PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασφαλειοθηκη 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 08:21:42    Θέμα δημοσίευσης: Ασφαλειοθηκη 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το πηγαινα συνεργειο σημερα πρωι για την φαναρτζοδουλεια απο το δεντρο. Βαζω κλειδι πανω, μπιιμ, engine management system faulty. Τεσπα, το παω συνεργειο, το βαζουμε διαγνωστικο, και δεν δουλευαν βεντιλατερ ιντερκουλερ, κυριο βεντιλατερ, βεντιλατερ κατω απο το καπο και η αντλια ψυξης τουρμπο (αυτο το τελυταιο το χα παρει γραμμη ουτος η αλλως). Προβλημα στην ασφαλειοθηκη μου, παιζει καποιο βραχυκυκλωμα, αντικατασταση, 250 ευρο το ανταλλακτικο μου πανε. Αντε χρονια μου πολλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 09:54:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ασφαλειοθηκη 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Θα το πηγαινα συνεργειο σημερα πρωι για την φαναρτζοδουλεια απο το δεντρο. Βαζω κλειδι πανω, μπιιμ, engine management system faulty. Τεσπα, το παω συνεργειο, το βαζουμε διαγνωστικο, και δεν δουλευαν βεντιλατερ ιντερκουλερ, κυριο βεντιλατερ, βεντιλατερ κατω απο το καπο και η αντλια ψυξης τουρμπο (αυτο το τελυταιο το χα παρει γραμμη ουτος η αλλως). Προβλημα στην ασφαλειοθηκη μου, παιζει καποιο βραχυκυκλωμα, αντικατασταση, 250 ευρο το ανταλλακτικο μου πανε. Αντε χρονια μου πολλα

Με αυτο, ποιο εννοείς?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 10:03:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σου πω Μακη. Αυτες ακριβως τις βλαβες εβγαζε στο διαγνωστικο της Peugeot. Το θεμα ειναι πως δεν δουλευε τπτ απο ανεμιστηρες μεσα στο μηχανοστασιο
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 14:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την μπαταρια σου ποσο καιρο την εχεις?ειχες μερες να το κουνισεις?υπαρχη περιπτωση να κανες καποια εργασια στο αμαξι τελευταια και να ελυσαν καμια γειωση κατι?η να βαλες καποια ξενον?Ασφαλειες πιστευω οτι τις ειδαν ολες και ειναι οκ ε?
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 15:03:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο απο αυτα που λες, μονο για την μπαταρια μπορει να ισχυει. Την εχω 2μιση χρονια, αλλα το αμαξι το εφερα απο βολτα κερατεα χθες το απογευμα. Ηταν δλδ παρκαρισμενο για κανα 12ωρο. Εργασιες κλπ οπως λες δεν εγιναν. Ασφαλειες αλλαξανε αλλα και παλι δεν δουλευαν τα βεντιλατερ. Δουλεψανε (μαζι και η αντλια ψυξης τουρμπο) μονο με προσωρινη αντικατασταση ασφαλειοθηκης
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 15:09:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καπου υπαρχη τοπικ φιλου με rc f/l οπου δε το χε κανενα ενα χρονο κ του κολησε μονιμα το στροφης αναμενο,εσβηνες αμαξι τπτ,εβγαζες ασφαλεια τπτ
και πηγε εγγυηση για ασφαλειοθηκη.αλλα εσενα απ οτι βλεπω εγινε το αναποδο,δεν εδινε ρευμα
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 15:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι κατι τετοιο παιζει. Γιατι οπως μου πανε καπου εχει βραχυκυκλωσει. Εγγυηση χλωμο με κοβω, μιας και κοντεβω 3 χρονακια τωρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης