Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vasilis kevopoulos (vasilis) Μόλις έγραψα

207rc le mans
Ένταξη: 23 Σεπ 2012 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Σεπ 2012, 16:58:21 Θέμα δημοσίευσης: provlima kata tin ekinisi.. |
|
|
kalispera se olla ta paidia..eimai neo melos ps club k elpizo kapoios apo sas na mou dwsei mia voithia..exw ena 207 rc lemans..exw aganaktisei se kapoia themata opos k me tin exipiretisi apo ta sinergeia...to autokinito kata tin ekkinisi 1500 ews 2000 strofes opws paw na to ksekinisw den krataei statheres stofes enw to gkazi paramenei stathero kathos k sto relanti otan paw na to marsarw....exei antimetopisei kapoios kati paromio????exw dei olla ta kolara mpas k xanw aera apo kapou alla olla einai komple.to exw valei ston egafalo den deixei to paramikro... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giorgos80 (Γιώργος) Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 162
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Σεπ 2012, 20:01:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πήρα την πρωτοβουλία να «μεταφράσω» το κείμενο σου στα ελληνικά μήπως και σε βοηθήσει κανένας…
«καλησπέρα σε olla τα παιδιά..είμαι νέο μέλος ps club k ελπίζω κάποιος από σας να μου δώσει μια βοήθεια..έχω ένα 207 rc λεμάνς..έχω αγανακτήσει σε κάποια θέματα όπως k με την εξυπηρέτηση από τα συνεργεία...το αυτοκίνητο κατά την εκκίνηση 1500 έως 2000 στροφές όπως πάω να το ξεκινήσω δεν κρατάει σταθερές στόφες ενώ το γκάζι παραμένει σταθερό καθώς k στο ρελαντί όταν πάω να το μαρσάρω....έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι παρόμοιο????έχω δει olla τα κολάρα μπας k χάνω αέρα από κάπου αλλα olla είναι komple.to έχω βάλει στον egafalo δεν δείξει το παραμικρό...»
Αν βαριέσαι τόσο πολύ χρησιμοποίησε αυτό: http://services.innoetics.com/Greeklish/
Με αυτό το site έκανα τη μετάφραση.
Όσον αφορά το πρόβλημα σου, είσαι σίγουρος ότι δεν είναι από κακή ποιότητα βενζίνης; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|