PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - ESP/ASR System Faulty
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάϊ 2013, 12:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να πω οτι βρηκαμε τον ενοχο για αυτο το αναψε σβησε και κατα 90% ειναι ο ενισχυτης τον χενον ! μεγαλη προσοχη παιδες ! οσοι εχετε χενον !!

1000% ειναι τα ξενον αλλαξα θεση στον ενισχυτή και σταματησαν τα σφαλματα ! απο τι μερια του οδηγου .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Αύγ 2013, 20:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου αλλαξα πριν 5 χρονια τη μαμα μοναδα,σημερα τον πηρε κ αυτη...κ ενω η πρωτη,μια δουλευε,μια οχι,αυτη τον πηρε μια κ εξω.μια που αναψε κ δε ξανασβησε ποτε Laughing
Δε γαμιεται,θα μεινει ετσι.τοσα χρονια που δεν ειχαμε,τι παθαμε?? Laughing Laughing

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Αύγ 2013, 19:37:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι κ αλλιώς μόνιμα off δεν το είχες??

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Αύγ 2013, 07:21:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι οικογενειακο το αμαξι ρε... Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
rallyefromhell (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 16v turbo

Ένταξη: 12 Μάρ 2009
Τόπος: preveza

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Αύγ 2013, 16:16:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 308cc που εχω εχει ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα με ολ αυτα που διαβασα ετσι θα μεινει για ολη του την ζωη,,,,,,,,, να τα βρασω ολα ντα καινουρια μοντελα αρε ραλακι δεν εχεις παθει ποτε τιποτα .....

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2013, 14:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως οι βλαβες που εδειξε το δικο μου για το esp ηταν
Μειωμενη πιεση αισθητηρα συστηματος πεδησης
Διακοπη γειωσης στη πορεια του κυκλωματος(η καπως ετσι)
Παρατεταμενη βλαβη abs
Ειχε αλλο ενα κατεβατο με βλαβες,οι οποιες σβηστικαν,αλλα εμειναν αυτες.κατι μου λεει οτι το 2ο ειναι απο το μπουτον που το απενεργοποιω εγω,αλλα οι αλλες???

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2013, 15:18:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BAΣΙΚΑ το ABS SYSTEM FAULTY που μου έχει βγάλει ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ με κλειστό το ESP κανα 2 φορές (μια πάνω σε στρίψιμο σε φουρκέτα και μια σε πορεία) ανάβοντας και το STOP μαζί έχει καμια σχέση? Και τα 2 σβήσανε σε 1 δευτερόλεπτο ... Μπάς και θα ψάχνομαι και εγώ σε λίγο???

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2013, 23:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
BAΣΙΚΑ το ABS SYSTEM FAULTY που μου έχει βγάλει ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ με κλειστό το ESP κανα 2 φορές (μια πάνω σε στρίψιμο σε φουρκέτα και μια σε πορεία) ανάβοντας και το STOP μαζί έχει καμια σχέση? Και τα 2 σβήσανε σε 1 δευτερόλεπτο ... Μπάς και θα ψάχνομαι και εγώ σε λίγο???

δες τα τακακια σου και την σταθμη των υγρων σου ..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2013, 12:36:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι.κ.εμένα πάνω σε στροφή έχει ανάψει για πολύ λίγο κ ηταν λογο χαμηλής στάθμης υγρών..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

Ένταξη: 28 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Σεπ 2013, 16:35:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου το εμφάνισε 3 φορές σε 2 ημέρες. μετά από μικρή στάση όλα εντάξει, αλλά μετά από στάση διαρκείας το ξανάκανε. Πάω Λάρισα και πάνω που ήταν έτοιμοι να προωθήσουν μήνυμα στα κεντρικά - γαλλια κλπ. το όχημα (ευτυχως) έμεινε από μπαταρία. Αλλάχθηκε και μέχρι στιγμής όλα οκ.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Οκτ 2013, 16:30:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου το κανε κι εμενα μολις τωρα, εβγαλα τον πολο, τον ξανα εβαλα πηγα και μια βολτα προσπαθωντας να σπινιαρω συνεχεια και δουλευε κανονικα, παρεπιπτοντως σημερα ειχα θεμα με καμμενη λαμπα ξενον, τα μπαλαστ τα εχω στους θολους, λετε να τα εξαφανισω απο εκει? Αυριο θα παω να σφυρηξω και 2-3 φωνηεντα στη Lion να με εχουν στα υπ οψην γιατι 1500αρια δεν θα τους δωσω ΠΟΤΕ.

Υ.Γ Το αμαξι μου εβγαλε P033 ως βλαβη στο sacn που εκανα με το ELM και σημαινει Oxygen Sensor Circuit Slow Response. Κατι με το λαμδα μου βρωμαει αλλα το ESP τι σχεση εχει? λετε να τα μπουρδουκλωσε ο εγκεφαλος?

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Οκτ 2013, 18:18:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμμένη ασφάλεια εγκέφαλου esp (το βιβλίο χρήσης γράφει την F9 στο κουτί δίπλα στη μπαταρία) παίζει να είναι ή θα το εμφάνιζε σε μήνυμα το διαγνωστικό???
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Οκτ 2013, 18:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα ηταν καμενη η ασφαλεια πιστευω πως δεν θα λειτουργουσε αφου εβγαλα τον πολο της μπαταριας και τον ξανα εβαλα, να πω την αληθεια θελω να κανω διαγνωση βλαβης καπου αλλου γιατι φοβαμαι πως η Peugeot θα μου πει οτι ειναι ESP για να μου τα αρπαξει.....

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Οκτ 2013, 18:23:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είχε καεί ασφάλεια δεν θα επανερχότανε.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Οκτ 2013, 18:23:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Οκτ 2013, 18:36:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:

...για την περίπτωση που ανάβει μόνιμα ρώτησα, γιατί συνέβη σε φίλο και του είπα να δει ασφάλεια.
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Οκτ 2013, 22:40:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι απο ασφάλεια δεν το δείχνει το διαγνωστικό απλα μονο δείχνει βλάβη.

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2013, 19:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξανα σήμερα ESP/ASR System faulty με βλαβη στο ELM P0053....να πω πως τα trims σπο-0.8 εφτασε στο -3.2

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2013, 20:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Ξανα σήμερα ESP/ASR System faulty με βλαβη στο ELM P0053....να πω πως τα trims σπο-0.8 εφτασε στο -3.2

Δεν πειραζει εγω ειμαι -15!! Laughing Surprised Laughing

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2013, 21:19:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα με τρελανει το αμαξι, ενω το εσβησα το αφησα μιση ωρα και μολις ξανα εφυγα εβγαλε κανονικα το σφαλμα, στο δρομο σταματησα 1 λεπτο σε βενζιναδικο, εβαλα ενα 20αρικο και μολις ξανα εβαλα μπροστα το αμαξι δουλευε κανονικα χωρις την ενδειξη...........Το ESP δουλευε κανονικα, εκανα μια στραβοτιμονια με φρεναρισμα σε στροφη να δω αν θα εμπλακει και με μαζεψε. Μηπως ο εγκεφαλος μπερδευει το σφαλμα P0053 που κατι ειναι με τους αισθητηρες λαμδα (νομιζω) με το ESP? Βοηθεια καποιος γιατι στην Peugeot θα παω στις 14 του μηνα που θα ειναι εκει ενας γνωστος ηλεκτρολογος.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Επόμενη
Σελίδα 18 από 22

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης