωμη μου θα σου ταιριαξουν για τη χρηση που θες.
Επιπλεον θετικο η χαμηλοτερη τιμη που εχουν.
Οτι και να επιλεξεις μπες διαβασε σχολια και κριτικες απο τα λαστιχα που σε ενδιαφερουν απο ατομα που τα εχουν δοκιμασει και οχι τοσο απο τεστ και μαλ***ες.
Αποφασισε ποιο ταιριαζει στις αναγκες σου και οχι στις αναγκες του εκαστοτε λαστιχα, και πηγαινε βαλτα.
Αναμενουμε και εντυπωσεις λοιπον απο οτι βαλεις.....

σ ευχαριστω κι εσενα για την απαντηση.. αυτο με το μαλακο πλαϊνο ειναι που με προβληματιζει κι εμενα στο rainsport γι αυτο κοιταω να βαλω το xl που μου προτεινε και το παιδι πιο πανω.. καταλαβαινω την αισθηση που λες οτι εδινε στο τιμονι και ειναι κατι που προσωπικα με ενοχλει αρκετα στην οδηγηση και γι αυτο θα ηθελα να το αποφυγω.. βλεπω εσυ μ λες για το rainexpert.. η διαφορα του με το rainsport;
επισης απ' ολα οσα εχουν ειπωθει καταλαβαινω οτι προκειται για αριστα ελαστικα στο βρεγμενο.. και απ' οτι λετε πολυ καλα στο στεγνο.. απλα θα ηθελα να διευκρινηστει, δηλαδη στο στεγνο θα κανω καποια "υποχωρηση" επιλεγοντας uni αντι για κατι αλλο ή θα ειμαι στα ιδια επιπεδα, συν το καλυτερο στο βρεγμενο; επιμενω σε αυτο γιατι προσωπικα βαζω σε "πρωτη μοιρα" τον στεγνο δρομο μιας και εκει ειναι που θα ζορισω το αυτοκινητο σε στροφες κλπ.. στο βρεγμενο ετσι κι αλλιως παω πιο συντηρητικα.. ασε που στην ελλαδα τα περισσοτερα χιλιομετρα θα γινουν με ηλιο και ζεστη ή και σε καλοκαιρινες εκδρομες με πολυ υψηλες θερμοκρασιες..
τελος, ρωτησα και σε εναν αλλο σημερα ο οποιος μεταξυ αλλων μου προτεινε τα michelin crossclimate (αλλα πιστευω δεν ανταποκρινονται καθολου σε αυτο που θελω), οπως επισης και καποια dunlop και goodyear τονιζοντας μου την εγγυηση ενος ετους οτι και αν παθουν..
Επιστροφή στην κορυφή
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT & Peugeot 106 xr 1.1 (

Ένταξη: 08 Μάρ 2014
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2015, 02:08:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου τα Rain Sport 3 ειναι εξαιρετικα-τελεια στο στεγνο...Οπως σου ειπα δεν σπιναρει καθολου σε λαδι δρομο π τα χω δοκιμασει(θηβων) και σταματανε στα μπαμ ! Τα Michelin π ανεφερες ειναι μια σαπιλα και μιση οικολογικη καινουργια της που πανε να στα πλασαρουν....Πρωτα πρωτα μ τα ειπανε κ απλα γελασα κ λεω ευχαριστω δε θα παρω θελω τα Γιουνι ! Για να σου λεμε 3 ατομα με τα 1000 για Γιουνι μην το πολυσκεφτεσαι κ κυριως μη σε μπερδευουην με ενα καρο αλλα λαστιχα ! Προς θεου δεν λεμε οτι δν ειναι καλα αλλα ως τωρα οτι εχεις αναφερει π σου εχουν προτεινει δε φτανουν τα Γιουνι....Οποτε για τα γουστα σου ειναι μονοδρομος ! Εγω κ τωρα π ειχα παρει το Suzuki και το ζορισα αρκετα μιλαμε το λαστιχο κρυο κ παιζοντας με χλμ πανω σε στροφες κ ολα το αμαξι δεν πεταει ουτε κωλο ουτε μουτρα τπτ....Μονο γατζονει ! Δεν υπαρχει κατι αλλο π να εχουμε να σου πουμε...αυτα !

It don't matter if you win by an inch or a mile..Winning's winning....
Επιστροφή στην κορυφή
MrPanozzz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2015, 12:11:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kwstas1.1 έγραψε:
Φιλε μου τα Rain Sport 3 ειναι εξαιρετικα-τελεια στο στεγνο...Οπως σου ειπα δεν σπιναρει καθολου σε λαδι δρομο π τα χω δοκιμασει(θηβων) και σταματανε στα μπαμ ! Τα Michelin π ανεφερες ειναι μια σαπιλα και μιση οικολογικη καινουργια της που πανε να στα πλασαρουν....Πρωτα πρωτα μ τα ειπανε κ απλα γελασα κ λεω ευχαριστω δε θα παρω θελω τα Γιουνι ! Για να σου λεμε 3 ατομα με τα 1000 για Γιουνι μην το πολυσκεφτεσαι κ κυριως μη σε μπερδευουην με ενα καρο αλλα λαστιχα ! Προς θεου δεν λεμε οτι δν ειναι καλα αλλα ως τωρα οτι εχεις αναφερει π σου εχουν προτεινει δε φτανουν τα Γιουνι....Οποτε για τα γουστα σου ειναι μονοδρομος ! Εγω κ τωρα π ειχα παρει το Suzuki και το ζορισα αρκετα μιλαμε το λαστιχο κρυο κ παιζοντας με χλμ πανω σε στροφες κ ολα το αμαξι δεν πεταει ουτε κωλο ουτε μουτρα τπτ....Μονο γατζονει ! Δεν υπαρχει κατι αλλο π να εχουμε να σου πουμε...αυτα !

Σας ζαλισα λίγο δικιο έχετε χαχαχα απλα είναι η πρωτη φορα που θα αλλάξω ουσιαστικά λάστιχα και εχω προβληματιστεί.. Το θεμα ειναι τωρα οτι ψάχνω για τα rainsport αλλα σε xl οπως μου προτεινε και ο Ανδρέας για πιο ενισχυμένο πλαινο τοσο σε πεζοδρόμια κλπ αλλα κυρίως για αποτομες αλλαγές κατεύθυνσης κλπ για να μη νιώθω αυτη την αίσθηση οτι μου διπλώνει το λάστιχο.. Ωστόσο δεν μπορώ να το βρω καπου.. Εχει καποιος να προτείνει κάποιον λαστιχά που θα τα εχει και σε νορμαλ τιμή;
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2015, 16:38:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως δεν βγαίνει σε ΧL στην δική σου διάσταση.. Αναγκαστικά πας σε μη XL.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
MrPanozzz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2015, 17:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
Δυστυχως δεν βγαίνει σε ΧL στην δική σου διάσταση.. Αναγκαστικά πας σε μη XL.

http://www.uniroyal-tyres.com/www/uniroyal_tires_de_en/themes/summertires/fd_rainsport-3/rainsport-3.html
Εδω βλέπω οτι υπάρχει, απλα παει σε 94v αντι για 91, νομίζω δεν υπάρχει προβλημα..
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2015, 17:23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α ναι πατησα απλα 91 και σε Η γιαυτό δεν το είδα.

Παντως μην νομιζεις οτι υπάρχει στο site της uni υπάρχει και στην Ελλάδα. Εγώ ήθελα 205 45 17 σε V και δεν το φέρνουν Ελλάδα.. Μόνο σε Υ σε αυτή την διάσταση.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
MrPanozzz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2015, 17:38:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
Α ναι πατησα απλα 91 και σε Η γιαυτό δεν το είδα.

Παντως μην νομιζεις οτι υπάρχει στο site της uni υπάρχει και στην Ελλάδα. Εγώ ήθελα 205 45 17 σε V και δεν το φέρνουν Ελλάδα.. Μόνο σε Υ σε αυτή την διάσταση.

Κοίτα εχω ρωτήσει σε καποια.. Αλλος μου ειπε δεν υπαρχει καθολου στη διάσταση μου, αλλοι μου ειπαν οτι δεν υπάρχει το xl και άλλος μου είπε οτι μπορει να φερει και τα δυο (απλα έβγαινε αρκετα πιο πάνω το xl).. Τωρα περασα και σημερα απο κάποιους αλλα Επειδή ηταν αργα πηρα καρτα να πάρω τηλ απο Δευτέρα.. Συγκεκριμένα ο ενας μου ειπε οτι θα παρει τηλ δευτερα να παρει τιμη μεσα απο την uni και οτι θα ειναι πολυ καλη τιμη, η φθηνότερη που θα βρω και καλα.. Θα δειξει
Επιστροφή στην κορυφή
MrPanozzz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2015, 12:24:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το βρω σε xl σε λογικη τιμη το βάζω στάνταρ.. Απο κει και πέρα υπάρχει καμια αντίστοιχα καλη λύση σε Goodyear, dunlop που μου προτεινε ενας λαστιχας και λογω της εγγυησης που δινουν;
Επιστροφή στην κορυφή
MrPanozzz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2015, 12:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kwstas 1.1 309 lover
λοιπον παιδια μαλλον παω αυριο να τα βαλω τα rainsport 3 σε βουλκανιζατερα που βαζει χρονια λαστιχα ο θειος μου και τα δινει 275 την 4αδα, οποτε θελω μια τελευταια αποψη απ' οσους ξερουν και κυριως απο τον kwstas 1.1 και τον 309 lover που ειχαν και εμπειρια απ το λαστιχο.. πρωτον για το πλαιον που λετε οτι ειναι πολυ μαλακο και "ευαισθητο" στο λαστιχιασμα και το διπλωμα στις στροφες, ειναι πιο μαλακο απο το pilot sport 3 ή στα ιδια; παρεπιπτοντως σταματησα και σε ενα αλλο βουλκανιζατερ στη θηβων στο περιστερι (μεγαλο και με πολλη δουλεια απ' οτι ειδα) και ηταν ο πρωτος που μολις τον ρωτησα για τα uniroyal ενθουσιαστηκε γιατι λεει τα φοραει κι αυτος στο αμαξι του (μια bmw), και απ' οτι μου ειπε σε οποιον τα προτεινει του λεει τι λαστιχα ειναι αυτα δεν τα ξερω.. αυτος ηταν πληρως ικανοποιημενος και προσωπικα μου ειπε οτι δεν ειχε θεματα σε αποτομες αλλαγες κατευθυνσης, στροφες κλπ απο το πλαϊνο.. γι αυτο ξαναρωταω τωρα για συγκριτικα με το ps3 αν ειναι μαλακοτερο.. τελος προτεινετε δεικτη ταχυτητας v ή h; εχουν και τα δυο την ιδια τιμη, οποτε αν και για το αμαξι μου δεν θα εχει και μεγαλο νοημα το v, σκεφτομαι οτι δεν εχω και τιποτα να χασω.. ισως να ειναι και καλυτερα στις υψηλες ταχυτητες.. περιμενω τις τελευταιες συμβουλες σας πανω σε αυτα για να παω να τα βαλω.. ευχαριστω !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2015, 14:42:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν θα σου πω μιας και είχα pilot sport 3 και τα αντικατεστησα με τα uniroyal Rain sport 3....για μένα δεν συγκρίνονται καν...όπως προανέφερα με τα μισελεν δεν είχα ποτέ προσφρυση και ήτανε κ επικίνδυνα λόγω φρένου . Μόλις έβαλα τα γιουνι μεταμόρφοθηκε όλον το αμάξιφρενάρει στεγνό και βρεγμένο καθώς και πάρα πολύ προσφρυση !την καλύτερη επιλογή έκανες να ξέρεις δεν θα το μετανιώσεις! Καλή τιμη τα λεφτά που σου είπε! Όσον αφοραν το τιμόνι εγώ δεν έχω δει κανένα απολύτως μαγουλιασμα και μπορώ να αλλάζω κατευθύνσεις στις λωρίδες όσο θέλω κ με κρύο λάστιχο χωρίς να φοβάμαι για το παραμικρό! Όλα αυτά που έχεις να κερδίσεις ειλικρινά είναι πάρα πολλά σε σχέση με το τιμόνι που όπως σου είπαμε θα μαλακωσει λιγάκι...μη φανταστείς τπτ τραγικό! Αν έβαζα βαθμο θα είχα ένα 5αρι στα μισελεν και ένα 10αρι με τόνο στα γιουνι! Μη φοβάσαι τπτ και βουρ στο πατσα:ρ τα γιουνι είναι ο λόγος πλέον που θέλω να παίρνω το σουζουκι συνέχεια και να το ευχαριστιεμαι πλήρως ! Περιμένουμε εντυπώσεις! Ελπίζω να κάτσουν εξίσου καλά και στο 307! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2015, 20:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα να σημειωσω φιλε μου οτι σου αναφεραμε εγω κ ο 309lover περιστατικα που εχουμε δει κ μας εχουν τυχει και βιωσει ! Εξου κ η αποψη μας γ τα λαστιχα! Εμεις στα προτεινουμε απο εκει κ περα τα βαζεις αμα θες εσυ με δικη σου ευθηνη ! Στο λεω σε περιπτωση που ας πουμε δεν σου κατσουν καλα(που δεν το νομιζω) μην μας βριζεις χαχα ! Απλα δοκιμασμενα απο αυτα π ανεφερες σου ειπαμε κατ'εμας το καλυτερο απο ολα ! Να εισαι καλα κ περιμενουμε να μας πεις τι διαλεξες ! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
MrPanozzz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Δεκ 2015, 15:54:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δείκτη ταχύτητας τι λετε; να παω σε h ή σε v; έχουν και τα δυο ακριβώς την ιδια τιμή.. Για το λόγο αυτο, ο λαστιχάς που μου είπε οτι τα φοράει και ο ίδιος στο αμάξι του και τα πρότεινε με κλειστα μάτια μου είπε να παω σε v αφου εχουν την ιδια τιμη, δεν εχω να χασω κατι.. Ισα ισαι σχετικά καλύτερο για υψηλές ταχύτητες (>160χμ/ώρα).. Απο την άλλη, αυτος που θα παω να τα βαλω που τα δινει 275, αν και αυτός μου ειπε οτι ειτε v ειτε h ίδια είναι η τιμη, μου πρότεινε να βάλω τα h με τη λογική οτι ετσι κι αλλιως πανω απο 210 το αμαξι μου δεν πάει, οποτε δεν εχει νοημα το v και ότι θα ζεσταίνονται πιο αργά.. Εσείς ποιο λετε; Εγώ μάλλον για το v παω μιας και θεωρώ πιο σωστη την λογική του πρωτου.. Αφου ειναι ίδια η τιμη, δεν εχω να χασω κατι με μεγαλύτερο δεικτη ταχύτητας.. Οσο για το γρηγορο ζέσταμα, αυτο που εχω συμπεράνει απ τα διαφορα φορουμ που εχω διαβάσει ειναι οτι δεν παίζει τοσο ρολο να εχει μικρότερο δεικτη ταχύτητας.. Ισα ισα επειδή με μεγαλύτερο δείκτη έχουν πιο μαλακη γόμα, ζεσταίνονται και πιο γρήγορα.. Πείτε καμια αποψη γιατι αυριο τα παραγγέλνω[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Δεκ 2015, 17:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια είναι η απάντηση από εμένα! Να τα πάρεις σε Η ! Εγώ σε V δεν ξαναβάζω λάστιχο παίζει μεγάλο ρόλο...δεν τα ζεσταίνεται ποτέ. ..άποψη μ βάλε οτι είναι πιο κοντά στο αμάξι σου! H λοιπόν κάτ'εμε!

Επιστροφή στην κορυφή
MrPanozzz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Δεκ 2015, 18:47:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kwstas1.1 έγραψε:
Μια είναι η απάντηση από εμένα! Να τα πάρεις σε Η ! Εγώ σε V δεν ξαναβάζω λάστιχο παίζει μεγάλο ρόλο...δεν τα ζεσταίνεται ποτέ. ..άποψη μ βάλε οτι είναι πιο κοντά στο αμάξι σου! H λοιπόν κάτ'εμε!

Δεν ισχύει δηλαδή οτι μεγαλύτερος δεικτης ταχύτητας->πιο μαλακη γομα->πιο γρηγορο ζέσταμα; επίσης πιο μαλακη γομα δεν σημαίνει πιο καλο "πατημα" και κράτημα σε στροφες κλπ; συγγνώμη για τις πολλες ερωτήσεις αλλα πρώτη φορα επιλέγω λάστιχα και δεν εχω καποιο μέτρο σύγκρισης.. Ο,τι λεω είναι οτι εχω διαβάσει σε φορουμ, ή εχω ακούσει απο λαστιχαδες, γνωστούς κλπ.. Κι επειδή εχω διαβάσει κι εχω ακούσει πολλά χωρις προσωπική άποψη, στο τέλος τα έχω μπερδέψει ολα χαχαχα..
Και μια ακόμη ερώτηση.. Διαβαζα σε κάποια φόρουμ που λέγανε για κάποια λάστιχα οτι διαφέρει σε σημαντικό βαθμό η ποιότητα ανάλογα με την χώρα κατασκευής, ακόμη και σε ολόιδια ελαστικά (μαρκα, τυπος, διάσταση, δείκτης ταχύτητας).. Ολοι λέγανε να κοιτάς να ειναι κατασκευασμένα ειτε Γερμανία είτε Γαλλία.. Ισχύει κατι τέτοιο και για τα uni? Υπάρχει απο διάφορες προελεύσεις;
Επιστροφή στην κορυφή
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Δεκ 2015, 19:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα η αληθεια ειναι οποιο και να βαλεις ειτε V ειτε Η πιστευω κομπλε θα σου κατσουν για σιγουρο αποτελεσμα ! Απλα σου προτεινα Η επειδη εμενα μ ειχε κατσει καλυτερα απο το V,βεβαια διαφορετικα λαστιχα τα Μισελεν με τα Γιουνι ! Μπορει το ιδιο καλο να μ ητανε και τα ρεινσπορτ 3 σε V ! Oσον αφορα το 2ο σκελος της ερωτησης σου πιστευω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και ειναι μπακαλιστικο ! Τωρα για το 1ο δεν μπορω να σου απαντησω με μεγαλη σιγουρια καλυτερα να γραψει καποιος π μπορει να σου εξηγησει ακριβως! Παντως μερικα π ανεφερες στο 1ο σκελος σωστα ειναι... Ειλικρινα βαλε οτι σου αρεσει καλυτερα V ή H ! Απλα εγω θα βαζα το Η γτ φοβαμαι λιγο το V....Δεν πιστευω να εχεις θεμα παντως ! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
MrPanozzz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Δεκ 2015, 19:46:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kwstas1.1 έγραψε:
Βασικα η αληθεια ειναι οποιο και να βαλεις ειτε V ειτε Η πιστευω κομπλε θα σου κατσουν για σιγουρο αποτελεσμα ! Απλα σου προτεινα Η επειδη εμενα μ ειχε κατσει καλυτερα απο το V,βεβαια διαφορετικα λαστιχα τα Μισελεν με τα Γιουνι ! Μπορει το ιδιο καλο να μ ητανε και τα ρεινσπορτ 3 σε V ! Oσον αφορα το 2ο σκελος της ερωτησης σου πιστευω οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και ειναι μπακαλιστικο ! Τωρα για το 1ο δεν μπορω να σου απαντησω με μεγαλη σιγουρια καλυτερα να γραψει καποιος π μπορει να σου εξηγησει ακριβως! Παντως μερικα π ανεφερες στο 1ο σκελος σωστα ειναι... Ειλικρινα βαλε οτι σου αρεσει καλυτερα V ή H ! Απλα εγω θα βαζα το Η γτ φοβαμαι λιγο το V....Δεν πιστευω να εχεις θεμα παντως ! Wink

οτι καποια ειναι σωστα ειναι σιγουρο.. με τοσα που εχω διαβασει/ακουσει δεν μπορει να ειναι ολα λαθος χαχαχα.. σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε κωστα και για τη συνολικη βοηθεια.. αν μπορει τωρα καποιος αλλος να με διαφωτισει και σχετικα με τον δεικτη ταχυτητας, ωστε να παω να τα βαλω επιτελους να σας πω και εντυπωσεις, τον ευχαριστω εκ των προτερων Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Δεκ 2015, 21:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλε H ρε τρελε! Μην βασανιεζεσαι άλλο.. Κανει γιαυτό που το θες και για αυτό που είναι το αμάξι σου.

Και οχι δεν ισχυει αυτό με την γόμα που λες πάντως.. Το αντίθετο μάλιστα.. Π.χ.: Το Η εσύ θεωρητικά το ζεσταινεις πιο γρήγορα όταν πηγαίνεις με 100 απο οτι αν το ίδιο λάστιχο ηταν σε Υ. Έτσι απλά για να καταλάβεις τι παίζει.. Και ενα ζεστό λάστιχο σημαίνει σωστό κράτημα.

Άντε καλοριζικα!

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Δεκ 2015, 11:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα τι εγινε με τα λαστιχα ?! Μπηκανε ολα κομπλε ?!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης