PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye πατάκια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Μάρ 2013
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2013, 16:18:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gew_ponos έγραψε:
Rallyes τα λάστιχα σου σε τι κατάσταση είναι..?Πήρε φίλος 206+ της καλοκαιρινής προσφοράς και ήταν καμμένα Shocked

πως τα τσεκαρω? αυτος που το πηρα μου ειπε οτι μου τα αλλαξε γιατι δεν ηταν καλα...εχουν κατι ασπρο στο πλαι σαν gel ayto τι ειναι?
τα υγρα πως τα κοιταω ειμαι ασχετως με αυτα? παντως οταν βαζω μπρος απο την αρχη μου λεει oil ok..αυτο καλο δεν ειναι?

Υ.Γ ρωτησα σημερα για το ποδηλατο αλλα στα κεντρικα για να δω τι θα πουν εκει που δεν με ξερουν οτι και καλα θα παρω καινουργιο τωρα και μου λεει ναι δινουμε ενα ποδηλατακι παιδικο...οποτε το παιδικο τι να το εκανα? ισχυει οτι ειναι παιδικο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2013, 16:21:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
ουτε πατακια σου εβαλαν,ουτε το ποδηλατο που δικαιουσαι σου εδωσαν...Ελπιζω μονο να μην ξεχασαν να βαλουν λαδια Exclamation Ενταξει, δεν γινονται αυτα αλλα καλου κακου κανε εναν ελεγχο στα υγρα του αυτοκινητου και στον αερα στα λαστιχα, αν δεν εχεις κανει ηδη. Τοσο καιρο καθοταν στις αποθηκες το αυτοκινητο.

αερα δεν εχω τσεκαρει...ποσο πρεπει να εχουν????

παντως απο βενζινη ηταν αδειο τελειος οταν το πηρα εβαλα στα 100 μετρα γιατι δεν θα με πηγαινε...(αλλα νομιζω ολα τα καινουργια ειναι αδεια απο βενζινη οταν τα ααγοραζεις...)
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2013, 17:22:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
gew_ponos έγραψε:
Rallyes τα λάστιχα σου σε τι κατάσταση είναι..?Πήρε φίλος 206+ της καλοκαιρινής προσφοράς και ήταν καμμένα Shocked

πως τα τσεκαρω? αυτος που το πηρα μου ειπε οτι μου τα αλλαξε γιατι δεν ηταν καλα...εχουν κατι ασπρο στο πλαι σαν gel ayto τι ειναι?
τα υγρα πως τα κοιταω ειμαι ασχετως με αυτα? παντως οταν βαζω μπρος απο την αρχη μου λεει oil ok..αυτο καλο δεν ειναι?

Υ.Γ ρωτησα σημερα για το ποδηλατο αλλα στα κεντρικα για να δω τι θα πουν εκει που δεν με ξερουν οτι και καλα θα παρω καινουργιο τωρα και μου λεει ναι δινουμε ενα ποδηλατακι παιδικο...οποτε το παιδικο τι να το εκανα? ισχυει οτι ειναι παιδικο?

Δες πρωτα την προσφορα αν ηταν "ποδηλατο" η "παιδικο ποδηλατο". Παιζουν κ με τα λογια τωρα για να ξεφορτωσουν το παιδικο.

Στα λαστιχα δες την ημερομηνια. Θα δεις 4 νουμερα, κατι σαν 1013 που σημαινει δεκατη εβδομαδα του 2013.

Με τα λαδια κανονικα (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) πρεπει να ειναι στο πανω μπαλακι στη μεση πανω στο συρμα. Ετσι κ αλλιως στα 1500χλμ θα πας για αλλαγη λαδιου μαζι με φιλτρο λαδιου.

Απο θεμα βενζινης, τι περιμενες να σου βαλουν μισο ντεποζιτο;; Laughing εγω οταν το πηρα ισα ισα που μπορουσα να βγω απο το παρκινγκ τις πεζοτ!!

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2013, 17:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:
gew_ponos έγραψε:

Δες πρωτα την προσφορα αν ηταν "ποδηλατο" η "παιδικο ποδηλατο". Παιζουν κ με τα λογια τωρα για να ξεφορτωσουν το παιδικο.

Στα λαστιχα δες την ημερομηνια. Θα δεις 4 νουμερα, κατι σαν 1013 που σημαινει δεκατη εβδομαδα του 2013.

Με τα λαδια κανονικα (ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος) πρεπει να ειναι στο πανω μπαλακι στη μεση πανω στο συρμα. Ετσι κ αλλιως στα 1500χλμ θα πας για αλλαγη λαδιου μαζι με φιλτρο λαδιου.

Απο θεμα βενζινης, τι περιμενες να σου βαλουν μισο ντεποζιτο;; Laughing εγω οταν το πηρα ισα ισα που μπορουσα να βγω απο το παρκινγκ τις πεζοτ!!

αυτο με το ποδηλατο πως το κοιταω?
στα 5000χλμ μου ειπαν να παω για αλλαγη λαδιων παντως...
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

Ένταξη: 30 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2013, 19:15:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες τα νούμερα παραγωγής στα λάστιχα, κατα τη γνώμη μου και στα 4 (έχουν δει πολλά τα μάτια μου γι αυτο στο λέω) και αν δεν είναι φρέσκα τσέκαρε τα μάγουλα για τίποτα ραγάδες κτλ. Για τα λάδια να επιμείνεις να τα αλλάξεις στα 1500 μαζί με φίλτρο οπωσδήποτε..!!
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2013, 23:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gew_ponos έγραψε:
Δες τα νούμερα παραγωγής στα λάστιχα, κατα τη γνώμη μου και στα 4 (έχουν δει πολλά τα μάτια μου γι αυτο στο λέω) και αν δεν είναι φρέσκα τσέκαρε τα μάγουλα για τίποτα ραγάδες κτλ. Για τα λάδια να επιμείνεις να τα αλλάξεις στα 1500 μαζί με φίλτρο οπωσδήποτε..!!

sta 1500 και μετα στα 5000 παλι? τα λαστιχα αν αυτα τα τεσσερα νουμερα που μου ειπατε να δω ειναι μεσα σε ενα πλαισιακη γραφει 4612... ειναι παλια?
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2013, 23:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
gew_ponos έγραψε:

sta 1500 και μετα στα 5000 παλι? τα λαστιχα αν αυτα τα τεσσερα νουμερα που μου ειπατε να δω ειναι μεσα σε ενα πλαισιακη γραφει 4612... ειναι παλια?

Όχι, μετά θα τα αλλάξεις σε 8.000χλμ περίπου όπου θα'ναι και το διάστημα που θα αλλάζεις λάδια.

Και πολύ βασικό, να χρησιμοποιείς αυστηρά total/elf 0W30.
Eίναι το πλέον ενδεδειγμένο λάδι για τον κινητήρα σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2013, 00:17:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
gew_ponos έγραψε:

4612 σημαινει οκτωβριος του 2012. Καλα ειναι για αμαξι απο showroom.

Για το ποδηλατο, πως ηξερες οτι ειχες προσφορα; Το διαβασες καπου η στο ειπανε πριν το αγορασεις;

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

Ένταξη: 30 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2013, 02:29:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα ποδήλατα υπήρχε προσφορά αλλά έχουν φύγει σχεδόν όλα, μόνο τα hoggar έχουν μείνει για ενήλικες (τουλάχιστον πριν 3 εβδομάδες υπήρχαν) και παίζουν στα 1000-1200€, οπότε αποκλείεται να στο χαρίσουν. Αν σου δίνουν παιδικό πάρτο ρε συ, γιατί να το αφήσεις;Κανένα ανήψι ή μικρό παιδί δεν έχετε στην οικογένεια; Τα λάδια κάθε 8000-10000km, ανάλογα το σκίσιμο και μπουζί κάθε δεύτερα λάδια.. (περίπου 20000km). Είμαστε ΠΟΛΥ offtopic, δεν αλλάζετε τίτλο καλύτερα?? Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2013, 13:26:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρα εμενα που μου ειπε στις 5000 χλμ..να του ζητησω στα 1500-2000 χλμ αλλαγη λαδιων απλα?
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2013, 14:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
αρα εμενα που μου ειπε στις 5000 χλμ..να του ζητησω στα 1500-2000 χλμ αλλαγη λαδιων απλα?

Κλεινεις ραντεβου για αλλαγη λαδιων. Οτι και να σου πουνε, απλα θα πεις οτι θελω αλλαγη και τελος.

Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2013, 14:17:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:

Κλεινεις ραντεβου για αλλαγη λαδιων. Οτι και να σου πουνε, απλα θα πεις οτι θελω αλλαγη και τελος.

και το επομενο στα 10000χλμ που ειναι το κανονικα ορισμενο σερβις?
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2013, 15:45:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:

Κοιτα, αυτο εξαρτατε απο εσενα καθε ποτε θες και αν θα του ρουφας το αιμα η οχι. Εγω τα αλλαζω καθε 5,000, αλλοι τα αλλαζουν καθε 10,000, οι περισοτεροι νομιζω τα αλλαζουν στα 7-8,000χλμ. Εγω θα σου ελεγα να τα αλλαξεις καθε 7 με 8,000. Και μετα τα λαδια που σου ειπε ο Αρης πιο πανω, και ΠΑΝΤΑ να αλλαζεις και το φιλτρο μαζι.

Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2013, 16:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:

Κοιτα, αυτο εξαρτατε απο εσενα καθε ποτε θες και αν θα του ρουφας το αιμα η οχι. Εγω τα αλλαζω καθε 5,000, αλλοι τα αλλαζουν καθε 10,000, οι περισοτεροι νομιζω τα αλλαζουν στα 7-8,000χλμ. Εγω θα σου ελεγα να τα αλλαξεις καθε 7 με 8,000. Και μετα τα λαδια που σου ειπε ο Αρης πιο πανω, και ΠΑΝΤΑ να αλλαζεις και το φιλτρο μαζι.

δηλαδη αν το προβλεπομενο σερβις ειναι στα 10000 χλμ και γω εχω κανει αλλαγη στα 8000χλμ λαδιων....να κανω και το σερβις των 10000 νωριτερα στα 8000χλμ δηλαδη? ή να ξαναπηγαινω στα 10000? επισης το φιλτρο θα τους λεω να το αλλαζουν σε καθε αλλαγη...(φιλτρο λαδιου λεγεται???) το φιλτρο αυτο ειναι ακριβώ???? και τα λαδια ειναι αυτα total/elf 0W30 ε? αυτα τα παρειγγελνω απο πριν παω ? ή τα εχουν ηδη εκει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Φεβ 2011
Τόπος: Τρίκαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2013, 17:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι οποιαδήποτε 0-30.

Total Quartz 9000 0W-30.
Τα elf δεν θυμαμαι τώρα ποιά ακριβώς είναι
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2013, 17:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:
Samer έγραψε:
Rallyes έγραψε:

δηλαδη αν το προβλεπομενο σερβις ειναι στα 10000 χλμ και γω εχω κανει αλλαγη στα 8000χλμ λαδιων....να κανω και το σερβις των 10000 νωριτερα στα 8000χλμ δηλαδη? ή να ξαναπηγαινω στα 10000? επισης το φιλτρο θα τους λεω να το αλλαζουν σε καθε αλλαγη...(φιλτρο λαδιου λεγεται???) το φιλτρο αυτο ειναι ακριβώ???? και τα λαδια ειναι αυτα total/elf 0W30 ε? αυτα τα παρειγγελνω απο πριν παω ? ή τα εχουν ηδη εκει? ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Βασικά το πρώτο σέρβις ουσιαστικά είναι αλλαγή λαδιών, οπότε όταν αλλάξεις λάδια θα κάνεις και το πρώτο σέρβις (αν τυχόν περιλαμβάνει και κάτι άλλο που απ'όσο θυμάμαι δεν περιλαμβάνει, απλά θα γίνει κι ένας έλεγχος στο αμάξι σου).

Πάντως, αν αλλάξεις στα 2000χλμ λάδια και μετά σε 8000χλμ, τότε μας κάνει 10.000χλμ οπότε έρχεται ακριβώς με το πρώτο σέρβις.

Φίλτρο λαδιού πρέπει να αλλάζεις σε κάθε αλλαγή λαδιών.
Δεν είναι ακριβό, 10-12 ευρώ κάνει.
Όσο για τα λάδια, παλιά δεν τα είχαν, στο εξουσιοδοτημένο που πήγαινα εγώ κάτι 5-30 shell είχαν μόνο και 10-40 total για παλαιότερα μοντέλα.
Όπως και να'χει, παρτα και πήγαινέ τα γιατί ενώ μπορείς να τα βρεις έξω με κανα 10ευρω, στο εξουσιοδοτημένο θα στα χρεώσουν διπλάσια τιμή.

Όσο για τα λάδια, έχω την εντύπωση ότι τόσο η total όσο και η elf μια σειρά έχουν μόνο με 0-30 ιξώδες, αλλά δεν παίρνω κι όρκο.
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2013, 18:35:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορω να τα παρω εγω και να τους τα παω και να μην με χρεωσουν λαδια δηλαδη?? απο που τα αγοραζω? και ποια τελικα αγοραζω ?ποια ειναι δηλαδη? πως ακριβως λεγονται? ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 01:52:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
μπορω να τα παρω εγω και να τους τα παω και να μην με χρεωσουν λαδια δηλαδη?? απο που τα αγοραζω? και ποια τελικα αγοραζω ?ποια ειναι δηλαδη? πως ακριβως λεγονται? ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Τα λάδια που χρειάζεσαι είναι το πρώτο ή το δεύτερο απ'το λινκ.
http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002004&catId=40&extLang=

Μπορείς φυσικά να τα αγοράσεις κιόλας απ'το εν λόγω κατάστημα που έχει πολύ καλές τιμές.
Και ναι, αν τους τα πας θα σε χρεώσουν μόνο τα εργατικά για την αλλαγή και το φίλτρο (μπορείς κι αυτό να το πας βέβαια).
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 13:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Rallyes έγραψε:

http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002004&catId=40&extLang=

Μπορείς φυσικά να τα αγοράσεις κιόλας απ'το εν λόγω κατάστημα που έχει πολύ καλές τιμές.
Και ναι, αν τους τα πας θα σε χρεώσουν μόνο τα εργατικά για την αλλαγή και το φίλτρο (μπορείς κι αυτό να το πας βέβαια).

αρα θα παρω απο αυτο το λινκ...ή το πρωτο ή το δευτερο ε? μιας και κανουν 10.50 ευρω ποια ειναι καλυτερα απο τα δυο ? αφου εχουν ιδια τιμη? δηλαδη ποια απο τα δυο μου προτινετε καλυτερα? ευχαριστω προκαταβολικα!
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Απρ 2013, 14:25:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyes έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
Rallyes έγραψε:

αρα θα παρω απο αυτο το λινκ...ή το πρωτο ή το δευτερο ε? μιας και κανουν 10.50 ευρω ποια ειναι καλυτερα απο τα δυο ? αφου εχουν ιδια τιμη? δηλαδη ποια απο τα δυο μου προτινετε καλυτερα? ευχαριστω προκαταβολικα!

Οποιοδηποτε θες παρε. Εγω βαζω ELF γιατι αυτα εχει ο μηχανικος μου και ειμαι ευχαριστημενος. Οταν διαλεξεις, με αυτα θα μεινεις. Μην αλλαζεις συνεχεια μαρκες. Και οποσδηποτε θα μεινεις με 0-30!! εγω που κανω 15-20,000 χλμ το χρονο αγοραζα και αφηνα stock γτ αλλαζω συνεχεια. Αν σου περισευουν παρε κ συ. Αποψη μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης