PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καταλύτης;;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2004, 10:19:22    Θέμα δημοσίευσης: Καταλύτης;; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες καθώς πήγαινα με 100χλμ/ω στην αττική οδό, μου αρχίζει τα μπιπ-μπιπ και είχε ανάψει η λυχνία του καταλύτη (η κίτρινη). Σταματάω στην άκρη, το ξανανάβω μετά από 5 λεπτά και όλα καλά. Το αμάξι νιώθω ότι πάει κανονικά... Ρώτησα τον αδερφό μου (307) και μου είπε ότι του το έχει βγάλει 2 φορές μέσα σε 2 χρόνια. Καμία φορά δεν το πήγε σε εξουσιοδοτημένο, καθώς το αυτοκίνητο πήγαινε μια χαρά. Εγώ τι να κάνω; Να το πάω να δούμε τι θα βγάλει η διάγνωση;

Ιστορικό μπακ-γκράουντ(!)
Προχθές είχα πάει για paintball και είχα μέσα στον πέζαρο άλλα 4 ατομακία. Έτσι, καθώς τους πήγαινα τέζα και με το πλάι, βρίσκω γνώριμο βουναλάκι στον δρόμο (το οποίο το έχω περάσει χιλιάδες φορές, αλλά ποτέ με 5 άτομα) και τσαααακ βρίσκει το 206 από κάτω. *ανατριχίλα* Βρήκε να φανταστείτε στο σημείο που είναι το χειρόφρενο περίπου. Κοιτάω από κάτω, όλα καλά φαίνονταν. Ελάχιστες γρατζουνιές στα προστατευτικά πλαινά κάτω από τα μαρσπιέ.
ΕΡΩΤΗΣΗ! Η σωλήνα της εξαγωγής αέρα, που καταλήγει στο τελικό καζανάκι, ακριβώς κάτω από το χειρόφρενο έχει ένα σίδερο που το πιάνει. Μισό μέτρο πιο κάτω έχει μια ελαφρώς ανηφορική κλίση και αμέσως μετα ελαφρώς κατηφορική κλίση και καταλήγει στο καζανάκι. Αυτή η κλίση-κούρμπα (Razz) την έκανα εγώ με το χτύπημα ή είναι από μαμά; Λογικά το δεύτερο, καθώς είναι τέτια η κλίση έτσι ώστε να "κρύβεται" ο σωλήνας στο βαθούλωμα που έχει ακριβώς στο κέντρο.
2η ΕΡΩΤΗΣΗ: Αυτό το περιστατικό συνδέετε με την παραπάνω βλάβη που μου έβγαλε;
3η ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχει ανάψει σε κάποιον άλλο αυτή η λυχνία;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2004, 17:22:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατά αρχήν θα πρέπει να ξέρεις ότι η λυχνία αυτή δεν είναι του καταλύτη αλλά της αυτοδιαγνωσης του εγκεφάλου του κινητήρα !!
Όσο για το χτύπημα από κάτω δεν νομίζω πως είναι ο λόγος που άναψε καλό θα ήταν αν θες να το πας για μια διάγνωση και αν έχει κρατήσει ο εγκέφαλος κάτι θα το δήξη!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Νοέ 2013, 11:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεις επισης να μην το φορτωνεις σαν datsun και να κανεις ειδηκη παραλληλα...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Νοέ 2013, 12:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Μπορεις επισης να μην το φορτωνεις σαν datsun και να κανεις ειδηκη παραλληλα...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Γιάννη το έλυσε και ο Ζήσης το πρόβλημα....μάντεψε....με τον ίδιο τρόπο με εσένα..... Laughing Laughing Laughing Laughing Silly Silly Silly Silly Ha Ha Ha Ha Ha Ha Tease Tease Thumbs Up Thumbs Up Hunter

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Νοέ 2013, 14:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

............ααααλλλα επίπεδα επίλυσης.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Νοέ 2013, 18:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
............ααααλλλα επίπεδα επίλυσης.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ε ναί... έτσι είναι τα πράγματα....έταιρη λύση , είναι να το αφήσεις στην άκρη κ να μην το χρησιμοποιήσεις ξανά.... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Νοέ 2013, 19:18:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αχαχχααχχα....λετε για μενα αλλα και σεις στην καφριλα πρωτοι ειστε Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Νοέ 2013, 19:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Whistling Whistling Whistling έλα ρε ...γιατί το λές αυτό τώρα... Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2013, 15:27:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To λαμπάκι που σ άναψε είναι το check engine.
Δεν νμζω ότι άναψε απ το χτύπημα που είχες. Αυτό το λαμπάκι μπορεί να ανάψει για πολλούς λόγους. Παραδείγματα (κακή βεντζίνη, πεταλούδα γκαζιού, να πήρε κάπου αέρα, 2ος λάμδα, καταλύτης, πολλαπλασιαστές κλπ..)
Παρόλο που έσβησε, βάλτο σε ένα διαγνωστικό, για να δεις τι έγραψε. Η μνήμη του ecu αποθηκεύει τα "σφάλματα"

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Apostolos-106 rallye στις Πεμ 28 Νοέ 2013, 15:29:22, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Νοέ 2013, 15:28:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α... και να ξέρεις. Αυτό το λαμπάκι μπορεί να ανάψει και για ασήμαντο λόγο, χωρίς να υπάρχει πραγματικό πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Νοέ 2013, 18:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε, τελικά το έβαλες σε διαγνωστικό ? Τι σ έγραψε?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Νοέ 2013, 18:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε φιλε απο τοτε περασαν 10 χρονια το ειδες μηπως?Για δες πρωτο ποστ....
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Νοέ 2013, 19:12:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Ρε φιλε απο τοτε περασαν 10 χρονια το ειδες μηπως?Για δες πρωτο ποστ....

Σε 5 μηνες κλεινουμε 10 χρόνια. ..... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Νοέ 2013, 19:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα Τώρα το πρόσεξα πω... Δεν είχα δει την ημερομηνία υποβολής... Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Δεκ 2013, 01:05:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με αρέσει γιατί είμαι περιγραφικός Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης