Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MAD (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RALLYE 1.6T
Ένταξη: 14 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 1102
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 16:19:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mitsaras... έγραψε: | Σημερα πηγα σε μια αντιπροσωπεια εδω στα νοτια της αττικης για να ρωτησω τα σχετικα για το cruise control και να το παραγγειλω ! Μιλησα με τον ηλεκτρολογο ο οποιος ηταν πολυ καλος και φαινοταν οτι ηξερε τι γινετε και μου ειπε οτι το εχει ξανα κανει και να μην ανυσηχω... Μου λεει γυρω στα 70 εχει το ανταλλακτικο χωρις την εργασια ! Παμε στον 'υπευθυνο ' για να μας πει τιμη για την εργασια και μου λεει 60 ευρω !!!????!!!
Του λεω καλημερα και φευγω ! Την παλευουνε ???? 60 ευρω ???? Για τ πολυ μιση ωρα ...?? Κριμα γιατι επεσα σε καλο ηλεκτρολογο και μ@@@@α υπευθυνο.. Αν ξερετε καμια καλη αντιπροσωπεια για να παω θα με βοηθουσατε παρα πολυ, κατα προτιμηση νοτια ! Ευχαριστω... |
Βασικά αυτές είναι οι χρεώσεις που κάνουν γενικά στην Peugeot!!
Οπότε για πες του να σου κάνει καμία έκπτωση... Συνήθως κάνουν !!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mitsaras... (Δημητρης) Μέλος

207 rallye 6speed
Ένταξη: 17 Ιούν 2011 Δημοσιεύσεις: 102
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 18:58:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μου εκανε 9 ευρω ! Απο 60 μου το πηγε 51 ! Παντως απο οτι εχω δει εδω μεσα 30 ευρω παιρνουν σε ολους. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pasi Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 17
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Σεπ 2011, 20:17:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και ναι λοιπον το εβαλα και εγω και λειτουργει!!!πραγματικα ομως χωρις την βοηθεια σας δεν θα τα ειχα καταφερει!!!μου ειπαν οτι μιλησαν ακομα και με την peugeot στην Γαλλία και βαση αριθμου πλαισιου τους ειπαν οτι δεν μπαινει!τελκα τους ελεγα(οπως εκανα εδω και 4 μερες) οτι δεν γινεται να μην μπαινει μιας και εχω εγκεφαλο Bosch και ειναι μετά το 2004 και μου ελεγαν δεν ειναι σιγουρο!τους ζητησα λοιπον μπροστα μου να βαλουν πλεξουδα στο φρενο ,να δω τον προγραμματισμό στην BSI και τον εγκέγαλο και τελικά δεν κατεβαινε το προγραμμα!κοιταζοντας λοιγο ειδα οτι η φισα του συμπλεκτη δεν ηταν κουμπωμενη...μολις την εβαλαν ολα εφτιαξαν ξαφνικα!ετσι προς βοηθειαα ολων τα πραγματα εχουν ως εξης:
1)συνδεεις το cruise control
2)ελεγχεις οτι λειτουργει το μπουτον που βρισκεται επανω στο πεταλι φρενου
και αυτο δινει την εντολη για να αναψουν τα φωτα του stop.καμμια φορα
ίσως χρειαστει αυτο αλλαγή ή ισως χρειαστει ενα προσθετο καλωδιο να μπει
εκει
3)ελεγχεις οτι και η φισα τυ συμπλεκτη ειναι κουμπωμενη
4)μπανεις στο BSI και δηλωνεις "Παρουσα" στη μοναδα σταθεροποιητη
ταχυτητας (προσοχη όχι και στη μοναδα ελεγχου ταχυτητας γιατι αυτο
ειναι το limit και αν εχεις βαλει μονο cruise control ισως εχεις προβλημα)
5)Τελος το δηλωνεις και στον εγκεφαλο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Μαριάνα (Mariana) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)
Ένταξη: 22 Αύγ 2010 Δημοσιεύσεις: 248
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2011, 13:18:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mitsaras... έγραψε: | Σημερα πηγα σε μια αντιπροσωπεια εδω στα νοτια της αττικης για να ρωτησω τα σχετικα για το cruise control και να το παραγγειλω ! Μιλησα με τον ηλεκτρολογο ο οποιος ηταν πολυ καλος και φαινοταν οτι ηξερε τι γινετε και μου ειπε οτι το εχει ξανα κανει και να μην ανυσηχω... Μου λεει γυρω στα 70 εχει το ανταλλακτικο χωρις την εργασια ! Παμε στον 'υπευθυνο ' για να μας πει τιμη για την εργασια και μου λεει 60 ευρω !!!????!!!
Του λεω καλημερα και φευγω ! Την παλευουνε ???? 60 ευρω ???? Για τ πολυ μιση ωρα ...?? Κριμα γιατι επεσα σε καλο ηλεκτρολογο και μ@@@@α υπευθυνο.. Αν ξερετε καμια καλη αντιπροσωπεια για να παω θα με βοηθουσατε παρα πολυ, κατα προτιμηση νοτια ! Ευχαριστω... |
Σε ποιά αντιπροσωπεία στα νότια πήγες;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mitsaras... (Δημητρης) Μέλος

207 rallye 6speed
Ένταξη: 17 Ιούν 2011 Δημοσιεύσεις: 102
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2011, 14:50:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλυτερα να μην το πω δημοσια ! Εχεις π.μ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
trunksthelord (giannis) Μόλις έγραψα

207 GT
Ένταξη: 10 Μάϊ 2011 Δημοσιεύσεις: 27
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2011, 21:45:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σαν να μου φαινετε οτι θα το βαλω και εγω.207 gt και δεν το εχει στον στανταρ εξοπλισμο.Πως να τους το πω? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pasi Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 17
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2011, 10:02:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
trunksthelord έγραψε: | Σαν να μου φαινετε οτι θα το βαλω και εγω.207 gt και δεν το εχει στον στανταρ εξοπλισμο.Πως να τους το πω? |
έχεις δύο επιλογές..η μία είναι να βάλεις σκέτο cruise control και η αλλη είναι να βάλεις cruise control μαζί με limit. Σαν συσκευή είναι ακριβώς η ίδια απλά αν βάλεις μόνο cruise control εκεί που έχει τον διακόπτη επιλέγεις on ή off ενώ αντίστοιχα αν βάλεις cruise control μαζί με limit ο διακόπτης αυτός δεν λέει on ή off αλλά control ή limit. Αν βάλεις αυτό που έχει και τα δύο θα χρειαστεί να αλλάξεις το πετάλ του γκαζιού καθώς θα πρέπει να βάλεις ένα νέο με μπουτόν πάνω (τσάμπα λεφτά). Για το σκέτο cruise control λοιπόν ο κωδικός είναι 6242Ζ9 και η τιμή του είναι 71€. ίσως χρειαστεί να αλλάξεις και την μπουτονιέρα του στοπ η οποία κοστίζει περίπου 45€.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sharevoc2005 Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307CC 1.6 16V
Ένταξη: 06 Απρ 2011 Δημοσιεύσεις: 48
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούλ 2015, 16:59:56 Θέμα δημοσίευσης: Cruise control 307cc |
|
|
Καλησπερα σας εχω ενα peugeot 307cc full extra του 2004 με αισθητηρα φωτων υαλοκαθιριστηρα αλλα οχι cruise control μπορω ν βαλω εκ των υστερων κ αν ναι ξερεται καπου οικονομικα... Εγω μενω στα δυτικα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

PEUGEOT 307CC 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούλ 2015, 21:14:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα μπορεί ν βοηθησει κανεις? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2015, 00:13:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απ οτι ξερω αν το μοτερ σου ειναι ηλεκτρογκαζο παιρνει cruise. Αγορασε ενα μτχ χειριστηριο απο το ebay και πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια να στο προγραμματισουν, ειναι 5 λεπτα υποθεση.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

PEUGEOT 307CC 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2015, 23:23:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To nfu μοτερ φοραει κ εχει ηλεκτρογκαζο απο οτι ξερω του 2004 εβγαινε το αμαξι με cruise το σπλο λογικα παιρνει οχι limit και τετοια γιατί διαβασα γθα αλλαγές πεταλιερας κ τετοια... Στο δικο μου μπαίνει κατευθείαν δεν θελεις φισες η κατι τετοιο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούλ 2015, 08:20:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sharevoc2005 έγραψε: | To nfu μοτερ φοραει κ εχει ηλεκτρογκαζο απο οτι ξερω του 2004 εβγαινε το αμαξι με cruise το σπλο λογικα παιρνει οχι limit και τετοια γιατί διαβασα γθα αλλαγές πεταλιερας κ τετοια... Στο δικο μου μπαίνει κατευθείαν δεν θελεις φισες η κατι τετοιο? | Όπως σε όλα, ενα μικρο κόψιμο στο καλυμα του τιμονιου και μπαινει κουμπωτο το χειριστηριο, εχουν ολα ετοιμη αναμονη.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

PEUGEOT 307CC 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2015, 22:59:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξερεται ποσο κοστίζει ο προγραμνατισμος περιπου? Καποια εμπειρη αντιπροσωπεια? Κ παιρνει το απλο μ on off οχι με limit? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2015, 23:25:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sharevoc2005 έγραψε: | Ξερεται ποσο κοστίζει ο προγραμνατισμος περιπου? Καποια εμπειρη αντιπροσωπεια? Κ παιρνει το απλο μ on off οχι με limit? | φιλε μου πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια και ρωτα, ετσι κι αλλιως οσο θελει παιρνει ο καθενας. επισης δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη εμπειρια, 2 κουμπια πρεπει να πατησει. οποιο χειριστηριο και να βαλεις το cruise θα δουλεψει.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|