PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τοποθέτηση Cruise Contol
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 12, 13, 14

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 16:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mitsaras... έγραψε:
Σημερα πηγα σε μια αντιπροσωπεια εδω στα νοτια της αττικης για να ρωτησω τα σχετικα για το cruise control και να το παραγγειλω ! Μιλησα με τον ηλεκτρολογο ο οποιος ηταν πολυ καλος και φαινοταν οτι ηξερε τι γινετε και μου ειπε οτι το εχει ξανα κανει και να μην ανυσηχω... Μου λεει γυρω στα 70 εχει το ανταλλακτικο χωρις την εργασια ! Παμε στον 'υπευθυνο ' για να μας πει τιμη για την εργασια και μου λεει 60 ευρω !!!????!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
Του λεω καλημερα και φευγω Cool ! Την παλευουνε ???? 60 ευρω ???? Για τ πολυ μιση ωρα ...?? Κριμα γιατι επεσα σε καλο ηλεκτρολογο και μ@@@@α υπευθυνο.. Exclamation Αν ξερετε καμια καλη αντιπροσωπεια για να παω θα με βοηθουσατε παρα πολυ, κατα προτιμηση νοτια ! Ευχαριστω...

Βασικά αυτές είναι οι χρεώσεις που κάνουν γενικά στην Peugeot!!
Οπότε για πες του να σου κάνει καμία έκπτωση... Συνήθως κάνουν !!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Mitsaras... (Δημητρης)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 6speed

Ένταξη: 17 Ιούν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 18:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου εκανε 9 ευρω ! Απο 60 μου το πηγε 51 Shocked ! Παντως απο οτι εχω δει εδω μεσα 30 ευρω παιρνουν σε ολους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιούλ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 20:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ναι λοιπον το εβαλα και εγω και λειτουργει!!!πραγματικα ομως χωρις την βοηθεια σας δεν θα τα ειχα καταφερει!!!μου ειπαν οτι μιλησαν ακομα και με την peugeot στην Γαλλία και βαση αριθμου πλαισιου τους ειπαν οτι δεν μπαινει!τελκα τους ελεγα(οπως εκανα εδω και 4 μερες) οτι δεν γινεται να μην μπαινει μιας και εχω εγκεφαλο Bosch και ειναι μετά το 2004 και μου ελεγαν δεν ειναι σιγουρο!τους ζητησα λοιπον μπροστα μου να βαλουν πλεξουδα στο φρενο ,να δω τον προγραμματισμό στην BSI και τον εγκέγαλο και τελικά δεν κατεβαινε το προγραμμα!κοιταζοντας λοιγο ειδα οτι η φισα του συμπλεκτη δεν ηταν κουμπωμενη...μολις την εβαλαν ολα εφτιαξαν ξαφνικα!ετσι προς βοηθειαα ολων τα πραγματα εχουν ως εξης:
1)συνδεεις το cruise control
2)ελεγχεις οτι λειτουργει το μπουτον που βρισκεται επανω στο πεταλι φρενου
και αυτο δινει την εντολη για να αναψουν τα φωτα του stop.καμμια φορα
ίσως χρειαστει αυτο αλλαγή ή ισως χρειαστει ενα προσθετο καλωδιο να μπει
εκει
3)ελεγχεις οτι και η φισα τυ συμπλεκτη ειναι κουμπωμενη
4)μπανεις στο BSI και δηλωνεις "Παρουσα" στη μοναδα σταθεροποιητη
ταχυτητας (προσοχη όχι και στη μοναδα ελεγχου ταχυτητας γιατι αυτο
ειναι το limit και αν εχεις βαλει μονο cruise control ισως εχεις προβλημα)
5)Τελος το δηλωνεις και στον εγκεφαλο
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 13:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mitsaras... έγραψε:
Σημερα πηγα σε μια αντιπροσωπεια εδω στα νοτια της αττικης για να ρωτησω τα σχετικα για το cruise control και να το παραγγειλω ! Μιλησα με τον ηλεκτρολογο ο οποιος ηταν πολυ καλος και φαινοταν οτι ηξερε τι γινετε και μου ειπε οτι το εχει ξανα κανει και να μην ανυσηχω... Μου λεει γυρω στα 70 εχει το ανταλλακτικο χωρις την εργασια ! Παμε στον 'υπευθυνο ' για να μας πει τιμη για την εργασια και μου λεει 60 ευρω !!!????!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
Του λεω καλημερα και φευγω Cool ! Την παλευουνε ???? 60 ευρω ???? Για τ πολυ μιση ωρα ...?? Κριμα γιατι επεσα σε καλο ηλεκτρολογο και μ@@@@α υπευθυνο.. Exclamation Αν ξερετε καμια καλη αντιπροσωπεια για να παω θα με βοηθουσατε παρα πολυ, κατα προτιμηση νοτια ! Ευχαριστω...

Σε ποιά αντιπροσωπεία στα νότια πήγες;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Mitsaras... (Δημητρης)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 6speed

Ένταξη: 17 Ιούν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2011, 14:50:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλυτερα να μην το πω δημοσια ! Εχεις π.μ
Επιστροφή στην κορυφή
trunksthelord (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

Ένταξη: 10 Μάϊ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 21:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν να μου φαινετε οτι θα το βαλω και εγω.207 gt και δεν το εχει στον στανταρ εξοπλισμο.Πως να τους το πω?
Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιούλ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2011, 10:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

trunksthelord έγραψε:
Σαν να μου φαινετε οτι θα το βαλω και εγω.207 gt και δεν το εχει στον στανταρ εξοπλισμο.Πως να τους το πω?

έχεις δύο επιλογές..η μία είναι να βάλεις σκέτο cruise control και η αλλη είναι να βάλεις cruise control μαζί με limit. Σαν συσκευή είναι ακριβώς η ίδια απλά αν βάλεις μόνο cruise control εκεί που έχει τον διακόπτη επιλέγεις on ή off ενώ αντίστοιχα αν βάλεις cruise control μαζί με limit ο διακόπτης αυτός δεν λέει on ή off αλλά control ή limit. Αν βάλεις αυτό που έχει και τα δύο θα χρειαστεί να αλλάξεις το πετάλ του γκαζιού καθώς θα πρέπει να βάλεις ένα νέο με μπουτόν πάνω (τσάμπα λεφτά). Για το σκέτο cruise control λοιπόν ο κωδικός είναι 6242Ζ9 και η τιμή του είναι 71€. ίσως χρειαστεί να αλλάξεις και την μπουτονιέρα του στοπ η οποία κοστίζει περίπου 45€.
Επιστροφή στην κορυφή
sharevoc2005 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307CC 1.6 16V

Ένταξη: 06 Απρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούλ 2015, 16:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Cruise control 307cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σας εχω ενα peugeot 307cc full extra του 2004 με αισθητηρα φωτων υαλοκαθιριστηρα αλλα οχι cruise control μπορω ν βαλω εκ των υστερων κ αν ναι ξερεται καπου οικονομικα... Εγω μενω στα δυτικα....
Επιστροφή στην κορυφή
sharevoc2005 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307CC 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούλ 2015, 21:14:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα μπορεί ν βοηθησει κανεις?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2015, 00:13:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ οτι ξερω αν το μοτερ σου ειναι ηλεκτρογκαζο παιρνει cruise. Αγορασε ενα μτχ χειριστηριο απο το ebay και πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια να στο προγραμματισουν, ειναι 5 λεπτα υποθεση.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
sharevoc2005 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307CC 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2015, 23:23:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To nfu μοτερ φοραει κ εχει ηλεκτρογκαζο απο οτι ξερω του 2004 εβγαινε το αμαξι με cruise το σπλο λογικα παιρνει οχι limit και τετοια γιατί διαβασα γθα αλλαγές πεταλιερας κ τετοια... Στο δικο μου μπαίνει κατευθείαν δεν θελεις φισες η κατι τετοιο?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούλ 2015, 08:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sharevoc2005 έγραψε:
To nfu μοτερ φοραει κ εχει ηλεκτρογκαζο απο οτι ξερω του 2004 εβγαινε το αμαξι με cruise το σπλο λογικα παιρνει οχι limit και τετοια γιατί διαβασα γθα αλλαγές πεταλιερας κ τετοια... Στο δικο μου μπαίνει κατευθείαν δεν θελεις φισες η κατι τετοιο?
Όπως σε όλα, ενα μικρο κόψιμο στο καλυμα του τιμονιου και μπαινει κουμπωτο το χειριστηριο, εχουν ολα ετοιμη αναμονη.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
sharevoc2005 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307CC 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2015, 22:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερεται ποσο κοστίζει ο προγραμνατισμος περιπου? Καποια εμπειρη αντιπροσωπεια? Κ παιρνει το απλο μ on off οχι με limit?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2015, 23:25:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sharevoc2005 έγραψε:
Ξερεται ποσο κοστίζει ο προγραμνατισμος περιπου? Καποια εμπειρη αντιπροσωπεια? Κ παιρνει το απλο μ on off οχι με limit?
φιλε μου πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια και ρωτα, ετσι κι αλλιως οσο θελει παιρνει ο καθενας. επισης δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη εμπειρια, 2 κουμπια πρεπει να πατησει. οποιο χειριστηριο και να βαλεις το cruise θα δουλεψει.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Σελίδα 14 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης