PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΗΧΟΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΕ 207 RC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2011, 00:13:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Total 5-30

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2011, 12:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως επειδή και εμένα το έχει κάνει παλιότερα μερικές φορές, στην αντιπροσωπεία μου είχαν πει ότι το κάνει επειδή αργεί να ανεβάσει το λάδι και ακούγονται τα ωστήρια. Ίσως έχει δίκιο ο Mechanic (Θανάσης), που λέει για λάδι 0w30. Με αυτό ίσως λιπαίνεται πιο γρήγορα και ίσως σταματήσουν τα κροταλίσματα. Εγώ στην επόμενη αλλαγή θα βάλω 0w30 να τα δοκιμάσω..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 28 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2011, 20:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εγω το κροταλισμα αυτο το εχω απο τον πρωτο καιρο που πηρα το αμαξι και τωρα εχω 70000χμ.μου το εκανε αρκετα συχνα τα πρωινα και μετα απο λιγη ωρα σταματουσε ΑΛΛΑ! σημερα καθως ταξιδευα ολα ωραια και καλα, κοβω στα διοδια και οπως επιταχυνω να σου το κροταλισμα.φυσικα ολες οι θερμοκρασιες στα λογικα (90 και 107) και απο τοτε δεν σταματαει ο ηχος ειτε το σβηνω κλπ κλπ.κατι διαβασα οτι κολλαει ο τεντωτηρας!τι αλλο μπορει να ειναι??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
surgeon (surgeon)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 10 Ιαν 2009
Τόπος: glyfada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2011, 21:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα που κανει ψοφο δουλευει καλα. Μηπως ειναι πολυ πλουσιο το μιγμα?

We cannot save them all.
Επιστροφή στην κορυφή
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 28 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2011, 15:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον αλλαξα τεντωτηρα και χρονιστηκε το αμαξι γτ ηταν φευγατο..αλλα ο μηχανικος μου ειπε πως και μονο ο τεντωτηρας να ηταν κολλημενος, με την αλλαγη του πρεπει να γινει χρονισμα γτ χανεται μονο και μονο απο το βαλε-βγαλε.τεντωτηρας-χρονισμα και εργασια 145Ε!
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2011, 17:03:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sakis_rc έγραψε:
παιδια εγω το κροταλισμα αυτο το εχω απο τον πρωτο καιρο που πηρα το αμαξι και τωρα εχω 70000χμ.μου το εκανε αρκετα συχνα τα πρωινα και μετα απο λιγη ωρα σταματουσε ΑΛΛΑ! σημερα καθως ταξιδευα ολα ωραια και καλα, κοβω στα διοδια και οπως επιταχυνω να σου το κροταλισμα.φυσικα ολες οι θερμοκρασιες στα λογικα (90 και 107) και απο τοτε δεν σταματαει ο ηχος ειτε το σβηνω κλπ κλπ.κατι διαβασα οτι κολλαει ο τεντωτηρας!τι αλλο μπορει να ειναι??

2 τα τινα...
-ελειψη γνωσης η ενδιαφεροντος/σεβασμου απο αυτους που εχουν αναλαβει τη συντηριση του αυτοκινητου σου προς εσενα και κατ'επεκταση στο αμαξι σου...

-Και οτι εισαι παρα πολυ τυχερος που δεν εχουν ανεξηρτοποιηθει οι κινησεις των βαλβιδων σε σχεση αυτες των εμβολων...

Ταπεινη μου γνωμη?
πηγαινε φτιαξτο αμεσως και οχι εκει που το πηγαινες για σερβις
και μακαρι να ειμαι λαθος αλλα φοβαμαι οτι θα χρειαστεις πολλα παραπανω απο μια απλη αντικατασταση τεντωτηρα.
Καθως ακομα και "δοντακι" να εχουν κανει οι γλυστρες σου θελουν αλλαγμα,
οπως και θελει μετρημα η καδενα να σιγουρευτεις οτι η φθορα της ειναι μεσα στα ορια...

Αν ηξερες ποσο τυχερος εισαι που δεν εσπασες μοτερ...

Ααα και αν πρεπει (κατα την ελληνικη νοοτροπια) ντε και καλα να βαζεις 5-30 λαδι,
απεφυγε να βαζεις το τοταλ και σελ, προτιμησε καστρολ (το καινουργιο) η καποιο αντιστοιχο.
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2012, 08:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γυρισα απο ενα συντομο ταξιδακι χθες εθνικη οπου το τσιτωσα το αμαξι με αρκουδι αναμενο. Το τελικιασα και μια γιατι κηνιγιομουνα με ενα γκολφ gti. Φτανω Βαρυμπομπη, κλεινω αρκουδι, κατεβαζω παραθυρα και μετα τις 2500-3000, ακουω απο την μερια του συνοδηγου ενα ντιζελατο τακτακτακτακτακτακ. Στο ρελαντι δεν ακουω κατι, αλλα ακουγετε και με νεκρα κιολας μετα τισ 2500. Το αφησα συνεργειο να μου πουνε τι σκ**α ειναι αυτο...

Παρεπιπτωντος, δεν φενετε να εχει προβλημα σε επιδωσεις (ουτε κοψιματα ουτε τπτ)
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2012, 11:47:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει κ να μην ειναι τιποτα.κ αν εχεις κ καιρο τα λαδια,μετα απο πολυ ζεσταμα,ακουγεται καπως!

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2012, 12:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα λαδια τα εχω 3500 κμ. Το θεμα ειναι πως ακουγοταν και το πρωι που ταν κρυο ετσι. Ακομα και οταν ζεσταθηκε μετα, παλι ακουγοταν. Περιμενω τηλεφωνιμα οπου ναναι να μου πουνε, αν και πιστευω πως κατι παιζει με καδενα. Απο εκει εντοπιζω τον ηχο
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Αύγ 2012, 13:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εχεις αρκετα κμ,υπαρχει περιπτωση να εχει σπασει ο οδηγος της καδενας,που ειναι πλαστικος κ βρισκεται στα γραναζια των εκκεντροφορων Sad

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 15 Μάρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2012, 20:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναφέρω λίγο το θέμα, γιατί είχα παρόμοιο προβληματάκι.

Πήγα ταξίδι Καστοριά που είχε κρύο, ( το αμαξι παρκαρισμένο με την μούρη προς τα κάτω - σε ανηφόρα) και με το που το έβαλα μπρος, εκανε τον ήχο του τρακτέρ.

Οταν ζεστάθηκε σταμάτησε να το κάνει, και απο τότε δεν το εχει ξανακανει, αλλα εννοείται πως δεν έχει το ίδιο κρύο εδω που είμαι τώρα.

Το αμάξι εχει 3,000 χλμ που βγηκε απο service συντήρησης. Να πάω να το δω ή δεν αξίζει?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2012, 20:44:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τεντωτήρα αλυσίδας έχεις αλλάξει Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2012, 21:04:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν το εκανε για λιγο δεν παιζει κατι σε καδενα απλα μεχρι να ανεβουνε τα λδια για λιγο το κανει ιδιως σε ανηφορα.νομιζω οτι αυτο που αναφερουνε τα παιδια ειναι συνεχομενο οσον αφορα το τεντωτηρα
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2012, 21:13:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το τρακτερισμα είναι τεντωτήρας. Αν έχει τον τελευταίο (σκληρό) δεν θα ξανακούσει τίποτα ούτε σε κρύο, ούτε σε ανηφόρα. Απλα το κρύο και η κλήση επηρεάζουν αρνητικά έναν παλαιού τύπου τεντωτήρα (μαλακό), και κατα το ξεκίνημα κολλάει.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2012, 00:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν παιδιά το αμάξι έχει 47.000 χλμ οπότε δεν παίζει να έχει αλλάξει τεντοτηρα..(το πήρα μεταχειρισμένο)

Η αλήθεια είναι ότι και εγω δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα διότι το έκανε μόνο μια φορά, το αμάξι ήταν παρκαρισμένο σε ανηφόρα με την μούρη προς τα κάτω για πάνω απο 30-35 ώρες και η εξωτερική θερμοκρασία ήταν γύρω στους 5-6 βαθμούς!!

Οπότε το αφήνω ετσι και αν τυχόν το ξανά ακούσω, βλέπουμε!!
Απλά είναι σίγουρο ότι δεν θα μας μείνει ο τεντοτηρας στα χέρια;;
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2012, 00:41:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν στο έκανε μια, θα στο ξανακάνει κ σιγά σιγά κ σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Αν δεν νομιζεις οτι ειναι προβλημα ενα απ τα πιο συγχρονα μοτερ να κανει σα τρακτερ, τι να πω...
Μην το αφήσεις, μπορει ακομη να πηδήξει και δόντι οταν ειναι κολλημένος ο τεντωτήρας, κ μετα... με γεια! Confused

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2012, 02:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

leonidasthess έγραψε:
Λοιπόν παιδιά το αμάξι έχει 47.000 χλμ οπότε δεν παίζει να έχει αλλάξει τεντοτηρα..(το πήρα μεταχειρισμένο)

Η αλήθεια είναι ότι και εγω δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα διότι το έκανε μόνο μια φορά, το αμάξι ήταν παρκαρισμένο σε ανηφόρα με την μούρη προς τα κάτω για πάνω απο 30-35 ώρες και η εξωτερική θερμοκρασία ήταν γύρω στους 5-6 βαθμούς!!

Οπότε το αφήνω ετσι και αν τυχόν το ξανά ακούσω, βλέπουμε!!
Απλά είναι σίγουρο ότι δεν θα μας μείνει ο τεντοτηρας στα χέρια;;

Μπορεις να ελεγξεις αν εχεις το νεο τεντωτηρα,ο καινουριος εχει μια μικρη εσοχη ¨τρυπα¨,αν ξερεις που ειναι ο τεντωτηρας μπορεις να βαλεις χερι και θα καταλαβεις,μονο προσεχε να ειναι κρυο το μοτερ!

Το πιο σωστο θα ειναι αφου το πηρες και μεταχειρισμενο να κανεις ολη την εργασια χρονισμου αλλαζωντας ολο το σετ χρονισμου,μπορει να κοστισει παραπανω αλλα ειναι ενα προβλημα που εχει εμφανιστει σχεδον σε ολους τους thp.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2012, 11:12:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν παιδια πήγα στον μάστορα και μου είπε να αλλάξουμε τον τεντοτήρα. Το κόστος θα είναι γύρω στα 70 €.

Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα!
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2012, 11:39:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με αλλαγή τεντοτηρα θέλεις κ χρονισμα από την αρχή γιατί θα φυγει.. κοίτα λίγο πίσω στην ιδια σελιδα..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Νοέ 2012, 12:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ σωστά...δεν το είχα υπολογίσει αυτό...χμ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης