PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

3008 thp

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 3008 1.6 thp (2011)

Ένταξη: 01 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2015, 22:50:07    Θέμα δημοσίευσης: 3008 thp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδια,

Μολις πηρα ενα 3008 thp premium pack grip control....

Εχω καποιες αποριες και τις συνοψιζω...

1) Η κολονα του τιμονιου σε καποιες γουβες σαν να ψιλοπαιζει..το ιδιο προβλημα ειχα σε Clio χρονια και δεν λυθηκε ποτε (αλλαγη κολονας,πολλαπλοι ελεγχοι...)..ειναι φυσιολογικο και σε εσας (προβλημα/ετσι ειναι στα Γαλλικα αμαξια)?

2) Η οθονη ειναι τυπου C .Σε πολλη ζεστη δεν φαινεται τιποτα,μετα απο λιγο κατι φαινεται,μια με καθετες γραμμες,μια μισα....ειναι κατι που φτιαχνεται ή παω για αλλη?Μπορω να βαλω απο αλλο μοντελο ας πουμε με bluetooth (υποτιθεται οτι επρεπε να εχει και αυτο,δεν το βρισκω πουθενα)?Χρειαζονται τιποτα κωδικοι?

3) Εχω διαβασει τα μοτερ αυτα πονανε σε χρονισμο/αντλια νερου...καποια σημαδια ωστε να το πααρω χαμπαρι νωριτερα?

4)Εχω ενα καρφι σε λαστιχο. Τα λαστιχα εχουν αισθητηρα πιεσης...θελουν ειδικοι μεταχειριση,ή και ενας απλος λαστιχας θα την παλεψει?

Ευχαριστω εκ των προτερων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)

Ένταξη: 01 Μάϊ 2015
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2015, 06:04:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: 3008 thp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasil80 έγραψε:
Καλησπέρα παιδια,

Μολις πηρα ενα 3008 thp premium pack grip control....

Εχω καποιες αποριες και τις συνοψιζω...

1) Η κολονα του τιμονιου σε καποιες γουβες σαν να ψιλοπαιζει..το ιδιο προβλημα ειχα σε Clio χρονια και δεν λυθηκε ποτε (αλλαγη κολονας,πολλαπλοι ελεγχοι...)..ειναι φυσιολογικο και σε εσας (προβλημα/ετσι ειναι στα Γαλλικα αμαξια)?

2) Η οθονη ειναι τυπου C .Σε πολλη ζεστη δεν φαινεται τιποτα,μετα απο λιγο κατι φαινεται,μια με καθετες γραμμες,μια μισα....ειναι κατι που φτιαχνεται ή παω για αλλη?Μπορω να βαλω απο αλλο μοντελο ας πουμε με bluetooth (υποτιθεται οτι επρεπε να εχει και αυτο,δεν το βρισκω πουθενα)?Χρειαζονται τιποτα κωδικοι?

3) Εχω διαβασει τα μοτερ αυτα πονανε σε χρονισμο/αντλια νερου...καποια σημαδια ωστε να το πααρω χαμπαρι νωριτερα?

4)Εχω ενα καρφι σε λαστιχο. Τα λαστιχα εχουν αισθητηρα πιεσης...θελουν ειδικοι μεταχειριση,ή και ενας απλος λαστιχας θα την παλεψει?

Ευχαριστω εκ των προτερων

αυτές η οθόνες όταν υπερθερμαίνονται επειδή χτυπάει ο ήλιος το ταμπλό αρχίζουν και βγάζουν μαύρες γραμμές,τωρα με τον αισθητήρα πίεσης ειναι πανω στην βαλβίδα αρα δεν εχει καμια σχέση εκτός και αμα σου αλλάξει λάστιχα που εκεί πρέπει να προσέχει μήπως σπάσει

Image and video hosting by TinyPic
Επιστροφή στην κορυφή
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2015, 19:19:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η οθονη επισκευαζεται ή παω για αλλη?Μπορω να βαλω απο νεοτερο /αλλο μοντελο και να εχει bluetooth ή πρεπει να αλλαξω και τον μηχανισμοπ κατω απο την οθονη?
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2015, 20:09:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasil80 έγραψε:
Η οθονη επισκευαζεται ή παω για αλλη?Μπορω να βαλω απο νεοτερο /αλλο μοντελο και να εχει bluetooth ή πρεπει να αλλαξω και τον μηχανισμοπ κατω απο την οθονη?

δεν ειναι χαλασμένη για μα την φτιαξεις απλα ετσι ειναι ι οθόνες αυτές,νομίζω εχει αναφερθεί σε αλλο topic οτι έχουνε βαλει σε 207 νεότερου τύπου οθόνη απο την C χωρίς να αλλάξουν κατι άλλο έβγαλαν την παλιά εβαλαν την άλλη αλλα εγω δεν το εχω κάνει

Επιστροφή στην κορυφή
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2015, 19:55:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι,διαβασα καποια μνμ...ξερεις τελος (σε ζαλισα) αν μπορει να μπει bluetooth?εννοω,αλλαζω μονο την οθονη με την λειτουργια αυτη,ή/και απο κατω το χειρισμο?
Επιστροφή στην κορυφή
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2015, 20:20:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasil80 έγραψε:
Ναι,διαβασα καποια μνμ...ξερεις τελος (σε ζαλισα) αν μπορει να μπει bluetooth?εννοω,αλλαζω μονο την οθονη με την λειτουργια αυτη,ή/και απο κατω το χειρισμο?

νομιζω πρεπει να το υποστηρίζει και η πηγή

Επιστροφή στην κορυφή
207swo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) SW Outdoor (2009)

Ένταξη: 05 Ιούν 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2015, 15:34:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει νέα έκδοση της οθόνης με "βελτιωμένη" ανοχή στη ζέστη.

Η τιμή του ανταλλακτικού είναι περίπου στα 250€ αν θυμάμαι καλά.

Για μεταχειρισμένο δεν θα συμβούλευα να ψάξεις, λογικά θα είναι στην ίδια κατάσταση που βρίσκεται και η δική σου οθόνη.

Δεν μπορεί να υποστηρίξει bluetooth μόνο από την οθόνη, νομίζω ότι υπάρχει ξεχωριστή πλακέτα που το διαχειρίζεται μέσω του ηχοσυστήματος.

Εκτός αν τα βρεις όλα πακέτο από κανένα τρακαρισμένο 207 GT/RC/LMS με αντίστοιχο εξοπλισμό (πρέπει να είναι ίδια) και μετά βλέποντας και κάνοντας αν χρειαστεί και κωδικοποίηση του εξοπλισμού στο BSI...
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2015, 19:28:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτές οι οθονίτσες είναι κοινές ανάμεσα στα Peugeot και τα Citroen.
Χρησιμοποιώ μια πολύ νεότερη και καλύτερη, όπως και δύο φίλοι στο εξωτερικό έχουν τις χρωματιστές από το 308, χωρίς καμία ιδιαίτερη διαδικασία εγκατάστασης. Βγάζεις την μία, βάζεις την άλλη.

Ebay power! Το αν θα βλέπεις το εικονίδιο bluetooth ή όχι εξαρτάται από το configuration της οθόνης. Ολες υποστηρίζουν όλα αρκεί να έχεις και το Bluetooth module (που βρίσκεται εκτός οθόνης).
[/b]

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2015, 19:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η οθόνη απο το 308 gt (έγχρωμη) μπαίνει και στα 207 βγάλε-βάλε;; Shocked

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2015, 21:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλει προγραμματισμό με το diagbox αλλά μπαίνει εύκολα, ναι.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2015, 21:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πφφ.. Βρήκαμε δουλειά τώρα!! Cool

Άντε να βρεις όμως! (μεταχειρο εννοω γιατί καινούρια...)

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2015, 22:34:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είχαχα βρει 2, θέλει να παρακολουθείς συνέχεια στα ebay.com/de/co.uk/fr...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2015, 22:47:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε τι τιμές παίζουν συνήθως;;

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2015, 07:50:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: 3008 thp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasil80 έγραψε:

Ο αισθητήρας είναι πάνω στη βαλβίδα οπότε το μόνο που θα προσέξει το βουλκανιζατέρ είναι στο βάλε/βγάλε του ελαστικού για να μην σπάσει την βαλβίδα. Αυτό μόνο.
Επιστροφή στην κορυφή
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούν 2015, 17:32:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως ειναι αυτη η οθονη του 308 gt η εγχρωμη? Κωδικος/τυπος να το βρω καλυτερα?
Επιστροφή στην κορυφή
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2015, 23:07:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρατηρησα οτι τα πιτσιλιστηρια ειναι στον αερα σαν να ξεκολλησαν (δουλευουν κανονικα..). Ανοιξα το καπω,εβγαλα την μονωση αλλα δεν βλεπω καποιο τροπο/στοπ ωστε να κοντραρω τα σωληνακια και να κατσουν καλα τα πιτσιλιστηρια...κατι δεν κανω καλα/καμμια ιδεα??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης