PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θερμοκρασία
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Φεβ 2014, 00:28:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνωριζει κανεις για καποια συνεργεια που εχουν μηχανημα που αναπτυσει πισεση στο κυκλωμα του ψυκτικου (παραφλου) ωστε να βρουμε απο που χανει? Χανω περιπου 50ml ανα 300km και δεν ειναι απο αντλια νερου. Υπαρχει καποιος κινδυνος απο αυτα τα μηχανηματα? Οποιος εχει να μου προτεινει κατι ευπροσδεκτο.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Φεβ 2014, 07:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Γνωριζει κανεις για καποια συνεργεια που εχουν μηχανημα που αναπτυσει πισεση στο κυκλωμα του ψυκτικου (παραφλου) ωστε να βρουμε απο που χανει? Χανω περιπου 50ml ανα 300km και δεν ειναι απο αντλια νερου. Υπαρχει καποιος κινδυνος απο αυτα τα μηχανηματα? Οποιος εχει να μου προτεινει κατι ευπροσδεκτο.

συνήθως την τρως απο το σωληνακι πάνω στην τουρμπίνα, όπως και με τα λαδια....

αλλαξέ το και κανε το αεροπορικού τύπου, και μετά κάνε το ίδιο και των λαδιών

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 VTi (2008~2015)

Ένταξη: 10 Μάρ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2014, 07:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή είχα ρωτήσει και παλιότερα σε αυτό το thread. Πήγα για αλλαγή θερμοστάτη. Μου είπε οτι στον μοντέλο μου αλλάζεται ολοκληρο το κομμάτι που είναι ο θερμοστάτης και το κόστος μαζί με την εργασία και αλλαγή υγρά, όλα μαζί, 180€. Μου φαινονται λίγο πολλά....
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2014, 09:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

100 είχα δώσει εγώ χωρίς να αλλάξω το αντιψυκτικό

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2014, 21:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ι need some help...

Είχα κολλημένο στο ανοιχτό θερμοστάτη, γίνεται αλλαγή θερμοστάτη μετά από 3 μέρες αρχίζει του κεφαλιού του σε στάση ή κίνηση στην πόλη φτάνει 90 (αργεί αρκετά), όταν ρολάρω μπορεί να πάει και στα 60. Μου λένε στην Peugeot ότι μπορεί να φταίει που έχω xenon και led και βραχυκυκλώνει (τα έχω 2 χρόνια πάνω αλλά ΟΚ είπα να τους κάνω την χάρη), τα ξηλώνω και μου αλλάζουν και 2ο θερμοστάτη δουλεύει 2 μέρες κομπλέ και σήμερα πάλι τα ίδια.

Καμιά ιδέα τι άλλο μπορεί να είναι? Τι να πώ να τσεκάρουμε γιατί αν δεν βάλει και ο πελάτης λίγο το χεράκι του δεν τελειώνει ποτέ αυτή η κολόνια...

Υπόψιν μετά από τρακάρισμα το καλοκαίρι έχω αλλάξει τα πάντα (ψυγείο, βεντιλατέρ, σωληνώσεις, όλο το air-condition, όλα καινούργια)...
Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

Ένταξη: 20 Δεκ 2009
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2014, 19:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά! Χθες γυρνώντας σπίτι και αφού έριχνε πολύ βροχή ξαφνικά η θερμοκρασία ανέβηκε τέρμα για λίγα δευτερόλεπτα, μου έβγαλε μνμ stop vehicle χωρίς να ανάψει check και αμέσως μετά έπεσε στα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία. Επιςης Είχα το καλοριφέρ αναμενό για να ξεθωλοσουν τα τζάμια! Τα νερά είναι όλα οκ! Μετά από αυτό το αμάξι (207 rc) δούλευε κανονικά χωρίς πρόβλημα! Το σύνδεσα με διαγνωστικο στην Peugeot και δεν έβγαλε τίποτα! Σήμερα πάλι μου το έκανε με βροχή! Έπαθα αυτό ακριβώς εδώ χωρίς το check http://youtu.be/z_n59aVTu9I . Καμία γνώμη; Θερμοστατης;

tuned by DynoExelixis
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2014, 21:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aαισθητήρας θερμοκρασίας.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2014, 22:21:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γιατί να το παθαίνει όταν βρέχει; Μήπως βραχικυκλωνει;

tuned by DynoExelixis
Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2014, 13:26:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά άλλαξα αισθητήρα θερμοκρασίας αλλά πάλι τα ίδιο συμβαίνει. Θερμοστάτης;

tuned by DynoExelixis
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2014, 13:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eμένα όταν μου το είχα κάνει ήταν ο αισθητήρας θερμοκρασίας δεξιά στη κεφαλή όπως κοιτάς απο μπροστά.... Συγκεκριμένα ήταν το φισάκι που δέν έκανε καλή επαφή!

Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2014, 14:15:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω δεν ξέρω! Οι θερμοκρασίες είναι όλα οκ αλλά όταν βρέχει αρκετά τότε το παρουσιάζει!

tuned by DynoExelixis
Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2014, 15:11:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή τι φορά τα νερά αδειάσαν! Έκανε εκκένωση!

tuned by DynoExelixis
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2014, 22:10:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον για φλατζα κεφαλης ακουγεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Σεπ 2014, 22:22:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Μαλλον για φλατζα κεφαλης ακουγεται.
Μάλλον θα πήγαν στο βουνό.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Σεπ 2014, 00:09:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked τι λέτε ρε παιδιά;

tuned by DynoExelixis
Επιστροφή στην κορυφή
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Φεβ 2015, 17:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας αναστήσω λίγο το thread, πριν 2~3 μήνες αλλάξα θερμοστάτη (είχε κολλήσει ανοιχτός), πλύσιμο σε ψυγείο, παγουρια τα πάντα.

Πριν μερικές μέρες τι να δω? Ξανα τα ίδια θερμοκρασία 0 και μόνο σε στάση ανεβαίνει, και ψιλιάζομαι ότι είναι πάλι θερμοστάσης...

Η πλάκα είναι στην Peugeot μου άρχισαν ότι φταίνε τα xenon κτλ κτλ και αρνούνται να μου τον αλλάξουν με εγγυήση (τα φοράω +2 χρόνια και μονο τελευταία άλλαξα λάμπες παίζει, το πολύ κανένα μήνα). Το ερωτημα μου είναι πόσο βάση έχει αυτό? Να το κυνηγήσω αν μου λένε παπ***ές?
Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2015, 02:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θερμοστάτης είναι πάλι, πες τους να τον αλλάξουν εφόσον έχεις εγγύηση ακόμα.
Επιστροφή στην κορυφή
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2015, 02:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Apostolos-106 rallye έγραψε:
Θερμοστάτης είναι πάλι, πες τους να τον αλλάξουν εφόσον έχεις εγγύηση ακόμα.

Μαζί σου οτι είναι ο θερμοστάτης, η θεϊκή ατάκα είναι κόλλησε ανοιχτός γιατί έχω xenon και δεν το καλύπτει η εγγύηση Razz
Επιστροφή στην κορυφή
TeraBite (Γρηγόρης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2015, 16:06:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιβεβαιωμένο σήμερα ότι είναι πάλι ο θερμοστάτης ανοιχτός... Παίζει το ενδεχόμενο που ισχυρίζονται για τα xenon ή παίζει καμιά άλλη βρομιά και δεν μου δίνουν εγγύηση, ούτε και το παραστατικό του ανταλλακτικού να πάω αλλού?
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Φεβ 2015, 16:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TeraBite έγραψε:
παίζει καμιά άλλη βρομιά και δεν μου δίνουν εγγύηση, ούτε και το παραστατικό του ανταλλακτικού να πάω αλλού?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Επόμενη
Σελίδα 19 από 21

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης