PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

διαροη βενζινης :?:
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 15:07:26    Θέμα δημοσίευσης: διαροη βενζινης :?: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες σημερα το πρωι ξεκινησα απο το σπιτι μου και ηρθα στην δουλεια.Στην πορεια δεν καβαλησα κανενα πεζοδρομιο ουτε περασα απο κανα περιεργο δρομο.παρκαρα οριζοντια και οχι πανω σε πεζοδρομιο στις 10 το πρωι.
πριν απο 30 λεπτα βγηκα απο το γραφειο και βρωμουσε ο τοπος βενζινη.(το αμαξι ακριβως εξω απο το γραφειο) κοιταω κατω απο το αμαξι απο πισω και βλεπω βρεγμενο το ντεποζιτο κοντα στον πισω τροχο σε ενα εξογκωματακι που εχει(μαλλον για τον σωληνα?) και να σταζει και απο κατω μια μικρη λιμνουλα βενζινης....!!!!!! τι μπορει να εγινε? το ντεποζιτο το γεμισα στα 9/10 του πριν 2 μερες και απο τοτε εχω καψει .ειναι δηλαδη περιπου 75% γεματο....

Παιζει να ειναι απο καποια υπερχειληση ή τιποτα τετοιο?

υγ το αμαξι ειναι στον ηλιο απο το πρωι...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Ιούλ 2010, 23:09:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευκαιρια ηταν να πεταγες και ενα σπιρτο απο κατω να τελιωναν και τα βασανα σου.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 07:47:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σκεφτηκα αλλα μεχρι να ξανακατεβω σταματησε να σταζει...(αφου ανοιξα τον διακοπτη και δουλεψε η αντλια και ανοιξα και την ταπα...)

αν εξαιρεσεις την μαστουρα που ακομα και σημερα το πρωι εκανε την εμφανιση της με το που μπηκα μεσα ολα καλα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 14:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μήπως προσπάθησαν να σου κλέψουν βενζίνη με αυτά που γίνονται με τις απεργίες;;; Razz

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 15:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:
μήπως προσπάθησαν να σου κλέψουν βενζίνη με αυτά που γίνονται με τις απεργίες;;; Razz

μονο αυτο μας ελειπε τωρα να κανιβαλιζουμε αμαξια για την βενζινη..
αλλα σκεφτείτε το, καθε γεμισμα ρεζερβουαρ ειναι 70+ ευρώ!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 15:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:

χαχαχα το σκεφτηκα και αυτο και το ελεγξα αλλα δεν ελειπε τιποτα Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 19:47:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως να πηγαινες σε ενα συνεργειο να το βαλεις στο ανεβατοριο να δεις που και αν χανει????
για να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο! Very happy

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 21:34:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ηταν να παω σημερα το πρωι αλλα πουυυυυ..οταν πιανεις δουλεια απο 8:00am μεχρι 8:00pm τι να πρωτοκανεις....!!πρεπει ναα παω παντως γιατι με ανησυχησε...στα καλα καθουμενα θα παρουμε και καμια φωτια... Evil (btw ευκαιρια για gti W00t )

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Δεκ 2012, 19:57:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα σημερα να φουλαρω και για μια ακομη φορα χασαμε μισο λιτρο και βαλε απο υπερχειληση... η αντλια δε σταματησε μονη της.. στο βενζιναδικο μου ειπαν οτι φταιει το αυτοκινητο.. τι μπορει να παιζει;; υπ οψιν ειναι η 2η φορα που το φουλαρω απο τοτε που το πηρα..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Δεκ 2012, 18:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορεί να φταίει το αμάξι σε αυτό!!!
Η μάνικα δεν καταλαβαίνει την διαφορά στην πίεση ώστε να σταματήσει η παροχή της βενζίνης....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Δεκ 2012, 19:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

athanas έγραψε:
Δεν μπορεί να φταίει το αμάξι σε αυτό!!!
Η μάνικα δεν καταλαβαίνει την διαφορά στην πίεση ώστε να σταματήσει η παροχή της βενζίνης....

Δεν ξερω ρε συ... και πηγα σε διαφορετικο αυτη τη φορα.. μου ειπαν οτι μπορει να εχει παει κανεις να κλεψει βενζινη και να εχει κανει ζημια σε κανενα σωληνακι.. θα το δω μετα τις γιορτες στο συνεργειο.. αλλα ξενερωνω να βλεπω ζωντανη βενζινη να χανεται.. Razz (χρονια πολλα..!)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Δεκ 2012, 19:52:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα είναι όταν 'σκάει' (σταματάει η αντλία)και επειδή δεν έχει συμπληρωθεί πχ το 50άρικο βάζουν και άλλη βενζίνη οπότε ενώ έχει ήδη φουλάρει φευγει απο την υπερχείλιση....Εμένα εκεί ήταν το πρόβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Δεκ 2012, 20:21:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αντλια δεν εσκασε ποτε οταν πηγαινε να γεμισει..! εσκασε 2 φορες σε ακυρα σημεια! (στα 20 λιτρα ενω εβαλα 40)

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2013, 18:37:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα χθες στο συνεργειο για το θεμα και μου εδειξε ο φιλος μου 2 ανταλλακτικα που ενα απο τα 2 εχει το θεμα.. το ενα ηταν σαν δαχτυλιδι και μου ειπε οτι μπαινει στην ενωση του ντεποζιτου με το σασι και το αλλο ενα σωληνακι... κατι απο αυτα τα 2 εχει το προβλημα.. λογικα ειναι το δαχτυλιδι γιατι το αμαξι εχανε οταν βρισκοταν σε δρομο με κλιση. Ειχε εκει ενα τρακαρισμενο 206 και μου εδειξε ακριβως τι παιζει..κατω απο το πισω δεξια καθισμα εχει μια λαστιχενια ταπα που απο κατω ειναι το δαχτυλιδι που λεμε.. λογικα περναει η βενζινη απο το δαχτυλιδι και φευγει στο δρομο απο μια τρυπα που εχει το σασι.. μου ειπε ομως οτι στο cc δεν ειναι στην ιδια θεση και πρεπει να φυγουν καθισματα πισω αλλα και ταπετσαριες πορτ μπαγκαζ αν καταλαβα καλα.. Ξερει κανεις πως μπορω να δω μονος τι παιζει..; αν θυμαμαι καλα οταν ειχα βγαλει τα πισω καθισματα για να περασω την καλωδιωση για τα ηχεια δεν ειχα δει καμια λαστιχενια ταπα.. οποτε θα ειναι στο υψος του πορτ μπαγκαζ..;

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Ιαν 2013, 19:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

An εννοεις το δαχτυλιδι που κρταει την τρομπα οχι δεν χρειαζεται να ξηλωσεις τοσα πολλα απλα το κατω μερος του καθησματος σηκωνετε και εεις προσβαση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιαν 2013, 02:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειμαι σιγουρος για το σημειο που πεφτει η ταπα στο cc.. στο κλειστο ηξερα οτι ειναι κατω απο το καθισμα πισω.. μαλλον πρεπει να πειραματιστω λιγο...

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιαν 2013, 10:26:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oriste ο τυπος εκανε ακριβως την διαδικασια που ια κανεις και εσυ

http://my206xr.blogspot.gr/2010/02/fuel-pump-replacement.html
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιαν 2013, 17:17:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιος Γιαννη.. Wink πολυ κατατοπιστικο.. Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Ιαν 2013, 16:06:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηρα τηλ σημερα Lion για να ρωτησω τελικα σε τι υψος πεφτει η ταπα και μου λενε πρεπει να βγουν τα πισω καθισματα και ολη η πισω πλατη του cc γιατι πεφτει κατω απο αυτην..! τι μ@λ@κι@......

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 17:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Problem solved.. το αφησα σημερα συνεργειο και το ελυσαν.. ειχε σπασει σε 2 κομματια το πλαστικο δαχτυλιδι που ειχε το λαστιχακι μεσα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης