PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σχόλια Δυναμομετρήσεων...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2012, 12:32:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Αλεξανδρε μηπως ειναι λιγα τα αλογα?
Το λεω γιατι εβραιος ειχε βγαλει ΧΩΡΙΣ εισαγωγη και μπεκ απο c2 με σχεδον ακριβως ιδιο σετ απ 138 αλογα και μαλιστα με ακαθαρτο φιλτρο που ειχε ολη τη μπιχλα της Μακεδονιας. Confused

Καμια σχεση τα υβριδια βασισμενα σε 106 Με τα 206. ηλεκτρολογικα και αλλες λεπτομεριες κανουν τα 106 ποιο δυνατα
Αν θυμαμαι καλα αλλοι μετο σεταπ μου βγαζανε 138 αλογα οπως λες σε 206 αλλα ειχανε ελατηρια ραλλυ, και 54αρα εξατμηση, αρα δεν ανησηχω που εβγαλα 2μιση αλογο πιο κατω ιατινπολυ απλομξερω απο που τα χανω.

Εξατμηση προτον και ελατηρια πιθανοτατα το δευτερο. Και μην ξεχνας οτι εχει 185.000 το μοτερ χωρις καθαρισμα κεφαλης ποτε.

Αρα δεν με πειραζει αν αντι για τα 150 που βγαλανε βολβος και νικολας βγαλω 145-147 , λογικο το βρισκω και μου φτανουν γιατώρα.

Αν καποιια στιγμη στο μελον βαλω και 54αρα σωληνα θα κερδισω και τα χαμενα αλογα.

Εδω με διοθωση στο διχαλο κερδισα 2 αλογα ! Οπως ειχε πει και μεκανικ νομιζω η ο κολαρας, στα μοτερ μας η αναπνοη ειναι το βασικοτερο, και δινει τα ποιο αμεσα αλογα, εισαγωγη εξαγωγη....

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2012, 13:12:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 50αρα ακομα δεν παιρνεις αυτο που μπορεις...
Βαλε 54αρα, ελατηρια-εκκεντρα και ανεβασε κοφτη και πιστευω θα εισαι κοντα στα 150...δεν εμεινε και τιποτα μαμα σε αυτο το αμαξι!!
Το αμαξι το οδηγησα και παει το κ@λο του μαζι με το 14/60 ειναι μουρλια!

Χρονια πολλα ρε!! Birthday
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2012, 14:18:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσε τις γυφτιές, ελατήρια, retainers και τσιμουχάκια πακέτο!

Και επειδή πλησιάζεις 200.000 χλμ, αν δεις και τις βαλβίδες σου θα φρικάρεις!

Μια φορά θα ανοίξει το καπάκι, άλλαξε τα τώρα που θα μπορείς Wink

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=271530#271530

x 16 το κάθε αντικείμενο γιατί είσαι 16v

(όπως το είχα ξαναπεί το 2008, http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=271463#271463 )

Και για να θυμόμαστε, http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=486584#486584

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2012, 16:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε με εψησες ψηλε...

Θα τα βαλω καινουρια...

Αν και θα ηθελα να αφησω τα υπαρχοντα ελλατηρια μεχρι τα χριστουγεννα και να κανω την δυναμομετρηση ετσι , να δω τι θα βγαλω,..

Και μετα στις γιορτες να ανοιξω κεφαλη να καθαρισω να βαλω ελατηρια κτλ
Και να ξαναμετρησω..

Θα μουπειτε λεφτα σε ανοιγματα και διπλες δυναμομετρησεις?
Απλος θελω να δω στην πραξη και με αριθμους πως επιρεαζει την αποδωση του μοτερ σε αλογα η κουραση των 185.000 χλμ
Εντελος εγκυκλοπεδικα και για την ενημερωση ολων μας.

Πχ δεν με χαλασε που εδωσα απαντηση στο ερωτημα ποσο μπορει να χασω απο ενα κακοφτιαγμενο διχαλο ραλλυ σε σχεση με ενα σωστο. 2 αλογα..
Μεχρι τωρα υποθεταμε, τωρα το εχουμε και σε νουμερα δυναμομετρησης.

Αν πεταξω πανω τα σρικ αυριο πρωι και δυναμομετρησω πχ 144 αλογα, και μετα το χριστουγεννα καθαρισω κεφαλη βαλω καπελοτα και ελατηρια βαλβιδων καινουρια 106 και ξαναπαω κοζανη και βγαλω 150 θα ξερουμε οτι μια κουρασμενη κεφαλη με μαμα κουρασμενα ελατηρια και μια καθαρισμενη με καινουρια κανουν διαφορα 6 αλογα...

Η επιβαρυνση του κοστους θα ειναι 30 ευρω την δυναμομετρησης και κανα 80αρι τα δευτερο ανοιγμα κεφαλης?
Συνολο περι του 100αρικου? ενταξη λεφτα ειναι αλλα δεν ειναι και το ποσο...
Απο περιεργια και μονο ισως το κανω ετσι.
Να ξερουνε και τυχον παιδια που αρχιζουν τωρα να πειραζουν ενα μαμα 206 ( δεν ξερω αν υπαρχει κανενας βεβαια με τετοια κριση και ενα τοσο παλιο αμαξι πια) ποσα αλογα μπορουνε να παρουνε με την βελτιωση του φτωχου που λεω εγω, δηλαδη οτι ποιο φτηνο και μονο τα απαραιτητα. Γιατι το αμαξι μου μεχρι τωρα ετσι το εφτιαχνα το παραδεχομαι. Αλλα δεν με χαλασε καθολου και απο την αλλη δεν με προδωσε και ποτε ο κινητηρας..

Δεν ξερω θα εξαρτηθει αν εχει και ο γκαγκας ετοιμα τα ελατηρια, αν μου πει κανα 2 βδομαδες παραδωση δεν περιμενω, τα σρικ ειναι εδω σημερα... Wink

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2012, 19:20:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια σος. Χρονισμα σρικ? ποσο?

Ο στελιος ειχε πει καποτε εισαγωγης μαμα σημαδια 206 , εξαγωγης πειραματιζεσαι που σε βολευει, επειδη δεν εχω ορεξη για πειραματισμους, να τους βαλω και αυτους μαμα σημαδια?

Να τους βαλω και τους δυο σημαδια που λεει η σρικ?

Βολβε εσυ ειχες δοκιμασει διαφορα , που το ειδες καλυτερο? νικολα εσυ ?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2012, 06:43:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Παιδια σος. Χρονισμα σρικ? ποσο?

Ο στελιος ειχε πει καποτε εισαγωγης μαμα σημαδια 206 , εξαγωγης πειραματιζεσαι που σε βολευει, επειδη δεν εχω ορεξη για πειραματισμους, να τους βαλω και αυτους μαμα σημαδια?

Να τους βαλω και τους δυο σημαδια που λεει η σρικ?

Βολβε εσυ ειχες δοκιμασει διαφορα , που το ειδες καλυτερο? νικολα εσυ ?

hallo!! κανεισ? Rolling eyes

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Οκτ 2012, 08:02:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαμα σημαδια 206.

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2012, 16:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 gti 1600 16v , μαμά όλο εκτός απο φιλτρο στον παππά και έκκεντρα 106 ,e-tuned

Πιστευω με εξάτμιση θα πάρει και άλλο....

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2012, 17:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δικό σου φίλε μου; Πόσα άλογα είναι μαμά αυτά; Πολύ ωραίες καμπύλες! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2012, 18:01:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Θα πάρει κανα μοτέρ στο χέρι άμα συνεχίσει να στεγνώνει έτσι... Crying or Very sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2012, 18:26:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
reselie-206 έγραψε:
Θα πάρει κανα μοτέρ στο χέρι άμα συνεχίσει να στεγνώνει έτσι... Crying or Very sad

12,5 έχει λ σχεδόν παντού ρε ..έφτιαξα πρόγραμμα δε το άφησα έτσι..ήταν 14+ χαχα Twisted evil Twisted evil Twisted evil

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Δικό σου φίλε μου; Πόσα άλογα είναι μαμά αυτά; Πολύ ωραίες καμπύλες! Wink

yup mine, 110?
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιαν 2013, 20:26:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://imageshack.us/photo/my-images/580/img20130125162300.jpg/

Η μπλέ γραμμή ειναι πρίν την αλλαγή τουρμπίνας. Η πορτοκαλι σήμερινή.

Ενα μικρό ιστορικό:
Πήρα μεταχείρα το 308. Μου εμφάνισε θορυβο εντατήρα ενω΄το αισθανόμουν οτι δεν πήγαινε. Ελέγξαμε την σκάστρα, την Ν75, το εξόστερ, καταλύτη, ιντερκούλερ κλπ. ΚΑταλήξαμε οτι εχει προβλημα η τουρμπίνα η οποία και αλλάχτηκε.

Όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει αν αυτό το γράφημα (ειναι εντελώς μαμα 308 gt 175hp με, μάλλον, 45000χλμ) μπορεί να είναι έτσι λόγω κακού χρονισμου, λόγω ηλεκτρολογικού προβλήματος, λογω λανθασμένου λογισμικού ή κατι άλλο?....

α) γιατί τοση διακύμανση?
β) γιατί ξεκινάει απο ~2100 η καμπύλη?
γ) ειναι λογικό να δίνει μονο 163 άλογα?

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιαν 2013, 14:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

163 ειναι λιγα οπως κ τα κμχ που εχει το μοτερ λιγα οποτε κατι παιζει..
τα fuell trims τα μετρησες?? πιεση ειδατε ποσο σηκωνει? αλλαξατε εστι τουρμινα χωρις να δειτε χρονισμο?? βαλβιδες καθαρησατε?? τελικα η τουρμινα που φοραγες τι ηταν για το 150ρι?
η διακυμανση δεν ειναι λογικη για μαμα μοτερ οσο για την καμπηλη που εχει αρχη στις 2100 δεν εχεις θεμα.. απνταιτ εκανες μετα την αλλαγη τουρμπο?? αν οχι μπορει να εχει να κανει ως ενα βαθμο η διακυμανση που εχεις αλλα οχι 100%
παντος για μενα αφου εβαλες το χερι στην τσεπη βαθια αλλαζοντας τουρμπο αλλαξε κ σκαστρα, ν75, βαλβιδα αναθυμιασεων κανε ενα καθαρησμο βαλβιδων, κ το βασηκο κοματι για αυτο το μοτερ "χρονισμα".. αν κανεις ολα αυτα σωστα θα δεις 175~180 με καμπυλες ονειρο..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιαν 2013, 20:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

N207r έγραψε:

τα fuell trims τα μετρησες??

δεν έχω ακόμα τον εξοπλισμό για να τα μετρήσω

N207r έγραψε:

πιεση ειδατε ποσο σηκωνει?

η τουρμπίνα δουλεύει (οπως είπε ο μάστορας) συνέχεια στο 1 ενώ θα έπρεπε να πέφτει στο 0,8.

N207r έγραψε:
αλλαξατε εστι τουρμινα χωρις να δειτε χρονισμο??

Ετσι και αλλιώς με την νέα τουρμπίνα βελτιώθηκε η κατάσταση οποτε μάλλον την είχε ψιλοδεί και αυτή.

N207r έγραψε:
βαλβιδες καθαρησατε??

χαχαχα πλάκα κάνεις. οχι ρε. Οσο τις είδε (μεχρι εκεί που έφτανε το μάτι) δεν είχαν κατακαθια. θα το πάω αύριο για check σε άλλο μάστορα να δώ τι παίζει γενικότερα και θα το κάνω και αυτό.

N207r έγραψε:
τελικα η τουρμινα που φοραγες τι ηταν για το 150ρι?

τα χαρτία που πήρα λένε οτι ήταν για 175αρι. Αυριο θα ξέρω με σιγουριά

N207r έγραψε:

η διακυμανση δεν ειναι λογικη για μαμα μοτερ οσο για την καμπηλη που εχει αρχη στις 2100 δεν εχεις θεμα.. απνταιτ εκανες μετα την αλλαγη τουρμπο?? αν οχι μπορει να εχει να κανει ως ενα βαθμο η διακυμανση που εχεις αλλα οχι 100%
Αυριο και το απντειτ Smile

N207r έγραψε:

παντος για μενα αφου εβαλες το χερι στην τσεπη βαθια αλλαζοντας τουρμπο αλλαξε κ σκαστρα, ν75, βαλβιδα αναθυμιασεων κανε ενα καθαρησμο βαλβιδων, κ το βασηκο κοματι για αυτο το μοτερ "χρονισμα".. αν κανεις ολα αυτα σωστα θα δεις 175~180 με καμπυλες ονειρο..

μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει τίποτα. Αυριο θα το βάλω για recheck σε ένα συστημένο μαστόρι και θα έχω απολογισμό για χρόνισμα, για τουρμπο, για μάκα στους αυλούς και για πρόγραμμα μαμα με τα τελευταία απντειτ.

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Wink Wink

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιαν 2013, 23:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις βαλβίδες για να δεις την μακα πρέπει να βγάλεις σοληνοσεις ψευτοκαπακο κ πολλαπλή εισαγωγής κ μετά με καθρέπτη κ φακό να δεις αν έχουν μακα.. κατά 90% έχουν κ θέλουν σχολαστικό καθαρισμό.. έχει μεγάλη διαφορά το αμάξι μετά το καθαρισμα..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Atmovat (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6T

Ένταξη: 30 Δεκ 2009
Τόπος: Στοκχόλμη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2013, 15:41:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά,έψαξα λίγο το θέμα αλλά δεν βρήκα κάποιο δυναμομέτρηση από 106 1300 Rallye εργοστασιακό ή σχεδόν. (με ενδιαφέρει η καμπύλη όχι η δύναμη)
Μήπως έχει κάποιος;
Επιπλέον που είναι τοποθετημένος ο κόφτης από το εργοστάσιο;
Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιαν 2013, 23:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο κόφτης είναι στις 7250,

διάγραμμα δεν έχω για να σου δείξω...
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2013, 17:04:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για την δυναμομέτριση δες στο παρακάτω λινκ το τρίτο ποστ (pughell)

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14167&start=0
Επιστροφή στην κορυφή
Atmovat (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye 1.6T

Ένταξη: 30 Δεκ 2009
Τόπος: Στοκχόλμη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιαν 2013, 18:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ πολύ!
Για να καταλάβω καλά εφόσον ο κόφτης είναι στις 7250 τότε θεωρητικά δεν έχεις και πολλά περιθώρια για να πιάσεις την μέγιστη δύναμη (7200rpm).
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Δεκ 2014, 16:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καποιο αξιοπιστο δυναμόμετρο???????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Επόμενη
Σελίδα 32 από 36

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης