PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye -Ρελαντι και πορεια-
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Μάϊ 2013, 22:45:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε πανε να ελεγξεις για αρχη τον καταλυτη σου γιατι ειναι πολυ πιθανο να εχει λιωσει και ο αμεσως επομενος φταιχτης ειναι οπως ειπαι και ο σαμ η αντλια υψηλης.
Η σκαστρα και η w/g δεν εχουν καμμια σχεση με το προβλημα σου

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Μάϊ 2013, 16:02:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

totoris έγραψε:
Ο κωδικος ανταλλακτικου ειναι 1338f3 για βαλβιδα θερμοκρασιας..

thx θοδωρή.
31€ κάνει.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xristos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 THP (16v) Rallye (2007)

Ένταξη: 16 Φεβ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάϊ 2013, 08:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το αυτοκινητο εχει 60.000 χιλιομετρα δεν παιζει να ειναι το προβλημα απο τον καταλυτη. αλλα αμα ηταν αντλια υψηλης δεν θα μου εβγαζε στο διαγνωστικο καποιο προβλημα ? και γνωριζουμε ποσο παει μια αντλια υψηλης ??
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάϊ 2013, 08:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xristos έγραψε:
το αυτοκινητο εχει 60.000 χιλιομετρα δεν παιζει να ειναι το προβλημα απο τον καταλυτη. αλλα αμα ηταν αντλια υψηλης δεν θα μου εβγαζε στο διαγνωστικο καποιο προβλημα ? και γνωριζουμε ποσο παει μια αντλια υψηλης ??

Ουτε εμενα μου ειχε βγαλει. Αντλια παει στα 400 ευρω περιπου πανω κατω. Η μινι κουπερ την εχει 30 η 40 ευρω πιο φτηνα. Βεβαια δεν θα πας να αγορασεις αντλια ετσι αμεσως. Πρεπει να τσεκαρεις πρωτα. Εγω βρηκα και δευτερη αντλια και ηταν απο κει το προβλημα τελικα και την αλλαξαμε.

Η σκαστρα ανοιγεται ευκολα, μπορεις να ριξεις μια ματια εκει να δεις τι γινεται.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
xristos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάϊ 2013, 08:29:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιζει ομως ρολο στο ρελαντι που οποτε θελει δουλευει 1.200 οποτε θελει 900 στροφες ?? αλλα αμα πατησω λιγο γκαζι μετα δουλευει πιο ψηλα. αυτο μονο το πρωι το κανει!
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάϊ 2013, 08:40:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xristos έγραψε:
παιζει ομως ρολο στο ρελαντι που οποτε θελει δουλευει 1.200 οποτε θελει 900 στροφες ?? αλλα αμα πατησω λιγο γκαζι μετα δουλευει πιο ψηλα. αυτο μονο το πρωι το κανει!

Και το δικο μου μονο πρωι μου εκανε τα θεματακια. Εχω ενα video καπου για το πως εκανε απο την εξατμηση και οταν πηγα με πρωτη μου αναψε depollution faulty system. Αλλα αυτο στα τελειωματα της αντλιας.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
xristos (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάϊ 2013, 09:57:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης παρατηρω την θερμοκρασια οτι παιζει 80-70 εκει γυρω σε σταθερη πορεια αλλα οταν πεφτει λιγο δεν ανοιγει το βεντιλατερ. αυτο ανοιγει λιγο πανω απο τις 90.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάϊ 2013, 12:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παλι οταν το βαζω μπροστα τρεμοπαιζει το ρελαντι λες και εχω εκεντρα προγραμματα κτλπ ενω ειναι μαμα Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούν 2013, 12:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο πορεια σε οικονομικους ρυθμους, δλδ 5η και λιγες στροφές, αν το πατησω απότομα με μεγάλη σχέση, απο 3η και πάνω, και απο χαμηλές στροφές, μου κάνει ενα ψιλορετάρισμα στο πρώτο πάτημα, σαν να το κόβει ο εγκέφαλος, πυρακια δεν ακούω. Μετα ειναι κομπλέ. Καθόλου σφάλματα. καμια ιδέα Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούν 2013, 12:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν στο κανει μονο μια φορα, μηπως απλα αλλαζει χαρτες ? Και για αυτο μετα εισαι οκ ?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούν 2013, 12:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μου το εκανε παλιοτερα, το τελευταιο 6μηνο κατι γινεται. Απο χρονισμα ειμαι οκ, αυλους καθαρισα πριν απο 15000. νομιζω οτι αυτο προεκυψε μετα απο την αλλαγη της εισαγωγής, απο μαμα σε τυπου forge με χοανη στο θόλο

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 09:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη νομίζω ότι αδειάζει στιγμιαία η εισαγωγή σου... Rolling eyes

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 10:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ποιο λόγο όμως? δεν εχω χοάνη πανω στην τουρμπίνα απ αυθειας.
πιστευω οτι η γαιδουροχοανη που εχω βαλει εκει κατω ειναι πολυ μεγαλη (η μεγαλύτερη που βρηκα, διπλού κόνου), απ την αλλη η εξαγωγη ειναι ακομη κλειστη (μαμα-rc εξατμιση), και μαλλον το χω κανει πολυ φτωχο. Συντομα θα βγαλω προκαταλύτη και λεω να βαλω μια μικροτερη χοάνη, και βλέπουμε...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 10:09:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και τελικα νομιζω οτι ειναι πυρακια και κοβουν οι knock sensors...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούν 2013, 10:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκη, σου βγάζει πυράκια στο διαγνωστικό;

Από Ν75 πώς πας;

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούν 2013, 10:47:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εξαιρέσεις το ότι πριν κάνα 6μηνο στο άσχετο μου ανέβασε 1,5bar και μου πέταξε super knocking, από τότε η μέγιστη πίεση που μου κρατάει το μπαρομετρο είναι εντός ορίων. Ν75 έχω καθαρίσει κ λιπανει πριν από 15000 περίπου για δεύτερη φορά...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούν 2013, 10:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το actuator της τουρμπίνας και η σκάστρα. Αυτά είναι τα 2 που θα κοιτούσα. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Rolling eyes

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούν 2013, 11:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την σκαστρα την τσεκαρα και ήταν οκ. Τουρμπινα θα αλλαχτεί σύντομα οπότε θα δείξει. Διαφορετικά μετά ίσως αλλάξω μια Ν75 αν επιμείνει.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 09 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Αύγ 2013, 22:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Μετα απο πορεια σε οικονομικους ρυθμους, δλδ 5η και λιγες στροφές, αν το πατησω απότομα με μεγάλη σχέση, απο 3η και πάνω, και απο χαμηλές στροφές, μου κάνει ενα ψιλορετάρισμα στο πρώτο πάτημα, σαν να το κόβει ο εγκέφαλος, πυρακια δεν ακούω. Μετα ειναι κομπλέ. Καθόλου σφάλματα. καμια ιδέα Question

πανω κατω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω κ εγω το τελευταιο διαστημα.

το προβλημα παρατηρειται γυρω στις 2000 με 2500 οταν παω να πατησω αποτομα το γκαζι κ οχι γραμμικα.

ξεκινησα απο τα ευκολα μηπως κ βρω τι φταιει.
αλλαξα φιλτρο,εβαλα jr γιατι το Kn πρεπει να ειχε μπουκωσει(κλασσικο προβλημα).

αυριο θα αλλαξω κ μπουζι.

για να δουμε τι θα γινει κ πως θα βγουν τα μπουζι.

Μακη,εσυ εβγαλες καποια ακρη??
Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 09 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Αύγ 2013, 20:22:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

boys,ασχημα τα πραγματα για εμενα!!

βαρεσε πυρακια κατευθειαν με τα παιχνιδια μπουζι.

στο διαγνωστικο ολα οκ εκτος απο τον λ που διαβαζε τρελες τιμες.

ξεκιναει η Οδυσσεια μου... Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης