PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
axilleas kar (axilleas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Μάϊ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2013, 08:44:58    Θέμα δημοσίευσης: ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σας. Καινούργιος εδώ οπότε συγχωρέστε τα όποια λάθη. Λοιπόν πάω στο θέμα μου. Έχω ενα 207 2009 μοντέλο 1400 κ.ε. (40000km) Εδώ και ένα μήμα ακούγεται ένας θόρυβος στη μηχανή. Ένα τακ τακ το οποίο ανεβαίζει ρυθμό όταν ανεβάζουν και οι στροφές. Εγώ μένω σε νησί χωρίς αντιπροσωπεία της peugeot. Το πήγα σενα μάστορα εκεί μου λέει στην αρχή βρώμικα μπεκ και μου δίνει ένα καθαριστικό injection. το βαλα τίποτα. Το έφερα εκτάκτως Βόλο για να το δεί άλλος μάστορας. Το πάω μου λέει τεντωτήρας καδένας. Το πάω στη peugeot μου λέει κακώς έβαζες 10 40 λάδια. Θέλει 5 30 και απο εκεί είναι το πρόβλημα. Μου τα αλλάξαν τ κυκλοφόρησα και πάλι τίποτα. Το ξαναπάω και με ύφάκι μου λένε ας έκανες τα σέρβις σε εμάς να μην είχες πρόβλημα (λες και μπορουσα). Μου λένε άστο να το ανοίξουμε να δούμε. Βέβαια όταν σου μιλάνε με τέτοιο υφάκι είναι να τους εμπιστευτείς? τι να κάνω τώρα? να εμπιστευτώ τον μάστορα στο Βόλο να μου αλλάζει καδένα? να το πάω στη peugeot με τον κίνδυνο να με γδάρουν? Ευχαριστώ πολύ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2013, 09:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα ακουγεται απο την τρομπα νερου και το δικο μου ετσι κανει μεταξυ 1000 και 3000. Εφοσον βεβαια δεν εχεις προβλημα με το χρονισμο σου
Επιστροφή στην κορυφή
axilleas kar (axilleas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 17 Μάϊ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2013, 12:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Λογικα ακουγεται απο την τρομπα νερου και το δικο μου ετσι κανει μεταξυ 1000 και 3000. Εφοσον βεβαια δεν εχεις προβλημα με το χρονισμο σου

εμένα κάνει σε όλες τις στροφές. τρόμπα νερού δεν μου το πε κανένας απο τους 3 που το πήγα......αντε βγάλε άκρη....αν δεν ξέρεις κιόλας σαν μένα ας τα να πάνε. πάντως ο ήχος ειναι μεταλλικός
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάϊ 2013, 13:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαλε ενα βιντεακι αν μπορεις ετσι ωστε να τη δουνε τα παιδια.παντως ο 1.4 ντι σε συνεργασια με bmw εχει θεματα με χρονισμο και τεντωτηρα.οποτε παιζει να ειναι και απο αυτο.πτωση αποδοσης ειδες?μπορει να εχει χασει χρονισμο.δε μιλαμε για πολυ μπορει εστω λιγο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης