PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 1.6THP Βελτίωση εισαγωγής
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 138, 139, 140  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2015, 15:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Αυτό ο Στέλιος πρέπει να το έχει γράψει πριν πολλά χρόνια...
Εάν βάλεις το lionheart και κοιτάς ποσοστο ν75 με εργοστασιακή εισαγωγή και με μια ελεύθερη πχ αυτή στο θόλο...θα δεις ότι υπάρχει πτώση του ποσοστού της ν75 για την ίδια πίεση..με την χρήση εισαγωγής στο θόλο...
Η πτώση αυτή τι σημαίνει;... σκέψου θα το βρεις

Αρχικά ευχαριστώ που μοιράζεις της γνώσεις σου.

Χάνουμε πίεση! Άρα θέλει επαναπρογραμματισμό. Αφού έχουμε στόχο πίεσης σταθερό πριν και μετά από την πιο ελεύθερη εισαγωγή τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο προγραμματιστής για να κρατήσει την πίεση σταθερή τώρα που έχουν αλλάξει τα δεδομένα?

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2015, 16:07:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στοχο ροπης εχεις σταθερο, οχι πιεσης.
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2015, 19:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallaki-1 έγραψε:
saikoe_39 έγραψε:
Αυτό ο Στέλιος πρέπει να το έχει γράψει πριν πολλά χρόνια...
Εάν βάλεις το lionheart και κοιτάς ποσοστο ν75 με εργοστασιακή εισαγωγή και με μια ελεύθερη πχ αυτή στο θόλο...θα δεις ότι υπάρχει πτώση του ποσοστού της ν75 για την ίδια πίεση..με την χρήση εισαγωγής στο θόλο...
Η πτώση αυτή τι σημαίνει;... σκέψου θα το βρεις

Αρχικά ευχαριστώ που μοιράζεις της γνώσεις σου.

Χάνουμε πίεση! Άρα θέλει επαναπρογραμματισμό. Αφού έχουμε στόχο πίεσης σταθερό πριν και μετά από την πιο ελεύθερη εισαγωγή τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο προγραμματιστής για να κρατήσει την πίεση σταθερή τώρα που έχουν αλλάξει τα δεδομένα?

Δεν χάνεις πίεση....έχεις ίδια πίεση με λιγότερη ν75..άρα έχεις ελεύθερη~σωστή εισαγωγή και πολύ καλύτερη παροχή....
Το δικό μ..με χοάνη μπροστά στην μπαταρία..τερματιζε την ν75...και δεν είχα ούτε 1 bar πίεση...με τα λαμπάκια να κάνουν πάρτι.
Ο Στέλιος και το εργοστασιακό πρόγραμμα δεν βάζουν στόχους πίεσης...εχουν στόχο ροπής από όσο ξέρω....για αυτό και ποτέ δεν βλέπεις ίδια πίεση...Αφού η εξωτερική θερμοκρασία και άλλα πολλά επηρεάζουν την απόδοση...

Μην το ψάχνεις πολύ...τσάμπα χρόνο χαλάς..με τον Παρη δοκιμάσαμε σχεδόν ότι μπορεί να μπει...βαρελακια χοανες πάνω κάτω σωλήνες ραμαιρ..τρίχες...η σωλήνα χαμηλά δουλεύει πιο καλά...
Τα νερά βροχές κλπ είναι δικό σας θέμα....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2015, 19:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
στοχο ροπης εχεις σταθερο, οχι πιεσης.

Άλλοι προγραμμερς βάζουν στόχο πίεση η πανε βάση ν75...και ο στόχος ροπής πάει περίπατο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
RallyeSound 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

108

Ένταξη: 27 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 00:00:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες, μια ερώτηση..

Πρίν λίγες μέρες, άρχισα να ακούω ένα ήχο απο την τουρμπίνα..

Όχι το σφύριγμα όταν φουσκώνει, αλλά όταν αφήσω το γκάζι, στην εκτόνωση στην ουσία, κάνει έναν ήχο σαν να έχω καμιά σκάστρα θηρίο..

Κοιτάζοντας λοιπόν, ανακάλυψα οτι η μαμά αγελάδα είχε σκιστεί στην μεριά της τουρμπίνας, εκεί που σφίγγει ο κολιές.

Οπότε λέω αυτό φταίει, την άλλαξα και έβαλα αγελάδα Forge.

Ο θόρυβος όμως δεν σταμάτησε, απλώς άλλαξε λίγο.

Είναι λοιπόν δυνατόν, απο την αγελάδα να αλλάξεις ο ήχος της εκτόνωσης της τουρμπίνας;
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 08:46:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισαι σιγουρος πως το φιλτροκουτι σου εκει κλεισει καλα? Για ριξε μια ματια απο την πισω μερια του φιλτροκουτιου. Εχει πιασει στις υποδοχες του ή ειναι ξεκουμπωτο απο πισω?
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 09:11:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Εισαι σιγουρος πως το φιλτροκουτι σου εκει κλεισει καλα? Για ριξε μια ματια απο την πισω μερια του φιλτροκουτιου. Εχει πιασει στις υποδοχες του ή ειναι ξεκουμπωτο απο πισω?

Μου το έχει πάθει και εμένα αυτό.
Αυτό πρέπει να είναι για να συνεχίζει να ακούθει θόρυβο!

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
RallyeSound 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

108

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 09:50:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το ελέγξω.

Το παράξενο είναι οτι δεν έχω ανοίξει το φιλτροκούτι καθόλου για να μην κλείσει καλά.

Παίζει να ανοίξει μόνο του; δύσκολο έτσι;
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 09:54:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα να ελεγξεις ολο το συστημα απο το κουτι μεχρι την αγελαδα, μηπως κατι δεν ειναι κουμπωμενο καλα. Σε δικια μου περιπτωση, ειχα καθαρησει φιλτρο και δεν κουμπωσα καλα το κουτι. Εκανα στο ασε, σαν να εχω forge μηχανικη
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 09:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τη σκαστρα σου την τσεκαρες? Μηπως εχει σπασει?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
RallyeSound 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

108

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 10:02:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι δεν την τσέκαρα.

Πως μπορώ να την ελέγξω;

Απλά να την ανοίξω και θα φανεί αν κάτι έχει σπάσει;

(πάντως κάνει ωραίο ήχο.. ) Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 10:05:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα βγαλ' την και τσεκαρε την. Συνηθως σπαει το εσωτερικο μαυρο πλαστικο δαχτυλιδι.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 10:19:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει 3 torx. Τα ξεβιδωνεις και την τραβας εξω. Αποτελειται απο 3 κομματια, το κελυφος, 1 ελατηριο και ενα εμβολο. Κοιτα να δεις αν το εμβολο ειναι σε νορμαλ κατασταση, ή εχει σπασει (ή εχει σκιστει η μεμβρανη)
Επιστροφή στην κορυφή
RallyeSound 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

108

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 10:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ όλους..

Θα το τσεκάρω το μεσημεράκι που θα επιστρέψω και βλέπουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
RallyeSound 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

108

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 16:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, άνοιξα την σκάστρα, δεν είδα κάτι παράξενο.

Σας δείχνω και τις φώτο που τράβηξα, φαίνεται μια χαρά.

https://www.dropbox.com/s/24emu0rjwf24lfd/Photo%2021-4-15%20-%2016%2021%2025.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/0e33id8oz4kan5i/Photo%2021-4-15%20-%2016%2021%2032.jpg?dl=0

Και για να καταλάβετε τι ακριβώς ήχο κάνει, έτσι για την ιστορία, ακούστε το παρακάτω στο 3", 8" και 11".

https://www.dropbox.com/s/q2ljfnr6z1ceuw2/Turbo.m4a?dl=0
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 17:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρα από το σταματημενο που έπεσες πάνω του στο 10'' και τα καθίσματα σου που τριζουν έχεις καταφέρει να βγάλεις έναν ωραίο ήχο Forge μηχανικής. Twisted evil Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Φεβ 2011
Τόπος: Τρίκαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 17:32:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν να μη δουλεύει καθόλου η σκάστρα σου. Ο ήχος που ακούς είναι ο αέρας που χτυπάει αντίθετα στα πτερύγια του τούρμπο για το λόγο οτι δεν ανοίγει η σκάστρα κ δεν βρίσκει διαφυγή όταν κλείνει η πεταλούδα. Τσέκαρε τη σκάστρα σου αν δουλεύει. Μαμά είναι το αυτοκίνητο? Σου έχει ανάψει κανένα λαμπάκι? Τη φύσα την έχεις κουμπώσει σωστά πάνω στη σκάστρα?
Επιστροφή στην κορυφή
RallyeSound 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

108

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 20:18:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχα, πλάκα έχετε...

όντως στο 10" είναι σαν να κοπανάω σε κανέναν σταματημένο.. χαχαχα

Το αυτοκίνητο είναι μαμά προς το παρών. Η πρίζα είναι στην θέση της, για την ακρίβεια την ξαναέβγαλα σήμερα και την ξαναέβαλα.

Δεν έχει ανάψει κανένα λαμπάκι.

Πως μπορώ να την ελέγξω αν δουλεύει; Ποιος καλός άνθρωπος θα μου δανείσει μια να δοκιμάσω; χαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 20:23:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RallyeSound έγραψε:

https://www.dropbox.com/s/24emu0rjwf24lfd/Photo%2021-4-15%20-%2016%2021%2025.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/0e33id8oz4kan5i/Photo%2021-4-15%20-%2016%2021%2032.jpg?dl=0

Και για να καταλάβετε τι ακριβώς ήχο κάνει, έτσι για την ιστορία, ακούστε το παρακάτω στο 3", 8" και 11".

Μόνο εγώ το βλέπω ή λείπει το μισό δακτυλίδι απο τη σκάστρα??? Shocked

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2015, 20:27:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RallyeSound έγραψε:

Η σκάστρα φαίνεται σπασμένη, ετσι πρεπει να ειναι https://www.dropbox.com/s/288f6o9jawfnqcs/17062011937.jpg?dl=0
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 138, 139, 140  Επόμενη
Σελίδα 135 από 140

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης