PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 xenon χανω εγγυηση??

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikos_207gt (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 (16v) gt (2012)

Ένταξη: 24 Ιούν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούν 2013, 21:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 xenon χανω εγγυηση?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρα θα υπαρχει θεμα για αυτο αλλα δεν το βρισκω πουθενα... Εδω κ ενα μηνα εχω το 207 gt και ειναι κριμα να χασω την εγγυηση... Μολις μου ειπε καποιος οτι αν αλλαξω λαμπες και βαλω xenon χανω την εγγυηση.. Μπορει καποιος να μου απαντηση με σιγουρια?? Συγγνωμη που ανοιγω το θεμα αλλα οπως ειπα δεν το βριακω πουθενα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos_207gt (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 (16v) gt (2012)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούν 2013, 22:01:13    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 xenon χανω εγγυηση?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρα θα υπαρχει θεμα για αυτο αλλα δεν το βρισκω πουθενα... Εδω κ ενα μηνα εχω το 207 gt και ειναι κριμα να χασω την εγγυηση... Μολις μου ειπε καποιος οτι αν αλλαξω λαμπες και βαλω xenon χανω την εγγυηση.. Μπορει καποιος να μου απαντηση με σιγουρια?? Συγγνωμη που ανοιγω το θεμα αλλα οπως ειπα δεν το βριακω πουθενα...
Επιστροφή στην κορυφή
Argiroslm (Τασος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207rc lemans

Ένταξη: 09 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούν 2013, 23:46:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για κανενα λογο δεν ισχυει αυτο φιλε μου!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2013, 08:14:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σε δυσκολέψουν αν χρειαστεί για κάποιο λόγο να περάσεις κάτι εγγγύηση...αν δεν ξέρουν που οφείλεται η βλάβη και αν είναι ηλεκτρική, θα ρίξουν το φταίξιμο στα χενον κατά 99%...

Παρ'όλα αυτά, θα καταφέρεις να το περάσεις εγγύηση, αλλά ακόμα και αν σου κάνουν τη ζωή πολύ δύσκολη, 10 λεπτά δουλειά είναι...τα βγάζεις, βάζεις πάλι μαμά και το περνάς...
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2013, 16:29:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μ αν θελουν ναι μπορουν να σου πουν π.χ δεν σου καλυπτουμε καποιο προβλημα γτ εχει χενον . οπως εχω πει ο εγκεφαλος του abs /esp εχει θεμα με τα χενον . αυτο ομως που μπορεις να κανεις εσυ ειναι αν εχει προβλημα πριν πας στην peugeot απλα τα βγαζεις και εισαι ok
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούλ 2013, 13:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο η Lion θα σου απαντήσει με σιγουριά.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
nikos_207gt (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 (16v) gt (2012)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούλ 2013, 13:28:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sas euxaristw polu...!! gt thelw na valw gt polu apla skizoun....
Επιστροφή στην κορυφή
nikos_207gt (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6 (16v) gt (2012)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούλ 2013, 16:05:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για οσους ενδιαφερονται.. πηρα σημερα στην peugeot τηλεφωνο και τους ειπα οτι θελω να βαλω xenon και μου λενε οτι τυπικα χανεται η εγγυηση γτ λεει πολιτικη της peugeot ειναι οτι ο,τι τοποθετειται μετα την αγορα του αυτοκινητου ειναι επικυνδυνο.. αρα χανουμε εγγυηση...!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης