PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αυτόματο χαμήλωμα στους καθρέφτες όταν βάζεις όπισθεν σε 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 13:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gulliverrr έγραψε:
makis106 έγραψε:
gulliverrr έγραψε:
makis106 έγραψε:
Εμεις απο επαρχία, αν το στειλεις, ειναι ευκολο στην τοποθέτηση? κατι πιανουν τα χερια μας!

Smile άμα πιάνουν τα χέρια σου, είσαι οκ!
Θα χρειαστεί να φέρεις από την ασφαλειοθήκη του οδηγού 3 καλώδια μέσα στην πόρτα όπου και θα συνδεθούν στο κουτάκι και από εκεί μετά πάνω στην πλεξούδα που έρχεται από τα κουμπιά των παραθύρων. Δεν τα έχω ετοιμάσει ακόμα αλλά θα το στείλω με χαρτιά, φωτογραφίες, Pinout κλπ. Βλέπω ενδιαφέρον οπότε μάλλον σιγά σιγά να τα ετοιμάζω...
Αν εχεις και οδηγιες λογικα δεν θα εχω θεμα. Αν και εχω αρχισει ηδη να προβληματιζομαι. τα καλωδια θα περασουν απο το σασι στην πορτα εξωτερικά? γιατι νομιζω δεν υπαρχει χώρος για να πανε μαζι μεσα απο την πλεξουδα, οποτε ετσι θα καμπτονται μονιμα απο το ανοιξε-κλεισε της πορτας με κινδυνο να κοπουν συντομα (?)

Η απάντηση είναι "spray σιλικόνης" Smile
Όντως είναι στριμόκωλα αλλά ο Mr Sound με λίγο spray τα πέρασε κομπλέ.
Σωστός ο Mr Sound! Εχεις μια παραγγελία απο μένα, οταν είσαι ετοιμος!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 04 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Σεπ 2015, 14:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Σωστός ο Mr Sound! Εχεις μια παραγγελία απο μένα, οταν είσαι ετοιμος!

Respect ο Mr Sound! Πολύ εντάξει άνθρωπος.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2015, 12:01:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gulliverrr έγραψε:
Και μερικά χρόνια και μία γέννα μετά, το project είναι τεσταρισμένο 6 μήνες πλέον στο δικό μου (207 GT) και σε 207 CC με πολύ καλά αποτελέσματα και μόνο θετικά σχόλια! Ευτυχώς bugs δεν είχαμε και επίσης καταφέραμε και μηδενική κατανάλωση όσο δεν ανεβοκατεβάζει καθρέφτες και παράθυρα γιατί το είχα μία έννοια αν αφήσω το αμάξι το καλοκαίρι σβηστό κανένα μήνα μην μου φάει την μπαταρία Razz Μπαίνει όλο μέσα στην πόρτα του οδηγού και δεν χρειάζεται CAN Bus. Είμαστε κομπλέ! Μοντάρω το βιντεάκι, το ανεβάζω στο youtube και το ποστάρω και εδώ για να δει ο κόσμος πιο εύκολα τι κάνει και πως το κάνει. Σε σημεία μπορεί να κάνει όλα τα παρακάτω:
    1. Κατεβάζει καθρέφτη οδηγού&συνοδηγού ταυτόχρονα για 1 sec μόλις βάλεις όπισθεν για να δεις τη ζάντα
    2. Επιστρέφει καθρέφτη οδηγού&συνοδηγού στην αρχική τους θέση μόλις βγάλεις την όπισθεν
    3. Αν βγάλεις την όπισθεν πιο γρήγορα από 1sec φυσικά επιστρέφει αμέσως στην αρχική θέση
    4. Βγάζοντας το κλειδί από τη μίζα ανεβάζει όλα τα παράθυρα και επιστρέφει καθρέφτη οδηγού&συνοδηγού στην αρχική τους θέση αν έσβησε ενώ ήταν σε όπισθεν

Έρχεται και το βιντεάκι...

ΕΥΓΕ.!
Cool Cool

καλες πωλησεις

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2015, 13:00:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλλη μια ερωτηση...

αν έχεις οπισθεν και αλλαξεις θεση στο καθρεπτη τι γίνεται?
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2015, 13:14:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
αλλη μια ερωτηση...

αν έχεις όπισθεν και αλλάξεις θέση στο καθρέπτη τι γίνεται?

Όσο έχεις όπισθεν, μπορείς να χειρίζεσαι τον καθρέπτη κανονικά (θα είναι ήδη κατεβασμένος). Όταν την βγάλεις θα επιστρέψει τον καθρέπτη προς τα πάνω όσο στον είχε κατεβάσει το ίδιο. Η διόρθωση που έκανες εσύ θα παραμείνει. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος (χωρίς να μπω από τον εγκέφαλο) να την μετρήσω ώστε να την αφαιρέσω και αυτή όταν βγει η όπισθεν.
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2015, 13:21:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λόγω capital controls και επειδή προέκυψε ενδιαφέρον με αρκετές παραγγελίες δεν έχω όλα τα υλικά σε stock και πρέπει να βρω Έλληνες προμηθευτές.
Θα μου ανεβάσει λίγο το κόστος αλλά τα 40 ευρώ που είπα θα τα σεβαστώ και δεν θα αλλάξω κάτι. Τουλάχιστον για εδώ μέσα στο psclub. Wink
Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι θα με καθυστερήσει λίγο να βρω Έλληνες με απόθεμα στα συγκεκριμένα υλικά που χρειάζομαι.
More updates soon...
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2015, 19:23:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω κ εγω ένα!!! Αθήνα κιόλας.

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Σεπ 2015, 19:29:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση. Αν πχ βγαλεις τον πολο της μπαταρίας, μετα θελει καποιου είδους σετάρισμα?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 01:47:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Ερώτηση. Αν πχ βγαλεις τον πολο της μπαταρίας, μετα θελει καποιου είδους σετάρισμα?

Όχι, κανένα. Με το που ξαναβάλεις όπισθεν θα δουλέψει κανονικά έτσι:

https://vimeo.com/138031362

https://vimeo.com/138031362
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 09:16:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίος φίλε μου.. Μπράβο..!

Σου έχω στείλει ένα πμ στο fb (στη σελίδα smart rimguard)!

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 09:55:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο εχω την εντυπωση οτι οταν κατεβαζω τον καθρεφτη μου για να δω το πεζοδρομιο, τον κατεβαζω τερμα κατω. Αυτο ειναι τερμα? Αρκει?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 12:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Γιωργο εχω την εντυπωση οτι οταν κατεβαζω τον καθρεφτη μου για να δω το πεζοδρομιο, τον κατεβαζω τερμα κατω. Αυτο ειναι τερμα? Αρκει?

Μετά από μακροχρόνιες μελέτες στα εργαστήρια της Smart RimGuard Smile είδα ότι σε ένα κλασικό παρκάρισμα μπορεί να κάνεις 2 και παραπάνω μπρος-πίσω. Αν κατεβάζω τον καθρέπτη τέρμα κάτω και θες να κάνεις 2 γρήγορα μπρος-πίσω ο χρόνος που παίρνει να κάνει όλη την κίνηση είναι πολύς και καταλήγεις να "περιμένεις" τον καθρέπτη να έρθει σε θέση για να βλέπεις αφού βγάζοντας την όπισθεν επανήρθε και στη 2η όπισθεν ξανακατεβαίνει. Ίσως όταν το κάνεις με το χέρι σου φαίνεται πιο δικαιολογημένο το να "περιμένεις" όσο πατάς το κουμπί, αλλά όταν αυτό γίνεται αυτόματα είναι ενοχλητική η καθυστέρηση.
Επίσης όπισθεν μπορεί να κάνεις όχι μόνο όταν παρκάρεις οπότε να χρειάζεται να βλέπεις τον δρόμο και όχι κάτω το πεζοδρόμιο. Γι'αυτούς τους 2 λόγους λοιπόν βρήκαμε το "τόσο-όσο" χρειάζεται για να δεις το πεζοδρόμιο γνωρίζοντας ότι κάποιους δεν θα τους καλύπτει αυτό δυστυχώς.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 12:38:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστη σκεψη, ωστοσο αυτα θα ρυθμιστουν ολα το ιδιο, ή υπαρχει η δυνατοτητα πχ το δικο μου να πηγαινει λιιγο πιο κατω; Smile

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 12:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Σωστη σκεψη, ωστοσο αυτα θα ρυθμιστουν ολα το ιδιο, ή υπαρχει η δυνατοτητα πχ το δικο μου να πηγαινει λιιγο πιο κατω; Smile

Λίγο πιο κάτω ναι αλλά "πόσο πιο κάτω"? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι επειδή δεν έχει κουμπιά που να βγαίνουν έξω δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις εσύ το πόσο κάτω κατεβαίνει. Ίσως σε μελλοντικό μοντέλο να έχω ποτενσιόμετρο-βίδα που να σετάρεις πριν το εγκαταστήσεις μόνιμα μέσα στην πόρτα αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα βολέψει γιατί θα πρέπει να το δοκιμάσεις στην πράξη οπότε να αφήσεις την πόρτα σου με τα καλώδια να κρέμονται Shocked μερικές μέρες.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 14:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μπορείς να βάλεις σαν έξτρα ενα UTP καλώδιο με Rj45 κλιπ και μια μίνι μονάδα ρυθμίσεων ώστε να περνάει το καλώδιο απο τη φυσούνα της πόρτας και έτσι να μπορείς να έχεις 4 κουμπιά ή ποτς κάτω απο το τιμόνι, στις ασφάλειες. ¨ετσι θα μπορεί ο χρήστης να επιλέξει πχ και αν θέλει ή όχι να κλείνουν τα παράθυρα κτλπ

Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 15:10:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Η μπορείς να βάλεις σαν έξτρα ενα UTP καλώδιο με Rj45 κλιπ και μια μίνι μονάδα ρυθμίσεων ώστε να περνάει το καλώδιο απο τη φυσούνα της πόρτας και έτσι να μπορείς να έχεις 4 κουμπιά ή ποτς κάτω απο το τιμόνι, στις ασφάλειες. ¨ετσι θα μπορεί ο χρήστης να επιλέξει πχ και αν θέλει ή όχι να κλείνουν τα παράθυρα κτλπ

δεν είναι άσχημη ιδέα! Idea Κάνει λίγο πιο δύσκολη την εγκατάσταση αλλά καλύπτει πιο πολλούς. Δεν ξέρω βέβαια αν θα χωράει και ολόκληρο UTP. Ειδικά με το πριζάκι δεν περνάει σίγουρα, άσε που πρέπει να είναι πολύκλωνο το καλώδιο για να μην κοπεί από το άνοιξε κλείσε του μεντεσέ της πόρτας. Θα χρειαστεί να το μελετήσω μόλις βρω λίγο χρόνο αλλά δυστυχώς όχι άμεσα.
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 15:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και όπως το σκεφτόμουν τα καλώδια είναι πάντα μανούρα... φαντάσου σενάριο:
1. Βάζεις μπρος
2. Ανοίγεις κινητό και συνδέεσαι στο WiFi "SmartRimGuard" με κωδικό που σου έχω δώσει. Το WiFi αν δεν συνδεθείς μέσα σε ένα λεπτό απενεργοποιείτε.
3. Ανοίγεις τη σελίδα SmartRimGuard.com (δεν είναι υπαρκτό site - αλλά φαίνεται μόνο στο κινητό σου όσο είσαι στο αμάξι)
4. Στη σελίδα θα υπάρχουν 2-3 κουμπιά που θα μπορείς να αυξομειώσεις τους χρόνους για το ανέβασμα-κατέβασμα και να το φτιάξεις ακριβώς στα μέτρα σου

Και όλα αυτά στο ίδιο μέγεθος κουτιού με +30/40 euro πάνω από το απλό μοντέλο. Όπως το φαντάζομαι νομίζω ότι γίνεται...

Πως σας ακούγεται αυτό?
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 20:23:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gulliverrr έγραψε:
Και όπως το σκεφτόμουν τα καλώδια είναι πάντα μανούρα... φαντάσου σενάριο:
1. Βάζεις μπρος
2. Ανοίγεις κινητό και συνδέεσαι στο WiFi "SmartRimGuard" με κωδικό που σου έχω δώσει. Το WiFi αν δεν συνδεθείς μέσα σε ένα λεπτό απενεργοποιείτε.
3. Ανοίγεις τη σελίδα SmartRimGuard.com (δεν είναι υπαρκτό site - αλλά φαίνεται μόνο στο κινητό σου όσο είσαι στο αμάξι)
4. Στη σελίδα θα υπάρχουν 2-3 κουμπιά που θα μπορείς να αυξομειώσεις τους χρόνους για το ανέβασμα-κατέβασμα και να το φτιάξεις ακριβώς στα μέτρα σου

Και όλα αυτά στο ίδιο μέγεθος κουτιού με +30/40 euro πάνω από το απλό μοντέλο. Όπως το φαντάζομαι νομίζω ότι γίνεται...

Πως σας ακούγεται αυτό?

καλό ΑΛΛΑ ανεβάζει αισθητά το κόστος και τη πολυπλοκότητα που ταιριάζει σε τέτοιου είδους κατασκευές..! εγώ θα το έκανα με καλώδιο και μονάδα ελέγχου.. λύσεις υπάρχουν πολλές! Εξάλλου όποιος μπεί στη διαδικασία να το εγκαταστήσει δε θα κολλήσει στο να περάσει άλλο ενα καλώδιο ακόμα απο πόρτα στις ασφάλειες. (+ οτι είναι plug n play ακόμα και να έχει πληρώσει κάποιος το απλό μοντέλο αγοράζει το καλώδιο πχ 15ε με τη μονάδα και το προσθέτει....άσε που δε μπλέκεις και με το κομμάτι του debugging τόσο (προσπαθώ να συνδεθώ αλλα δεν κάνει κούκου, ο κωδικός είναι λάθος, σκάλωσε και δε δουλεύει, δουλεύει με το κινητό της κοπέλας μου όχι όμως με το δικό μου κτλπ κτλπ!)

Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Σεπ 2015, 22:36:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαισθάνομαι εμπειρία Wink
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2015, 22:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεπουλήσαμε και την πρώτη φουρνιά!

Στείλτε pm για άλλους που ενδιαφέρονται γιατί θα πρέπει πάλι να μαζέψω κόσμο για να παραγγείλω από εξωτερικό και κάνει κανένα μήνα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης