PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 THP - Κοκκινισμένη τουρμπίνα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)

Ένταξη: 18 Αύγ 2008
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2015, 18:27:16    Θέμα δημοσίευσης: 207 THP - Κοκκινισμένη τουρμπίνα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά!
Δεν βρήκα κάποιο ανάλογο θέμα, γρήγορη ερώτηση.
Ίσως να το πρόσεξα πρώτη φορά μετά από 6,5 χρόνια, αλλά είναι λογικό μετά από πορεία με 150-160χαω για 10-15 λεπτά και νορμάλ επιταχύνσεις, να είναι εντελώς κόκκινη η τουρμπίνα? Άνοιξα το καπώ σχεδόν αμέσως για κάτι άλλο και ήταν σκοτεινά και επαθα πλάκα... Εννοω να φωτίζει όλη η τουρμπίνα πίσω απο τη θερμοασπίδα... Η δευτερη αντλία δουλευε φυσικά που ψύχει μετά το σβήσημο του κινητήρα (αν πρέπει).
Θερμοκρασίες νερού, λαδιού κανονικές, συμπεριφορά αμαξιού κανονική, κανένα λαμπάκι, κανένα σφάλμα στην OBDII.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2015, 18:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

\Με 150-160 θα πήγαινες με >=4000 ρπμ λογικά οπότε φυσιολογικό είναι , πόσο μάλλον αν έκανες κανα 2 3 ψιλοεπιταχύνσεις.. Αν είσαι και με τη μαμά εξάτμιση/καταλύτη τότε είναι απολύτως φυσιολογικό

Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2015, 18:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι λογικο ειναι γιατι ειναι ρυθμισμενο να δουλευει στεγνο για να περναει τις νορμες των καυσαεριων και για μειωση καταναλωσης.Στεγνο μιγμα=υψηλο πυρομετρο.
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2015, 19:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι οι στροφες ειναι 4000-4500 και ειμαι με τα μαμα.
Ευχαριστώ για τις απαντησεις (και τον καθησυχασμό!)!
Δηλαδή οταν κανω πορεια σε ταξίδι με 180+, φανταζομαι πως θα ειναι!
Ευτυχώς δεν το ειχα δει οταν το πρωτοπηρα, να φρικάρω από νωρις νωρίς! Very happy
Εντυπωσιάστηκα πάντως...!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2015, 19:24:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά μη παίρνεις και φόρα, δεν είναι και καλό να δουλεύει στο θεό πυρόμετρο , γενικά μαμά τελείως μοτέρ έχει 'λιγο' θέμα να πηγαίνεις με 180 ταξίδι!

Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2015, 19:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακομα και οταν η πιεση είναι στο 1 και κατι ψιλά;
Τα μισά τουλάχιστον χλμ απο τα 66Κ, τα εχει κανει ετσι, δλδ στα ταξίδια (πορεία ευθεία εννοώ) σίγουρα στα 160 με 180+. ΟΚ, εννοειται οτι παιζουμε και λίγο με το γκαζι, αφού δεν εχω cruise control, αλλα ποτε δεν ανεβασε θερμοκρασίες πανω απο τα εντελώς φυσιολογικά, όπως και η θερμορασία εισαγωγής ήταν παντα στο +2 απο την εξωτερικη (ταξίδια όλες τις εποχές).
Από ODBII δεν βλέπω πυρόμετρο φαντάζομαι!
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Ιαν 2015, 23:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν με το καλό την κατεβάσεις, ρίξε μια ματιά μέσα στο μαντέμι και θα καταλάβεις τί προκαλούν οι κύκλοι θερμικής κόπωσης στον χυτοσίδηρο.
Τουλάχιστον πήγαινε βγάλε τον προκαταλύτη σου να ελευθερωθεί λίγο το θέμα πριν διαλυθεί κάτι από όλα αυτά.

Είσαι ήρωας πάντως που πηγαίνεις με 180 ταξίδι. Μετά τα 170 που έρχονται σχετικά γρήγορα με το μαμά πρόγραμμα, θέλει υπομονή και χρόνο για να ανεβάσεις κι άλλο.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιαν 2015, 10:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy η αληθεια ειναι οτι με τη 100αρα που βαζω απο πάντα και τις τιμες που επαιζαν τα τελευταια χρονια, αμα τα επιανα δεν επαιζε να κοψω παρα μονο σε αλλαγη δρομου και τουνελ! Razz
Έχω βγαλει προκαταλυτη προσφατα (6 μηνες) μετα και το σερβις/αμμοβολη στην τουρμπινα. Δεν είχε καμία φθορά οποτε θεωρω ή οτι γενικα προσεχω στα ζεστάματα/κρυωματα ή οτι δεν ειμαι τοσο καγκουρας οσο αφησα να εννοηθει (και απλα το νομιζω μονος μου! Very happy)
Επιστροφή στην κορυφή
George S (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc

Ένταξη: 19 Νοέ 2014
Τόπος: Τριπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2015, 14:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ιδιο πρόβλημα υπαρχει σε μαμα 207 αρ-σι salex?
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2015, 14:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι..

Μόνο στα big turbo είναι μικρότερο το πρόβλημα

Επιστροφή στην κορυφή
George S (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc

Ένταξη: 19 Νοέ 2014
Τόπος: Τριπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιαν 2015, 15:07:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ ευχαριστω Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης