PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

208 GTi Check Engine

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stevedek (Steve)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 208 GTi

Ένταξη: 04 Ιαν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2015, 11:42:52    Θέμα δημοσίευσης: 208 GTi Check Engine Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μόνο μην με πείτε γκαντέμη!!!

εχθές 9/3 παρέλαβα από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ το 208 GTi

πάω μέχρι τον Άλιμο (ούτε 20Km) ... ξαφνικά ένδειξη '! Engine Failure' και ανάβει το Check Engine ... Ψυχραιμία λέω

καλώ στην έκθεση, μου λένε αμέσως να το πάω πίσω και μου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, ένα ωραιότατο 2008 καινούριο

παίρνω το γιο μου, 'έλα ρε μπαμπά που είναι το GTi;'

του απαντάω 'από μαύρο και GTi, έγινε άσπρο και 2008' ... με αρχίζει επιτόπου στο δούλεμα Laughing

διαβάζοντας στα διάφορα forum είδα μια σειρά από σχετικά ίδια προβλήματα που έχουν να κάνουν με:

- Temp Sensor
- σύστημα χρονισμού VVT
- χαλαρά βιδωμένους καταλύτες
- χαλαρά κολάρα ψύξης
- σωληνάκια τροφοδοσίας καυσίμου ελλατωματικά
- ECU που θέλουν reset

και λέω εγώ τώρα ...

γιατί χρεώνουν PDI (προετοιμασία οχήματος), όχι ο έμπορος - η αντιπροσωπία, αυτό τα κοιτάνε τα ευλογούνε και τα παραδίδουν ...

για να δούμε τι θα γίνει ...

προσωπικά βλέπω να μένει μέσα 1-2 βδομάδες

θα σας ενημερώσω

SteveDek@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2015, 11:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: 208 GTi Check Engine Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stevedek έγραψε:

πάω μέχρι τον Άλιμο (ούτε 20Km) ... ξαφνικά ένδειξη '! Engine Failure' και ανάβει το Check Engine ... Ψυχραιμία λέω

καλώ στην έκθεση, μου λένε αμέσως να το πάω πίσω και μου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, ένα ωραιότατο 2008 καινούριο

του απαντάω 'από μαύρο και GTi, έγινε άσπρο και 2008' ... με αρχίζει επιτόπου στο δούλεμα Laughing

διαβάζοντας στα διάφορα forum είδα μια σειρά από σχετικά ίδια προβλήματα που έχουν να κάνουν με:

- Temp Sensor
- σύστημα χρονισμού VVT
- χαλαρά κολάρα ψύξης
- ECU που θέλουν reset

και λέω εγώ τώρα ...

γιατί χρεώνουν PDI (προετοιμασία οχήματος), όχι ο έμπορος - η αντιπροσωπία, αυτό τα κοιτάνε τα ευλογούνε και τα παραδίδουν ...

θα σας ενημερώσω

Έπρεπε επιτόπου στην αντιπροσωπία να ζητήσεις να σου δείξουν το σφάλμα πριν φύγεις...τι διάβασε δλδ ο εγκέφαλος

Καλά ξεμπερδέματα , μπορεί να μην είναι και τίποτα Crying or Very sad

Σκέψου τώρα να είχες βάλει πάνω εξατμίσεις κτλπ κ να σου λέγανε 'άκυρη η εγγύηση' και πως έπαθες απο αυτά τη ζημιά!!! Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stevedek (Steve)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 208 GTi

Ένταξη: 04 Ιαν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2015, 12:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μόλις με κάλεσαν από την Peugeot ...

ένας αισθητήρας στο VVT ξεκούμπωτος και μια βάση στο turbo επίσης χαλαρή ...

ήταν τόσο ευγενικοί που δεν είπα τίποτε ...

θα το παραλάβω και την Παρασκευή απλά για να είμαστε σίγουροι θα το πάω από εκεί για έναν τυπικό έλεγχο ...

τι να πώ ...

SteveDek@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2015, 12:32:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα εντάξει, όλα καλά, βάλτου μπλε χαντρούλα!

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

peugeot 208 gti & peugeot 206

Ένταξη: 28 Ιούλ 2009
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2015, 13:54:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ είχα βρει μια βίδα στη βαση του μοτέρ πανω. Τους περισεψε μάλλον χαχαχα. Επεισεις όταν το πήγα για σερβίς στα 1000 ητανξεσφυκτο το πετά του φρένου.. Τοχουν στη πεζό γενικότερα να το βασανίζουν αρκετά το πουλάκι τους.. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2015, 14:35:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρημάδια peugeot Laughing Laughing Laughing

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2015, 14:37:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι απαραδεκτο να συμβαινει κατι τετοιο σε αμαξι της κουτας. Στην τελικη ρε αδερφε να σου δωσουν ενα μανουαλ και ενα κατσαβιδι να το συναρμολογισεις εσυ. Πιο φτηνα θα σου βγει
Επιστροφή στην κορυφή
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2015, 17:14:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: 208 GTi Check Engine Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stevedek έγραψε:

- Temp Sensor
- σύστημα χρονισμού VVT
- χαλαρά κολάρα ψύξης
- ECU που θέλουν reset

και λέω εγώ τώρα ...

θα σας ενημερώσω

οταν ηρθε το δικο μου στη κρητη-χανια με το βαπορι πηγα πριν πανε αυτοι να το παρουν και το ελενξα..ας πουμε λογο δουλειας ειχα ενα κονε και μπηκα στο βαπορι κια τοδα.. ωντος ερχετε με προγραμμα προπαραδοσης κα απροετοιμαστο ταμαξι..δε κλειδωνε με τηλεχιρισμο δε σηκωνε στροφες.. το καντραν εγραφε 8 χιλιομετρα και οταν το πηρα ελεγε 0..
σιγουρα κατακρηταιο καινουριο αμαξι αλλα τι να κανεις.. γραμμη παραγωγης ειναι ολο και κατι ξεφευγει.. και εγω οπως σουπα βρηκα παρατυπιες.. το θεμα ειναι να σε εξυπηρετει μετα ο αντιπρωσοπος..και ευτυχως εγω εδω εχω ενα παλικαρι πουναι υπευθηνος στη πεζο αστερι και γνωστης και εξυπηρετηκος και προθυμος να βοηθησει στα παντα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΣΠΥΡΟΣ.Κ (ΣΠΥΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 407 COUPE 2.2 & 208 GTI

Ένταξη: 23 Σεπ 2012
Τόπος: XΑΙΔΑΡΙ-ΑΤΤΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάρ 2015, 19:40:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: 208 GTi Check Engine Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stevedek έγραψε:

- Temp Sensor
- σύστημα χρονισμού VVT
- χαλαρά κολάρα ψύξης
- ECU που θέλουν reset

και λέω εγώ τώρα ...

θα σας ενημερώσω
Το δικό σου πρέπει να ήταν που του έβαζαν φιμε το Σάββατο Το μαύρο.Καλορίζικο και υπομονή αυτό ήταν πτεσματακι.

Μη διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο,ο κόσμος δεν θα καταλάβει τη διαφορά.
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2015, 11:46:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που πάμε ρε π@@@@@ μου. Τελικά θα φτάσουμε να ζητάμε να το βάζουμε στο διαγνωστικό παρουσία μας πριν το παραλάβουμε.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2015, 22:21:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγγύηση σημαίνει ότι αν χαλάσει, στο φτιάχνω. Δεν σημαίνει ότι δεν θα χαλάσει. Χωρίς πινακίδες ποιός να το ελέγξει πριν παραδοθεί; Αν δεν το είδαν τα παλικάρια στο εργοστάσιο, αντίο. Ο έλεγχος ποιότητας που κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες σήμερα είναι δειγματοληπτικός που σημαίνει ότι το μονάκριβό σας μπορεί και να μην το ελέγξει κανένας πριν φύγει από το εργοστάσιο.

Καλοτάξιδο να είναι και μακάρι μόνο ο ξεκούμπωτος αισθητήρας μεταβλητού να είναι το πρόβλημά του.

Άντε τώρα να έπρεπε να κατεβάσεις εξατμίσεις, εισαγωγές, χταπόδια καλαμάρια και γαρίδες για να πρέπει να το πας στην αντιπροσωπεία.

Επί τη ευκαιρία, το να σου ανάψει ένα λαμπάκι επειδή κάποιος αισθητήρας ήταν ξεκούμπωτος είναι πταίσμα μπροστά στο να σου δώσουν επισκευασμένο αυτοκίνητο. Ξέρετε πόσα καινούργια αυτοκίνητα παραδίδονται με επισκευές φανοποιείας; Καλύτερα να μην επεκταθώ γιατί θα τραβάτε τα μαλλιά σας.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2015, 22:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτειτε επισης να ειχε παραδοθει σε νησι.Το πιο πιθανο θα φτιαχνοταν οπως οπως στο νησι απο τον ενδιαμεσο πωλητη που εφερε το αμαξι...

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
PeugeotakiasGT (Νίκος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 208 1.6 Gti (2015)

Ένταξη: 20 Δεκ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2015, 23:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Ξέρετε πόσα καινούργια αυτοκίνητα παραδίδονται με επισκευές φανοποιείας; Καλύτερα να μην επεκταθώ γιατί θα τραβάτε τα μαλλιά σας.

Μιλάμε για Ελλάδα ή γενικά?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΣΠΥΡΟΣ.Κ (ΣΠΥΡΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 407 COUPE 2.2 & 208 GTI

Ένταξη: 23 Σεπ 2012
Τόπος: XΑΙΔΑΡΙ-ΑΤΤΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2015, 23:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρετε πόσα καινούργια αυτοκίνητα παραδίδονται με επισκευές φανοποιείας; Καλύτερα να μην επεκταθώ γιατί θα τραβάτε τα μαλλιά σας.[/quote]Σωστός αυτό ισχύει.Κάποτε δούλευα σε μια logistic εταιρεία το τη είχαν δει τα μάτια μου....

Μη διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο,ο κόσμος δεν θα καταλάβει τη διαφορά.
Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2015, 02:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωριζω περιστατικο απο renault με ανακληση λογω οτι ηταν ολικης. και απλα επισκευασμενο.. μετα απο ατυχημα στο πλοιο μεταφορας.. Οικογενειακος φιλος το παθε..Επισης παρα πολλα ειναι οντως βαμμενα οταν ερχονται.. και οι περισσοτερες λαλακιες γινονται η στο πλοιο η στο φορτωμα στην νταλικα

Επιστροφή στην κορυφή
lefteraki (lefteris)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2015, 07:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγαλη συζητηση παμε να ανοιξουμε.. επεισεις και εγω λογο δουλειας (ναυτικος) εχω δει πολλα.....

Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2015, 15:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μέσα στην αντιπροσωπία που υποτίθεται πως τα ετοιμάζουν πριν την παραλαβή δεν περνάνε και τις καλύτερες στιγμές τα έρμα τα αμαξακια..

Πριν λίγες μέρες που πήγαμε να δούμε ενα 208 σε μια αντιπροσωπία στην οποία υποτιθεται πως ετοιμαζόταν το αμάξι ενός φίλου, ηταν ένας τύπος ο οποίο μετακινούσε θέσεις στα αυτοκίνητα (δεν κατάλαβα τον λόγο που το έκανε, αφού δεν τα πήγαινε κάπου για εργασία πανω σε αυτά) και δεν τους φερόταν και με τον καλύτερο τρόπο.. Τα μαρσαρε κρύα, και αστρωτα καθώς ειναι, κοπαναγε πόρτες, τα ξεκινούσε με burn out, ως χειρόφρενο τράβηξε πάνω σε στροφή και όλα αυτά μπροστά μας.. Όταν δεν είναι κάποιος μπροστά δλδ τι κάνει;

Σε κάποιον μπορεί να φανούν γελοία και ασήμαντα όσα αναφέρω αλλά εμένα θα με πείραζε και με το παραπάνω αν το έκανε σε δικό μου αμάξι. Φρίκη το θέαμα!

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2015, 15:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κόλπο είναι απλό. Τα αυτοκίνητα είναι ασφαλισμένα κατά τη μεταφορά.

Που σημαίνει ότι για κάθε γρατζουνιά, χτύπημα, βαθούλωμα ή ολική καταστροφή ο εισαγωγέας αποζημιώνεται.
Ο εισαγωγέας όμως, που είναι και πονηρός, όχι μόνο πληρώνεται από την ασφαλιστική για την αξία που έχασε το αυτοκινητο αλλά και το πουλάει για καινούργιο πάλι. Ενώ θα έπρεπε να το δώσει με έκπτωση λόγω της επισκευής.

Καταλαβαίνετε γιατί δεν λέει κανένας τίποτα σε όλο αυτό τον κόσμο που κακομεταχειρίζεται τα αυτοκίνητα μέχρι να φτάσουν στην αντιπροσωπεία για πώληση; Τους συμφέρει περισσότερο να πουλήσουν ένα που έχει χτυπηθεί από ένα που δεν έχει χτυπηθεί γιατί πληρώνονται τα λεφτά της ασφαλειας.

Όσο κι αν ακούγεται αυτό σαν αστικός μύθος, είναι αλήθεια και το έχω δει με τα μάτια μου. Η βαφή που κάνει το ανθρώπινο χέρι είναι εντελώς διαφορετική σε υφή και το πάχος του χρώματος από ότι κάνουν τα ρομποτικά συστήματα του εργοστασίου. Ένας απλός έλεγχος με συσκευή μέτρησης πάχους σου δείχνει αμέσως αν είναι ή δεν είναι βαμμένο το κομμάτι που εξετάζεις.

Θα ανεβάσω μια φωτογραφία που πήρα μερικά χρόνια πριν, που δείχνει μερικές δεκάδες BMW να μεταφέρονται από τη Βενετία στην Πάτρα - ήμουν στο ίδιο πλοίο. Αν δείτε πως τα στέλνουν κατά την εισαγωγή, θα τραβάτε τα μαλλιά σας.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2015, 17:35:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες μεταβιβάζουν τα αυτοκίνητα στην εταιρεία που κάνει τις μεταφορές, ούτως ώστε να έχουν αυτές την ευθύνη κατά την μεταφορά.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης