PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 09:49:00    Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανέρχομαι και πάλι στο πρόβλημα που είχα αναφέρει σχετικά με το θόρυβο που παρατηρώ στα πρωϊνά κυρίως ξεκινήματα. Λοιπόν, ο θόρυβος μοιάζει με αυτόν που έχεις σε περίπτωση τρύπιας εξάτμισης. Ακούγεται μόνο με κρύο κινητήρα και όταν αυτός επιταχύνοντας περνάει από τις 2000 στροφές, κυρίως με 2α, 3η και 4η. Δεν εμφανίζεται στη πρώτη. Μέχρι τώρα έχω αλλάξει : Μεσαίο καζάνι και σπυράλ στην εξάτμιση, λάδι κινητήρα (5w40 elf), φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, βαλβολίνες, μπουζί (bosch), αλλά ο θόρυβος εξακολουθεί. Το πήγα και στην αντιπροσωπεία μήπως θέλει επαναπρογραμματισμό. Μου είπαν κατηγορηματικά ότι δεν ακούνε τίποτα και πως δεν χρειάζεται να κάνουν επαναπρογραμματισμό. Φυσικά δεν κάνανε τίποτα. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι μπορεί να ακούγεται ο μεταβλητός. Τι είναι αυτός ; Ένα γρανάζι; Και γιατί να ακούγεται; Αν βάλω λάδι 10w40 γιατί μου φαίνεται ότι θα λυθεί το πρόβλημα; Εκτός από την αντιπροσωπεία κάνει κάποιο συνεργείο επαναπρογραμματισμό; Γενικά το αμάξι δουλεύει καλά. Ο θόρυβος όμως γιατί να υπάρχει; Μήπως είναι κάποια ένδειξη; Το κακό είναι ότι πρέπει να κρυώσει πολύ το αμάξι για να το ακούσεις. Και φυσικά πρέπει να είναι εν κινήσει. Πείτε μου τη γνώμη σας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 13:55:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο μεταβλητος δεν κανει θορυβο απο λαδι 5 40.εχουμε ιδια μηχανη.και βαζω και εγω το 5 40 της τοταλ.κοιτα στις ενωσεις της εξατμισης.η μηπως καποια κοληση δεν εχει γινει καλα..απο μηχανη να ακουγεται κατι τετοιο?αν ακουγεται κατι σαν σφυριγμα κοιτα και αν ακουγεται οι συνδεσεις απο το φιλτροκουτο.αλλα αν το πηγες σε αντγιπροσωπεια και δεν ειχε τιποτα.ο θορυβος ακουγεται μονο σε κρυο και σε στροφες 2000 με γκαζι μαλλον ειναι λογικος.και σε εμενα ακουγεται στις 2000 αν το πιεσω με 2α.βεβαια δε ξερω ακριβως το θορυβο που λες και σε εμενα εχουνε αλλαξει η θορυβοι λογω αλλαγων που εκανα.βαλε ενα βιντεο ρε συ να ακουσουμε.καθαρο ομως..
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 15:37:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα ανεβάσει ξανά ένα αρχείο με ήχο. Βρήκα και ένα σχετικό βίντεο από citroen c4 στο youtube. Τα παραθέτω και τα δύο :

Ήχος
https://docs.google.com/file/d/0Byzd0dq7P78Lb3ZPZWQ1bHdjUk0/edit?usp=sharing

Βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=4vdYcLy5-as
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Απρ 2013, 15:50:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε μπορω να το καταλαβω.να σου πω μηπως ειναι κατι απο το κιτ ιμαντα χρονισμου?σου αλλαξανε ολα ετσι?ολο το κιτ.μπορει να παιζει και με το γραναζι του μεταβλητου.το εχουνε παρουσιασει ορισμενα.αλλα οχι απο το λαδι.ισως να μη λιπανεται επαρκως και αμεσα.και οταν ζεσταινεται το λαδι να μην εχει προβλημα..να σου πω..του εβαλες καθαριστηκο μηχανης εσωτερικα?μπορει να επιασε καμμια βρωμια εσωτερικα και να μη λιπαινεται αμεσα.
Επιστροφή στην κορυφή
peugeot3874 (ΚΩΣΤΑΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Απρ 2013, 18:48:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το σετ ιμάντα χρονισμού το είδανε 45 μάστορες και 60 μαθητάδες!!! Λες να μην μπήκε κάτι καλά; Τι να πώ; Πάντως μαζί με την αλλαγή του σετ ιμάντα χρονισμού είχα χρησιμοποιήσει και ένα καθαριστικό μηχανής εσωτερικά της liqui moly!! Λες να προέκυψε από αυτό; Να ξαναχρησιμοποιήσω το ίδιο ή κάποιο άλλο; Από τότε έχω κάνει 3 αλλαγές λαδιού μαζί με φίλτρο. Δεν βγήκε η βρωμιά; Σε ένα ξένο forum διάβασα ότι με τον προγραμματισμό λύθηκε το θέμα, διότι ρυθμίστηκε το επίπεδο πίεσης λαδιού με κρύα μηχανή. Λες να φταίει κάτι τέτοιο; Με την αλλαγή του κιτ ιμάντα χρονισμού δεν έκαναν επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Μήπως φταίει αυτό; Σε ένα fiat punto που είχα η αντιπροσωπεία μου είπε ότι χρειάζεται και το είχανε κάνει. Η peugeot μου είπε ότι δεν χρειάζεται!!! Δεν έχω βρει και κανένα στοιχείο για το γρανάζι του μεταβλητού!!! Πάντως με τους μάστορες εδώ δεν βγάζω άκρη!!! Όχι τίποτα άλλο αλλά μου λένε ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ και μου σπάνε τα νεύρα. Πώς αυτοί δεν ακούνε τίποτα;
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Απρ 2013, 20:53:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν το γραναζι του μεταβλητου δε δουλευει η δε λιαπινεται σωστα κανει ενα θορυβο.βεβαια δε μπορω να καυαλαβω το θορυβο που λες εδω μεσα.τεσπα αν τους πεις οτι εσυ θελεις να κανεις update σου το κανουνε.εσυ πληρωνεις.αρκει να εχει βγει καποιο update και να μην εχεις το τελευταιο.αλλα μπορει να πληρωσεις και κανα 50αρικο μονο για αυτο..οχι δεν ειναι απο λαδι παντως.και εγω το 5 40 χρησιμοποιω.απο το λικουι μολυ δε νομιζω να προκληθηκε κατι.ασε που το εκανε απο πριν.κατσε να δω αν εχει κανα καλο καθαριστηκο μηχανης να σου πω.μπορεις να ξανακανεις ενα καθαρισμο αν θελεις.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Απρ 2013, 21:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαλε αυτο
http://gmauto.gr/index.php/χημικά-βελτιωτικά/liqui-moly/καθαριστικό-κινητήρα-motor-clean-500-ml.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης