PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

PEYGEOT 307 SW 11/2002

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fuorigioco1981 (fuorigioco)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 sw 11/2002

Ένταξη: 02 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2013, 18:45:34    Θέμα δημοσίευσης: PEYGEOT 307 SW 11/2002 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα και καλως σας βρισκω!
αγορασα προ μιας εβδομαδας το πρωτο μου peygeot!
ειναι το μοντελο 1600cc με την γυαλινη οροφη
χτες με το που παρκαρα σε μια πολυ μικρη -σε κλιση- ανηφορα μπροστα στο σπιτι μου στον πειραια αναψε το λαμπακι της ρεζερβας.σημερα που πηγα να το παρω ξεκιναγε η μηχανη και εσβηνε.οχι λογω μπαταριας.
εκανα λιγο πισω και ηρθε το αμαξι σε ισιωμα και τοτε πηρε μια χαρα.επειδη το εχω ξανα ακουσει το προβλημα πως διορθωνεται?φλοτερ-αντλια?
ευχαριστω!
ηλιας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2013, 20:49:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως εχει χαλασει το φλοτερακι της αντλιας και δε δειχνει καλα στη ρεζερβα?δηλαδη ητανε ηδη στη ρεζερβα ενω εσυ δεν το εβλεπες?και με το που το πηγες κατηφορο το ειδε??ητανε στο πατο η βενζινη οχι καθαρη και σου εσβηνε? ακομα δεν μου φαινεται κατι το ανυσηχητικο.τεσπα βαλε του βενζινη και αν θες τη γνωμη μου μη το αφηνεις ποτε να φτανει στο λαμπακι..και παρακολουθησε το..αν θα ανεβει κανονικα στη βενζινη που θα βαλεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 sw 11/2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2013, 20:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην ανηφορα προς τα επανω κοιταγε το αμαξι.αλλα ετσι χαλια οικονομικα που ειμαστε και τη ρεζερβα πολλες φορες την χρειαζομαστε!αλλα ετσι δεν μπορω να το ρισκαρω!αμεσως μολις αναψε το λαμπακι και παρκαρα την επομενη δεν επαιρνε μπρος.δεν μου εδωσε κανενα περιθωριο.απλα πριν το αγορασω ειχα δει και ενος αλλου που δεν το πηρα και μου ειχε πει οτι τωρα τελευταια του το εκανε και αυτουνου.γιαυτο ημουν υποψιασμενος σημερα.ευτυχως που ειχα χωρο προς τα πισω και το αφησα να κυλησει και να ερθει στο ισιωμα.αν δεν επαιρνε θα ειχα κλεισει τον δρομο!
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2013, 22:18:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ απλα μη το αφηνεις ποτε.αν το κανεις συνεχεια θα χαλασει.συν οτι μπορει να σου βουλωσει και κανα μπεκ και να πληρωνεις πολυυυυ μεγαλυτερο ποσο μετα αν δε ξεβουλωνουνε.κατλαβαινω οτι μπορει να ειναι και θεμα οικονομικου αλοιμονο αλλα προτιμω εγω προσωπικα να προλαβαινω για να μη πληρωνω.γιατι μετα περα τις αντλιας 150 ευρω, θα παρεις και κανα μπεκ...βαλε 150 ευρω βενζινη γιατι να πληρωσεις κερατιατικα απο το πατο καθε φορα.για σενα το λεω..και εγω προνοω γιατι δεν εχω μετα να αλλαζω κλπ...
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 sw 11/2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2013, 22:46:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
οκ απλα μη το αφηνεις ποτε.αν το κανεις συνεχεια θα χαλασει.συν οτι μπορει να σου βουλωσει και κανα μπεκ και να πληρωνεις πολυυυυ μεγαλυτερο ποσο μετα αν δε ξεβουλωνουνε.κατλαβαινω οτι μπορει να ειναι και θεμα οικονομικου αλοιμονο αλλα προτιμω εγω προσωπικα να προλαβαινω για να μη πληρωνω.γιατι μετα περα τις αντλιας 150 ευρω, θα παρεις και κανα μπεκ...βαλε 150 ευρω βενζινη γιατι να πληρωσεις κερατιατικα απο το πατο καθε φορα.για σενα το λεω..και εγω προνοω γιατι δεν εχω μετα να αλλαζω κλπ...
μηπως να αλλαζα αντλια/φλοττερ? εχει κανει 123000 χλμ.η το κανει σε ολους τα συγκεκριμενα μοντελα?
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2013, 23:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα ελεγα να το γεμισεις λιγο βενζινη..και να μην αλλαξεις τιποτα..και δες εαν με τη βενζινη που θα βαλεις σου σβησει..απλα ελεγχε το...για τωρα..
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 sw 11/2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2013, 23:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
εγω θα ελεγα να το γεμισεις λιγο βενζινη..και να μην αλλαξεις τιποτα..και δες εαν με τη βενζινη που θα βαλεις σου σβησει..απλα ελεγχε το...για τωρα..
ναι αμεσως του εβαλα βενζινη και ανεβηκε κανονικα ο δεικτης.οκ θα το παρατηρησω απλα ειχα συνηθισει τα τελευταια δυο χρονια με τα αλλα αμαξια μου να χρησιμοποιω και ρεζερβα ελεω οικονομικης κρισης!ευχαριστω και ενημερωνω αν προκυψει κατι!
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Φεβ 2013, 23:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει πολυ απλα να εχεις στο πατο του τεποζιτου "βρωμια".και να πηρε αυτη αφου ητανε στα τελευταια.μπορει να μην εχει κατι η αντλια.πρεπει να ξερεις απλα οτι το αμαξι σου δεν εχει εξωτερικο φιλτρο παρα ενα εσωτερικο ενσωματομενο στην αντλια.οποτε εαν βρωμισει πολυ θα μεινεις απο αντλια..η οτι περασει στα μπεκ.μπορει να σου το κανει και με τη νεα αντλια μετα απο λιγο καιρο αν το αφηνεις μεχρι πατο..γι αυτο σου ειπα να το αποφευγεις..εγω οταν το φτανω στο 1/4 του βαζω βενζινη..
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 sw 11/2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2014, 11:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτησω κατι ..
στην πορτα πισω αριστερα εχει φυγει αυτο το οριζοντιο διακοσμητικο καπου στην μεση της πορτας.ειναι στο χρωμα -κεραμυδι- του αμαξωματος ο μαστορας που το παω του ειπανε οτι κανει 35 ευρω συν το βαψιμο κανενα 15αρι και παει ενα πενηνταρικο!ξερει κανεις που να ψαξω για φτηνοτερο?
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2014, 21:50:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανονική ειναι η τιμη γιατί αν το βρεις μεταχειρισμένο δεν θα κουμπώνει καλά αλλα ρωτά και στην αντιπροσωπεία κανά 20ρικο κανει μονο το τριμ (έτσι λέγεται)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 sw 11/2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2014, 20:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ θα ρωτησω αντιπροσωπεια ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης