PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207-αντλια νερου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
papillon (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.4 16V

Ένταξη: 05 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 22:59:23    Θέμα δημοσίευσης: 207-αντλια νερου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια...τις τελευταιες μερες ειχα χαμηλη ενδειξη στο παραφλου κ μετα απο ελεγχο ο μηχανικος μου ειπε πως θελω αλλαγη αντλιας νερου......ερωτηση...για γνησια μου ειπαν καπου στα 80-84 ευρω...κ ο μηχανικος κ σε αντιπροσωπια που ρωτησα....βρηκα κ στο γκαγκασταθη στα 27 περιπου ευρω.......λετε να υπαρχει θεμα αν βαλω τη φθηνοτερη?εχει τοποθετηση κανεις τη συγκεκριμενη απο γκαγκασταθη?δε πιστευω να υπαρχει θεμα αλλα θα ηθελα μια γνωμη πριν αγορασω καποια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

Ένταξη: 13 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 23:04:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχην δεσ για τα μπουζι που ρωτησες σε αλλο τα ngk που προτεινε ο στελιος δεν κανουν για σενα.πηρες τηλεφωνο στον γκαγκα και σου ειπε 27 η την ειδες στο site του?αυτη στο σιτε δεν κανει για σενα παρε τηλεφωνο με τον κωδικο πλαισιου να σου βρει την σωστη και να σου πει τιμη
Επιστροφή στην κορυφή
papillon (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.4 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 00:16:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θεμα για τα μπουζι το ψαχνω ακομα.....οσες φορες τα αλλαξα εβαλα της αντιπροσωπιας...ο ντινος απο γκαγκασταθη σε προσφατη επισκεψη μου ειπε κ επιμενει πως απο NGK δεν εχει κωδικο για τον EP3...για την αντλια πηρε ο μηχανικος μου κ το τσεκαρα κ γω μεσω του site της εταιριας DOLZ....στα 32 ευρω ειναι...αξιζει αυτη ομως ή να παω στη γνησια....?
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 00:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για μπουζι σου εγραψα τι να παρεις.και γιατι ψαχνεσαι για 10 σκαρτα ευρω??να βαζεις της μανας του.για την αντλια γνωμη μου παρτην.σιγουρεψου ομως με τον αριθμο πλαισιου
Επιστροφή στην κορυφή
papillon (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.4 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 00:52:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σ'ευχαριστω για τις απαντησεις σου φιλε......μια τελευταια.τα γνησια μπουζι ειναι μπερου ή εκβιεμ?
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 00:56:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

papillon έγραψε:
σ'ευχαριστω για τις απαντησεις σου φιλε......μια τελευταια.τα γνησια μπουζι ειναι μπερου ή εκβιεμ?

bosch.και σου βρηκα με 35 ευρω τα μπουζι beru 12 ZR-7 SP03.πατα στο google και πατα αριστερα απο ελλαδα και θα σου βγαλει το μαγαζι.eqyeem πεζω 207 απο την μανα του δεν φοραει κανενα.
Επιστροφή στην κορυφή
papillon (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.4 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 01:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χιλια thanks φιλε...
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 10:14:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα, σημερα το πρωι, ειχα στα νερα θερμοκρασια 70 βαθμους και ανεβαιναν οσο προχωρουσα και τα λαδια δεν ειχαν ακομα κουνηθει. Καποια στιγμη σταματαω σε φαναρι και βλεπω τα νερα να κατεβαινουν στο ελαχιστο και τρελαθηκα, μολις ξεκινησα ανεβηκαν ξανα, σταματαω και βλεπω στο δοχειο των νερων οτι δεν υπηρχε σταγονα, συμπληρωσα επιτοπου μιας και εχω στο πορτ μπαγκαζ και πηρε 350 ml μεσα. Μετα το αμαξι ηταν ζεστο μεχρι που εφτασα χωρις να παρατηρησω καποιο προβλημα, κατι μου λεει για αντλια νερου, ακουω γνωμες.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 16:34:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή τυχαίνει και έχω αλλάξει 4 φορές αντλία νερού, όσες φορές έχανε τα νερά του πάντα έκανε η αντλία και θόρυβο τσιριχτό ειδικά όταν το αμάξι ζεσταίνονταν πολύ!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 17:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα θορυβο δεν κανει πουθενα. και το θεμα ειναι οτι εκανα το μεσημερι 100 χιλιομετρα και δεν εχει χασει καθολου.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 20:18:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως είναι τρύπιο κανένα ψυγείο ή χάνει από κανένα κολάρο? Είχες καιρό να το τσεκάρεις το υγρό? Τσέκαρε το τώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα και αν δεις ότι πάλι χάνει πήγαινε το να δούν από που χάνει. Πάντως η αντλία νέρου όταν τα φτύνει κάνει πολύ σπάστικο θορυβο

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
galetas710 (νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 rallye limited edition 2010

Ένταξη: 17 Δεκ 2010
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 20:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

''αισθητηρας θερμοκρασιας ψυκτικου υγρου'' πιθανον....
30€ απο πεζω + 3.50 το ορινκ
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 20:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκαρε θερμοστατη, απο εκει εχανε το δικο μου. Ειναι και μια βαλβιδα που ειναι για εξαερωση, τσεκαρε και εκει. Αυτη η βαλβιδα μετα απο καιρο θελει αλλαγμα γιατι μετα τα νερα που χανει απο κει μπορει να φτασει μεχρι τον εγκεφαλο απο μεσα και να σου τα καψει ολα. Τη. Ειχα αλλαξει και αυτην γτ ειχε γινει μπουρδελο στο σημειο εκει. Πλαστικη ειναι η βαλβιδα αν σφιξεις πολυ εσπασε.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 21:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ριξε κ μια ματια οταν τον εχεις σταματημενο,μπροστα,διπλα απο τη ροδα του συνοδηγου,αν σταζει νερο.συνηθως χανει η τρομπα νερου.εμεναν εχανε κ δεν εκανε κ θορυβο... Wink

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 22:31:34    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανένας πόσο κοστίζει? Εγώ έχω δει ότι τρέχει λίγο, μπορεί κάποιος εύκολα να το δει αν υπάρχει διαρροή στην αντλία νερού. Συμπληρώνω περίπου 1 λίτρο παραφλού τον μήνα αν γίνει περισσότερο θα πάω να την αλλάξω.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 22:43:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ
ΚΩΔ. 1607216080 (ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ >= 5) 49,90€
ΚΩΔ. 9801573380 (ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔ. 1201 H8) 82,60€

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 23:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γυρω στα 50 την πηρα εγω,εμποριου,οχι απο την αντιπροσωπια,γτ δεν υπαρχει αντιπροσωπια πλεον στη χαλκιδα...

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2014, 23:51:21    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ. Θα πάρω αύριο να ρωτήσω να συγκρίνω τις τιμές γιατί βαράει στον σταυρό η Peugeot εδώ(Κόρινθος-Λουτράκι).
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2014, 00:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια αρχιζω να βλεπω ενα γολγοθα μπροστα μου για να βρω το προβλημα, θερμοστατη δεν νομιζω, τον εχω αλλαξει, μιας και το συμπτωμα τοτε ηταν να σηκωσει θεμροκρασια το αμαξι, ηθελα να δω αν σταζει αλλα με τις κωλοβροχες ηταν μουσκεμα ολο το αμαξι. Τη βαλβιδα που λετε παραπανω που τη βρισκω μεσα στο μηχανοστασιο?

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2014, 02:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
παιδια αρχιζω να βλεπω ενα γολγοθα μπροστα μου για να βρω το προβλημα, θερμοστατη δεν νομιζω, τον εχω αλλαξει, μιας και το συμπτωμα τοτε ηταν να σηκωσει θεμροκρασια το αμαξι, ηθελα να δω αν σταζει αλλα με τις κωλοβροχες ηταν μουσκεμα ολο το αμαξι. Τη βαλβιδα που λετε παραπανω που τη βρισκω μεσα στο μηχανοστασιο?

Οπως κοιτα τον κινητηρα δεξια καπου διπλα απο τον θερμοστατη. Ειναι μαυρο πλαστικο και παιρνει cross κατσαβιδι. Βιδωνεις ξεβιδωνεις για εξαερωση.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης