PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

308 το 10ο πρόβλημα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

Ένταξη: 04 Ιούλ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2012, 17:54:14    Θέμα δημοσίευσης: 308 το 10ο πρόβλημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρίς λόγια:
1. Κοσκίνισμα τιμονιού στα 130 km/h,3 ζυγοσταθμίσεις+2 αλλαγές ελαστικών-μείωση αλλά όχι εξάλειψη συμβιβάστηκα πλέον.
2. ESP/ABS,όταν πάταγα φρένο έβγαιναν και τα δύο εκτός (όχι πάντα)-αλλαγή βαλβίδας πεντάλ φρένου
3. Ήχος φυσήματος όταν ήταν πατημένο το φρένο-αλλαγή σεβρό (δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει σε κανέναν)
4. Διαρροή λαδιού στο turbo-αλλαγή στα σωληνάκια
5. Δεν ανάβει η ένδειξη για το χειρόφρενο-αλλαγή βαλβίδας χειρόφρενου
6. Σβήσιμο πίσω φαναριού-κάηκε ο ακροδέκτης επιστροφής
7. Κροτάλισμα κινητήρα στο άναμα κρύο,αλλαγή τεντωτήρα καδένας
8. Child safety,όταν κλειδώνουν οι κλειδαριές απενεργοποιείται-βαρέθηκα,το βάζω πάλι εγώ,υποτίθεται θέλει αλλαγή κλειδαριάς οδηγού
9. Πυράκια ανάμεσα στις 2000-3000 στροφές-καθάρισμα βαλβίδων το πρόβλημα παραμένει (αλλαγή πρατηρίων βενζίνης,τα ίδια)
10. Και τέλος σήμερα ESP εκτός,ενώ πήγαινα με cruise control στα 70km/h
Είναι ατρακάριστο με παραπάνω από τα προβλεπόμενα service,μήπως πρέπει να το πουλήσω;
αλλά ποιός το παίρνει!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2012, 19:55:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και λιγα προβληματα ειχες Razz αν δεν αντεχεις τα προβληματα πουλατο .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2012, 20:49:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θεμα των ζυγοσταθμισεων.ξερεις ποσες εκανα εγω οταν περασα τα λαστιχα?5 ζυγοσταθμισεις σε ενα μηνα.ξερεις ποτε εξαφανιστηκε?οταν το εκανα εδω στο εξωτερικο που ειμαι.ξερεις τι μου ειπανε?οτι και τα μηχανηματα των ζυγοσταθμισεων θελουνε το σερβις τους που ελαχιστοι το κανουνε.κανε του μια πανω στο αμαξι.τωρα για τα αλλα συμβαινουνε και σε αλλους...λυπαμαι για την απογοητευση σου περισσοτερο Sad και δεν εχεις εμπιστοσυνη στο ιδιο σου το αμαξι..αυτο ειναι λυπηρο
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2012, 20:55:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατσε για να καταλαβω.σου εβγαζε πυρακια και αμεσως σου ανοιξανε να καθαρισουνε βαλβιδες?????????
Επιστροφή στην κορυφή
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2012, 08:00:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked

Όλα αυτά μέσα σε ποιο χρονικό διάστημα τα έβγαλε;

Περίπου δηλαδή αρχή και θεωρητικό τέλος.
Επιστροφή στην κορυφή
saxouras (alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

citroen saxo vts light turbo

Ένταξη: 23 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2012, 09:13:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα φιλε. οι περισσοτερες ζυγοσταθμισεις που υπαρχουν εξω δεν κανουν για αυτο που θελεις....

χρειαζεσαι δυναμικη ζυγοσταθμιση και οχι απλη ζυγοσταθμιση τροχου...

αν το ελαστικο ειναι ελλατωματικο-στραβο δεν μπορει να το αναγνωρισει μια απλη ζυγοσταθμιση...

απευθυνσου καπου που να εχουν δυναμικη γιατι νομιζω οτι τουλαχιστον στο κομματι του τρεμουλου κατι τετοιο φταιει..

(με λιγα λογια η δυναμικη εχει ενα ραουλο που ερχεται σε επαφη με το λαστιχο και μας δειχνει ακτινικες δυναμεις.. ετσι καταλαβαινεις αν ειναι στραβο ενα ελαστικο ή οχι..

φοβου τους γαλλους
Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2012, 13:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για την ζυγοσταθμιση δεν το ψαχνω πια,ο ενας μου ελεγε οτι ηταν λαθος η ζυγοσταθμιση του προηγουμενου και καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα.

για τα πυρακια οταν τους ειπα οτι με τον καθαρισμο δεν διορθωθηκε το προβλημα,μου ειπαν οτι δεν καναμε του κεφαλιου μας αλλα αυτη ειναι η αντιμετωπιση που προτεινει η peugeot.
πρεπει να το ξαναπαω για να στειλουν email στη Γαλια για να τους πουν τι να κανουν σε δευτερη φαση.

το αυτοκινητο το εχω 4 χρονια και περα απο την κλειδαρια,το πισω φως,τα πυρακια και το δευτερο esp τα υπολοιπα βγηκαν τα 2 πρωτα χρονια.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2012, 17:29:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ανοιγουνε για να καθαρισουνε βαλβιδες αμεσως οταν χτυπαει πυρακια χωρις καμμια αλλαγη αλλη μου φαινεται εντελως ατοπο.καταρχην το 308 ειναι το 1.4?το 1.6?ποιο?χιλιομετρα?
Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2012, 19:55:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1,6 thp στα 64000 km
αν το λεει επισημο service τι να πεις.
βεβαια αποτελεσμα δεν ειχε.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2012, 21:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχουνε ενα θεμα με τα μπουζι αυτα...προσεχε και βρες τα σωστα μπουζι γιατι δεν βαζανε τα σωστα....
Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2012, 21:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέχρι τωρα δεν ειχα πρόβλημα με πυρακια ποτέ.
Το έχω ακουσει ξανά ότι μπορεί να φταίνε τα μπουζί για τα πυρακια.
Αλλά τι να κανω να αρχιζω να αλλάζω μπουζί σε μάρκα και τύπο μήπως πετύχω κάποιο που να μην μου κάνει πυρακια;
Για μπουζί δεν μου είπαν βέβαια από την αντιπροσωπία,ουτε για χρονισμό μου έχουν πει,αν και εχω διαβασει οτι ειναι μια από τις κυριες αιτιες.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2012, 22:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=271
διαβασε λιγο μεσα στο φορουμ για να καταλαβεις εδω...προσεχε μονο γιατι υπαρχει και κινδυνος για το κινητηρα..
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2012, 22:18:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

00005960G4 τα NGK για thp 150/156/175, αυτα ειναι για το δικο σου νομιζω.ας το διαβεβαιωσει και καποιος με thp σας παρακαλω.και να ψαχνεις σε παρακαλω πολυ.ειναι πανευκολο να βρεις τα παντα για το κινητηρα σου αρκει να ψαξεις Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Σεπ 2012, 22:18:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και να τα αλλαζεις ανα 15000χλμ!
Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Σεπ 2012, 04:47:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπουζι μου εχουν αλλαξει στα 40000χλμ,αλλα πως γινεται να μην εχει χτυπησει πυρακια κοντα στα 40000χλμ και μου χτυπαει τωρα που εχει λιγο πανω απο 20000χλμ
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Σεπ 2012, 10:53:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελεγχε τα μπουζι αν ειναι τα σωστα και προσπαθησε να βαζεις καλες βενζινες για τωρα...ειναι αρκετα επικινδυνο ιδιως για το τουρμπατο το πυρακι.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Σεπ 2012, 10:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μη τα αλλαζεις ανα 40000χλμ
Επιστροφή στην κορυφή
iosif_t (iosif)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

308 1.6 ('08)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Σεπ 2012, 11:01:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη αν δεν βρούνε από το συνεργείο από που προερχονται τα πυρακια παμε για κινητήρα!
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Σεπ 2012, 11:58:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι εγω θα προστιμουσα να σου πω οτι εαν δε βρουνε απο το συνεργειο απο που προερχονται τα πυρακια να τους τη πεις και να αλλαξεις συνεργειο.παιζει απο βενζινες μπορει απο knock sensor μπορει απο προγραμμα αλλα οχι να ανοιγουνε να καθαριζουνε βαλβιδες με τη μια.παθαινουνε προβλημα και εκει στις βαλβιδες αλλα δεν εχει μονο πυρακια σε εκεινη τη περιπτωση..αλλα αφου στο κανανε τοτε καλο ειναι.χρησιμο
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Σεπ 2012, 20:06:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iosif_t έγραψε:
Δηλαδη αν δεν βρούνε από το συνεργείο από που προερχονται τα πυρακια παμε για κινητήρα!

Ιωσήφ, αν συνεχιστεί αυτό το βιολί θα προκληθεί ζημιά σε ένα (τουλάχιστον) από τα πιστόνια σου. Και κοστίζει να το επισκευάσεις.

Έχει γίνει έλεγχος για χρόνισμα κινητήρα; Έλεγχος για σωστό μήκος και τάνυση της καδένας; Τέτοιες λεπτομέρειες είναι που προκαλούν προβλήματα και επειδή στις αντιπροσωπείες ακολουθούν κατά γράμμα ό,τι τους λέει η εταιρεία, μερικές φορές αργούν να βρουν τη λύση.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης