PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - κάψιμο λαμπτήρων
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Σπυρος (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6cc

Ένταξη: 13 Δεκ 2012
Τόπος: κέρκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Δεκ 2012, 20:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Μου ξανάκαψε τη λάμπα πορείας του οδηγού.
Κανα μήνα είχα αλλάξει και τις 2 βάζοντας osram night breaker (καταπληκτικές λάμπες) και τώρα πάλι τα ίδια.
Απελπισία...

τοτε η επομενη κηνιση σου ειναι να κηταξεις της γιωσεις ολες μετα να απευθηνθεις στο εξουσιοδοτημενο σηνεργιο και αν και τοτε δεν κανεις κατι μετα μονο ημεηλ στην γαλλια , καπου στο ιντερνετ ειχα δει καπιον που τους εστηλε και του απαντησαν , εγω μεχρη εκη μπορω να σκευτω και νεγω ετση θα κηνηθω

Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
XIII (GEORGE)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC (2008)

Ένταξη: 17 Ιαν 2013
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2013, 17:37:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 rc εδώ... κι εγώ έχω αλλάξει αρκετές φορές λάμπες.. μήπως καποιος μπορεί να μας συμβουλεύσει σχετικά με το ποιες λάμπες να προτιμούμε κ ποιες όχι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 00:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XIII έγραψε:
207 rc εδώ... κι εγώ έχω αλλάξει αρκετές φορές λάμπες.. μήπως καποιος μπορεί να μας συμβουλεύσει σχετικά με το ποιες λάμπες να προτιμούμε κ ποιες όχι?

Eμένα αν μου ξανακάψει πάντως θα πάω σε xenon Κι ο θεός βοηθός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
XIII (GEORGE)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC (2008)

Ένταξη: 17 Ιαν 2013
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 08:12:18    Θέμα δημοσίευσης: Καψιμο λαμπτηρων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει κανεις κοστος για ξενον; Επισης, με το ξενον λυνουμε το προβλημα μονο μπροστα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Ιαν 2013, 16:24:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Καψιμο λαμπτηρων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XIII έγραψε:
Ξερει κανεις κοστος για ξενον; Επισης, με το ξενον λυνουμε το προβλημα μονο μπροστα...

Φιλε κι εμενα μου τις εκαιγε καθε 6μηνο και σχεδον ενα χρονο τωρα με τα ξενον δεν εχω κανενα θεμα. Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο ή αν εβαζα κακης ποιοτητας λαμπες (αυτες που δινει η πεζο εβαζα). Το κοστος των δικων μου ξενον ηταν 180 ευρω+εργασια.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 05 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2013, 00:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πεζο τις καινε εχουνε προβλημα εγω προσωπικα στα 10 πεζο που βλεπω στο δρομο τα 3-4 εχουνε καμενα φωτα εγω εβαλα ξενον κινεζικα με 30 ευρω τα 2 και δεν μου τα ξανακανε απο τοτε.
Εαν δεν θελεις ξενον λαμπες μπωρεις να δοκιμασεις και τις φιλιπς αλλα παλι το ιδιο βγενουνε.
http://www.ebay.com/itm/PHILIPS-DIAMOND-VISION-H7-5000k-CAR-BULBS-/230918154228?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35c3cb67f4
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2013, 01:02:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ έγραψε:
Τα πεζο τις καινε εχουνε προβλημα εγω προσωπικα στα 10 πεζο που βλεπω στο δρομο τα 3-4 εχουνε καμενα φωτα εγω εβαλα ξενον κινεζικα με 30 ευρω τα 2 και δεν μου τα ξανακανε απο τοτε.
Εαν δεν θελεις ξενον λαμπες μπωρεις να δοκιμασεις και τις φιλιπς αλλα παλι το ιδιο βγενουνε.
http://www.ebay.com/itm/PHILIPS-DIAMOND-VISION-H7-5000k-CAR-BULBS-/230918154228?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35c3cb67f4

Iσχύει φίλε!
Απ'όταν άρχισα να έχω θέμα έγινα πιο παρατηρητικός με αμάξια που βλέπω με καμμένες λάμπες και πραγματικά σχεδόν τα μισά απ'όσα έβλεπα ήταν 207 (και vw είδα αρκετά).

Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα της λάμπας, εγώ osram nightbreaker έβαλα που είναι απ΄τις καλύτερες ποιοτικά και πάλι την έκαψε τη μια στον μήνα πάνω.
Μόνο xenon φαίνεται να λύνει το πρόβλημα, οι κλασικοί λαμπτήρες δεν κάνουν τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2013, 14:03:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι, ξένον κινέζικα με 30€ για να μη μας καίγονται και να πάνε να *αμηθούν όλοι οι άλλοι στο δρόμο.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ (Αλεξ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 05 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2013, 20:52:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω παρει με τα μικρα βατ φιλε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης