Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
manos (manos) Μόλις έγραψα

Peugeot 307cc 1.6 (2004)
Ένταξη: 15 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 22
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2008, 11:47:10 Θέμα δημοσίευσης: Ενας σπασμενος καθρεπτης και μια βλαβη αιρκον...307cc 1.6 |
|
|
καλησπέρα πεζουκλές, εχω 2 θεματα και θελω τις γνωσεις σας:
1. σημερα κτυπησα τον καθρεπτη του οδηγου και το γυαλι διαλυθηκε και το πλαστικό εχει γρατζουνιες. εψαξα το φορουμ και πηρα και τηλέφωνα και μου εδωσαν τις ακολουθες επιλογες: να αγοράσω μονο το γυαλί απο παρμπιζα και να μου το κολλησει, να αγοράσω ολο τον καθρεπτη και μενα να τον βάψω η κλασσικα να παω αντιπροσωπία. θέλω τις εμπειριες σας και αν ξερετε και τιμες.
2. οταν το αμαξι ειναι στον ηλίο και το ξεκινω, ξεκινα και ο κλιματισμός, δουλευει το πολυ 1 λεπτο και μετα στοπ, μετα από 5 λεπτα ξεκινα πάλι μονος του, δουλευει 1 λεπτο και μετα στοπ. φυσικα δεν προλαβαινει να κατεβάσει την θερμοκρασια. μου ειπαν οτι φταει μια κομπλα με τον κωδικο του κλειδιου και πάλι υπάρχουν 2 επιλογες: αλλαγη κωδικών 400-500 ευρω η Bypass με καλωδιο 100 ευρω.
αν υπάρχει αλλου οι απαντησεις, σορρυ για το post! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Ιούλ 2008, 20:31:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για των καθρέπτη μπορείς να πάρει και το γνήσιο κρύσταλλο μιας και πωλείται χώρια οπός επίσης και το πλαστικό καπάκι του καθρέπτη.
Το κλειδί με το A/C που κολλάει…..?????(Τι άλλο θα ακούσω)
Όταν λες σταματάει μήπως εννοείς πως δεν βγάζει αέρα?
Αν σταματάει να βγάζει αέρα μιας και κάτι τέτοιο μου φαίνεται εμένα θες μοτέρ καλοριφέρ.
Κόστος καινούργιο κοντά στα 150ευρώ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307cc 1.6 (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 10:14:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο κλιματισμός οταν κάνει ζέστη ξεκινά σε auto που σημαινει οτι βγαζει δυνατη ροη κρυου αέρα και στο λεπτό σταματα η ροη του αερα εντελώς. Στο πεντάλεπτο η ροη του αερά επανερχεται και μετα πάλι σταματα.
1. σε καμια περιπτωση δεν σταματα επειδη εχει χαμηλώσει την θερμοκρασια (το ξεκαθαριζω)
2. φίλος με κσαρα πικάσσο που έχει ίδιο κλιματισμό ειχε το ιδιο προβλήμα και του ειπαν οτι κομπλάρει το κλειδι με τον κλιματισμό και του ειπαν για αλλαγη κωδικών σε κλειδι. αυτός προτιμησε κάτι σαν by-pass, ωστε να μην εχει σχέση ο κλιματισμός με το συστημα (κλειδι - μίζα - εκκινηση). Αν δεν το εχεις ξανακούσει δεν ειναι λόγος να μου την λες και πολυ περισσότερο οταν ζηταω γνώμη απο αυτούς που ίσως ξέρουν αναλόγη περιπτωση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
IAKOVOS (iakovos) Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007
Ένταξη: 03 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 173 Τόπος: ΚΡΗΤΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 14:32:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε το τζαμακι του καθρεφτη πουλιεται ξεχωριστα οπωσ και το καπακι αν παρεισ καπακι να παραγγειλησ καπακι βαφομενο και οχι το απλο. Ολα μαζι και βαψιμο καμια 30 ευρο .Τωρα για τον κλιματισμο τι να πω .... περιεργο μου φαινεται,δε πασ απο την αντιπρωσοπια να σου κανουναι μια διαγνωση για να εντοπισουνε ακριβωσ το προβλημα πιστευω οτι κατι θα καταφερεισ.στο προυγουμενο αυτοκινητο μου ενα 307 primioum(ιδιο κλιμα με το δικο σου) μου εκανε κατι τετοια περιεργα πηγα αντιπρωσοπια και μου εκαναν απογεμιση και γεμιση φρεον διαικασια 30 λεπτων και μετα ολα καλα. 
ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 15:49:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν μου λες άνθρωπε μου καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ή όχι.
Δεν σου την είπε κανείς απλά εγώ λέω τι άλλο θα ακούσω για αυτό που σου είπαν για το A/C που τελικά έχει αυτό που σου έγραψα. Θες μοτέρ καλοριφέρ αν θες με ακούς αν όχι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Επίσης σου έγραψα και για των καθρέπτη τι να κάνεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307cc 1.6 (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 16:36:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν υπαρχει καμια διαφωνια φιλε τουρίστα, ισως εγω να αντεδρασα υπερβολικά, αλλα καταλαβαινεις οτι αν κάτι χαλάσει στο αμάξι πρωτα ρωτας γνωστους και γνώστες. θα προτιμουσα να αποφυγω τα εξουσιοδοτημενα για το κλίμα αλλα μαλλον δεν γινεται, ετσι κιαλλιως θα παω για το τζάμι, σας ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια σας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2008, 18:25:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου απλά απόρησα με αυτό που σου είπαν για το κλειδί.
Θα ήταν καλύτερα να πας σε εξουσιοδοτημένο η στα κεντρικά πάντως μιας και δεν χρειάζεται να ψαχτεί το αμάξι για το τι έχει είναι ολοφάνερο πως είναι το μοτέρ.
6441Κ0 είναι ο κωδικός του μοτέρ.
815275 είναι το καπάκι του καθρέπτη για το κρύσταλλο θέλει πλαίσιο μιας και δίνει 3 διαφορετικά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307cc 1.6 (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούλ 2008, 11:10:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ενημερωτικά μονο το τζάμι του καθρέπτη ηλεκτρικο και θερμαινομενο στοιχισε 25 ευρω για 307 του 2004. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
madjim1984 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 31 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2014, 21:59:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα επαναφερω το θεμα για να μην ανοιγω καινουριο μιας κι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το mano με τον κλιματισμο και μιας που δεν εχει απαντηθει μηπως γνωριζει κανεις τι ακριβως φταιει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kospapad Μόλις έγραψα

307
Ένταξη: 30 Ιαν 2007 Δημοσιεύσεις: 32
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούλ 2014, 09:32:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
όταν λες σταματά ο κλιματισμός εννοείς τον ανεμιστηρα κια δεν μπαίνει αέρας ή το κμπρεσσέρ , οπότε έρχεται μέσα καυτός αέρας;; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
akisth (akis) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Απρ 2015 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2015, 18:08:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα επαναφερω το θεμα.Eχω ακριβως το ιδιο προβλημα.Μηπως εχεις βρει λυση στο προβλημα ; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|