PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

!!SOS!! Μπερδεματα!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 01:58:03    Θέμα δημοσίευσης: !!SOS!! Μπερδεματα!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και καποιες μερες ειχα θεμα. Οταν ειχα 1η 2α ή 3η με κατω απο 2000 στροφες και εδινα αμεσως πολυ γκαζι το αμαξι εκανε 3 μπερδεματα (εκοβε) και μετα εδινε.. (Πανω απο 2500 δεν υπηρχε το παραμικρο προβλημα) Οταν ανοιγα προοδευτικα το γκαζι δεν εκανε τιποτα. Σημερα αυτο παραγινε και το εκανε μεχρι και στη νεκρα οταν εδινα αποτομα γκαζι.. Καθως γυρνουσα λοιπον σπιτι και δοκιμαζα να δω τι παιζει ειχα 3η και εδωσα αποτομα γκαζι αλλα δεν το αφησα. Το αμαξι μπερδευε συνεχως χωρις να επανελθει.. Αφησα γκαζι και συνεχισε να μπερδευει.. Αναβοσβησε το λαμπακι μηχανης και εβγαλε κατι στην οθονη αλλα δεν προλαβα να διαβασω τι. Απο τοτε και μεχρι το σπιτι το γυρισα μπερδευοντας και στο ρελαντι επαιζε και ετρεμε ολοκληρο. Το λαμπακι μετα απο καποια ωρα σταματισε να αναβοσβηνει αλλα το προβλημα συνεχιζε. Το εσβησα, το ξαναανοιξα και ηταν "καπως" καλυτερα αλλα παλι μπερδευε..

Τα φωτα σας!! Εγω σκεφτηκα μπουζι αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. Δεν το εχω ξαναπαθει..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Manos206 στις Κυρ 29 Δεκ 2013, 04:22:05, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 02:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί και κανας map,μπορεί κανα μπουζί.. Αυτό που σου άναβε είναι misfires

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 03:28:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισως μοτεράκι ρελαντί (για το ρελαντί που λες, ότι σ μπέρδευε), επίσης κοίτα πολλαπλασιαστές. Κοίτα κ τα μπουζί όμως.
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 03:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To ρελαντι δεν ειχε ποτε θεμα.. Μετα απο αυτο αλλαξε η συμπεριφορα του αυτοκινητου.. Οταν το εσβησα και το ξανανοιξα το ρελαντι δουλευε κανονικα.. Οτι εγινε παντως προκληθηκε απο το οτι δεν αφησα το γκαζι και συνεχισα ενω το αμαξι μπουκωνε. Αν το αφηνα και το ανοιγα προοδευτικα πιστευω δε θα εξελισσοταν το προβλημα. Απο το ζορισμα αυτο κατι εγινε και εμεινε τωρα μονιμα..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 03:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
To ρελαντι δεν ειχε ποτε θεμα.. Μετα απο αυτο αλλαξε η συμπεριφορα του αυτοκινητου.. Οταν το εσβησα και το ξανανοιξα το ρελαντι δουλευε κανονικα..

Οκ, μάλλον ήταν απλό σύμπτωμα το ασταθές ρελαντί. Οπότε κοίτα για τα υπόλοιπα. Πάντως η όλη κατάσταση που περιγράφεις, μου δίνει την εντύπωση, ότι το αμάξι ίσως και να τρικιλύνδριζε εκείνη την ώρα. Οπότε βασίζομαι στους πολλαπλασιαστές...
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 03:41:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγω αυτο σκεφτηκα.. Το αμαξι ετρεμε στο ρελαντι (πραγμα το οποιο δεν μου εχει τυχει ποτε, ακομα και οταν μαρσαρω) και απο τον ηχο και μονο καταλαβαινα οτι δε δουλευε σε 4 χρονους.. Εν τω μεταξυ φοβαμαι μην εκανα και καμια ζημια με ακαυστη βενζινη γιατι εκανα και μια αποσταση 500 μετρα++ μεχρι να το παρκαρω στο σπιτι..

Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 03:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
Κι εγω αυτο σκεφτηκα.. Το αμαξι ετρεμε στο ρελαντι (πραγμα το οποιο δεν μου εχει τυχει ποτε, ακομα και οταν μαρσαρω) και απο τον ηχο και μονο καταλαβαινα οτι δε δουλευε σε 4 χρονους.. Εν τω μεταξυ φοβαμαι μην εκανα και καμια ζημια με ακαυστη βενζινη γιατι εκανα και μια αποσταση 500 μετρα++ μεχρι να το παρκαρω στο σπιτι..

Κτλβα. Δεν νμζω να έγινε ζημιά ή κάτι τέτοιο. Αφού λες, ότι μετά κάπως "έστρωσε".
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 03:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εστρωσε στο ρελαντι.. Ακομα και με νεκρα οταν μαρσαρα μπερδευε..

Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 03:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
Εστρωσε στο ρελαντι.. Ακομα και με νεκρα οταν μαρσαρα μπερδευε..

Μπέρδευε, γτ δεν δούλευε σωστά. Οπως κ να χει, δεν μ έρχεται τώρα κάτι άλλο που ίσως φταίει.
Επιστροφή στην κορυφή
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 10:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ειπε και ο Τασος map και μπουζι.Δοκιμασε να καθαρισεις τον map πρωτα και αν δεν στρωσει αλλαγη.Το ειχε κανει και μενα παλια με καινουργια μπουζι,και δουλευε σαν τρακτερ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 11:34:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σου βραχυκυκλωσε μπουζι και δουλευει τρικυλινδρο. η πολλαπλασιαστης θα ειναι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TERIS_206 (ΛΕΥΤΕΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 colorline

Ένταξη: 20 Νοέ 2011
Τόπος: ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 13:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως το ιδιο μου εκανε και εμενα τα καθαρισα ολα(map μοτερ ρελαντι)αλλαξα μπουζι αλλα τιποτα.τελικα το αμαξι δουλευε σαν τρικυλινδρο οποτε ηταν καμενο μπεκ.δυστηχως δυσκολο να βρεις ενα μονο του οποτε παιρνεις μεταχειρισμενη μπεκιερα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.ξεχασα να πω οτι αλλαξα και πολλαπλασιαστες αλλα τιποτα.η διαφορα ειναι οτι ολα τα παραπανω τα εκανα σε συνεργειο οποτε πας ενα ενα μεχρι να βρεις τι ειναι.κοστος μπεκιερας με εργασια 120 ευρω.

TERIS_206
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 13:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To ανοιξα σημερα και δουλευε κανονικα.. Rolling eyes Ρελαντι κανονικοτατο, μαρσαρα κιολας και 1-2 φορες ισα ισα που μπερδεψε.. Φυσιξα και τις φυσσες του μαπ (αν και ηταν πεντακαθαρες). Αργοτερα θα το παρω βολτα γιατι δε με πειθει.. Razz Λογικα θα αρχισει παλι τα χθεσινα.. Να παρατηρησω οτι τα μπουζι ειναι πανω γυρω στα 38Κ χλμ οποτε θελω να ελπιζω οτι κατι παιζει με δαυτα..

Επιστροφή στην κορυφή
spar@ 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 21 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 15:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχην μπριζωσε το σε ενα διαγνωστικο!

εγω θα μετραγα και τον αισθητηρα λ!
και ο πολλαπλασιαστης παιζει και μπουζι!
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 15:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spar@ έγραψε:
καταρχην μπριζωσε το σε ενα διαγνωστικο!

εγω θα μετραγα και τον αισθητηρα λ!
και ο πολλαπλασιαστης παιζει και μπουζι!

Ναι.. Αυτο θα γινει πρωτα.. Εφοσον αναψε το λαμπακι μηχανης πιστευω θα εχει κρατησει το σφαλμα..

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 15:54:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kai να το ωαλει στο διαγνωστικο το μονο που θα του δειξει ειναι missfire στον ταδε κυλινδρο....ως εκει ομως....μετα θελει ψαξιμο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 16:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως τα αμάξια δεν έχουν ικανότητες αυτοίασης Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 17:10:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεγονος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 17:47:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Πάντως τα αμάξια δεν έχουν ικανότητες αυτοίασης Laughing

χαχαχα ναι ρε.. Δε μου λεει κατι οτι δουλευει σωστα ρελαντι τωρα.. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Δεκ 2013, 21:37:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα οταν μου εκανε κατι παρομοιο το 106 R το παλιο μου
Ειχα χασει τον υπνο μου.. Ψαχναμε για 2 εβδομαδες να δουμε τι εχει
Αλλαξα maf το ξανακανε, δοκιμασα αλλον πολλ/στη αλλο εγκεφαλο.. Εφτιαχνε για 1-2 μερες και μετα παλι τα ιδια.. Αλλαξα μπουζι.. Λυσαμε την εισαγωγη ολη και ξαναστεγανοποιηση μπας κ επαιρνε αερα.. Καθαρισμα πεταλουδας
Αισθητηρα λ αλλαξα και παλι τα ιδια. Το διαγνωστικο εβγαζε εγκεφαλο maf και λ αλλα ηταν απο παλια ο εγκεφαλος που δεν ειχε σβηστει. Τελικα ξαναλλαξαμε maf και εφτιαξαν ολα. Προφανως ο 1ος ηταν ελαττωματικος.
Και παλι καλα που ο μηχανικος ειχε ανταλλακτικα και καναμε δοκιμες αλλιως αν επρεπε να τα αλλαξω ολα αυτα ακομα δεν θα ειχαμε βρει τι γινεται..
Btw τα συμπτωματα μου ηταν εφαμιλα με τα δικα σου.. Που κ που επαιζε ρελαντι.. Δουλευε 3κυλινδρα και γυρω στις 3+ μπουκωνε και μπερδευε.. Ειτε το παταγες σιγα ειτε του τα σκαγες..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης