PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - ESP/ASR System Faulty
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2014, 17:28:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Τί έγινε ρε παιδιά πολλοί μαζευτήκαμε με 11/07... εμένα ακόμα δόξασι ο κύριος δενέχεικάνει κιχ ακόμα

Εγω δεν επαθα κατι απλα το θελω για το μελλον οταν ειναι να γινει. Αφου λεει το παιδι συγκεκριμενα για 11/7, γιατι οχι

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2014, 17:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

11ος του 2007 ειναι κατασκευη του αυτοκινητου? γιατι αμα ειναι της αδειας η κατασκευη μπορει να διαφερει, για πειτε να ξερουμε γιατι το δικο μου πριν κατι μηνες εκανε κατι κολπα αλλα απο τοτε εχει ηρεμησει.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Απρ 2014, 19:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

11 του 2007 ναι.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
bacakas (bac)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Μάρ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2014, 01:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ολο θέμα είχε γίνει στην peugeot κοζανης. καλο βραδυ σε όλους..
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2014, 23:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο μπουρδ3λο μου μολις αναβει το λαμπακι της βενζινης αναβει και το λαμπακι του esp Evil
γνωριζει κανενας;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2014, 12:12:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα αναψε μια φορα του esp,με τη καινουρια μοναδα,κ απο τοτε δεν εχει ξανασβησει....οποτε δε χρειαζεται να το απενεργοποιω κ μονος μου... Laughing Laughing

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2014, 14:04:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abs δουλευει?
μηπως τα κοβει ολα μαζι... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2014, 14:06:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
abs δουλευει?
μηπως τα κοβει ολα μαζι... Rolling eyes

τωρα τελευταια το ξεκινησε... το abs δουλευει

ποια πληγωσα παλι και με καταραστηκε ρε πστ μου;;; Cool Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάϊ 2014, 14:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εχω γραψει κι εγω πιο πισω οτι μου το εκανε και μολις εβαλα βενζινη δεν το ξανα εκανε, σαν σφαλμα με το torque μου εβγαζε P0053 που δεν ξερω τι ακριβως βλαβη ειναι αλλα σχετιζοταν με το αισθητηρα λ αλλαξα βενζιναδικο απο τοτε και δεν ξανα ειχα θεμα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: patras - argyroupolis

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 10:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα και καλως τα δεχτηκα και εγω.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Σημερα ξεκινησα το πρωι για Ραφηνα φτανω... ολα καλα, κανω τη δουλεια μου και ξεκιναω να γυρισω. Με το που φτανω στο πρωτο φαναρι της Μαραθωνος σταματημενος με νεκρα το αμαξι ανεβαζει μονο του στροφες, χωρις να παταω γκαζι επαιζε μονο του 1800-2500 στροφες μονο του ξαναλεω!! Shocked Shocked Το σβηνω το ξαναβαζω μπροστα τα ιδια.. ( Δυο μερες πριν εκανα καθαρισμο βαλβιδων-αυλων στον Καντερε και δε μου ειπε οτι προσεξε κατι περιεργο πλην του οτι θελω συμπληρωμα στα υγρα φρενων, αλλα αυτο δικαιολογημενα γιατι θελω αλλαγη τακακια). Το αρχιζω λοιπον και το πλακωνω κοφτη μεχρι και τη 4η, οταν ανεβαζα προσεξα ενα θορυβο απο μπροστα αριστερα σαν να ρουφαει κατι, ειμαι σιγουρος οτι δεν εκανε ετσι η εισαγωγη καθως ειμαι μαμα και ποτε δεν ακουγοταν τοσο. Συνεχιζω λοιπον φτανω Παλληνη και ενω ειμαι σταματημενος σε φαναρι με ακριβως τα ιδια συμπτωματα με πριν μπιιιιιιιιιιιπ !!! ESP/ASR FAULTY. Δικαιολογειται αυτη η συμπεριφορα απο τη Μοναδα ESP ? To αμαξι το πηρα 2/08 και εχει 93000 χλμ. Ειναι μαμα ουτε ξενον δεν εχω βαλει.. Παρακαλω καθε βοηθεια ευπροσδεκτη καθως οπως ειδα παραπισω δεν ειναι καιρος για 1.300αρια

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 13:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εσπ δεν εχει να κανει με τις στροφες...λογικα καπου εχει γινει θ μλκια με το σπρευ κ ειχαν μεινει υπολειματα στις βαλβιδες κ περασαν στους θαλαμους καυσης.
υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα,με αυτο να σου χαλασε ο αισθητηρας "λαμδα",κ να σου αναψε κ το εσπ.το βαζεις σε ενα διαγνωστικο για να σιγουρευτεις.παντως το μοντελο του αυτοκινητου σου ανηκει σε αυτα που ειχαν προβλημα οι μοναδες εσπ.

Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 14:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To ESP faulty δεν ξαναναψε απo το πρωι ευτυχως... μαλλον ηταν της στιγμης η το προκαλεσε αυτο που λες Βαγγελη.. Τον πηρα ομως τον μηχανικο τηλεφωνο και δε μου ειπε κατι τετοιο, αυτος μου ειπε να ελεγξω ολες τις σωληνωσεις, οτι καπου εχει ξεκουμπωσει σωληνας και τα κανει αυτα..οτι απο καπου προσπαθει να παρει αερα και κατι τετοια μου ελεγε, εγω ελεγξα οσες σωληνωσεις μπορουσα και φαινονται ολα καλα δεμενα. Τωρα μετα απο δυο ωρες που εκανα τα παραπανω και το εβαλα ξανα μπροστα παλι κανει το ιδιο πραγμα αλλα σε λιγοτερες στροφες και κατω απο το φιλτρο αερα ακουγεται συχνα ενα κρακ κρακ.. Τα κολαρα στο φιλτρο ειναι μια χαρα δεμενα παντως.. Δε μπορω να καταλαβω τι γινεται..

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 14:43:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυσανασχετησε φιλε το οχημα επειδη του καθαρισες την καρβουνιλα!
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 14:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα ηταν αυτο θα ειχε καθαρισει με τοσο ξυλο που εφαγε το πρωι Twisted evil και θα ερχοταν στα ισα του.. Αυτο τωρα ολο τρακα τρουκ και τρικι τρακα ειναι

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 15:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλε το χερι σου αριστερα κατω απο τον παπα(φιλτροκουτι),ειναι η πεταλουδα...μηπως εχει φυγει απο εκει η σωληνα(που παει στη πεταλουδα).ακολουθα τη σωληνα που βγαινει απο το ιντερκουλερ μεχρι το τελος της πορειας της κ θα σ οδηγησει στη πεταλουδα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 17:20:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαγγος γτ ρεσπεκτ !! εκανα αυτο που μου ειπες και ολα οκ! βεβαια εκει μεσα δε μου εδινε καθολου χερι, με τα χιλια ζορια το εκανα.. Οσον αφορα το εσπ τωρα που το εβγαλα μια βολτα δε μου τα λεει καλα. το παταω να απενεργοποιηθει και δε κανει τιποτα,το κρατησα πατημενο και εκλεισε τελειως, δε ξαναλειτουργει ουτε μετα τα 50. Μονο αμα σβησω και ξαναβαλω μπρος λειτουργει... Μαλλον ειναι ετοιμο να παραδωσει πνευμα Rolling eyes

υ.γ Ευχαριστω για τη βοηθεια ! χρωσταω καφεδακι !!

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 19:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαυτο ειμαστε εδω,για να μοιραζομαστε τις γνωσεις μας κ τις εμπειριες μας Wink
οταν πατας,τουρμπιζει κανονικα?γτ αν τουρμπιζει κανονικα,τοτε δεν ισχυει η παπαρια που σου ειπε οτι περνει αερα απο καπου.γιατι οπως περνει αερα στο ρελαντι,ετσι χανεις κ πιεση οταν τουρμπιζεις Wink

Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούν 2014, 22:39:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα τουρμπιζει κανονικα, οταν το ειχα πλακωσει με βγαλμενο το σωληνακι ακουγα εναν περιεργο θορυβο, σαν ηλεκτρικη σκουπα και δε πηγαινε οπως παει.. δε ξερω τα μπερδεψαμε πολυ μου φενεται.. Confused τωρα καλα παει παντως

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 14:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΛΛΕΣ καλησπερες σε ολους και το λεει ετσι γιατι ειμαι απων πολλους μηνες απο το αγαπημενο μου φορουμ...
μιας και το GT μου καθετε ολους τους καλοκαιρινους μηνες,ειπα να του φτιαξω κανα δυο πραγματακια που τα εχω αφησει πισω.....
λοιπον ερωτηση προς τους γνωστες,ειμαι χωρις μοναδα πολυ καιρο,ο αυτοματος πιλοτος δουλευει ρε παιδια οταν εχει χαλασει η μοναδα?δεν μου κουμπωνει ο αυτοματος πιλοτος καθολου,και δεν μπορω να θυμηθω εαν τον ειχα και μετα που χαλασε η μοναδα......παρακαλω πολυ τα φωτα σας!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιούλ 2014, 09:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δουλευουν ολα κανονικα,ακομα κτο abs,εκτος απτο esp...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Επόμενη
Σελίδα 20 από 22

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης