PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ιμαντας εκκεντροφορου σετ.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sharevoc2005 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307CC 1.6 16V

Ένταξη: 06 Απρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Σεπ 2014, 23:15:11    Θέμα δημοσίευσης: Ιμαντας εκκεντροφορου σετ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα εχω ενα 1.6 nfu 110hp κ εχει αλλαξει ιμαντα χρονισμου στις 81000χλμ το 2009 εγω τωρα εχω 138000 χλμ πρεπει να αλλαξω τον ιμαντα σετ η να περιμενω ακομα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 21 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2014, 21:23:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογω χρονου ναι...
Βάλτο στο προγραμμα σιγα σιγα ...
Σετ χρονισμου και αντλια νερου !
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Σεπ 2014, 17:02:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ. Άλλαξε και την αντλία νερού. Δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξεις και την τροχαλία. Αν κάνει θόρυβο τα πρωινά.
Επιστροφή στην κορυφή
sharevoc2005 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307CC 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2014, 17:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

'Οχι δεν ακουγεται τιποτα το πρωι. Αντλια νερου προληπτικα την αλλαζουμε? Διοτι αμα την δει ο μαστοιρας και ειναι ενταξει γιατι ουτε καποιο θορυβο κανει?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2014, 19:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eλενχο σε μηχανικο και αμα χρειαζεται αλαγη τοτε ναι...ειδηκα αφου κινητε σχετικα το αυτοκινητο η πολυκαιρεια δεν θα του εχει προκαλεσει τοσο μεγαλη φθορα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sharevoc2005 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307CC 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2014, 07:44:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα άλλαξα σετ ιμαντα εκκεντροφορου και εδώ κ 3 εβδομαδες ακουγεται μου ειπαν ειναι επειδη το σφιηαμε επίτηδες λιγο οαραπανω... κ θα ηρεμησει ειναι καινουργιος κ σφιχτος ακομα...
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Οκτ 2014, 08:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι τοσο σφιχτός ώστε να τσιρήζουν οι τροχαλίες, θα ηρεμήσει όταν... σπάσει καμία και πάρεις το καπάκι στο χέρι. Ξαναπήγαινέ του το να τον σφίξει σωστά! Cool Shocked

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 21 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Οκτ 2014, 02:01:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Eλενχο σε μηχανικο και αμα χρειαζεται αλαγη τοτε ναι...ειδηκα αφου κινητε σχετικα το αυτοκινητο η πολυκαιρεια δεν θα του εχει προκαλεσει τοσο μεγαλη φθορα

H πολυκαιρια και η ακινησία γενικά καταστρέφει τον ιμάντα. Πέρα ότι λόγω του χρόνου ξεραίνεται σκληραινει και χάνει την ελαστικότητα καταστρέφεται γιατί παραμένει τεντωμένος.
Επίσης στον έλεγχο που γίνεται δεν μπορείς να καταλάβεις από την εξωτερική πλευρά αν έχει ξεραθεί πρέπει να τον λύσεις και να τον τσακισεις από την πλευρά της οδοντωσης αν φτάσεις εκεί τον αλλάζεις ...
Και γενικά στα 16v δεν είναι να παίζεις γιατί έχουν σχετικά υψηλή συμπίεση.
Επιστροφή στην κορυφή
sharevoc2005 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 307CC 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Οκτ 2014, 23:33:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη μπορει να εχει προβλημα στο ρελαντι ακουγεται πολυ κ μου ειπε θα μακακωσει μ τον καιρο κ θα ηρεμησει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης