PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1600 GTi - XS ή RC ?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 15:15:03    Θέμα δημοσίευσης: 1600 GTi - XS ή RC ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπηκα στην ιδεα παιδες να δοσω το 1400 κ να βαλω δοσεις να παρω κανα 1600 η RC !ΤΟ 1400 θα πιασει κανα 10000 e , αρα για το RC πολλα τα λεφτα! ΑΛΛΑ ΤΟ RC RULEZ AND KICKS ASS λεμε !
ΑΝ παω για 1600 τι λετε ??????
Το GTi ειναι καλη φαση αλλα αξιζει 15000 ? Το XS ?????
ΑΚΟΥΩ ΙΔΕΕΣ !!!!! Question Question Question

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 15:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
ΤΟ 1400 θα πιασει κανα 10000 e , αρα για το RC πολλα τα λεφτα!

Έλα Αλέκο!!!, Πόσο είπες ότι θα πιάσει το 206 σου;;;
ΠΟΟΟΣΟΟΟ;;;;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 17:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

10000Ε ειναι μαλλον πολλα.
τι ετους ειναι;
ποια εκδοση (xn,xr,xt, xt premium)
ειναι ατρακαριστο;
τι του εχεις κανει (βελτιωσεις)-ποσο μαμα ειναι ;
αν του εχεις ριξει χρημα θα το δωσεις οπως ειναι ή θα το ξανακανεις μαμα;
σκοπευεις να απευθυνθεις σε μαντρα/ιδιοτη/ανταλλαγη σε αντιπροσωπεια ;
ποσο σκισμενο ειναι ; ποσα χλμ εχει ;

πες μας αυτα και θα σου πουμε ποσο περιπου θα πιασει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 17:28:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Scratch Και εμενα μου περναει απο το μυαλο για το RC αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσω στο τελος.Για να δουμε.........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 18:00:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Scratch Και εμενα μου περναει απο το μυαλο για το RC αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσω στο τελος.Για να δουμε.........

You can't handle the truth!!! Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 18:25:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα παω να δω για χρηματοδοτηση τι παιζει.Παντως το σκεφτομαι αρκετα σοβαρα.Λετε να γινει κανενα θαυμα και να το παρω Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 19:32:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως λέω να μείνεις στη "φυλακή" σου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 19:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τετοια λεγε μου και εσυ τωρα.Ειμαι που ειμαι στο ετσι και ετσι...Βαλε φυτιλια τωρα και εσυ.Λες να παω να το παρω και μετα να χτυπαω το κεφαλι μου που το εδωσα Question Για αισθηση μιλαω παντα οχι για γκαζια.Φυσικα εκεινο ειναι ποιο γρηγορο.

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 22:17:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HackerWerger έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

ΠΟΟΟΣΟΟΟ;;;;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Laughing

Σου φαινονται πολλα 10000 για μοντελο 2002 ,ΧΤ μοντελο full εξοπλισμος με 16000χλμ ??????

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 23:00:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντος νομίζω ότι είναι πολλά!
Φιλικά έτσι!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Οκτ 2003, 23:14:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Σου φαινονται πολλα 10000 για μοντελο 2002 ,ΧΤ μοντελο full εξοπλισμος με 16000χλμ ??????

Υπερβολικά.!!!!!!!!!!!!!! 10000 ευρώ δεν ξέρω εάν πιάνει το δικό μου.

Δεύτερον δεν διευκρινίζεις εάν μιλάς για 1600/GTI ή για το δίλιτρο.

Τρίτον Εάν 15.000 ευρώ είναι πολλά για το 1600/GTI (αυτό κάνει τόσα), τα 25000 του RC είναι κανονικά Question

Τέταρτον: με μόλις 16.000 χλμ σε 1,5 με 2 χρόνια, αποφάνθηκες ότι οι 75 ίπποι του 1400, είναι λίγοι Question

16000 χιλιόμετρα, να πάρω την πιο αισιόδοξη περίπτωση, σε ένα χρόνο, μυρίζει πόλη από μακρυά. Άντε κανα ταξιδάκι μέχρι την Κόρινθο ή την Χαλκίδα. Και 1100 μια χαρά είναι. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 07:24:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:

Το δικό μου XS1600 το έδωσα (με την βοήθεια "βίσματος") 12.000euro με 6800χιλιόμετρα και 7 μηνών φουλ εξτρά ... και αξεσουάρ περίπου στο μύριο ... Οπότε μάλλον έχουν δίκιο τα παιδιά ... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 08:21:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
HackerWerger έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

ΠΟΟΟΣΟΟΟ;;;;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Laughing

τι ετους ειναι; ....2002
ποια εκδοση (xn,xr,xt, xt premium) ...ΧΤ
ειναι ατρακαριστο; ???
τι του εχεις κανει (βελτιωσεις)-ποσο μαμα ειναι ; ???
αν του εχεις ριξει χρημα θα το δωσεις οπως ειναι ή θα το ξανακανεις μαμα; ???
σκοπευεις να απευθυνθεις σε μαντρα/ιδιοτη/ανταλλαγη σε αντιπροσωπεια ; ???
ποσο σκισμενο ειναι ; ποσα χλμ εχει ; ...16000ΧΛΜ

πες μας αυτα και θα σου πουμε ποσο περιπου θα πιασει.
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 11:12:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην μονο πολη δεν μυριζει , τα περρισοτερα χιλιομετρα τα χει κανει Αθηνα - Επιδαυρο ,Κορινθο κτλπ!
Στην Αθηνα μεσα κινουμαι περρισοτερο με μηχανη!
Δευτερον δεν θελω να μαθω ποσα θα πιασει αλλα θελω γνωμες για το αν αξιζει το RC τοσα λεφτα η να καταλειξω σε 1600 !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 11:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Δευτερον δεν θελω να μαθω ποσα θα πιασει αλλα θελω γνωμες για το αν αξιζει το RC τοσα λεφτα η να καταλειξω σε 1600 !

Για το RC-και γενικότερα τα 2lt,συνυπολόγισε και τα λοιπά έξοδα (ασφάλιστρα,σήμα,κατανάλωση).Αν τα "έχεις" προτίμησέ το,αλλιώς-γνώμη μου- βολέψου με ένα μεταχειρισμένο 1600άρη...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 12:04:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

Για το RC-και γενικότερα τα 2lt,συνυπολόγισε και τα λοιπά έξοδα (ασφάλιστρα,σήμα,κατανάλωση).Αν τα "έχεις" προτίμησέ το,αλλιώς-γνώμη μου- βολέψου με ένα μεταχειρισμένο 1600άρη...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Θοδωρή!!!

Αν έχεις τα λεφτά RC αβλεπεί!!! Αν όχι 1.600. Τώρα xs ή Gti, είναι θέμα εξοπλισμού, η επιλογή δική σου Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 16:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν λεει να με γονατισουν οι δοσεις για το RC , ε ?
Κ εγω αυτο λεω...μαλλον σε 1600 GTi λεω να στραφω ! Rolling eyes

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Οκτ 2003, 19:02:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Καταρχην μονο πολη δεν μυριζει , τα περρισοτερα χιλιομετρα τα χει κανει Αθηνα - Επιδαυρο ,Κορινθο κτλπ!
Στην Αθηνα μεσα κινουμαι περρισοτερο με μηχανη!

οκ, σορυ. Confused

προσωπικα δεν θα επερνα το RC με τα λεφτα που κανει !!
Επιστροφή στην κορυφή
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Οκτ 2003, 08:15:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχεις τα φράγκα (και πιστεύω είναι πολλά!!!), RC αβλεπεί.
Από κει και πέρα αν είναι να μπεις σε μια διαδικασία ατέλειωτων δοσεων, δες τον εξοπλισμό των XS και GTI γιατί εκεί διαφέρουν και αποφάσισε.
Σου εύχομαι πάντως να κάνεις την καλύτερη επιλογή καινα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Φεβ 2004, 14:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gti ...2.0 γιατί είναι πιο βολτάδικο απο το RC και 5χιλιάρικα φτηνότερο και πιο ζωντανό χαμηλά και δεν θα σε γονατίσουν οι δόσεις και θα σου φανεί πύραυλος σε σχέση με το 1400.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης