PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τεντωτηρας καδενας 207 THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 21:10:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω πως κι εγω εδω και 10 μερες εχω αρχισει να εχω το εν λογο προβλημα αλλα αν το σβησω και το ξαναβαλω μπροστα ολα οκ. Το ΚΟΥΦΟ τώρα, αρχικα να πω πως σημερα περασα ηχοσυστημα, οταν πηρα το αμαξι και εφυγα προφανος ακουγα μουσικη και δεν ακουγα καλα το μοτερ, οταν εφτασα σπιτι ομως και το εβαλα στο παρκινγκ ακουσα ενα ηχο οταν παταω γκαζι (σαν σφυριγμα θα ελεγα ή ακόμα καλύτερα λες και πατοντας γκαζι "εκκινουσα" και ενα ηλεκτρικο μοτερ) το κακο ειναι πως οσο οι στροφες αυξάνονται τόσο και πιο έντονος ο ήχος, λέτε να είναι από χρόνισμα, ή έκανε καμιά μακακακία ο τύπος που περασε το ηχοσύστημα.........

Παιδιά βοηθήστε γιατί δεν με βλέπω να κοιμάμαι το βράδυ

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 21:45:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να προσθεσω δυο ακόμα στοιχεα
Οταν είμαι για παράδειγμα 3000 στροφές και αφήνω το γκάζι ο ήχος αρχίζει να χαμηλώνει σε ένταση με τον ίδιο ρυθμο που πέφτουν οι στροφες και όταν πατάω συμπλεκτη εξαφανίζεται αλλα οχι ακαριαία, αλλά πάλι με το ρυθμό που πέφτουν οι στροφές. Χωρις να έχω ιδιαίτερες γνώσεις όλο αυτό προέρχετε από κάτι που πέρνει κίνηση απο το μοτέρ γι αυτό φοβήθηκα τον τεντωτήρα μήπως το πρόβλημα προχώρησε παρακάτω και έχει επηρεάσει κι άλλα εξαρτήματα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
lx911 (Alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Απρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 13:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω βγηκα εκτος εγγυησης πριν 1 μηνα και μαλλον παμε για κερατιατικο...
Απο την αρχη κανει θορυβο η μηχανη και οταν ειναι κρυο και το αναβεις κανεις σαν τρακτερ. Οποτε....

Κατι ασχετο. Σε καποια φαση το καρο ενω πηγα να το ανοιξω (μην φανταστηται τιποτα τρελλο να ανοιξει ισα ισα η turbina) εκανε 2 - 3 μπουκοματα... και το αμαξι εσβησε. Οταν εβαλα μπροστα εβγαλε λαμπακι μηχανης και την ενδειξη ANTIPOLLUTION FAULT. Το πηγα στην αντιπροσωπεια στην βουγιαγμενη (εντος εγγυησης τοτε) και μου ειπαν οτι ηταν η ντρομπα υψηλης. Εχει αυτο καμια σχεση με το προβλημα του τεντωτηρα? Καθως διαβαζα το post ειδα καπου οτι επιρεαζει την τουρμπινα.

Παιζει να μου αλλαξανε τεντωτηρα εκεινη την μερα και να μου ελεγαν μαλ***ες?
Επιστροφή στην κορυφή
sotos2004 (Σωτήρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 95PS

Ένταξη: 03 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούλ 2012, 21:02:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από ένα πρόβλημα που είχα με το air condition και χρειάστηκε αλλαγή του θερμοστάτη (170 ευρώπουλα) ο μηχανικός στην αντιπροσωπεία μου είπε ότι όταν το έβαλαν μπρος ακούστηκε ένας θόρυβος και μάλλον είναι ένα πρόβλημα με τον τεντωτήρα που παρουσιάζουν αυτοί οι κινητήρες ( 1400 BMW 95 άλογα νομίζω EP6) .Εγώ βέβαια είχα μάυρα μεσάνυχτα δεν ξέρω καν για ποιο παράξενο θόρυβο μιλούσαν , όλα μου φαινόντουσαν φυσιολογικά με μόνο θέμα άλλες φορές τράβαγε το αυτοκίνητο και άλλες όχι . Τέσπα τους το πήγα μετά από μερικές μέρες για να το ακούσουν ,μετά αφού έχει κρυώσει ο κινητήρας, ο μηχανικός με πήρε τηλ. και είπε ότι θελεί αλλαγή ο τεντώτήρας (180€) οκ λέω, με ξαναπέρνει και λέει θέλει αλλαγή και ο "επάνω" τεντωτήρας (210 σύνολο) οκ λέω.

Ε αφού το πήρα μου είχαν αλλάξει δύο πράγματα που έχω στις φωτογραφίες και η τελική τιμή ήταν 180€ !

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Μήπως ήθελε να κάνουν και κάποιο χρονισμό?
Αυτά είναι που υποτίθεται αλλάζουν ή θέλουν και άλλα πράγματα αλλαγή?

Πάντως εγώ το νιώθω ξεψυχησμένο το μοτόρι Laughing και η κατανάλωση μου φαίνεται ήταν καλύτερη πριν! Θα πάω Λάρισα-Αθήνα αύριο οπότε θα δω και πιο σωστά την κατανάλωση και θα ενημερώσω
Επιστροφή στην κορυφή
sotos2004 (Σωτήρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 95PS

Ένταξη: 03 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιούλ 2012, 21:12:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα τελικά Λάρισα-Αθήνα ,η κατανάλωση ήταν τελικά σε λογικά πλαίσια όσο για την δύναμη κανένα πρόβλημα, πάντως κατά την κρύα εκκίνηση δεν καταλαβαίνω καμία διαφορα στον ήχο, όπως έκανε πριν την αλλαγή κάνει και τώρα.
Επιστροφή στην κορυφή
RaLLaKiaSGT (tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 30 Σεπ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούλ 2012, 21:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα σε αποτομα ανοιγματα τωρα τελευταια κανει μερικες φορες ενα θορυβο στιγμιαια, λες και εχει λασκαρει αλυσιδα μηχανης. ειχα κανει χρονισμο πριν λιγο καιρο, νομιζω ειχαν αλλαξει και ενα γραναζι αλλα δεν ξερω αν εχει να κανει με αυτο μαλλον θα θελει αλλαγη και η καδενα η τεντωτηρας?

Επισης καιει πολυ λαδι..εχω φτασει μετα απο 4.000χλμ περιπου που του ειχα κανει σερβις να εχω βαλει 2λιτρα συνολικα. Ουτε rx8 να ειχα..

My 207
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 16:49:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά το γίνετε με αυτο το χρόνισμα πια, αλλαζω τεντωτηρα και κατι αλλες βιδες το καλοκαιρι, μετα απο 3000 χιλιομετρα και ενω με ειχαν χρονισει τωρα με τα κρυα ακουω ενα βζιν οταν το βαζω μπρος κρυο, καμια σχεση με κροταλισμα κλπ. Τι γινετε επιτελους με αυτα τα μοτερ?

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 18:53:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Ρε παιδιά το γίνετε με αυτο το χρόνισμα πια, αλλαζω τεντωτηρα και κατι αλλες βιδες το καλοκαιρι, μετα απο 3000 χιλιομετρα και ενω με ειχαν χρονισει τωρα με τα κρυα ακουω ενα βζιν οταν το βαζω μπρος κρυο, καμια σχεση με κροταλισμα κλπ. Τι γινετε επιτελους με αυτα τα μοτερ?
αυτο το "βζιν" το ακους στιγμιαια?
για περιεγραψε το καλυτερα

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Δεκ 2012, 22:41:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι φιλε μου κατα την αναφλεξη οταν γυρναω τη μιζα κανει το τσα-τσακ να παρει και μετα το βζιν και πηρε.....θα προσπαθησω να τραβηξω βιντεο αυριο να ανεβασω.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Δεκ 2012, 12:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου το κανει κ σε μενα αυτο. Δεν ειναι τιποτα απλα οταν ειναι πολυ κρυο το αμαξι το κανει για μισο δευτερολεπτο.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Δεκ 2012, 15:43:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Μου το κανει κ σε μενα αυτο. Δεν ειναι τιποτα απλα οταν ειναι πολυ κρυο το αμαξι το κανει για μισο δευτερολεπτο.

Nαι ειναι νορμαλ ο ήχος αν εννοει αυτο που λεμε εμεις.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Δεκ 2012, 16:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω αυτο τον καιρο, παρολο που δεν εχω προβλημα με χρονισμα (LTFT -3% εως -4,5%) ακουω αναμεσα απο 2000-3000 με 1η-2α στο κιβωτιο, απο την μερια του συνοδηγου, ενα τακτακτακ που επιταχυνει με τις στροφες του κινητηρα και μετα το χανω λογω ηχου απο την εξατμηση.

Επισης ακουω απο το καπακι(ψευτοκαπακο) ενα αρρυθμο τακ τακ τακ, ορισμενες φορες στο ρελαντι. Φοβαμαι μηπως εχω καποιο προβλημα με καμια βαλβιδα ή ωστηριο. Γενικα μου φενεται πως καει λιγο παραπανω τον τελευταιο καιρο , μιας και δεν μπορω να πεσω κατω απο 10-10,3 ανα 100. Συνηθως επαιζα γυρω στο 9
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: patras - argyroupolis

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Δεκ 2012, 17:32:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιταξε το και εσυ γιατι τελικα οτι περιεργο ακους σε αυτο το αμαξι ολο και κατι θα βγαλει.. Εμενα μου ειπε σημερα ο μηχανικος οτι ειχα και στον τεντωτηρα προβλημα και πηρε ο ανθρωπος στην peugeot και του ειπαν οτι το σετ εχει 308 ευρω ! Ισχυει κατι τετοιο; Οσοι ειχατε προβλημα αλλαξατε μονο τον τεντωτηρα η και καδενες γλυστρες και τα λοιπα;

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Δεκ 2012, 20:06:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον εχουμε και λεμε... Αλλαγη Τεντωτηρα καδενας, επανεξεταση συμπιεσης σε καθε κυλινδρο, χρονισμος, αλλαγη το σωληνακι λιπανσης του τουρμπο με φτιαχτο σωληνακι απο ρακορατζη ολα μαζι 230 ευροπουλακια ειναι καλα? Wink βεβαια το μοτερ ειχε χασει το χρονισμο του κατα 4 μοιρες απο οτι μου ειπε ο μηχανικος, τωρα το ποσο κακο ηταν αυτο δν γνωριζω. Παντως οπως ολα εδειξαν δν επαθε καποια περεταιρω βλαβη, επισης για καλη μου τυχη και η τουρμπινα δν ειχε υποστει ζημια απο την ελλιπη λιπανση και οπως ολα δειχνουν το τουτου μου θα συνεχισει να κινειται απροβληματιστο για λιγο καιρο ακομα πριν βρεθει παλι καμια ουρανοκατεβατη βλαβη.. Σημειωτεον οτι ο μηχανικος με αφησε να ειμαι εκει απο πανω του και να βλεπω το καθε τι που κανει και να μου τα εξηγει σαν αμπαλος που ειμαι..

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Δεκ 2012, 20:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gio_rallye έγραψε:
Λοιπον εχουμε και λεμε... Αλλαγη Τεντωτηρα καδενας, επανεξεταση συμπιεσης σε καθε κυλινδρο, χρονισμος, αλλαγη το σωληνακι λιπανσης του τουρμπο με φτιαχτο σωληνακι απο ρακορατζη ολα μαζι 230 ευροπουλακια ειναι καλα? Wink βεβαια το μοτερ ειχε χασει το χρονισμο του κατα 4 μοιρες απο οτι μου ειπε ο μηχανικος, τωρα το ποσο κακο ηταν αυτο δν γνωριζω. Παντως οπως ολα εδειξαν δν επαθε καποια περεταιρω βλαβη, επισης για καλη μου τυχη και η τουρμπινα δν ειχε υποστει ζημια απο την ελλιπη λιπανση και οπως ολα δειχνουν το τουτου μου θα συνεχισει να κινειται απροβληματιστο για λιγο καιρο ακομα πριν βρεθει παλι καμια ουρανοκατεβατη βλαβη.. Σημειωτεον οτι ο μηχανικος με αφησε να ειμαι εκει απο πανω του και να βλεπω το καθε τι που κανει και να μου τα εξηγει σαν αμπαλος που ειμαι..

Η τιμή καλη ειναι, ειδικα αν εγινε σε αντιπροσωπεια, και φυσικα υποθέτω οτι εκτος απο τεντωτήρα, άλλαξες και σετ χρονισμού (μουαγιέ, γρανάζι, βίδες κλπ), ετσι?
Η τουρμπίνα δεν ειχε σε καμια περιπτωση ελλειπή λίπανση επειδη ελλειψαν μερικες σταγόνες απ τα τόσα λιτρα την ώρα που την λιπαινουν! απλα αν εμεινε πολυ καιρο αχρόνιστο και δουλευε με ανεβασμενο πυρομετρο, πιθανον να υπεστη καποια φθορά, την οποια δεν μπορεις να την διαπιστωσεις αμεσα, αν πχ περναει λαδια στην εισαγωγη δεν μπορεις να το διαπιστωσεις με μια ματια...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
gio_rallye (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Δεκ 2012, 21:20:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικα και δν ειναι σε αντιπροσωπεια η τιμη, στην Αγ.Παρασκευη που ρωτησα η αντιπροσωπεια χρεωνε μονο τα ανταλλακτικα που εβαλα περι τα 220 ευρω. ( τεντωτηρα γλυστρες μουαγιε βιδες κ κατι αλλα τζατζαλοματζαλα..) μαζι με την εργασια που βαζουν αυτοι δν θελω να ξερω ποσο θα εφτανε.. Το αυτοκινητο το πηγα σε πολυ εμπιστο μου μηχανικο στο Ν.Κοσμο. Τον συστηνω ανεπιφυλακτα, ανεφερα.νωριτερα το ποσο κοντα ημουν στο αυτοκινητο και συμμετειχα. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ειπε οτι εχασε 4 μοιρες κ εκεινη τη στιγμη δν μουεκοψε να ρωτησω. Παντως ημουν πανω απο 6 μηνες αχρονιστος σιγουρα. Παντως ο ανθρωπος το τσεκαρε και η συμπιεση ηταν καλη κ ολοιδια σε ολους τους κυλινδρους και μου το τονισε οτι για καλη μου τυχη θεμα με το μοτερ δν εχω

ολα μεσα!!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Δεκ 2012, 21:32:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρα, ποσο θα πηγαινε αντιπροσωπεια, ουτε μη ρωτήσεις!
Απλα οπως σου ξαναειπα κ σου ειπαν κ τα παιδια, αν κυκοφορεις καιρο αχρονιστος, μπορει εκτος απο το να λιώσει ο προκαταλύτης σου, να αρπάξει κ η τουρμπίνα. τα οποια δεν μπορεις να διαπιστωσεις αμεσα. ολα αυτα βεβαια εξαρτωνται απο το ποσο αχρονιστο ήταν, για ποσο διάστημα, και με τι τροπο το οδηγουσες τοτε. Τεσπα ελπιζω να μην εχεις κανα θεμα, αν εχεις θα φανει στην πορεια... Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Δεκ 2012, 17:14:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Samer έγραψε:

Nαι ειναι νορμαλ ο ήχος αν εννοει αυτο που λεμε εμεις.

Αυτό τον ήχο λέω παιδιά. Αφου ειναι νορμαλ παλι καλα. Αντε γιατι με αυτο το χρονισμα εχουμε τρελαθει!!!

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Γιαννης lemans (Γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le Mans

Ένταξη: 21 Σεπ 2017
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2017, 21:38:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα...εφτασε και μένα η ώρα στις 72000 χιλιόμετρα για τεντωτηρα καδενας διότι ο θόρυβος αρχίζει και είναι ενοχλητικός... Είπα όμως να αλλάξω όλο το σετ χρονισμου και για να μην ξανά ασχοληθώ και να εχω και το κεφάλι μου ήσυχο πως δεν ζητάει και κάτι άλλο..πηρα τηλέφωνο σήμερα σε αντιπροσωπεία για το σετ χρονισμου και μου είπε μια τιμή 500 ευρώ...εκει μούδιασα...τοσο πάει ρε παιδιά το σετ??

x-eed your limits
Επιστροφή στην κορυφή
Γιαννης lemans (Γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Le Mans

Ένταξη: 21 Σεπ 2017
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Οκτ 2017, 21:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως ο τύπος μπερδεύτηκε και μου είπε με εργασια?Γιατί του είπα τιμή μόνο ανταλλακτικου..να αναφέρω σε 207 lemans.

x-eed your limits
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 6 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης