PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 cd player ερωτησεις.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2012, 11:07:04    Θέμα δημοσίευσης: 206 cd player ερωτησεις. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Το εργοστασιακο cd player (clarion) του 206 αρχιζει και τα φτυνει (δε διαβαζει τα cd).ΚΑι ειμαι σε σκεψεις.δυο ερωτησεις/.
1)Μπορω με καποιο τροπο να καθαρισω το cd του παλιου μπας και το ανανεωσω(εβαλα καθαριστικο δισκακι cd αλλα δεν ειδα να κανει δουλεια.
2)Υπαρχει κατι με mp3/usb το οποιο να μπορει να τοποθετηθει στη θεση του παλαιου αξιοποιωντας ομως τον ελεγχο απο το τιμονι που ηδη υπαρχει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2012, 11:34:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 cd player ερωτησεις. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cult έγραψε:
ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Το εργοστασιακο cd player (clarion) του 206 αρχιζει και τα φτυνει (δε διαβαζει τα cd).ΚΑι ειμαι σε σκεψεις.δυο ερωτησεις/.
1)Μπορω με καποιο τροπο να καθαρισω το cd του παλιου μπας και το ανανεωσω(εβαλα καθαριστικο δισκακι cd αλλα δεν ειδα να κανει δουλεια.
2)Υπαρχει κατι με mp3/usb το οποιο να μπορει να τοποθετηθει στη θεση του παλαιου αξιοποιωντας ομως τον ελεγχο απο το τιμονι που ηδη υπαρχει?

1) δύσκολο να ξανανιώσει ένα τόσο παλιό radio cd την στιγμή που αρχίζει να μη σου διαβάζει...

2) θεωρητικά όλα μπαίνουν και όλα θα μπορούν να έχουν έλεγχο από το control του τιμονιού, με το ανάλογο convertor, το οποίο όμως είναι εξαιρετικά ακριβό (για να βλέπεις κ πληροφοριές στην οθόνη, παίζει να ξεπέρναγε τα 100 ευρώ μόνο ο μετατροπέας)

αν δεν σε νοιάζει το mp3 το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις από άλλο μεταγενέστερο 206, το ίδιο radiocd... με κανά 20ρικο βαριά τα δίνουν...

Επιστροφή στην κορυφή
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2012, 12:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 cd player ερωτησεις. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cult έγραψε:

1) Μπορείς να το καθαρίσεις με κάτι τέτοιο και αν είναι σκόνη στο ματάκι το πρόβλημα να το αναστήσεις κιόλας...

2) ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;; Για ποιό λόγο είναι τόσο σπουδαίο deal το να έχεις αυτά τα χειρηστήρια στο τιμόνι μου λες; Δηλαδή θα κρατήσεις το 2012 το σαπάκι το clarion που δεν παίζει καν mp3 για να μη μιλήσουμε για USB, τη στιγμή μου το 1400UB της pioneer πάει στο 50ευρω απλά και μόνο για να έχεις τα χειρηστήρια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αυτά τα μυστήρια πράγματα δε τα καταλαβαίνω με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2012, 14:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε 206xtreme αυτο το καθαριστικο χρησιμοποιησα αλλα δεν ειδα σημαντικες διαφορες.ΜΑλλον ειναι στα τελευταια του.Τωρα οσο αναφορα το χειρισμο στο τιμονι αν μπορουσα να το εχω why not αν οχι παλι δε σκαμε......
φιλε SnakeMJK ειπες
αν δεν σε νοιάζει το mp3 το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις από άλλο μεταγενέστερο 206, το ίδιο radiocd... με κανά 20ρικο βαριά τα δίνουν.
να υποθεσω απο μεταχειρισμενα ανταλλακτικα>?
ΚΑι κατι ακομη.Υπηρχε εκδοση 206 με εργοστασιακο cd/mp3 player(η και usb) με τα ιδια χειριστηρια που να κανει (πηπως το βρω στα μεταχειρισμενα).
Επιστροφή στην κορυφή
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2012, 15:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Υπηρχε εκδοση 206 με εργοστασιακο cd/mp3 player(η και usb) με τα ιδια χειριστηρια που να κανει "

Από όσο ξέρω όχι. Πήγαινε και πάρε το Pioneer 1400UB ή το 1400MV που είναι 2 μονάδες ΑΠΛΕΣ, ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΕΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ και το κυριότερο (!!!!) ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ!!!!!!! Η 1400UB παίζει στα 50 ευρώ περίπου ενώ η 1400MV παίζει στα 70 ευρώ και η διαφορά τους (αν δε κάνω λάθος) είναι οτι η 1η δεν αναπαράγει CD (απλά μόνο ipod, usb) και η 2η σου δίνει το extra feature του cd... Μη βιαστείς να πεις οτι αααααααααααα αφού δεν έχει cd τι να την κάνεις.... Από το 2007 που ασχολήθηκα με αναβαθίσεις σε πηγές στο αμάξι μου, σε ΚΑΜΙΑ πηγή δεν έχω παίξει cd (εκτός από τις μέρες των αγώνων που ήταν υποχρεωτικό)! Αυτή τη στιγμή φοράω την pioneer deh 80prs (300+ ευρώ πηγή) και το flip down panel ακόμα δε το έχω κατεβάσει για να βάλω cd μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2012, 19:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω και επαυξανω με αυτα που λες.Απλα το 206 χρησιμοποιει και η συζυγος η οποια με την τεχνολογια δεν τα παει και πολυ καλα(εχει τρομαξει να μαθει το υπαρχον cd
Very happy Very happy Very happy Very happy
αν καταλαβα καλα το πρωτο pioneer εχει μονο usb kai radio.Απο το usb δεχεται στικακια με mp3 και ipod σωστα?
Το δευτερο παντως δεν το βρηκα (τουλαχιστον μεσω skroutz).
Επιστροφή στην κορυφή
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2012, 21:56:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 1ο ναι. Έχει μόνο usb ipod και ράδιο. Το 2ο κυκλοφορεί παντού αλλά επειδή η pioneer τα έχει κάνει λίγο μαντάρα με τα μικρά μοντέλα (κυκλοφορούνε πάρα πολλά παραπλήσια της ίδιας κατηγορίας που στην ουσία δεν έχουν καμία διαφορά με διαφορετικούς κωδικούς) οπότε μάλλον γι'αυτό δε το βρίσκεις. Επίσης, σημαντική παράμετρος................. Δεν υπάρχει μόνο το skroutz και από κει και πέρα το χαος............................. Για ευνόητους λόγους δε μπορώ να ποστάρω link από καταστήματα...

Επιστροφή στην κορυφή
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2012, 10:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη οπως εχεις αντιλεφθει δεν ειμαι και πολυ σχετικος οταν λες usb ipod εννοεις usb KAI ipod η usb για ipod?OSo gia to δευτερο μοντελο επειδη δεν το βρηκα ουτε με google αν θες στειλε μου ΠΜ κε καποιο λινκ γιατι δε βρισκω κατι.
Επιστροφή στην κορυφή
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Σεπ 2012, 14:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είτε σκέτο usb που το έχεις φορτώσει με μουσική είτε ipod. Οπότε ναι "usb KAI ipod" σύμφωνα με τα λόγια σου.

Επίσης έχεις pm.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης