PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

308 το 10ο πρόβλημα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

Ένταξη: 04 Ιούλ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Οκτ 2012, 08:00:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υποτίθεται ότι οι μετρήσεις έχουν δείξει ότι δεν θελει χρονισμό.Για την καδένα είχα αλλάξει στο παρελθόν τεντωτηρα,φετος τον χειμωνα τις περισσότερες φορές κάνει ένα ήχο μέχρι να ζεσταθεί λίγο αλλα όχι κροταλισμα.Επειδη είχα το προηγούμενο το πήγα και το άφησα για να το δουν κρύο και μου είπαν ότι δεν έχει τίποτα.Ο ηχος δεν ξέρουμε από τι είναι καθώς δεν τον κάνει πάντα.
Τα συνεργεία φοβάμαι που λέει και ο φίλος να αλλάξω,γιατί οταν είχα πρόβλημα στο ρελαντί στο προηγούμενο Peugeot,αφού δεν έβρισκαν κάτι στην αντιπροσωπεία που το πήγαινα,το πήγα Lion δυο φορές και μου το εδωσαν όπως το πήγα αφού μου είπαν ότι το επισκευασαν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2012, 08:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει περίπτωση τα πυρακια να οφείλονται σε πρόβλημα του τεντωτηρα;
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2012, 10:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα μπουζι τα κοιταξες αλλαξες φιλε μου??αλλαξες βενζιναδικο??πηγαινε σε ενα που διαβαζεις εδω μεσα και κανε ενα γεμισμα με μια v power η τη racing η μια 100αρα καλη και το βλεπεις...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2012, 05:09:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: 308 το 10ο πρόβλημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iosif_t έγραψε:
Χωρίς λόγια:
1. Κοσκίνισμα τιμονιού στα 130 km/h,3 ζυγοσταθμίσεις+2 αλλαγές ελαστικών-μείωση αλλά όχι εξάλειψη συμβιβάστηκα πλέον.
2. ESP/ABS,όταν πάταγα φρένο έβγαιναν και τα δύο εκτός (όχι πάντα)-αλλαγή βαλβίδας πεντάλ φρένου
3. Ήχος φυσήματος όταν ήταν πατημένο το φρένο-αλλαγή σεβρό (δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει σε κανέναν)
4. Διαρροή λαδιού στο turbo-αλλαγή στα σωληνάκια
5. Δεν ανάβει η ένδειξη για το χειρόφρενο-αλλαγή βαλβίδας χειρόφρενου
6. Σβήσιμο πίσω φαναριού-κάηκε ο ακροδέκτης επιστροφής
7. Κροτάλισμα κινητήρα στο άναμα κρύο,αλλαγή τεντωτήρα καδένας
8. Child safety,όταν κλειδώνουν οι κλειδαριές απενεργοποιείται-βαρέθηκα,το βάζω πάλι εγώ,υποτίθεται θέλει αλλαγή κλειδαριάς οδηγού
9. Πυράκια ανάμεσα στις 2000-3000 στροφές-καθάρισμα βαλβίδων το πρόβλημα παραμένει (αλλαγή πρατηρίων βενζίνης,τα ίδια)
10. Και τέλος σήμερα ESP εκτός,ενώ πήγαινα με cruise control στα 70km/h
Είναι ατρακάριστο με παραπάνω από τα προβλεπόμενα service,μήπως πρέπει να το πουλήσω;
αλλά ποιός το παίρνει!!

αν σε κανει να νιωσεις λιγο καλυτερα διαβασε τα κατωθι:
206 1400 με υπερπροστατευτικη οδηγικη συμπεριφορα και ολα τα σερβις οπως προβλεπεται.
1. πολλαπλασιαστης
2. μοτερακι ρελαντι
3. ρουλεμαν τροχου
4. αισθητηρας ψυκτικου (αν θυμαμαι καλα την ονομασια)
5. ξανα μοτερακι ρελαντι
6. μοτερ aircondition (!)
7. ρουλεμαν τροχου
8. λαμπα προβολεα ομιχλης (καιγοταν καθε εβδομαδα μεχρι που σταματησε μονη της)
9. καντραν οργανων (κολαγε το στροφομετρο)
10. ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες
11. αντλια βενζινης

πρεπει να εχει βγαλει κανα 2 ακομα αλλα δεν τα θυμαμαι

τους τριγμους δεν τους αναφερω γιατι δουλεψε η λυση "σφουγκαρακι" και οσοι εμειναν απλα εγιναν φιλοι μου....

Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2012, 16:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
τα μπουζι τα κοιταξες αλλαξες φιλε μου??αλλαξες βενζιναδικο??πηγαινε σε ενα που διαβαζεις εδω μεσα και κανε ενα γεμισμα με μια v power η τη racing η μια 100αρα καλη και το βλεπεις...

δεν εχω κανει τιποτα γιατι τις ωρες που ειναι ανοιχτο το συνεργειο ειμαι στη δουλεια (προς το παρον).
βενζιναδικο εχω αλλαξει.δεν παω εκει που πηγαινα,και παω σε οποιο βρω.
τα ιδια,δε νομιζω να ειναι βενζινη.
δεν ξερω αν επηρεαζει ο τεντωτηρας που εγραψα παραπανω,γιατι πρεπει να εχει προβλημα παλι
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2012, 16:22:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα μπουζι ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα να δεις τις καυσεις σου...και με βαση τη κατασταση τους βλεπεις τι δε παει καλα...αλλα επειδη αυτα τα μοτερ ειχανε θεμα με τα σωστα μπουζι και με χρονισμο τοτε χρειαζεται να το κοιταξεις.τωρα αν τα μπουζι ειναι χαλια η οχι τα σωστα και εσυ απλα αλλαζεις βενζιναδικο δε κανεις τιποτα...μετα εαν πχ ειναι βουλωμενες η βαλβιδες εισαγωγης που εχουνε θεμα αυτα τα μοτερ εχεις χαλια καυσεις.και πτωση δυνατοτητων μηχανης..κοιτα πρωτα τα μπουζι δες σε τι κατασταση ειναι και βλεπεις..
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2012, 16:23:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εαν ο τεντωτηρας εχει προβλημα τρακτεριζει τοτε οχι μονο οταν ειναι κρυο αλλα συνεχως..
Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2012, 07:35:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την προηγούμενη φορα ποθ άλλαξα τεντωτηρα έκανε πάλι το ιδιο με τωρα και μου είπαν ότι θελει αλλαγή.Μια φορα μονο έκανε κροταλισμα οταν ήταν κρύο.Αμεσως τον έκλεισα και τον αναψα ξανά και σταμάτησε το κροταλισμα.Τον τεντωτηρα μου τον άλλαξαν.
Παρεπιπτοντως σημερα μου έκανε τρελό τρέμουλο στα 120,παίζει να έφυγε βαρακι από τροχό;
Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2012, 07:36:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις βαλβίδες μου τις καθάρισαν πριν ένα μήνα
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2012, 07:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βενζινη βαζεις απλη?
Μηπως να γεμιζες κανα 2 φορες με superplus να εβλεπες αν ειχες διαφορα στα πυρακια.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2012, 07:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνήθως βάζω απλή.Τωρα τελευταία βάζω 100αρα.Αλλα αν ήταν βενζινη δεν θα το έκανε και παλαιότερα που εβαζα αποκλειστικά απλή; πρέπει να είναι και κάτι άλλο.Τα μπουζί φυσικά νε βολεύουν σαν κόστος.Μακαρι να είναι αυτό.Θα το παω λογικά μέσα στο μήνα συνεργείο.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2012, 10:05:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τρεμουλο μετα τα 120 μαλλον για ζυγοσταθμιση πας.τωρα περι βενζινης εαν εχουνε καπνισει η εχουνε πιασει καταλοιπα οτι βενζινη και να βαλεις το ιδιο θα κανεις.αλλα κοιτα να ειναι τα σωστα.ψαξε εδω μεσα για τους σωστους κωδικους.κοιτα και στο σιτε των ε τυνερς να δεις...τις βαλβιδες σου τις καθαρισανε πριν ενα μηνα οποτε οκ απο εκει.φιλτρο και καθαρη διαδρομη του αερα εχεις?πτωση αποδοσης εχεις??βγαλε το λιγο σε δρομο και ανοιγε το λιγο τριτες τεταρτες με 5000στρ και αφηνε το να κατεβαζζει μονο του στροφες..δηλαδη το αφηνεις με σταθερο στις 4000στρ να πιανει τελεια καυση και μετα ασε το γκαζι και να μειωνει μονο του..να ξεκαπνισει...αλλα μετα την αλλαγη μπουζι αυτα...
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2012, 10:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iosif_t έγραψε:
Συνήθως βάζω απλή.Τωρα τελευταία βάζω 100αρα.Αλλα αν ήταν βενζινη δεν θα το έκανε και παλαιότερα που εβαζα αποκλειστικά απλή; πρέπει να είναι και κάτι άλλο.Τα μπουζί φυσικά νε βολεύουν σαν κόστος.Μακαρι να είναι αυτό.Θα το παω λογικά μέσα στο μήνα συνεργείο.

τσεκαρε το knock sensor
μπορει να ειναι αποσυνδεδεμενος απλα, ή να εχει καει.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2012, 11:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
iosif_t έγραψε:

τσεκαρε το knock sensor
μπορει να ειναι αποσυνδεδεμενος απλα, ή να εχει καει.

+1
Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2012, 11:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέτε να μου καθάρισαν βαλβίδες χωρίς να κοιτάξουν πρώτα knock sensor; Δεν θα το έβγαζε σφάλμα ο εγκέφαλος στη διάγνωση που το εβαλαν;
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2012, 11:38:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω οταν ειχα αντιστοιχο προβλημα με πυρακια, στο διαγνωστικο δεν εβγαζε τιποτα.
Και το προβλημα λυθηκε οταν αλλαξα knock sensor.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2012, 09:40:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Turbo εκτος απο το πρωι.Μαλλον άλλη ήταν η ζημια τελικά και δεν την είχαν βρει.Αυριο μπαινει μεσα και το χέρι πολυ βαθιά στην τσέπη.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Νοέ 2012, 11:14:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δν σου έχουν πει τι φταιει τελικά?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Νοέ 2012, 09:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντλια υψηλής το πρόβλημα extra από την βλάβη με τα πυρακια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης