PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απορία με ρελέ 106

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2012, 18:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απορία με ρελέ 106 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Αυτό το ρελέ:

http://www.ebay.it/itm/RELAIS-RELAY-PEUGEOT-106-03538-/250473623917#ht_2132wt_1163
το είχα δει παλιά στο αμάξι μου και το έβγαλα γιατί είχε γεμίσει άλατα και είχε κόψει και το ένα Pin.Το θέμα μου είναι ότι προσπαθώ να θυμηθώ από που το είχα βγάλει και δεν θυμάμαι ούτε βρίσκω τίποτα στο ψάξιμο.Επίσης δεν μπορώ να βρω πουθενά τι λειτουργία κάνει :/.
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος γνωρίζει γιατί δεν ξέρω να διαβάζω τα wiring diagram.
Και για να βοηθήσω όσο μπορώ, το ρελέ (όπως φαίνεται και στη φωτό) λέει πάνω 12V-25A-03538.Ήμουν σίγουρος ότι το είχα βγάλει πάνω απ' τον θόλο του συνοδηγού (εκεί που είναι και το δοχείο νερού) αλλά δεν βρίσκω τη φύσα.
Ευχαριστώ...

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2012, 18:49:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι κατω απο την βαση του εγκεφαλλου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2012, 19:12:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ φίλε μου!Μήπως ξέρεις και τη λειτουργία του;

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2012, 20:18:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι ο κεντρικος ρελες του αυτοκινητου αντλιες πολλαπαλσιαστες κλπ απο κει ενεργοποιουνται.... δεν ειναι αυτο που δειχνεις ομως....

http://www.saxperience.com/forum/showthread.php?t=171919
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2012, 23:50:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι.Αυτό το πλακουτσωτό ρελέ είναι τρόμπας βενζίνης το ξέρω.Το έχω αυτό!Αυτό το συγκεκριμένο που ρώτησα θέλω να μάθω τι είναι...

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Οκτ 2012, 10:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμιά σχέση με κεντρικό ρελέ, ρελέ βενζιναντλίας κλπ που αναφέρετε.

Τα συγκεκριμένα ρελέ με την κυλινδρική φύσα (στο δικό μου έχει 2) βρίσκονται προς τη μετώπη, μπροστά από την ασφαλειοθήκη του κινητήρα κ τη μπαταρία. Απλά στο δικό μου έχουν γκρί καπάκι.

Το ένα είναι για το σύστημα εμπλουτισμού καυσαερίων (ή ανακύκλωσης καυσαερίων για πολλούς), ενώ το άλλο για το ηλεκτρο-υδραυλικό τιμόνι. Το 1ο, όταν αφαίρεσα το σύστημα egr, βγήκε κι αυτό μαζί.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιαν 2013, 13:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πληροφοριακα ειναι ο ρελες του ιμμο... Wink
Λογικα το δικο σου δεν εχει ιμμο και γιαυτο λειτουργει κανονικα....

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2013, 00:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To saxo που εχω για ανταλλακτικα,εχει αυτο το ρελε,αλλα δεν εχει ιμμο,ουτε πληκτρολογιο ουτε στο κλειδι Confused

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης